Whoop! Hej !

Nu är det så att jag ska resa iväg över jul och nyår, jag ska nämnligen till min pojkvän i England och fira med dom där. Det är så spännande, nervöst och pirrigt! Jag har aldig flygit innan så det är jag väldigt nervös över, men det ska nog gå bra.

Det kommer kännas extremt konstigt att inte fira jul hemma i år och jag kommer också missa lillejul som brukar firas med alla syskonen och deras respektive och syskonbarnen.


Köpte en väldigt tidig födelsedagspresent till mig själv haha! Jag vet inte men jag tycker det är lite mysigt med sånna här kameror. Kommer ta med denna när jag åker iväg.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså, jag är en sån person som aldrig kan bestämma mig för hur jag vill att mitt hem möblerat !

Jag känner ibland att nä, nu har det varit såhär ett tag nu, och nu måste det ändras om.. Det kan liksom ta någon vecka från det att jag gjort om att jag inte är nöjd och ändrar om igen. Idag var en sån dag och det var kanske förra veckan jag ändrade om senast. The struggels, men man får en liten workout på köpet haha.

Likes

Comments

Jag ritar mest tecknade figurer, men ibland kan det vara kul att testa på lite mer realistiskt och då blir det ofta ögon då det är lättast  haha :P Det ser rätt slarvigt ut då jag gjort det rätt snabbt. 

Ritat i Paint tool sai

Likes

Comments

Jag har haft samma ritplatta i över 3 år nu. Jag tycker den är så himla bra och den har ju hållt sig länge också ! Men däremot så ska jag skaffa en ny när ekonomin tillåter. Där är inget fel på den, men vill uppgradera till en nyare modell i medium då jag känner att jag vill ha lite mer yta när jag ritar.

Här är den modellen jag använder nu och den är så himla skön att rita på. Det känns typ som att rita på papper. 

Så denna är alltså från märket Wacom och är en Intuos manga pen & touch small. 

Jag tror jag gav närmare 800 kr för den. Men det är ett bra pris. 


Likes

Comments

Hej ni som hittat hit! Jag tänkte att jag gör ett litet introduktions inlägg så jag kan berätta lite vad jag hade i tanke med min blogg. Jag är en amatör tecknare kan man väl säga, men jag tycker om att dela med mig utav det jag gör. Jag har ritat mycket traditionellt tidigare, men började rita mer digitalt när jag skaffade mig en ritplatta och ett program som passade mig och som jag tycker om. Men jag kommer dela med mig utav mina "verk" eller vad man nu kan kalla det.
Så vi får väl se hur detta blir :)

Likes

Comments