Midsommarafton igår var väldigt väldigt lyckat! Jag, Sora och Joel började med roadtrip till gud vet vart, vi blev ett litet men skönt gäng på 8 svennar och en fransk snubbe lol. Det blev ett klassiskt midsommarfirande, jag ville ha det supersvenskt i år och det fick jag. Blommor i håret, myggbett, grillat, alkohol, snapsvisa, dans runt midsommarstången, sjöng falskt och åkte traktor! Det blev till och med lite bugg. Fab!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om det är något jag riktigt håller koll på så är det nedräkningen av dagar till riktig semester! Aka, jag och Sora utomlands. Det är nu 67 dagar kvar till att vi drar först till Orlando och sen till NYC. Jag får "sex n the city" feels när jag tänker på det, är förbaskat taggad och det känns nästan orättvist att jag inte bor där?

Likes

Comments

Eftersom jag har inga bilder från idag på grund av smutsigt hår och för att jag inte har gjort mycket intressant alls idag så får ni en throwback för ca två veckor sedan då min vackra kusin tog studenten. Jag personligen älskar studentfiranden, utbildning ska eftersträvas och vara eftertraktat. Sen så är det ju en fin ursäkt att få festa haha. Det var en sån bra dag och på en gång när jag kom hem på kvällen så rivstartade jag förberedelserna för mitt examensfirande. Som också var en väldigt bra dag. Jag har haft så mycket bra dagar på sistone? Jag behöver delta i fler i högtider!

Likes

Comments

Jag veeeet. Jag suger på att blogga. Jag förnekar det inte. Ni är så fina som klickar in på min blogg ändå så jag känner för att ta mig i kragen, jag har trots allt lite bilder att lägga upp. Jag har fått ofrivillig semester då jobbet har stängt över midsommar. Förresten har jag ingen koll på midsommar, fick reda på idag att det är snart dags att bete sig så svenskt som möjligt och sätta blommor i håret och dricka iskalla. Men jag har inget emot att fira midsommar supersvenskt i år, jag har lyckats riktigt bra att undvika det dem senaste åren!

Likes

Comments

Idag har jag tagit hand om hunden extra mycket eftersom jag kommer jobba mycket nu i helgen. Det blev badning, borstat tänderna, aktivitetsspel och en lång promenad hittills. Nu luktar hon som en tropisk regnskog och gosar i min armhåla, är så lyckligt lottad med sån fin vovve.

Likes

Comments

Efter jobbet igår var jag bjuden hem till Sora på balkong häng för att inviga hennes nya balkongmöbel! Vi åt pizza, drack margaritas, myste i hennes stora nya säng/soffa, lyssnade på musik och tittade på natthimlen. Cyklade hem full som en kastrull men jag har inte varit bakis idag som tur är.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag måste visa mina Örhängen som jag köpte för min examen! Jag hade på mig dem dagen före också för då var min kusins student. De är så fina, gnistrande så dem funktionerar som en highlighter, no joke.

Likes

Comments

Igår tog jag examen så jag tänkte visa bilder från då! Förresten så känns det så ballt att ha tagit examen? Jag är alltså klar med högskolan? Va? Det gick svinfort, men det fick jag höra att det skulle göra. Jag är numera examinerad hälsopedagog, heyhey haha!

Sora kom på kvällen innan, hon sov över så vi kunde fixa oss ihop och tagga! Jag gick upp vid åtta för att göra frukost åt familjen, jag åt två omgångar frukost under förmiddagen för att inte bli hungrig innan middagen. Blev lagom full på champagne på morgonen, nice.

Jag hade köpt min examensklänning i London förra året i Augusti, äntligen fick den komma ut ur garderoben! Både jag och Sora var klädda i rosa, men min klänning hade släppt i sömnen under armen pga att den är så tung och att hänga på en galge i över ett halvår gjorde inte sömmarna gott. Men jag sydde ihop hålet på ett nafs!

Examens ceremonin med programmet var känslofyllt men tråkigt. Folk dök upp i joggingbyxor, alla talen verkade inte ha varit förberedda och atmosfären var inte nära 70% ens. Min personliga åsikt är att Gävle Högskola behöver ta tag i examens firandet så det känns mer speciellt! Sora satt i publiken under ceremonin och hon och pappa hjälpte mig massor den dagen som jag uppskattar otroligt mycket!

Mina släktingar var bjudna hem till mig på kvällen, jag bjöd på mat i form av sushi och indisk mat, sushin var från Sushi Kultur i Gävle och den indiska maten från Maharane i Sandviken.

Sora var min bartender hehe, hon gjorde en margarita, en godis drink och alkoholfri sangria! Nästan allt tog slut! Till efterrätt blev det chokladbakelser som Marangoni i Sandviken gjorde åt mig, de var suveräna, verkligen en chokladdröm!

Det blev tävlingar med priser och jag fick galet fina presenter av mina släktingar, kan inte tacka nog!

Likes

Comments

Underbar dag!! Ventileringen är gjord, aldrig mer skola! Sov ynka 3,5H inatt pga plugg. Just nu sitter jag och väntar på bussen till stan för att fira min kusin Asta som tar studenten! Svinbra dag!

Likes

Comments

Igår blev jag utdragen från huset och plugget av Sora till statsparken där vår lilla stad firade Sveriges Nationaldag. En vän skulle spela på scenen så det var mestadels därför vi var där och vi mötte upp några kompisar. Sora hade med sig fika åt oss, så det blev väldigt mysigt trots molnigt. Jag har glömt bort hur man firar Sveriges Nationaldag? Firar ni den och i så fall hur? Igår var det en kille på scenen som sjöng nationalsången och en massa folk ställde sig upp från bänkarna och stod upp under sången. Jag och mina vänner bara tittade på varandra "ska vi också ställa oss upp??" Jag är ingen patriot och är inte så mycket för patriot principen p.g.a. alla negativa aspekter av det. Men man behöver ju inte vara en patriot för att fira Sverige, berätta gärna hur man kan fira nationaldagen!

Likes

Comments