​Idag har jag jobb som danslärare och sedan ska jag gymma med Sora och eventuellt till tatueringssalongen om jag hinner, ops. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

​I helgen har jag jobbat och natten mellan lördagen och söndagen så mötte jag upp Sora och Emelie efter jobbet för att dansa till stängning. Det börjar bli en vana ;) 
I söndags var jag extremt trött så sov bort i stort sett hela morgonen och sölade bara runt resten av dagen. Igår var jag också supertrött och sov länge men hade energi till gymmet! Idag har jag varit till gymmet tillsammans med Sora, badat Lois, duschat mig själv och shoppat kläder på nätet för Xkr. 

Likes

Comments

Äntligen lite bloggning, eller hur?! Haha!
Förlåt? Jag vet att många vill att jag ska blogga och minst blogga mer än vad jag gör, för jag har blivit jättedålig på att blogga. Superdålig på att ta bilder också, har typ inga bilder alls på min telefon eller i mapparna på datorn. Ibland ifrågasätter jag mig själv också.
De senaste dagarna har bestått av plugg, träning, hundar och jobb. Världens bästa Sora har varit förbi, ätit gotta, lyssnat på musik och andra saker vi är bra på att göra.
Åh, jag har lärt mig en av Scott Forsyths koreografier, den är så tung, skön och stegen är så specifika. Love. It. Men jag ska inte dölja att jag har för dålig kondis för den och inte lärt mig att andas genom stegen än, jag har blivit tvungen att "varva ner" genom att gå runt i huset bara för att tempot är så pass galet!

  • 97 readers

Likes

Comments

​I söndags kom släkten hit, allesams samtidigt! Jag fick jättefina presenter som jag är så glad för, jag bjöd på stora lass av familjepizzor från American Take Away, som är min favorit pizzeria i Sandviken. Inte lika goda i Gävle tyvärr. Sen blev det tårta på det som jag och min bror "bakade" ihop. 
På själva födelsedagen (tisdags) så låg jag ensam hemma, med två hundar och en hög med skoluppgifter. Mitt gamla jag för tre år sedan hade gråtit över det men jag kanske börjar bli gammal och bryr mig inte så mycket längre haha? Samt så fick jag ju mitt uppvaktande på söndagen. 

Likes

Comments

​I fredags blev jag bjuden på bio med snacks av Linn! Filmen var askul och vi skrattade ungefär hela filmen? Fredagsmys på biografer rekommenderas. Vi tog en fika innan och snackade och tidigare den dagen gjorde jag i stort sett ingenting förutom hussysslor och träning.

  • 172 readers

Likes

Comments

Idag har jag inte känt mig motiverad till att plugga, men städat, tvättat, gymmat och bada vovven har jag gjort. Sen har jag planerat lite inför söndag då släkten kommer för att fira mig, blir så hungrig när jag tänker på allt gott vi ska äta!!

  • 207 readers

Likes

Comments

Jag känner definitivt dåligt samvete över min dåliga bloggning de senaste dagarna, så ska försöka komma ikapp de inläggen jag missat :)

Likes

Comments

​Nu i helgen har jag jobbat låånga pass...! Efter jobbet i lördags så mötte jag upp några vänner på en bar och sen gick vi vidare till en annan och sen hemåt. Igår mådde jag sämre än vad jag förtjänade så kunde inte göra mycket annat än att ligga i sängen. Just nu sitter jag i skolan och väntar på studiekompis så ska vi plugga järnet. Jag är tvungen att dricka energidricka idag för det är något fel på mig haha. 

  • 264 readers

Likes

Comments