Jag jobbar varenda dag och gör väldigt mycket saker innan och efter jobbet, haha. I onsdags efter jobbet drog jag hem till en kollega, drack skit, åt skit och snackade skit och lyssnade på skitbra musik. Vi gick ut på både Olivia och Slick, blev bjudna på sprit på Olivia lol. Kom hem sisådär 03.30 och klev upp strax efter åtta. Så det blev en powernap på 4H sen kan jag säga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Insåg nyss att jag har druckit knappt nå drinkar i sommar? Oj just ja, jag har ju jobbat. That´s why. Men snart är jag tillbaka i Orlando och ska dricka alla margaritas jag orkar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är det bara jag som har ett lager av min favoritparfym hemma? Ifall att liksom. Jag har haft andra favorit parfymer genom livet förstås men den här har grott på mig åtminstone tre år. Som ni ser är flaskan väldigt sliten för den följer alltid med mig i väskan och den är nästan slut, det här är min andra flaska som jag har förbrukat men tur är har jag några till som väntar på mig, hehe. Har ni någon favoritparfym och i så fall hur många flaskor har ni gjort slut på?

Jag har kollat upp vart ni kan hitta Olympea av Paco Rabanne som billigast, vilket ni gör här! Your girl will hit you up Always.

Likes

Comments

Idag har det varit än så länge en effektiv dag! Lois fick ett bad, hennes schampo och balsam luktar som Orlando, jag dör för den doften. Den heter "rainforest". Idag är det gym och jobb på schemat. Igår blev det axlar och rygg och idag blir det ben! Ogga chakka!

Likes

Comments

Idag har varit en effektiv dag med hundpromenad, gym, hundskötsel, andra sysslor och just nu är jag på väg till jobbet! Det var booty dag på gymmet idag, fick asgrym kontakt med musklerna och jag flåsade som ett as när jag cyklade hem efteråt haha. Men det känns så skönt nu i efterhand!

Likes

Comments

Hej gänget!

Hur mår ni?! Jag mår jättebra i alla fall, jag jobbar, tränar, solar, tar hand om hunden och taggar inför utomlands resa. Eller snarare så är det fantastiskt. När jag solar så blir håret ljusare, mitt hår blir mörkt under vintern pga ingen sol. Jag är inte Amilia utan mitt blonda hår så därför jobbar jag lite extra ute i solen. Tack och lov bleks inte mina svarta ögonbryn i solen, har ingen aning hur det skulle se ut om dem gjorde det haha.

Likes

Comments

Det är väl inget konstigt att jag glassar i solen och därför inte bloggat så mycket? Jag har jobbat på Churchstreet, jobbat på solbrännan och på tvättbrädan. Snart är det dags att börja förbereda och packa inför USA med världens bästa Sora, är grymt taggad på mer sol och bad!

Likes

Comments

Idag har jag fått vara hundrastare till en shitzu som heter Enzo, vi tog en långpromenad i statsparken som jag inte har gjort med min egen hund pga för långt dit haha. Men det var jättefint i parken, det är något som kommunen har lyckats bra med! Sen gjorde jag Enzo sällskap i soffan i någon timme innan jag cyklade hem och tog hand om min egna vovve.

Likes

Comments