Amigos!! Det är måndag! För mig innebär det gym, chill, hund och jobb. Själva då? Inga dystra miner för att det är en ny vecka aight? Lev för dagen vet jah.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De senate dagarna har jag befunnit mig hemma hos mina kusiner, sovit över där efter jobbet och hängt med min kusin och alla hundar mycket. I förrgår åt vi indiskt och en traditionell gammaldags svensk fika på ett mysigt kafé. Igår köpte jag också den dyraste saken jag någonsin köpt, som ni får se senare! ;)

Likes

Comments

Jag fyllde 23år för någon vecka sedan, det blev inge party för min del, men däremot mysigt höstfika med släktingar. Med åren så känner jag mig allt lugnare i mig själv, men, jag får panik när jag stöter på "obehagliga" utomstående perspektiv på människor, relationer, livet etc. Jag har träffat så många människor som lever efter andra människors filosofier istället för sina egna. Pga att man lär sig från människorna i sina omgivningar och tänker att det är så här det ska vara. Om man ser en vän vara ickestöttande mot andra vänner så agerar man lika dant. Jag är trött på murar, jag är trött på att människor måste göra lika för att inte bli utsorterade. Bara för att man har blivit sårad en, två, tre gånger av någon annan så innebär det inte att du måste vara beredd på att bli sårad eller ha taggarna utåt. Jag vill alltid vara den personen som ger, som man alltid kan räkna med, komma till, be om hjälp av för det finns för lite av sådana människor tycker jag. Många blir så bekväma med sina liv och vardagar så dem inte vill göra något annorlunda eller vara till hands om det ändrar något i deras rutiner. Jag vill gå stenhårt på mottot att behandla andra som jag själv vill bli behandlad, och inte inom andras standarder, utan min egen. Oavsett vem det är.

Likes

Comments

Många av bilderna jag tog i NYC är under nattetid, för vi sov på dagarna och var vakna på nätterna. Vi turista och shoppa på sena eftermiddagar, vi hann med många klassiska sevärdheter som Central Park, Empire State building, China Town m.m. Vi åt på en sushi restaurang "Morimoto" som är med i "Sex N the City", det var makalöst! Vi hängde mest på Rooftop bars, gayklubbar och dragqueen shower. Vi träffade härliga nya vänner och jag tänker aldrig äta kött i USA igen. När jag kom hem till Sverige så var magen i obalans, jag var undernärd, sjuk och klart trött efter alla missade sovtimmar. Men nu vet jag det!

Likes

Comments

Jag har de senaste två åren känt ångest när jag inte har uppdaterat bloggen, pga många som läser och därför har jag gjort det mer för läsarna istället för mig själv. Det är klart att jag har er i åtanke när jag bloggar, om jag hade velat skriva dagbok så hade jag gjort det istället. Att publicera för allmänheten vad som händer i ens privata liv är inte alltid lätt, för det finns mycket man hellre vill hålla för sig själv. På senaste tiden har det hänt mycket och jag vill berätta om så många grejer som har hänt för er. Galna grejer!
Men för en snabb och kort uppdatering så kan jag sammanfatta mig att de senaste veckorna har jag jobbat, tagit hand om hälsan väldigt mycket, ekonomin går bra och hunden mår bra!

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har jag varit hemma hos mina kusiner och hjälpt att tagit hand om deras hundar medan större delen av deras familj var utomlands. Jag har sovit med åtminstone 3 hundar samtidigt i sängen, och med några handskar och strumpor som dem gillar att hämta haha. Det har varit skönt med hundpromenader och fin och lugn natur. Men det har också varit jobb för min del, jag har saknat mina kollegor så det var skönt att få vara tillbaka!

Likes

Comments

Resan började med 3,5 dagar i Orlando, en av de hetaste månaderna där så det blev solsting och hela faderullan. Samt så åt jag väl något dåligt så blev magsjuk på det. Vi hade mycket otur under resan, men alla människorna där är grymt trevliga och Vänliga så det vägde upp mycket. Det blev Disney World, Disney springs, Universal, city Walk, downtown och en vattenpark. Det låter lika fantastiskt som det är men som sagt så var det väldigt svårt att existera i den olidliga hettan. Och vi gjorde allt och lite till för att överleva men det räckte inte till. Längtar förstås tillbaka.

Likes

Comments

Jag tar tillbaka att jag var taggad på solsting, för det fick jag och att sitta med huvudet i toaletten, att inte kunna äta eller dricka något känns för jävligt på semestern. Det var den hetaste månaden i Orlando så det är inte konstigt men det sög. Det som fick mig att härda ut och inte stanna inne i hotellsängen var att gå på ren och skär glädje över att jag faktiskt var på semester och jag var over the top positiv. Det var så jag fick my ass ut varenda gång och det var 101 % värt det. Så det här är tips på vad ni INTE ska packa med er när ni åker vart som helst i världen.

Att inte ha med i ert personliga bagage

* Negativitet

* Det förflutna

* Fördomar grundat på saker som hänt förr

* Höga förväntningar

* Känsla av skuld

Det här gäller också när ni träffar någon ny, var öppensinnade för nya saker för annars kommer ni missa möjligheter.

Likes

Comments

Heeeeeej
Jag är hemma i lilla Sandviken igen och ända sen jag lämnade Orlando så saknade jag staden, vilket jag gjorde förra året också. Samma visa som förra året, jag sätter mina fötter på svensk mark igen och känner att jag är inte född för att leva ut mitt liv här. New York dock var inte för mig, inte att bo i åtminstone. Orlando är en familjestad och har all Disney magi så det är inte konstigt att vem som helst vill bo där. Men det är inget nytt. Jag är precis som förra året förundrad över hur olika människor det finns i världen, individualitet och hur unika personer det finns. Det värmer mitt filosofi hjärta och det är skönt med omväxling när man alltid bott i en småstad. Jag ville typ tacka alla människor jag mötte i USA för att dem inte betedde sig som många andra jag träffat, gott som ont.
Jag kommer självklart visa er bilder från resan och berätta om den, men jag vill först uppmana och uppmuntra alla er till att inte ge upp på era drömmar, på era personliga ideal av verkligheten och ni borde inte låta er omgivning förtrycka er till att leva "realistiskt" som dem själva gör. Sträva efter att vara er själva oavsett vilka förväntningar andra har på er och gör livet till ert egna.

Likes

Comments