Amie Nilsson

Så vad har jag hunnit med under den senaste veckan?

Jag har jobbat på precis som vanligt och haft mycket att stå i på jobbet.Vi har gjort en liten uppgradering på vår mackfront och kör numera med varma mackor men vi måste hitta ett smidigt sätt att kunna servera bra kvalitet på mackorna utan att kunderna får vänta alltför länge!
I Fredags jobbade jag till 16 uppe på juicebaren sedan for jag direkt till O´learys och jobbade som foodrunner till 22. Efter det cyklade jag hem och somnade ganska direkt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter på juicebaren från 10 till 16:30 och sedan direkt därifrån ner till O´learys! Hektiskt är vad denna helg har bestått av!

Under påskledigheten hann jag umgås med Julia, vi grillade och kollade på den nya Fast and Furious-filmen, som var jättebra!

Sen har jag inte hunnit med så mycket mer. En hel del jobb som vanligt!! Snart är det äntligen semester, det ska bli sååå skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: allt och lite till

Oj så skönt det blir med lite långledigt! Kommer vara kvar i Umeå under ledigheten då jag ska jobba på lördag!

Jag har jobbat på som vanligt, har varit väldigt mycket att stå i på jobbet den senaste tiden. Vi satte igång en kampanj som fick en väldigt stor effekt, större än vad vi hade förväntat oss, vilket har varit väldigt kul! Idag tog vi fram den sista av de nya mackorna som vi kommer att börja med! Dom är verkligen jättegoda, tror och hoppas att dem kommer bli en hit!

Har ingenting inplanerat som jag måste hinna med under ledigheten vilket är riktigt skönt! ska ta det lugnt och träna lite.

Hinner inte med att göra så mycket efter jobbet, trots att jag inte längre har någon innebandy på kvällarna längre. Vet inte riktigt vart tiden tar vägen! Eller just det! Har sökt till tandhygienist på Universitetet här i Umeå! :)

Likes

Comments

Är fortfarande sjuk sen jag senast skrev ett inlägg.. Haft feber var och varannan dag, förkyld och hosta, samt att astman har gjort det ännu jobbigare. Igår natt/ i morse vaknade jag av att jag hostade som bara den och inte kunde andas helt ordentligt men tänkte att det endast hade med hostan att göra så jag hoppades på att det skulle gå över och att jag förmodligen skulle somna om. Men så var inte fallet, timmarna gick och jag blev inte bättre, hade även glömt astmamedicinen i sjukvårdsväskan på hallen eftersom vi hade match på förmiddagen och jag hade behov av den då.
Ringde mamma runt halv fem på morgonen och tokgrinade i ren panik och frågade vad jag skulle göra. Eftersom mamma vet bäst såklart! Det slutade med att jag ringde 1177 som sa att jag borde åka in till akuten så då gjorde jag det. När jag kommer in i receptionen börjar jag grina i panik ännu en gång och hyperventilera så sjuksköterskorna kunde inte få så mycket mer vettigt ur mig än några nickningar och mitt ID-kort. Fick hur som helst jättebra hjälp, blodproverna, lungorna, hjärtat och allt såg och lät helt normala. Så efter medicinering och att jag pratat med en läkare fick jag åka hem igen!
Har mått som vanligt sen jag fick medicin på akuten och har fått utskriven astmamedicin för att se om "förkylningen" vill släppa då!

Likes

Comments

I måndags vaknade jag upp och var täpp i näsan, men kände mig inte jätteförkyld eller så, tränade innebandy på kvällen eftersom jag inte kände mig dålig.

Jobbade på juicebaren i tisdags sen efter att jag stängt den for jag och kollade på när RIG mötte Dalen och på typ 30 min hade jag fått feber och var superförkyld(??) efter matchen åkte jag med Lovisa hem och köpte med mg alvedon hem. Hade feber hela natten vilket gjorde att jag sov sjukt dåligt, men sen när jag vakande på onsdagsmorgonen var febern borta men jag var fortfarande lite förkyld. Avstod från träningen på kvällen och hann även bli sämre, blev febrig igen och jätteförkyld.
Idag har jag inte haft någon feber men fortfarande varit snorig och nyst som bara den, hade även en liten dipp på två timmar där jag blev sämre men det gick över som tur!! Imorgon är det derby mot IKSU ungdom så jag har pepprat med c-vitaminer, citron- och ingefärste och alvedon under dagen idag!! Så förhoppningsvis är jag helt återställd imorgon. Men det återstår att se såklart!

  • 291 readers

Likes

Comments

Postad i: allt och lite till

Jag fyller alltså tjugo år om tio dagar(?!?) helt sjukt vad fort tiden går! Håller på att försöker planerar in middag och så vidare men har verkligen ingen aning om vart jag vill gå ut och äta här i Umeå. Hade jag varit hemma i Gävle hade valet varit så mycket enklare eftersom jag i princip känner till de flesta restauranger! Men någon restaurang ska jag allt hitta som faller mig i smaken.

Så vad har jag gjort i helgen?
I fredags jobbade jag stängning uppe på juicebaren, åkte hem och gjorde tacopaj till middag. Sen gick jag på bio och såg SPLIT, den var helt okej men hade förväntat mig lite mer nervkittlande!

Igår hade jag match mot Sundsvall på hemmaplan, vi vann matchen med 8-0 och jag höll min tredje(!!) nolla för säsongen, vilket är sjukt kul! Efter matchen for jag hem, åt och sov sen började jag jobbet 22 och jobbade fram till 03

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på lite serier sen for jag på gymmet!

Likes

Comments

  • 324 readers

Likes

Comments

Postad i: allt och lite till

Som vanligt var det ett tag sen, heh. Men ja, bättre sen en aldrig, ellerhur?

Har inte hunnit gjort så mycket mer än att spela innebandy, träna och jobba på! Varit hem på en snabbvisit nu under julen, åkte hem på onsdagen innan jul och tillbaka hem hit den 25:e.
Jobbade på O'learys den 26:e, i måndags alltså, vi hade preppat för att det skulle bli proppfullt med folk men så blev det inte. Istället blev det jättelugnt så vi stängde ner en del av fastigheten.
Idag har jag ätit middag med Julia, kollat på innebandy med henne och Lovisa. Sen for jag och Lovisa och storhandlade, sen kom Julia hem till mig och kollade på lite film. Såå ja, jag har inte gjort så mycket mer!


Likes

Comments

  • 417 readers

Likes

Comments