Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vädret skiftar mellan vår och vinter och jag försöker tvångsaktigt få våren att komma genom att ta fram vårkläderna ur garderoberna. Jag längtar efter att få använda vårjackor och kikar ständigt runt på nya. Mitt favoritmärke har så fina kappor och jag dras till dessa två rosa som är helt utanför min komfortzon. Jag har i och för sig redan en rosa kappa därifrån i silke men den har jag inte använt än för att jag kan inte använda den förrän i sommar. Jag är sugen på vår och färg, dont yah agree?

Likes

Comments

Hela dagen har gått åt till att åka runt i Valbo Köpis med pappa för att köpa de perfekta mattorna till två rum i huset. Hands down, jag är all in för internetshopping. Istället för att åka runt 3 timmar utan att hitta de perfekta mattorna så kunde jag och mina shopping-skills suttit i soffan och hittat flera perfekta alternativ på nätet. Men min pappa är old school på det sättet, han gillar att ta på sakerna innan han köper dem. Även fast materialet står med i beskrivningen av produkten i beskrivningen på nätet.
För ca ett år sedan började jag läsa en bokserie och när jag hade läst ut bok nummer två så märkte jag att nästa bok inte fanns tillgänglig, för den skulle inte bli publicerad förrän ett år senare. Det sved. Nu har det gått ett år och imorgon är dagen den kommer ut. En av mina favoritförfattare har skrivit boken, Jennifer L. Armentrout, superkänd om ni inte visste det. Jag är i fan-mode utan dess like just nu, jag räknar timmarna och kommer troligtvis drömma inatt om vad som kommer hända i boken.

Likes

Comments

Igår kom Sora hem till mig, vi tog sällskap till stan där vi uträttade massa ärenden, bland annat lämnade jag in kläder hos skräddaren. Om man har breda höfter och vill att kläder ska sitta tajt så får man räkna med att det kommer spricka. Sen slet vi ihjäl oss på gymmet och Sora lagade mat och drinkar åt mig sen, mah bestie! Vi prova drinkar inför min examen, så jobbigt att vara en planerare eller hur ;) vi fortsatte kvällen med gotta och musik och somnade framför en film, så mysigt! Nu på morgonen gjorde hon frukost åt oss, lite som att bo på hotell hemma hos henne.

Likes

Comments

Jag är ärligt trött på motiverande blogginlägg, jag skriver inte några själv men jag är trött på att många av de bloggarna jag följer skriver såna. Man behöver inte alltid vara motiverad, duktig eller ambitiös, lyssna på hälsopedagogen nu! Livet är långt, för de flesta, det finns tid att vara superduktig en annan dag. Du kan ta dig över hindren i ditt privatliv, en annan dag. Krascha idag, ligg efter idag, klaga allt du vill, ät all Billys fryspizza du vill. Själv ska jag dränka mina problem med alkohol imorgon. Inte för att jag uppmuntrar någon till att göra det, men om ni vill så gör det. Jag ska i och för sig gymma innan det, men det är faktiskt något jag känner att jag vill göra. Men jag tänker inte tvätta min lakan som min hund blodat ner för hon har mens, jag tänker sova i dem ändå. För jag är äcklig, i alla fall idag.
Ni vet när man har tagit ett långt uppehåll från träningen och när man tar tag i det så orkar man så mycket mer och kan ta i mer och träna längre än vad man annars brukar kunna göra? Det är för att man har vilat! Det är samma grej med jobb och skola, man måste ta en paus ibland, en veckas lång paus. Så samla era klagoandar och gå med dem till någon i familjen eller en vän och klaga allt ni vill till att deras öron blöder. För det är vad vänner är till för. Det ska inte finnas någon skam i att inte orka, inte vilja, inte kunna. För vi alla är människor.

Likes

Comments

Efter alldeles för mycket stillasittande framför dator så har jag tagit mig till gymmet och det känns som en befrielse att vara här trots att inget höll mig tillbaka förutom mig själv. Men sen när jag kommer hem igen så är det tillbaks till datorn för plugg. Självklart har jag varit ut med Lois på promenader också, men hon är den värsta divan jag har mött som vägrar gå långt bort från hem och vägrar hälsa på andra hundar. Jag fostrade henne inte till sån men det är vem hon är helt enkelt.

Likes

Comments

Gick upp klockan 07.30 för att äta frukost för att hinna bli hungrig till 12 igen (prioriteringar haha), för då bjöd jag killen på sushi på skolan. Han hjälpte mig att skriva ut papper och han fick mat, en bra deal om ni frågar mig. Nu när jag kom hem så har jag städat ungefär hela huset och badat hunden, nu sitter jag och äter choklad framför datorn och funderar på att ta mig till gymmet senare.

Likes

Comments

Ja som ni alla kanske redan vet så tar jag examen i juni månad! Det ser ut att bli i början av juni. Då kommer jag bjuda in familj och släkt för firandet av min kandidatexamen (mycket stolt). Jag har inte bestämt mig än om firandet kommer hållas utomhus i partytältet eller inom hus, de beror på vädret. Men mina planer än så länge är:

1. Sushi paradise - det blir också vegetarisk sushi samt annat alternativ för dem olyckliga som inte gillar sushi.

2. Stora bakverk - för det går helt emot att vara hälsopedagog.

3. Drinkar i mängder - för det går helt emot att vara hälsopedagog. Jag kommer också göra alkoholfria drinkar.

4. Tipsrunda - frågor kring hälsa, med priser.

5. Musik, spel och lek - tills alla tröttnar och går hem.

Likes

Comments

Alla husen på mina gata är så mysiga med snö på taken, förutom vårt hus, för det är fult, med eller utan snö på taket. Fulaste huset i kvarteret, och läskigaste. Jag vet att det är många förbipasserande som har kollat på vårt hus och undrat "vem är det som bor där?" Inte familj Addams i alla fall. Två gånger har någon brutit sig in i vårt förråd och tagit cyklar, för vårt hus och garage ser icke omhändertagna ut. Men man ska ju inte döma utsidan för insidan! Sen blev jag ju också av med två cyklar på resecentrum medan jag jobbade till på natten. Dem cyklarna var svingamla, såklart dem tog dem. Men jag är inte gammal för det och jag behöver fortfarande tillbaks de cyklarna, saknar dem :(

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är kär i min nya body! SÅ FIN.
Idag och imorgon ska jag jobba, sätta på mig cowboy kläderna och "Lucy" karaktären, yihaa! Plugget är upp i röven på mig men det är cool, det är hanterbart än så länge.
Hoppas ni får en fin fredag fina ni!

Likes

Comments