Instagram@amillawinther

Heeej allesammen og velkommen tilbage bloggen!

I dag ville jeg gerne dele noget helt nyt der sket for mig, jeg har nemlig fået lavet en næsepiercing!

Jeg fik den lavet i går d. 16 oktober i Aarhus nede ved Clemens bro. Butikken hedder Pierce artist Denmark.

Jeg havde længe gerne vil have en næsepiercing, og så tog jeg mig så sammen til at få den lavet her i går!

Men ihvertfald er jeg mega glad for jeg gjorde det.

Da jeg kom ind fik jeg udleveret et papir hvor jeg skulle skriver under på nogen forskellige ting, og da jeg så fik  afleveret det, så gik der lige en lille halvtime inden jeg skulle pierces. Det tog under 1 min fra at han stak nålen igennem min næse til at der sad en sten i min næse, så det gik rigtig hurtigt!

Da jeg så var færdig med det hele og skulle til at gå fik jeg en masse informationer om hvordan jeg skulle pleje min piercing, jeg fik afvide at jeg skulle pleje den med mandelolie som jeg også fik med inde fra butikken. 2 gange om dagen, og så fik jeg et papir hvor der stod alt det jeg skulle huske.

Håber i kunne lide dette indlæg!
Amilla❤

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Min hverdag

Heeej Allesammen og velkommen tilbage på bloggen!

I går var jeg i Køge sammen med nogen veninder til åbningen af strædet som ligger nede ved stadionen i Køge.

Man kunne virkelig se at folk havde gjort noget ud af den her åbning, fordi der også var rigtig meget tilbud de forskelige steder. Der var rigtig mange penge og spare.

Vi startede med at kigge på en masse nye butikker som var kommet hernede, efter min mening er der kommet mega fede butikker hernede. Meningen var at jeg skulle havde shoppet noget nyt tøj her til vinter. Men det kom jeg helt fra. Aften gik bare ved vi gik rundt og så det nye og hyggede os!

Da vi begyndte at blive sultne så gik vi ned på den her helt nye restaurant som hedder Burger Garage, hvor der var rigtig mange mennsker, så der var næsten ikke nogen borde men vi var heldigvis heldige og få et.

Der var rigtig mange forskelige retter man kunne vælge i mellem, det var ikke kun burger man kunne få. Man kunne fx også få en omelet pasta retter osv. Det endte op i at jeg valgte at tage en vegetar burger som var rigtig lækker! Der gik et stykke tid før vi fik vores mad og det er fuld forståligt da de arbejde på højtryk i går. Men stedet kan helt klart anbefales for maden var rigtig lækker!

Håber i kunne lide dette indlæg.

Amilla <3

Likes

Comments

Make-up

Heeej allesammen og velkommen tilbage på bloggen, håber i allesammen har det godt og er kommet godt i gang med hverdagen

I dette blogindlæg vil det komme til at handle om mine yndlings make-up produkter, rettere sagt dem jeg ikke kan leve uden! Jeg vil komme til at linke produkterne hernede.

1. produkt er min Mac Studio Moistrue Fix, som jeg altid bruger som base inden jeg påføre min make-up, jeg har prøvet mange forskelige slags. Men denne fungere bare meget bedere for mig.

https://www.matas.dk/mac-studio-moisture-fix-spf-15-50ml?gclid=EAIaIQobChMIzNzNmO6x1gIVhYKyCh2mtgidEAQYAyABEgKxTfD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLul0JrusdYCFVyWdwodaHEMkg

2. produkt jeg også har forelsket mig helt i er min Maybelline New York DreamMat Powder, som jeg faktisk bruger til aller sidst som får min make-up til at sætte sig, jeg har tidligere prøvet Rimmel london`s Stay matte puder som ikke fungerede for mig dsv.

https://www.parfume-klik.dk/Maybelline-Dream-Matte-Powder-Foundation-9g-Golden-Beige-s14652/?gclid=EAIaIQobChMIy73DmvOx1gIVyoeyCh3yjw71EAQYASABEgLiY_D_BwE

3. produkt jeg heller ikke kan leve uden er min NYX øjenbryns farve som jeg virkelig er blevet glad for. Farven er i Happy Hour, og den påføre jeg faktisk bare på mine øjenbryn for at give dem lidt mere fylde og få dem on fleek som man nu siger.

http://www.nyxcosmetics.com/hot-singles-eyeshadow/NYX_121.html

4. produkt høre lidt under det samme som 3, det er min Brow Drama fra Maybeline New York som jeg bruger til at sætte mine bryn med efter jeg har farvet min bryn op.

https://flipsu.dk/produkt/maybelline-brow-drama-mascara-dark-brown-10009.html?gclid=EAIaIQobChMIqZucz_Ox1gIVlsmyCh3q-wd4EAQYASABEgK7afD_BwE

5. produkt er min yndlings mascara af dem alle det er en mascara fra Clinique som fungere rigtig godt på mine vipper, da mine vipper ikke er særlig store men derimod meget små. Den har sådan en meget fin tynd børste som gør at jeg kan lægge min mascara fint uden klumper osv. Og så gør den bare mine vipper længere og mere fyldige!

https://bilablau.dk/lash-power-mascara-04-dark-chocolate-6-ml.html?gclid=EAIaIQobChMI7PTn4POx1gIVVbsbCh2bqQgqEAQYBCABEgInXPD_BwE

6. produkt Er min Wake me up concealer men vitamin c i, det er helt klart et produkt jeg kan anbefale fordi at den virkelig går ind og dækker dine render under øjnene. plus den sagtens også kan dække hvis du lige har lidt uren hud. Og den er den ikke forfærdelig dyr.

https://www.matas.dk/rimmel-wake-me-up-concealer-010-ivory?gclid=EAIaIQobChMI88PD9_Ox1gIV6RXTCh2aUwq5EAQYASABEgIJwvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CK_EhPnzsdYCFcSVdwodysoOGQ


Håber i kunne bruge dette blogindlæg

Amilla <3

Likes

Comments

Min hverdag

Heej Allesammen og velkommen tilbage på bloggen!

I dette indlæg vil i komme til at høre om en hyggelig tur jeg havde til Næstved med en veninde.

Vi Tog til Næstved i går da vi endelig havde fået fri fra skole, vi valgte at tage i Næstved storcenter fordi vi var i sygt shoppe humør. og vi fik shoppet noget tøj.

Og så skulle vi også handle ind til en fest her Fredag i dag D. 15 September.

Men det slet ikke det at et skal handle om, vi valgte efter noget tid at vi skulle finde noget aftensmad og det gjorde vi så. vi Tog på ... tja hva kan man kalde det en sandwich bar. Den hedder MyShake. Der kan du Bla. få Meget lækre sandwich du kan få mange forskelige slags der er noget for vær en smag vil jeg sige. Ud over det kunne man også få Smoothies Milkshakes Og frisk presset juice.

MyShake er ikke et nyt sted for mig at spise da jeg har spist der mange gange fordi det simpelthen er så lækkert, og så er det heller ikke overdrevet dyrt. Så dette sted kan helt klar anbefales hvis man lige er på farten.

Håber i får en super god weekend vi seeees!

Amilla <3


Likes

Comments

Heeey!

Igen er det Dsv et stykke tid siden jeg lagde et indlæg op....

Men jeg har haft rigtig travlt med en masse ting bla. Skole sport og venner, så har Dsv ikke haft tid og ro til at sætte mig ned og skrive et opslag. Jeg skal nok prøve at blive bedere til det!

Men nu til noget helt andet, så her i mandags modtog jeg de fineste Tassel øreringe gratis fra en pige som hedder Aleksandra, til jer der er interesseret i øreringene så har hun en Sellout bruger på Instagram som i kan se her.

Håber i lige kunne bruge dette lille opslag!

Og så kunne tjekke hendes side ud:)

Amilla❤

Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen tilbage på bloggen, i dette blogindlæg vil jeg fortælle om de produkter jeg bruger om aftnen til at rense mit ansigt.

Allerførst så har jeg nogle af de produkter jeg bruger mest stående på min svævehylde ude på mit badeværelse som ses på billedet nedenunder.

Det første jeg gør er at tage hvis jeg har haft makeup på det af med min Alt-i-en ansigtrens, som jeg helt klart kan anbefale. For mig får den alt min makeup af og efterlader mit nøgne ansigt tilbage😉

Derefter begynder jeg at rense min hud med min Sephora Cleansing Milk, som virkelig dufter rigtig godt men også får renset helt ud i mit ansigt. Den kan klart anbefales.

Det næste jeg gør er at lægge en lækker maske fra Babor som er en skrubbemaske, hvor jeg først lægger den som en maske og lader den sidde i 5 min. Og derefter så begynder at skrubbe den rundt i ansigtet hvilket fungere virkelig godt for mig! Fordi den efterlader min hud helt blød bagefter. Super dejlig maske!

Det allersidste jeg gør er at bruge min spotstick fra Matas som jeg bruger hvis jeg har fået en bums eller noget uren hud. Og så bruger jeg min Nivea Cream som lige friske mit ansigt op inden jeg skal til og sove.

Håber i kunne bruge dette blogindlæg til noget, og kunne blive inspireret af nogle af de produkter som jeg bruger. Amilla!❤

Likes

Comments

Inspiration

Heeej Allesammen og velkommen tilbage på bloggen! Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for at det er længe siden der sidst var en blog oppe her. Men som sagt har jeg haft sommerferie og så har jeg fuldstændig glemt det, men nok om det nu er der kommet en ny op!:)

Denne blog vil omhandle om hvordan mit værelse ser ud, hvordan jeg har valgt det skulle indrettes/se ud.

Det første man ser når man kommer ind på mit værelse er min væg hvor jeg har min opslagstavle, hvor jeg Bl.a. Har nogen koncert billetter hængende og jeg har billeder af venner og familie, og en del citater hængende.

Nedenunder min opslagstavle har jeg min kommode hvor der ovenpå står nogen lys, det er så hyggeligt lige og kunne tænde dem om aftnen. På min kommode har jeg også det meste af min makeup stående, og jeg har også tit min computer til at stå der. Og så i min kommode der ligger næsten alt mig tøj i.

Det næste vi når til på mit værelse er mit tøjstativ hvor jeg har nogen bluser og varme trøjer hængende som jeg bruger tit. Ude i siderne på mit tøjstativ har jeg en taske hængende og mit Lala Berlin net.

Nede på gulvet står mine sko.

Ovenover mit tøjstativ har jeg en hylde hængende hvor jeg har noget ekstra makeup jeg ikke rigtig bruger og neglelakker. Og så har jeg også Nogen Kåhler vaser stående, og mit lille træ hvor jeg har nogen smykker hængende.

Det næste er min seng jeg har en halvandenmands seng hvor jeg ovenover min seng har endu en svævehylde, hvor jeg har sat nogen citater op, og så ellers bare pyntet det så jeg synes det så flot og hyggeligt ud.

Lige ved siden af min svævehylde har jeg lavet en billedvæg af familien.

Det allersidste vi når til er bagsiden af min dør hvor jeg har min morgenkåbe hængende og et net fra Pleasant, og en Day taske. Og allersidst min arbejdsskjorte.

Jeg håber i kunne lide dette opslag! Amilla❤

Likes

Comments

Heeeej Allesammen og velkommen tilbage på bloggen, som lovet ville jeg skrive et blogindlæg fra da jeg var i Frankrig😁

Vi ankom til Frankrig d. 15 juli. Hvor vi havde kørt fra Amsterdam tidligt om morgen, det var alligevel et godt stykke tid i bilen så vi var både trætte og spændte da vi ankom!

Det første vi gjorde var at pakke ud og se lejligheden, det var en rigtig fin lejlighed vi boede i. Vi boede på det der hed (Rue des Ardennes og så på 6 sal det vil sige vi boede aller øverst, med en smuk udsigt ud til floden og trafikken i Paris.

Efter at havde været kommet på plads i lejligheden tog vi ned i den by som var lige ved det område vi boede i, vi gik ned for at finde noget aftensmad. Og så fandt vi en meget hyggelig Restaurant hvor vi satte os ind og spiste på, rigtig lækkert mad😋Men jeg kan Desværre ikke lige huske hvad Restauranten hed:((

Vi havde i alt en uge nede i Frankrig, hvor vi blandt andet fik oplevet rigtig meget by, Triumfbuen Disneyland Eiffeltårnet Notre dame kirken. Og så fik vi kigget på en masse butikker, og fik gået rigtig meget rundt og set byen. Vi var også på et kæmpe market og fik set rigtig meget af det. Frankrig har rigtig meget og byde på.

Det har været en rigtig god lærerig ferie som jeg helt klart ville kunne huske tilbage på, selvom det ikke var en badeferie hvor man ligger ved poolen eller stranden for den sags skyld og laver ingenting og bare slapper. Så synes jeg alligevel den her har været afslappende på en anden måde. Håber i kunne lide bloggen og så der ikke andet end at sige god ferie☀️

Amilla❤

Likes

Comments

Heej Allesammen! Håber i nyder sommerferien lige så meget som jeg gør. Som sagt er jeg jo taget på ferie, og første stop på ferien var Amsterdam. Der ankom vi til den 14 juli efter en lang tur igennem Tyskland... Da vi endelig ankom skyndte vi os og tjekke ind på vores hotel som hedder A&O Amsterdam Zuidoost

Efter vi havde tjekket ind. Tog vi en metro ud til Amsterdam Central Station. Hvor vi derefter gik ind i byen og kiggede på en masse butikker og så selve byen. Og vi fik prøvede et par forskellige Cafeer.

Ud over at kigge på en masse butikker og byen gik vi også ind i Red-Ligth Distric, til jer der ikke ved hvad Red-Ligth Distric er så er den en gade hvor der sidder en masse piger i vær sin boks og sælger sig selv til mænd tilbyder dem sex for penge. Og så kan mændene selv vælge ud fra hvilken pige de helst vil i seng med. Det var meget spændene og skræmmende på samme tid, men helt klart noget man skal opleve.

I morgen den 15 juli køre jeg videre til Frankrig, og der vil komme en blog ud omkring hele ugen☀️

Amilla❤

Likes

Comments

Heej allesammen og velkommen til mit første blogindlæg:) 


For at starte på en god måde vil jeg da lige skrive lidt om mig selv først, så i kan lære mig bedere at kende😊

Jeg hedder Amilla Winther og jeg kommer fra En lille by der hedder Dalby på Sjælland. Bruger det meste af min tid i et klasselokale. Men når jeg ikke sidder der så jeg for det meste sammen med mine veninder.

Jeg har valgt at lave den her blog fordi jeg synes det kunne være spænende og gøre, og så elsker jeg at skrive mine tanker ned. Så håber da du ville følge med 😉

Og lige til sidst så rejser jeg til Frankrig her den 13 juli, så lover at der snart vil komme en rejseblog op. Og en masse lækre billeder!😃

Amilla❤

Likes

Comments