Vem har varit sämst på att blogga den senaste veckan? Jag bara jobbar, tränar och städar. Men den senaste veckan har jag lagt på ett kol för min pojkvän kommer hit om fem dagar och då ska allt vara fint här hemma och jag ska vara on point, så att säga. Då blir det lite äventyr också, lite roligare saker att blogga om. Förutom det så är jag helt nykär i min nya bil, jag trivs som en fisk i vattnet haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Good morning peepz! Jag var en cleaning machine igår och tänker fortsätta på samma spår idag fram till jobbet. Det blir också gym och en tupplur innan det med. Jag märker att jag inte skriver att jag tar hand om min hund, går ut med henne etc men det är för att det är något jag gör varje dag så det borde vara underförstått så ni inte behöver läsa samma sak varje dag! :)
Btw min hund fyllde 10år förra veckan, det är sjukt vad tiden går men hon kommer för alltid vara min valp.

Likes

Comments

Eftersom jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag så känner jag att det är rättvist att ge er två inlägg på samma dag! Eller hur! Jag har ju fortfarande inte berättat så mycket om min senaste resa utomlands, vilket kräver mer än bara ett inlägg för det finns mycket att berätta. Min pojkvän tyckte att jag behövde uppleva horror night på Universal under kvällstid. Alla var utklädda till max och gick all in med sina karaktärer, det var wicked. Vi åkte karuseller och allt det man ska göra på ett nöjesfält, allt var riktigt ballt där. Vi gick också igenom ett sådant kallat skräckhus som är inspirerat av en skräckfilm, jag blev ordentligt rädd en gång och skallade min pojkvän i ryggen haha. Men så ska det vara!

Likes

Comments

Jag rullar mina ögon så hårt åt mig själv så dem ploppar ur skallen på mig. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt de senaste månaderna ”jag måste skärpa mig med bloggen eller lägga av helt”. Men gör jag något utav det? Nope. Så ah ni får helt enkelt glädja er åt det ni får och skälla på mig för det ni inte får ta del av. Men jag kan berätta att ni inte behöver vara lessa för de senaste dagarna för jag har bara jobbat och skjutsat runt fulla vänner och familj och främlingar. Ibland känns det som om jag köpte min bil för att skjutsa alla andra än mig själv?

Likes

Comments

Jag köpte bilen för kanske en månad sen nu? Och jag är förälskad. Den är så snygg, fin, lätt, bra och framförallt min. Ser ni min snygga nyckelring? Köpte den i Disney world, You know it! Det blev bråttom att köpa bilen när mitt jobbschema började på riktigt, men jag tänker aldrig cykla någonstans under vintern eller under kalla hösttider någonsin igen! Hejdå till förkylningar och sjukdomar som jag alltid fått annars av att cykla genom alla väder och årstider! En bil kanske inte är en investering men det är absolut en livsstils uppgradering.

Likes

Comments

Det var lite pirrigt att flyga själv, särskilt ända till Florida med två mellanlandningar. I Paris kunde ingen engelska och i Washington tog en vakt mig åt sidan och ledde mig till en avskild avdelning där dem förhörde mig och gick igenom all min packning. Det blev lite stelt när de tog upp mina underkläder och vakterna där insåg att jag är en väldigt oskyldig skandinavisk tjej som bara vill hälsa på hos min pojkvän. Men allt som allt så gick det bra! Hettan i Orlando var tolererbar, även om mitt hår på bilderna säger motsatta haha. Det blev god mat, drinkar, musik och mys alla dagarna jag var där men speciellt de första två dagarna plus utgång i downtown.

Likes

Comments

Det blev att dyka rakt in i det vardagliga livet när jag kom hem från Florida, jobbschemat är späckat! Samtidigt så har kroppen en massa sömn att ta igen, vilket jag är taggad på att göra haha. Kroppen knakar en massa för jag har inte varit och tränat på gymmet på någon vecka, känner mig definitivt gammal när lederna hoppar överallt. Ni får hålla er till i alla fall imorgon till att få höra om min senaste utomlandsresa 😊

Likes

Comments

Jag har varit usel på att blogga den senaste veckan, men jag har en god ursäkt till det! Jag har har varit och hälsat på hos min pojkvän som bor i USA. Det är ganska färskt så ni har inte missat så mycket haha. Det har varit underbart! Från Jacksonville till Orlando till Daytona Beach, jag berättar mer i ett annat inlägg. Lovar!

Likes

Comments

Amigos!! Det är måndag! För mig innebär det gym, chill, hund och jobb. Själva då? Inga dystra miner för att det är en ny vecka aight? Lev för dagen vet jah.

Likes

Comments

De senate dagarna har jag befunnit mig hemma hos mina kusiner, sovit över där efter jobbet och hängt med min kusin och alla hundar mycket. I förrgår åt vi indiskt och en traditionell gammaldags svensk fika på ett mysigt kafé. Igår köpte jag också den dyraste saken jag någonsin köpt, som ni får se senare! ;)

Likes

Comments