Dem senaste dagarna har jag varit hemma hos mina kusiner och hjälpt att tagit hand om deras hundar medan större delen av deras familj var utomlands. Jag har sovit med åtminstone 3 hundar samtidigt i sängen, och med några handskar och strumpor som dem gillar att hämta haha. Det har varit skönt med hundpromenader och fin och lugn natur. Men det har också varit jobb för min del, jag har saknat mina kollegor så det var skönt att få vara tillbaka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resan började med 3,5 dagar i Orlando, en av de hetaste månaderna där så det blev solsting och hela faderullan. Samt så åt jag väl något dåligt så blev magsjuk på det. Vi hade mycket otur under resan, men alla människorna där är grymt trevliga och Vänliga så det vägde upp mycket. Det blev Disney World, Disney springs, Universal, city Walk, downtown och en vattenpark. Det låter lika fantastiskt som det är men som sagt så var det väldigt svårt att existera i den olidliga hettan. Och vi gjorde allt och lite till för att överleva men det räckte inte till. Längtar förstås tillbaka.

Likes

Comments

Jag tar tillbaka att jag var taggad på solsting, för det fick jag och att sitta med huvudet i toaletten, att inte kunna äta eller dricka något känns för jävligt på semestern. Det var den hetaste månaden i Orlando så det är inte konstigt men det sög. Det som fick mig att härda ut och inte stanna inne i hotellsängen var att gå på ren och skär glädje över att jag faktiskt var på semester och jag var over the top positiv. Det var så jag fick my ass ut varenda gång och det var 101 % värt det. Så det här är tips på vad ni INTE ska packa med er när ni åker vart som helst i världen.

Att inte ha med i ert personliga bagage

* Negativitet

* Det förflutna

* Fördomar grundat på saker som hänt förr

* Höga förväntningar

* Känsla av skuld

Det här gäller också när ni träffar någon ny, var öppensinnade för nya saker för annars kommer ni missa möjligheter.

Likes

Comments

Heeeeeej
Jag är hemma i lilla Sandviken igen och ända sen jag lämnade Orlando så saknade jag staden, vilket jag gjorde förra året också. Samma visa som förra året, jag sätter mina fötter på svensk mark igen och känner att jag är inte född för att leva ut mitt liv här. New York dock var inte för mig, inte att bo i åtminstone. Orlando är en familjestad och har all Disney magi så det är inte konstigt att vem som helst vill bo där. Men det är inget nytt. Jag är precis som förra året förundrad över hur olika människor det finns i världen, individualitet och hur unika personer det finns. Det värmer mitt filosofi hjärta och det är skönt med omväxling när man alltid bott i en småstad. Jag ville typ tacka alla människor jag mötte i USA för att dem inte betedde sig som många andra jag träffat, gott som ont.
Jag kommer självklart visa er bilder från resan och berätta om den, men jag vill först uppmana och uppmuntra alla er till att inte ge upp på era drömmar, på era personliga ideal av verkligheten och ni borde inte låta er omgivning förtrycka er till att leva "realistiskt" som dem själva gör. Sträva efter att vara er själva oavsett vilka förväntningar andra har på er och gör livet till ert egna.

Likes

Comments

Just nu är jag och Sora påväg till USA, vi har mellanlandat i Danmark och vårt plan är två timmar försenat. Besvikelsen. Så vi passar på att dricka lite, vad annars. Det är ovanligt varmt här för att vara Skandinavien så här års, men snart ökar denna värme X3 och jag är så taggad på att svettas och få solsting. Inte Sora dock.

Likes

Comments

Jag vet, jag vet. Jag är skitdålig på att uppdatera. Jag började blogga när jag var 13/14? Och då bloggade jag konstant, flera gånger om dagen. DOCK, kommer jag inte ge er webbsidan till min allra första blogg, cause I want to delete that shit haha. P.g.a. jag la inte upp några cute pics på mig, p.g.a. den hemska puberteten etc. Sen på grund av andra anledningar, min grammatik, ghosts in the past m.f. Ni behöver inte ta del av det okej haha. Här är en mysig bild från vikinga bröllopet jag var på i helgen, det var Soras mamma med sambo som gifte sig. Det var så mysigt och för några timmar så uppskattade jag den svenska naturen och det kändes som mitt element. Sen kom jag hem och visste bättre.

Likes

Comments

Jag och min hårboll har det så bra i vårat vardagliga liv, särskilt när det är soligt ute. Jag har börjat längta efter Halloween och hösten? Jag fick sådana där höst känslor helt plötsligt, har inte varit med om det förut, inte att de kommer så där random vill säga. Men hösten är ju mysig eller hur?

Likes

Comments

Alla dagar den här sommaren har spenderats på gymmet, på jobbet och i solstolen på gården. Jag är inte missnöjd, om jag ska vara helt ärlig. Om jag får klaga så hade jag velat ha flera soliga dagar. Men ni vet, Sverige. Nu framöver har jag ungefär en vecka ledighet, det blir att ta i tu med massa saker inför utomlandsresan som sker om 10 dagar, whutwhut!

Likes

Comments

Igår det blev det 10H jobbpass och efter det så mötte jag upp Unnie, så gick vi ut och dansade och drack och mötte upp fler kollegor och sen sov jag över hos henne med några vänner. Sov kanske två timmar innan bakfyllan slog till totalt och det var dags att se och må dålig ut hemma. Jag gick ut i gym leggings, hoodie och klackskor igår, jag rekommenderar alla att göra det med.

Likes

Comments

Igår var det ett skönt jobbpass och sen mötte jag upp La Zorro och Sara för en utekväll på stadsfesten. Vi levde på sockervadd, helium och dans kvällen ut och det var galet fuktigt i luften. Åkte inga karuseller i år p.g.a. att jag ska till Disney World snart och där är kostnaden mer värd.

Likes

Comments