​Det är ovanligt för mig att vara vaken den här tiden för att gå upp till skolan? Jag har inte gjort det som rutin sen förra året, vilket är skönt i sig men tanken slår mig att ungefär hela Sveriges befolkning kliver upp varje dag den här tiden, men inte jag. Nice. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​I söndags var jag och familjen hem till kusin för att gratta honom. Det blev traditionell fika på det och ett tappert försök till att klappa någon av de lätt irriterade katterna :) Efter det så pluggade jag, nästa dag pluggade jag också och hängde med vovven då jag har varit borta i stort sett hela helgen ifrån henne. Ofta när jag är borta från henne börjar jag sakna henne som in i bomben från ingenstans. 

Likes

Comments

​Soras inflyttningsfest var igår, jag åkte dit lite tidigare och blev bjuden på hemlagat, åh! Alla gick ut sen i Gävle efter festen, vi var som en liten parad på gatan, högljuddast på bussen och galnast på golvet. Jag fick skjuts hem som var grymt uppskattat, åt kebab och somnade med Lois. 

  • 74 readers

Likes

Comments

Den här förkylningen jag har fått har varit olustig, jag har varit pigg i huvudet så har varit övermedveten om allt min kropp har gått igenom med detta virus. Ew. I förrgår så jobbade jag som danslärare, jag höll inte mig tillbaka någonting trots sjuk, sen åkte jag till gymmet direkt efter för att göra slut på mig själv. Nästa morgon svettades kroppen ordentligt och sen var jag typ återställd. Lite torr i halsen och det händer att jag behöver nässpray om natten. Annars vill jag påstå att min metod att träna vid förkylning är en succé. Tyvärr smittade jag Sora när jag sov över hos henne förra helgen, hon mådde förstås sämre än vad jag gjorde. Därför bjöd jag henne på pizza och skitsnack, yay.

  • 87 readers

Likes

Comments

​I helgen har jag jobbat och sovit all annanstans än hemma haha! Soras lägenhet börjar ta form och jag ska få egen låda där HAHA. Det är en deadline för en större skoluppgift imorgon så det har pluggats mer än vanligt på sistone, lol. Annars så blev min cykel stulen och min telefons batteri går från 100% till 10% på 10 minuter. På detta har jag fått någon förkylning som går runt,. nice.  

  • 157 readers

Likes

Comments

​Igår pluggade jag, jobbade och hjälpte Sora att rusta sista i hennes lägenhet samt städade lite. Idag har jag pluggat och hjälpt henne att flytta in! Yay! Jag har ju egen nyckel dit så kärt barn har många hem haha ;) 

  • 212 readers

Likes

Comments

​Yay för att Sora har fått sin nya lägenhet och vi började rusta den smått igår och idag körde vi järnet med penslarna och pizza på det. Förstås blev det gym innan haha, och innan det så var jag i skolan. Så jag har varit hemma väldigt lite idag och det får mig att uppskatta sängen så himla mycket just nu. 

  • 229 readers

Likes

Comments

Sora kom över på lördagen, gjorde sushi, drack, åt snacks, drack, fixade oss, lyssnade på massa tung musik och stack iväg till Gävle. Först satte vi oss på Brända och sen mötte vi upp några på en underground klubb, typ. Grymt ställe, vi kommer bli stammisar säkerligen haha. Sen blev det efterfest och vi kom hem till halv fem, åt lite till sushi och vi somnade i min säng. 

  • 256 readers

Likes

Comments