Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

What´s up buddies!

Igår cyklade jag fram och tillbaka i motvind med hagel, svinkul. Men det var så värt det för ett booty pass på gymmet, skinkorna grinar idag, yay! Resten av dagen gick åt till lite plugg, lite matlagning och mycket chill. Jag vet inte om jag kommer att gymma idag, i så fall blir det vid rusningstid och det gillar jag inte haha. Jag ska jobba idag som danslärare och det är ju träning i sig själv så att.

Likes

Comments

Hey you!

Fredagskvällen tillbringades på gymmet med Sora och i lördags jobbade jag. Igår kände jag mig bakis utan att ha tärt alkohol, jag hade bara jobbat. Jag tror det berodde på den höga ljudnivån på jobbet och för att jag kommer hem rätt så sent eftersom jag bor en bra bit bort (liksom i en annan stad). Dagen gick till att läsa bok, gosa med vovven och soffhäng med pappa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Både igår och idag har bestått av samma typ av rutiner, och när jag tänker efter så har det varit samma rutiner den senaste månaden. Vakna sent, gå ut med hunden, frukost framför datorn, gymma, äta, plugga och sen sova. Eh och jo jag går ut med hunden mer än en gång om dagen men jag startar alltid dagen med en längre promenad med henne. Just nu ligger jag nyduschad efter gymmet med ont i hela kroppen. SWEET. Pappa hade köpt en massa bakelser med sig hem idag, jag har verkligen ingen självkontroll när det kommer till föda, oftast. Jag ser fram emot samma rutiner imorgon, plugg, träning, hund och massa mat! Jag älskar mina vardagar, ibland undrar jag om jag har blivit förtidspensionär.

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och taggar upp inför ett gympass, glutes! Att hitta motivation på nätet är jätteenkelt, att sitta och stirra in i en vägg för att bli motiverad har jag aldrig lyckats med. Inte heller att endast lyssna på musik, oftast måste jag ha något visuellt framför mig, både bilder och texter. Vi alla har dagar då vi blir mindre motiverad av samma saker som vi blir jättemotiverade av en annan dag. Men det finns inga dåliga sätt att bli motiverad på! Så länge motivationen leder till ett positivt resultat för dig själv så är det en bra motivationskälla. Oftast så måste man stänga ut de negativa influenserna som finns för att man ska kunna bli motiverad och ibland så är det dem negativa faktorerna som skapar ens motivation. Det behöver inte betyda att du går igång på t.ex. hat, det betyder att du går igång på att motbevisa, utvecklas, växa bort från det negativa. För det är det bästa sättet att göra om något negativt till något positivt för dig själv. Att träna, gå till jobbet, göra prov i skolan, vad som än får dig att orka och vilja utföra det som känns utmanande i din vardag, varför vi gör det är vår motivation. Det spelar ingen roll om du går din utbildning för att dina lärare när du var liten kallade dig för korkad och nu vill du motbevisa dem genom att ta din studentexamen. Det gör dig starkare som individ, du lär dig saker, du utvecklas och kan bidra med de lärdomarna till andra senare. Så länge det har ett positivt resultat på dig och ditt mående så är det alltid en bra anledning!

Likes

Comments

Det var ett sjukt bra tag sedan som jag gav ett "shout out" och om ni inte har sett Soras blogg så bör ni göra det genast, genom att klicka här! Hon bloggar oftare än mig och tar bättre selfies än mig, för hon är så god damn snygg. Det brukar ju räcka i mediavärlden, om du ser bra ut så är du värd att klicka på! Men hon är också duktig på att blogga och till och med är aktiv på instagram, vad mer kan man begära?
För er som inte vet så är hon även min äldsta och bästa vän och livskamrat kan man säga. We are gonna put a tattoo on it! Och om jag skulle försöka beskriva henne vem hon är så är bilden till höger väldigt beskrivande, som hon skickade till mig idag. Men som bloggare är hon djup, personlig inom rimliga ramar, en drömmare och en doer och skriver många relaterbara texter! Och så är hon jättejobbigt snygg.

Likes

Comments

Det känns som om hela veckan gick åt till att jobba, så jag kommer lägga i en högre växel för plugget den kommande veckan. Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort? En massa deadlines närmar sig och desto mer jag stirrar på datumen desto närmre kommer dem. Jag har skrivit tidigare att det är mycket upp och ner i mitt examensarbete, men det är väl förväntat antar jag. Men bakom dessa oroligheter så finns det också en orolighet för livet efter skolan. När jag hittar jobb, vart jag hittar jobb, lösningarna med min hund när vi vill flytta hemifrån. Så i det stora hela är jag stressad över hur jag kommer försörja mig och Lois, men det är svårt att föreställa sig det för jag har inte gjort det på riktigt förut. Förhoppningvis så kommer det inte bli så kämpigt, eller?

Likes

Comments

Påskfirandet började hemma hos min faster och hennes man tillsammans med min kusin hans och flickvän. Samt så var ju pappa och brorsan med. Vi blev bjudna på jättegod påskmat, jag tycker det är svårt att sätta fingret på vad påskmat exakt är, men så länge det är gott så är det lyckat och det lyckades min faster och hennes man väldigt bra med! Sen fick jag skjuts hem till Sora, vi tog några drinkar, taggade vår kommande resa, tog oss in till Gävle, ett stopp på mitt jobb för mer drinkar, ett stopp på Max för mat och sen trängde vi oss in på en klubb och dansade. Det var för mycket folk ute, fick lite panik nästan av alla smällar man fick. Sov över hos Sora och åkte hem på morgonen!
Nu i efterhand är jag trött, mätt och glad. En bra kombo.

Likes

Comments