Min pappa fick i födelsedagspresent denna drinkvagn av mig och brorsan. Han har så gott som whisky i varje rum och han önskar sig jämt något whisky eller "Star wars" relaterat. Det börjar bli tomt på idéer kan jag erkänna haha, eftersom han har ett nytt datarum som inte är färdigmöblerat eller dekorerat etc, så slog vi två flugor i en smäll med denna. Det tog ynka två dagar att få hem drinkvagnen, så jag rekommenderar sidan supermycket! Ni kan komma till sidan genom att klicka här!
Det kommer bli spännande att se hur pappa väljer att fylla den här vagnen ;) Jag själv hade antingen valt några fina vinflaskor med glas och kanske någon liten växt.

Likes

Comments

Fyra dagar efter att min pojkvän fyllde år så sitter jag nu och firar pappa! Jag och brorsan gick upp med väckarklockan för att fira pappa innan han åkte till jobbet. Jag hade varit och köpt mini-tårtor igår som vi mumsade på och sen fick han öppna presenten från mig och brorsan. Det måste ha varit supermycket socker i tårtorna för jag är hur pigg som helst, min avsikt var ju att gå och lägga mig igen efter att pappa hade åkt. But that is not happenin.

Likes

Comments

Detta har varit en tråkig dag, sjuk och en hög med plugg. Fast jag läste ut en bok i morse så nu får jag börja med en annan, haha. Jag har förstås varit ut med hunden och lekt med henne, fast hon gick och la sig igår kväll vid 21 och klev upp 16 idag, crazy.

Likes

Comments

I stort sett så har den här helgen gått åt till att uppvakta pojkvännen som fyller år idag! Igår bjöd jag honom på utekäk och bio, så vi har gått på bio två gånger den här veckan, SWEET! Vi såg "The great wall" igår, 100 olika typer av manbuns borde vara undertiteln haha. Den var bra och till och med lite läskig. I morse fick han presenter på sängen, jag klippte hans hår, vi åkte till köpis där jag fick med mig tunga kassar hem. Adam hade plugg och träning på schemat för sin födelsedag och jag och mitt sad ass är sjuk. Pga att jag har varit sjuk den här helgen så har prestations ångesten varit hög för att uppvakta födelsedagsbarnet, där utav har jag inte tagit några bilder. Förutom denna, på popcornen på bion. Jag är lame, jag vet, förlåt.

Likes

Comments

Så mycket valp är hon ju inte längre, hon fyller 10 i år, men hon varken ser ut eller beter sig gammal. Hon har alltid varit en valp i personligheten och 90/100 gånger tror människor och veterinären att hon är månader gammal istället för år. Vilken tur jag hade som fick en hund som alltid kommer se ut som en valp, haha. Men det är väldigt svårt att neka valpögonen godis när de tigger :(
Igår var jag och Adam hem till hans föräldrar, där han blev firad i förskott. Det blev god mat, vin, dessert på det och jag hade till och med hembakat med mig! Vi kom inte hem igen förrän vid 23 men vi tittade på de två sista avsnitten av American Horror story, så nu finns det inga fler avsnitt, buhu. Vad ska man titta på nu då?

Likes

Comments

här!

Är det bara jag har som en grej för rosor? Jag har en liten bukett med sidenrosor, dvs låtsats rosor, de kostade skjortan eftersom de är så trovärdiga. Jag fick en bukett riktiga rosor av pojkvännen här om dagen, jag verkligen njuter av att se dem i mitt rum. De är som en färgglad dekoration, en fröjd för ögat, håller ni inte med! Evighets rosor cirkulerar runt på instagram just nu, de håller upp till 5år, de kostar också skjortan haha. Men de är så otroligt vackra! Man kan få tag på dessa evighets rosor här i Sverige, hemsidan hittar ni här!

Likes

Comments

Förutom att jag var i skolan igår och tänkte i stort sett hela dagen på allt plugg jag måste göra, så hade jag en bra alla hjärtans dag! Jag fick nutella av min faster, choklad av min mamma och choklad och rosor av pojkvännen. Samt så bjöd han mig på bio! Vi såg "The ring", när vi satte oss i våra biostolar så sa Adam "vad har vi gjort?!" Haha, den filmen var läskig och jag tror Adam klämde sönder min hand lite, men det är okej! Jag bjöd honom på tre rätters på en indisk restaurang och han fick en alla hjärtans dag present/tidig födelsedags present. Sen så skedade han, jag och vovven natten lång. Jag lever för att gosa i sängen och äta choklad samtidigt, för er som inte visste det!

Likes

Comments

Hi bbys!
Igår hade jag inte en endaste lugn stund, jag städade hela huset, gick och handlade, lagade tacos åt faster, hennes man och pojkvännen. Visst så tittade jag och Adam på film sen efteråt men det var inte en sådan lugn stund som jag kan blogga på, if you know what I mean.
Idag har jag seminarium på skolan och sen ska jag och Adam göra som många andra par på alla hjärtans dag, ÄTA.

Shortsen är nya, lite för kallt i februari för att ha på mig dem. Chokern och T-shirtan finns länkade i bilderna!


Likes

Comments