Alla dagar den här sommaren har spenderats på gymmet, på jobbet och i solstolen på gården. Jag är inte missnöjd, om jag ska vara helt ärlig. Om jag får klaga så hade jag velat ha flera soliga dagar. Men ni vet, Sverige. Nu framöver har jag ungefär en vecka ledighet, det blir att ta i tu med massa saker inför utomlandsresan som sker om 10 dagar, whutwhut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår det blev det 10H jobbpass och efter det så mötte jag upp Unnie, så gick vi ut och dansade och drack och mötte upp fler kollegor och sen sov jag över hos henne med några vänner. Sov kanske två timmar innan bakfyllan slog till totalt och det var dags att se och må dålig ut hemma. Jag gick ut i gym leggings, hoodie och klackskor igår, jag rekommenderar alla att göra det med.

Likes

Comments

Igår var det ett skönt jobbpass och sen mötte jag upp La Zorro och Sara för en utekväll på stadsfesten. Vi levde på sockervadd, helium och dans kvällen ut och det var galet fuktigt i luften. Åkte inga karuseller i år p.g.a. att jag ska till Disney World snart och där är kostnaden mer värd.

Likes

Comments

Ni vet när personer har så starka karaktärsdrag så man kan säga "nu gjorde jag en Mattias och ramlade på det sista jävla trappsteget"? Jag får ofta höra saker som är typiskt mig, typiskt Amilia. Vilket nödvändigtvis inte behöver vara klumpiga eller dåliga saker, utan det kan också vara saker som ni vill faktiskt göra. Underligt nog haha.

* När det spelas musik gör något enstaka danssteg, shimmy shimmy är nice

* Kommentera alltid den stora rosa elefanten i rummet, speciellt om det bidrar till en obekväm atmosfär.

* Klaga alltid med humor och tredjevals synonymer

* När du får en komplimang lägg din ena hand på hjärtat, gör det även när du sarkastiskt tar emot en sarkastisk komplimang.

* Skratta som Långben.

* När du inte kan uttrycka dig på svenska, do it in english.

* Om någon hotti kollar in dig ute så ge dem ett leende och gå därifrån. Om du inte ser hen igen efter det så är det hens fel.

* Ha svar på allt, för du är smart.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Ett

Ett - Två - Tre

Jag har en kärlek för silke, jag till och med sover i silke, det är tunt, reflekterar fint och passar bra till solbrännan. Det vill säga perfekt nu när det är sommar.

Likes

Comments

Det har varit fantastiska dagar på jobbet med humoristiska kollegor och sommarschemat är inte över än! Tyvärr verkar solen ha gått på semester, vilket inte alls är förvånande på grund utav att vi befinner oss i Sverige. Men jag är inte bitter, jag ska trots allt till USA om si så där 20 dagar. Det ser ut att bli sena kvällar i Gävle fram över och jag känner mig inspirerad till att ta mysiga bilder då för det förtjänar ni och jag vill bevara minnen i foton, som jag alltid egentligen vill men inte alltid gör. Måste bli bättre på att fånga stunden!

Likes

Comments

Igår blev det pool/pizza party hemma hos min faster och hennes man. Sora och jag planerade på att bada igår för det skulle bli varmt och skönt väder och min faster bara råkar ha en fin ny pool. Vi drack drinkar i mängder, solade, lyssnade på musik, pratade tills solen gick ner. Bra atmosfär och en nyans brunare!

Likes

Comments

Hej finisar!
Jag jobbar och tränar för full rulle och förstås solar ute i det fina vädret (när det vill vara fint väder). I fredags körde jag, pappsen och faster till Uppsala för bilbingo med 100.000kr i sista spelet som jag var ett nummer ifrån om jag får tillägga! Tror jag aldrig haft en sådan hög puls? Eller varit så nära med tur?
Nu är det nog med bilbingo för i år i alla fall!

Likes

Comments

Efter jobbet i fredags mötte jag upp Sora som slutade jobbet på sjukhuset, vi hade velat kolla in en vinbar ganska länge och där blev vi någon timme. Drack Italienskt rött och vi delade på en chokladdessert, fruktansvärt got.t. Sen blev det en drink på brända innan hemgång.

Likes

Comments