Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Jeg har detsværre ikke fået lagt noget op i et stykke tid, men det fordi jeg har pænt travlt for tiden beklager....

Men i dag fik jeg tid til at samle en masse dejlige feriebilleder fra da jeg var på krydstogt her for 2 år siden ca, hvor jeg var så heldig At komme afsted.

Krydstogt er det fedste nogensinde jeg har prøvet og kan helt klart anbefales,  når man lægger sig til at sove om aftenen så sejler skibet og det gør det hele natten indtil morgen hvor man vågner i et helt nyt land. Man kan måske sige at man gik i seng i Italien og næste dag når du vågner så er du på Sardinen.

Og så kan du tage ud hele dagen og opleve det land du er i, som efter min mening er helt fantastisk og en kæmpe oplevelse.

Jeg var selv ombord i en uge hvor jeg hoppede på i Italien, mit skib sejlede til Sardinen, Ibiza, Mallorca, og til sidst -

Frankrig.

Og skibet var kæmpe stort med Casino Bar trænningscenter og en masse pooler på det øvereste dæk. Og jeg kunne fortsætte der manglede ingenting, men man kunne også blive på skibet hvis man ikke gad ud og se landet.

Håber i vil nyde billederne

Amilla <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heeej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Idag har jeg været sammen med en veninde hvor vi har været ude og shoppe i Køge, og været inde og spise lidt lækkert mad på Burger Garage som jeg har fortalt om lidt før på bloggen.

Men udover en hyggelig dag havde vi også en hyggelig aften hvor vi fik prøvet den her black maske af som gjorde meget ondt at få af syntes jeg, man skulle starte med at fugte sin hud med varm vand og det gjorde vi så for vi turde ikke rigtig andet end at gøre hvad der stod på indpakningen.

Derefter skulle man påføre den her maske som skulle sidde på i okay lang tid, til sidst spændte den så meget at vi næsten ikke kunne grine fordi den simpelthen var blevet så stram.

Udover at prøve kræfter med den her black maske så havde vi sat en film på og havde fundet chipsene frem så vi kunne slappe lidt af og nyde hinandens selvskab.

Amilla <3

Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Som i måske har bemærket på min instagram har jeg holdt nytår på en helt anden måde i år, jeg holdte nytår i Berlin.

Vi tog afsted den 30 dec. Vi tog afsted kl halv 4 om morgen fordi vi skulle med færgen kl 7.00 nede fra Gedser som så sejlede til Rockstock hvor vi derefter skulle køre i 2 timer ca før vi ramte vores hotel.

Vi boede på Hotel Majesty pension som var privat eget, det var et meget lille men hyggeligt hotel hvor servicen var i top.

Første dag gik med shopping og at kigge på butikker i Berlin, jeg var meget imponeret over dette kæmpe center som hedder Ka De Wa som er en af Berlins største shoppingcentre. Ka De Wa minder meget som Magasin ILLUM som vi har herhjemme.

Vi prøvede også allesammen det som tyskerne åbenbart er vilde med CurryWurst som er en pølse hvor du får pomfritter til med Carry ovenpå, jeg var detsværre ikke så stor fan af det....

Efter en god dag med shopping begyndte det at blive aftensmad tid, vi tog lidt længere ned af den gade vi boede på og spiste, vi spiste på den restaurant som hedder Haus Der 100 Biere hvor man kan få rigtig tysk mad, vi fik nemlig schnitzel og det har tyskerne styr på for det smagte nemlig dejligt.

Ellers skete der ikke så meget andet at vi tog tilbage på hotellet og gik tideligt i seng fordi vi jo havde være oppe siden halv fire.

Næste dag havde vi planer om at skulle ud og se Berlin så vi stod tidligt op og kom afsted på gå ben, men vejret var detsværre ikke særlig godt så vi valgte at hoppe på en af de her hop on hop off busser som kørte rundt til de forskellige seværdigheder i Berlin.

Vores første stop var Berlinmuren hvor der kun stod få rester tilbage af den, men det var meget sjovt at kunne se hvor at muren havde stået og hvor øst og vest Berlin var.

Næste stop var mindesmærket for Europas myrde jøder, jeg har længe gerne ville se dette sted så jeg var rigtig glad for jeg kom derhen. Stemningen der var meget stille og trygt og det kan jeg da også godt forstå.

Vores næste stop på turen var CheckPoint Charlie museet, vi var godt nok ikke inde på det da vi ikke havde så meget tid men vi så det udefra.

Vi havde også et lille stop på en cafe hvor vi fik nogle lækre chokolade berliner.

Efter en en lang og god dag begyndte det at bliver aften, og så skulle vi da have noget mad. Vi havde bestil bord på denne restaurant som hedder Capone de lavede rigtig lækker mad, jeg valgte at tage en lækker pasta ret som smagte rigtig godt.

Da vi selvfølgelig var i tyskland skulle vi holde nytår som tyskerne gør. Tyskerne holder nytår på den måde at de gør det sammen allesammen ude på gaden, vi var til en slags festival hvor der kom over 1 million mennesker. Hvor der var live musik og alt mulig andet forkskelligt tror bare man skal bare forstille sig en dansk festival.

Det var næsten overskueligt hvor mange mennsker der var så vi valgte at trække os lidt tilbage og tage lidt tilbage i byen. Hvor vi fik noget at drikke og lidt at spise.

Da klokken endelig slog 12.00 gik det helt amok med fyrværkeri det var rigtig smukt og sjovt at opleve. Det kan helt klart anbefales og prøve.

Jeg håber i havde et godt nytår og er kommet godt ind i det nye år.

Amilla <3

Likes

Comments

Heeej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Igår var det den 24 december, juleaften jo. Jeg holdte jul i Jylland hjemme ved min mormor som jeg gør hvert år, jeg holdte jul med faktisk hele min familie min fætter, kusine, moster, søster, mor, og selvfølgelig min mormor.

Ja vi er ikke en kæmpe familie vi er 7, men det var nu alligvel en hyggelig aften, vi spiste aftensmad kl halv 7. Og derefter begyndte vi med risalamanden og jeg fik dsv ikke mandlen:(( det gør jeg aldrig.

Efter vi havde spist lækkert aftensmad og dessert skulle vi danse om træet.

Jeg syntes at jeg fik en masse dejlige gaver i år jeg er så taknemmlig, eller det er jeg hvert år men fik meget af det jeg havde ønsket mig i år.

- Fra min mor fik jeg et par dejlige nye løbebukser som jeg havde ønsket mig, jeg mangler dog stadig en gave fra hende som hun var kommet til at glemme hjemme på sjælland men det går nok så har jeg noget jeg kan glæde mig til.

- Af min Far og hans kæreste fik jeg et par nye Calvin Klein g-streng hvilket jeg jo altid kan bruge, så det var mega lækkert. Og så fik jeg mit længe ønsket CoCo Chanel plakat med ramme udenom, som jeg endelig kan få hængt op på mit værelse.

- Af min fætter og kusine der fik jeg en gavekort til Magasin som jeg havde ønsket mig herre dejligt! og så fik jeg også en bluse fra min fætter,s tøj butik som hedder Pleasant jeg linker lige til deres hjemmeside nedrunder de laver en masse fedt tøj ihvertfald.

https://www.pleasant.dk

- Af min mormor fik jeg en lækker ny taske inde fra My Apertment som jeg er super glad for, det sådan en lille sød taske i sort hvor du både kan have din mobil pung osv i der er ihvertfald masser af plads.

- Af min moster fik jeg et gavekort til H&M hvilket er skønt da jeg heletiden kan finde noget tøj derinde fra.

- Af min lillesøster fik jeg et gavekort til Gina Tricot som er en af mine yndlings tøj butikker fordi jeg syntes de har så fint tøj, så der kan jeg altid finde noget inde.

- Og til sidst fik jeg en julegave fra min farmor, jeg fik nogen penge så jeg selv kunne finde på noget det jo også lækkert.

Jeg håber i allesammen havde en dejlig juleaften med jeres familier og fik nogen gode gaver, og selvfølgelig fik spist en masse lækker mad.

Amilla<3


Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen!

Jeg har samlet nogen fede T-shirts til under 200 kr, både simple t-shirt og nogen med nogen fede detaljer på.

Jeg har linket til hjemmesiden så i selv kan gå ind og kigge på dem.


- Første T-shirt er fra Gina Tricot som der er forskellige slags af, jeg vil mene det er en ny tøj linje de har lavet. Med de her søde forskellige T-shirts hvor der står noget forskelligt på. Og dem får du til 80kr hvilket er virkelig billigt.

https://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/toppe/statement-tees/ebony-t-shirt/prod783684251.html

- Næste bluse er den her off shoulder rib black t-shirts som står til 129kr, hvilket også er meget billigt. Og den kunne man sagtens bruge til en fest.

https://www.junkyard.dk/t-shirt-off-shoulder-rib

- Næste t-shirt er denne Zodiac t-shirt som har nogen mega fede detaljer,og så har den. Den her V udskæring som jeg syntes er mega fint. Den står til 174kr.

https://www.junkyard.dk/t-shirt-zodiac

- Næste T-shirt er denne cheap monday t-shirt, som har en meget fin detalje bag på ryggen. Men alligevel en meget simpelt t-shirt som bare er helt hvid. Som står til 199kr.

https://www.junkyard.dk/t-shirt-home-2

- Næste er denne punch velvet t-shirt som er en velour t-shirt som jeg er mega fin og meget simpel. Og så har den det her bløde velour. Den står kun til 125 kr.

https://www.junkyard.dk/topp-punch-velvet-tee

- Næste er denne Web mesh t-shirt som er sådan en slags net t-shirt vil jeg mene, som jeg syntes er mega fed hvor du sagtens også kan bruge til en fest. Den står til 75 kr.

https://www.junkyard.dk/t-shirt-web-mesh


Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Kan du også af og til have en dårlig dag? Her er 10 grunde til at være glad:)) som du jo lige kan tjekke ud hvis humøret ikke lige er i top, jeg vil da også indrømme jeg af og til kan have nogen øv dage. Men derfor har jeg prøvet at samle 10 grunde til at være glad:)

- Har du overvejet hvor godt du har det i forhold til andre, sådan nogen små ting som du kan få rent vand ud af din vandhane du kan gå i skole. Du har hus du kan gå i bad, du har alt det man ikke lige går og tænker over.

- At være sammen med gode venner/veninder

- Musik gør en glad.

- Familien.

- Livet overvej lige hvor heldig du er du lever, og du har hele livet foran dig.

- Shopping haha.

- Mad gør en mega glad siger det bare haha.

- At grine så meget at det gør helt ondt.

- At gøre andre glade gør også dig glad.

- Du er elsket sikkert meget mere end du går og tror.

Jeg håber virkelig i kunne bruge de her 10 grunde til at være glad, og rigtig god jul og godt nytår. Og pas godt på jer selv og sørg for at komme sikkert ind i det nye år.

Amilla <3


Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen!

Nu er der jo ikke så længe til juleaften og har du svært ved at finde ud af hvad du ønsker dig?

Jeg har samlet alle mine ønsker på ønskeskyen på nettet, en mega nem om hurtig måde. Man kan bare logge ind med sin facebook eller e-mail, og så kan du dele din ønske sky med dine venner og familie.

Jeg har ikke fået sat alle mine ønsker på, men håber alligvel stadig det kan give lidt inspiration.

Jeg har har ønsket mig alt lige fra gavekort tøj smykker til plakater og rammer.

Jeg har lagt et link ind til alle de her ønsker så i selv kan tjekke det ud:)

- Det første ønske er den med populære Coco Chanel plakat meget gerne i sort ramme, som jeg syntes ville være mega sødt ind til mit værelse.

https://desenio.dk/dk/artiklar/coco-chanel-posters.html? utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste  

- Nr 2 ønske er en Glittery Bandeau Top fra Na-kd, som er en top som kun dækker din barm, jeg syntes den er mega fed og kan sagtens bruges til nogen fester.

https://www.na-kd.com/en/vanessa-moe-x-na-kd/glittery-bandeau-top-navy?utm_campaign=ønskeliste&utm_medium=affiliate&utm_medium=referral&utm_source=apprl&utm_source=ønskeskyen

- Nr 3 ønske er denne meget søde Jane König V ring som jeg syntes er så fin, og som jeg ønsker mig i sølv.

https://www.janekoenig.dk/v-ring-1935.html?utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste

- Nr 4 minder meget om mit første ønske, det er bare en Prada Marfa plakat som jeg syntes kunne være sød at hænge op ved siden af Coco Chanel plakaten.

https://desenio.dk/dk/artiklar/prada-poster.html?utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste

Nr 5 Er et gavekort til Magasin, og det ønsker jeg mig fordi at man kan finde så meget fedt tøj derinde og jeg ønsker mig allerede meget derinde fra. Og så tænkte jeg det bare ville være nemmere at ønske sig et gavekort derind til.

http://www.magasin.dk/?utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste

Nr 6 Er det her fede sæt fra Kings & Queens som jeg syntes er så fint, jeg elsker detaljerne på det.

https://lesreves.com/da/designer/ow-intimates/


Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen tilbage på bloggen

Som mange af jer nok har set på min instagram så skal jeg på efterskole her efter sommerferien, jeg skal gå på Gunslevholm idrætsefterskole. Som ligger lige efter Farø broen nede på Nordfalster. Og jeg kan næsten ikke vente jeg har været derude rigtig mange gange efterhånden, her for ikke så længe siden var jeg på besøg med mit håndbold hold hvor vi trænede derude.

Meningen med det var at vi skulle spille nogen kampe næste dag men så trak vores hold sig hvilket var mega ærligt, men det er ikke det at det skal handle om. Har også været der når der har været besøgs dag osv.

Jeg havde været meget i tvivl om hvilken efterskole jeg skulle vælge, først ville jeg på en efterskole på fyn. Men det handler om at komme ud og se nogle forskellige og vælge den der er noget for dig. Og har de egenskaber som du kan lide og tilpasse dig til.

Gunslevholm har fire forskellige linjer fodbold, håndbold, teamgym og dans. Og fagene derude er meget ligesom i folkeskolen dans, tysk, matematik, engelsk osv.

Men selve grunden til jeg vælger Gunslevholm som efterskole er at jeg kender en del er har gået derude og så har jeg også hørt at fælleskabet derude er super godt, og for mig så har Gunslevholm også egenskaber de linjer jeg er til plus deres undervisning er i top. Og jeg kan kun være enig i at Gunslevholm er en dejlig skole for det er den.

Men jeg ret usikker på hvor mange blogs jeg ville komme til at skrive mens jeg går på eferskolen, fordi jeg ville også gerne nyde at jeg er på efterskole. Men jeg vil selvfølig huske at få skrevet nogen!

Nedenunder kan i se hele skolen oppe fra:)

Amilla <3
Likes

Comments

Hej allesammen og velkomen tilbage på bloggen!

Nu er det jo ved at blive koldt igen detsværre, så defor har jeg fundet nogen af mine yndlings sweater/trøjer frem som måske kunne være en inspiration til jer. Som skal til og ud og shoppe nogen vinter Trøjer osv.

De fleste af mine har jeg enten købt i Gina Tricot eller H&M efter min mening er helt fint, for man kan sagtens finde fine ting i de butikker. Alt behøves jo ikke at komme op og koste over 1000 kr efter min mening.

- Første bluse jeg har vil jeg mere kalde en striktrøje, men den er fra H&M og de er bare så dejlig varm og rigtig dejlig strik så den er helt vildt behagelig at have på.  

- Næste ville jeg også kalde en strik bluse, men den er fra Gina Tricot som er er højhalset og går langt ned som også er dejlig at have på. Især hvis man nu sidder ude en aften.

- Den næste jeg har er også fra H&M den er bare ikke lige så tyk i stoffet som de andre men stadig meget dejlig at have på men ikke den varmeste.

Jeg beklager meget for billederne ikke lige er de bedste.... men har de fleste af mine bluser på, inde på  min insta så der kan i se nogen lidt bedere billeder af dem.

Amilla <3 


Likes

Comments

Heeej Allesammen og velkommen tilbage på bloggen!

I dette indlæg ville jeg komme med nogen gode tips og ideer til hvordan du får styr på din garderobe, jeg startede fx en søndag formiddag hvor jeg havde tid til at sætte mig ned og rydde ud i min garderobe, fordi jeg havde meget tøj som jeg ikke brugte mere. Idet tænkte jeg så, Det kunne jo være der var nogen andre der kunne have glæde af det. Og så alt det tøj jeg ikke brugte mere og følte jeg godt kunne sælge videre fordi det jo er i en fin stand. valgte jeg så at lave min sellout bruger på instagram som hedder @Amillasellout. Hvor jeg sælger ud af mit tøj osv.Tips og ideer

- Start med at tage alt dit tøj frem og så begynd at sortere i det du gerne vil beholde og det du gerne vil sælge.

- Sørg for at det tøj du sælger også er i fin stand så du kan tillade dig at sælge det videre.

- Sørg for det tøj du sælger er rent, det aldrig fedt at modtage noget beskidt tøj.

- Når du skal lave din sellout bruger så sørg for at tage nogen gode billeder med godt lys, det giver bare et bedere syn for den evt. køber.

- Sørg for at skrive en god tekst, Jeg har stilt min tekst op på denne måde hvor jeg fx skriver. Heey sælger disse fede bukser fra Monki i str 36 brugt få gange så de er i rigtig fin stand, Og til sidst min mp på bukserne.

Det her er selvfølgelig bare mine holdinger, du behøves ikke at følge dem hvis du ikke gider. Det var bare nogen tips og ideer til hvis man har lidt svært ved at komme igang.

Amilla <3

Likes

Comments