Header

Heej! Har som sagt varit inaktiv i bloggen, I knoow....😩
Jag har faktist funderat på att sluta göra dagliga inlägg (som om ens jag skriver dagliga inlägg) och börja skriva texter på engelska, lägga upp bilder och kanske videos.
Tro inte att jag glömt bloggen, nej nej.
Sitter och tänker bara på vad jag kan göra bättre. Så att det i slutändan blir roligt för mig att skriva, samtidigt som det är roligt för er att läsa inläggen.

Likes

Comments

Heej!
Som såg alla drama på bloggen och på Facebook. Det var mycket drama medan vi har löst som systrar. Vi har båda snackat om vad för fel vi gjort och det vi bestämt att vi ska sova som två systrar som aldrig bråkat.
Vill bara säga älskar dig Aysha och du är en underbar människa. Vi båda har lärt oss läxor! ❤️😂❤️❤️❤️❤️


Och förlåt till alla som blev inblandade ❤️


-Aminaalimasalla

Likes

Comments

​Heej! Amina här.

Som sagt jobbar jag med ett inlägg, detta inlägg är ganska speciellt. Vill inte spoila för mycket men den är stor. Inlägget är typ som en storytime. Asso den är sick...

Lovar att den kommer upp imorgon eller på lördag. PROMISE

-Aminaalim​

Likes

Comments

Heej! Samtidigt som jag vill ha planerade inlägg vill jag också ha inlägg när jag känner för det. Vilket då betyder att ni inte vet när nya inlägg kommer upp.

Tror nog att jag får köra med planerade inlägg, typ att jag planerar att lägga upp 5 inlägg per veckan. Men att då de handlar om precis vad som helst.

Jag vill jätte gärna skriva argument inlägg men vet tyvärr inte vad jag ska skriva om. Please help a sista out:)

Likes

Comments


Heej!!

Amina här som vanligt haha. Har inget att säga än, skolan har verkligen börjat nu. Proven börjar rulla in.... Det är stressigt...

Vill bara sova in vissa dagar och ba fuck school...

Bjuder på denna låt nedan...


Likes

Comments

Media,media…..

Fuck media to be honest. Varför meddelar inte media oss OM ALLT SOM HÄNDER IVÄRLDEN?

Varför vet vi inte om att en ung flicka vid namn cemile, vet ni vad hon gick igenom?!

Vet ni ens vem det är?

NO!!!

Under en kommunikations lektion sattes min klass i grupper för att diskutera frågor efter att vi läst en text, jag kommer inte precis ihåg om hur ämnets tog upp men jag är glad att det gjordes.

En ny god vän till mig berättade/frågade om vi hört talas omdenna unga söta flicka. Vi alla svarade, nej. Där märktes det att vi inte fåtthört talas om rätt mängd nyheter från olika delar av världen.

Säkert så tänker man:

  • Vi kan inte få reda på precis allt som sker ivärlden. Tusentals barn dör och de tas inte upp. Vad menar du? Menar du att Cizre är mer värd än de syrianska barnen som varje dag går igenom krig??

Nej!!

Nu skriver jag för dessa miljontals barn som försöker överleva krigsförhållanden. TRO INTE ATT JAG BARA UPPMÄRKSAMMAR CEMILE. Detta är vad precis människor går igenom ännu idag.

Vad hände henne? Militären ockuperade staden och började skjuta folk. Hon blev skjuten och de lät inte hennes familj ta henne till sjukhuset så hon dog hemma. Men de hade förklarat utegångsförbud så hennes mamma la hennes kropp i kylskåpet så att hennes dotter inte skulle börja lukta.......


Medans vi som iEuropa och Amerika inte knappt klarar av att se filmer med döda kroppar såfinns andra som ser det som en vana. De ser alltså döda kroppar varje dag, dehar blivit en vana för dem, DAAYYUMM........

-Aminaalim


Likes

Comments

Japp.. här sitter jag och förvirrad. Ska jag sluta eller fortsätta blogga...

Annars sitter jag här och är taggad inför något som jag ska göra vid november, asso kan inte fatta att jag ska göra det. Bilder kommer självklart komma upp efter jag gjort vad jag ska göra, annars så sitter jag här och försöker få klart en engelska uppgift som ska in om 1 timme typ..

P.s bloggen ser skiiit tråkig ut. Måste fixa den för att vara mer motiverad till att blogga.

Det värsta är att jag skrivit flera inlägg men aldrig lagt upp de.. S

Ska försöka lägga upp de imorgon...

-Aminaalim...

Likes

Comments

Mode Mode Mode


Så Amina vad har du för mode tips idag?


Idag är det inga tips som jag ger er utan en video. Länkar video under inlägget.

Det är en Back to school relaterad video, en outfit ideas för skolan.

Bästa visst ?


Likes

Comments