​Ska det vara så svårt att förstå för vissa människor. detta gäller faktiskt oftast främst vuxna eller äldre människor. De som har levt ett tag men ändå inte fattat vad livet är, fast de tror sig ha det. De tror sig veta så mycket och ha rätt hela tiden. Har de gjort något bra? Svar nej. Det vaknar äter lite frukost. Tar bilen/tåget/bussen till jobbet där de antingen bara sitter med papper, undervisar, säljer, lagar, bygger o.s.v. Inte en ända av de människorna har gjort något för att påverka, förändra eller göra i princip något alls för att världen inte ska gå under. De tar sig sen hem hinner kanske säga något till någon sen lägger de sig. Deras liv är meningslösa. Absolut, helt och hållet meningslösa. Jag förstår väl att det behövs försäljare, lärare, advokater o.s.v men om inte mänskligheten vaknar snart och ser att vi håller på att dränker oss själva, i oss själva, så är det precis vad som kommer till att hända. Jag tänker inte ta upp att natur problem vi människor har ställt till och givit vår fina jord, det bör man veta. Jag vill bara att folk inte bara ska veta, jag vill att de ska agera, göra förändringar. de faktiskt försöker är alldeles för få. Vi måste bli fler. Det ända som kan rädda någon som försöker ta livet av sig själv är andra, saken är bara den att vi är de andra och vi gör samma sak. Vakna upp! Inse vad som 'r felet och fixa det. Stå inte bara och titta på, hjälp till! Svaret på frågan hur är lätt: TILLSAMMANS! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade en awesome dröm i natt. Saken är den att den är helt osannolik.

Det var någon typ av klassresa under julen till ett äventyrsbad/lekland. Jag tänker inte nämna det ointressanta så jag hoppar direkt till slutet.

Eftersom det var jul skulle vi ha ett uppträdande.( Det var sjukt töntigt nu när jag tänker efter haha). Vi sjöng "All i want for christmas is you". Jag stod bredvid min crush. i slutet av låten kysstes vi. Alla slutade sjunga och kollade på oss. Jag frågade något i stil med "Varför slutade de sjunga?" Vi kollade upp och såg då att alla stirrade på oss. Sen stack vi därifrån. Jag hann dock slänga en blick bak och få ögonkontakt med min bästis. Jag kommer ihåg hur glad hon såg ut. Som att det var Zac Efron och Vanessa Hudgens som blivit reunitued.

Detta låter så himla tråkigt och barnsligt men det var inte riktigt så jag uppfattade det i drömmen där för kände jag att jag ville skriva ner det. Detta är alltså en helt orealistisk dröm eftersom jag varken ska gå samma skola som min bästis eller min crush så denna termin är den sista med de och drömmen utspelar sig ju någon gång vid jul. Jag önskar dock innerligt att detta var sant.

Likes

Comments

​Just nu känner jag mig ovanligt tagg på skolan. Detta kan dock förändras på en halv sekund så jag lär skriva detta inlägg fort, haha. Jag går alltså i 9:an och har 114 dagar kvar i grundskolan. Utav dessa 114 dar är hyfsat många helgdagar eller lovdagar samt annan ledighet. Jag är dock väldigt nervös över de nationella proven, men de måste ju alla göra så det är förhoppningsvis lugnt för min del då Mitt meritvärde ligger på något över 280 poäng.

Jag och också väldigt tagg på att gymnasiet i höst. Jag tror att det riktigt roligt, speciellt eftersom jag tänker mig att flytta. Vart tänker jag dock inte berätta...

Min skolvecka är ganska chill ändå. Jag har någon sovmorgon och slutar lite extra tidigt nån dag. Jag antar att det är en stor faktor till att jag inte är sjukt skoltrött vilket jag egentligen borde vara vid detta laget. I alla ämnen, utom svenska, håller vi också på med något intressant som jag faktiskt är motiverad till att göra. Detta kan nog också ha bidragit ganska mycket till min tagning på skolan. Jag har det även väldigt bra med kompisarna just nu och eftersom man är äldst i skolan har man liksom sina egna regler känns det som.

Jag hoppas verkligen inte att jag tappar detta, då kan det bli väldigt jobbigt att hålla sig positiv ända tills sommarlovet, men asså nu taggar vi bara!!!

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt varit kär, Jaja jag vet att alla säger så fast de egentligen har varit det så jag antar att jag ljög lite där. Jag kanske möjligtvis har varit kär någon gång, men det händer verkligen inte ofta att jag blir det.

Utav just denna anledning har jag börjat fundera på hur det skulle vara med en sugar daddy. Först tänkte jag att det var ganska värt, jag menar tänk att få pengar och precis allt annat man vill ha. Sen tänkte jag om. man måste ju ge tillbaka med sex då... eller visst är det vad en sugar daddy går ut på. Jag tror liksom inte att jag är redo att ge honom 'the sugar' så att säga.

Denna tanke har bollat fram och tillbaka i mitt huvud ett rätt så bra tag nu och jag har ännu inte kommit i underfund med vad jag egentligen tycker om detta. Om jag skulle träffa någon med en sugar daddy eller sugar mummy skulle jag förmodligen bli mycket nyfiken. Jag hade ställt frågor och förmodligen blivit ganska avundsjuk på hn, men jag hade nog ändå inte klarat av det. Anledningen till detta är att det inte är direkt lätt att hitta sig en människa som är villig att leva som en sugar daddy. I det samhälle som jag bor i i varje fall.

Jag hoppas att jag någon gång till slut kan dra en slutsats om vad jag egentligen tycker om detta ämne, men tills vidare var detta bara en början av min "What about a sugar daddy?" utvärdering.

Likes

Comments

Namnet på min blogg är såklart inte mitt riktiga namn, men det tänker jag hålla hemligt. Ametist är en ädelsten och har fått sitt namn från grekiskan och betyder oberusad. stenen är ganska speciell för mig. När jag var liten hade jag en favorit film, "Prinsessan och tiggarflickan". I denna film finns stenen med och har en stor betydelse om man tänker efter. Stenen är även väldigt fin, inuti i alla fall, och jag antar att jag gärna skulle vilja uppnå den skönheten. Inte utåt alltså utan inåt. Jag vill kunna kalla mig själv lik en ametists sten utan att ljuga. Det är princip mitt mål i livet. I det stora hela menar jag, jag har ju naturligtvis andra planer inför framtiden.

Likes

Comments