Hej alla fina ! Hoppas ni har det bar själv är det lite sådär. Igår var jag på stan och fikade på belamii ett jätte gott värdens gulligaste och godaste café så rekommenderar det. Där var iallafall jag igår med mina kompisar Alicia och Isak.

Ok helgens planer.

På fredag är det black Friday !! Yey klart man ska gå på det. Jag ska försöka hitta en billig julkalender. Och kanske sova över med Alicia.

På lördag ska alla i min familj kanske på julmarknad. Och jag ska titta på det nya idol avsnittet på morgonen.

Jag ska även designa ta bilder och planera lite inlägg till bloggen. Kommentera gärna vad ni vill ha gör jul inlägg!! Jag ska nog även vara barnvakt.

På söndag ska jag nog till kyrkan för jag är kristen i pingstkyrkan och det har jag valt själv och ibland går jag bara ditt själv för att jag vill. Jag ska nog försöka få in lite plugg och gym också hoppas jag , Hahha.

Men hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi lite senare.

Puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina ! Hoppas ni haft en bra dag hittills. Som några utav er kanske har märkt har jag gjort om och fixat min blogg lite. Men jag är nöjd hoppas ni också gillar det! Nu innan vi ska iväg och grilla i den kalla vinter kylan jag och min familj , haha så tänkte jag göra en 20 saker ni kanske inte visste om mig del 1.

1. Älskar julen jätte mycket. Har faktiskt börjat tjuv starta lite med jul pyntet i mitt rum. Ni kommer få se allt när det är klart.

2. Älskar marabou Oreo jätte gott allt med Oreo är gott okej , hahha.

3. I min familj är vi 6 st jag har två lilla systrar en som är tio och en som är 2. Sen har jag en lillebror som är 7. Min pappa är 38 och min mamma 36. Och jag är 11. Sedan har vi våran söta lilla kanin.

4. Mitt fullständiga namn är Amelia Björkqvist Ly Linn Birgitta. Linn är från min farmor och Birgitta är från min mormor. Björkqvist är från mamma. Och Ly från pappa. Mina föräldrar är gifta men valde bara att ha kvar sina efternamn.

5. Jag är halv kines. Det är min pappa som är kines. Och min mamma är svensk.

6. Jag är en väldigt känslig , självsäker , självkritisk , glad och omtänksam person.

7. Jag fyller år den 30 januari.

8. Jag bodde i Jönköping tills jag var nio år. Älskar den fina fina staden. Vill nog flytta tillbaka ditt när jag blir äldre.

9. Älskar mode, inredning och att sjunga.

10 . Jag mår dåligt. Och ville säga det för jag vill att andra ska veta att dom inte är ensamma. Då jag själv känt så ibland för i min ålder så är det inte så många som upplevt det eller kan förstå vad psykisk ohälsa är. Jag ville säga det för att ni skulle lära känna mig mer. Jag kanske gör ett inlägg om det någon gång. Men jag tycker det är så jobbigt. Och jag vill absolut inte att någon i min klass ska se det . Men ta han om er och glöm inte vilken fantastisk person du är.

11. Jag har haft en ätstörning. Och jag rekommenderar ingen att sluta äta. För det gjorde mig så ledsen och tröt. Och det var min familj som räddade mig i det och det är jag så otroligt tacksam över. Jag vet hur svårt det är.

12. Min favorit youtuber är Louise Jorge. Hon är jätte duktig och fin person. Och har även en jätte bra blogg här på nouw som heter Jorge.

13. Jag är kristen i pingstkyrkan och är så stolt och glad över det. Jag har valt det själv. Och kommer alltid att vara det. För jag klarar mig inte utan Jesus. Ibland kan man bli helt chockad över vad han kan göra. Och den känslan utav att han är nära mig är obeskrivlig.

14. När jag blir äldre vill jag flytta till Stockholm eller Jönköping. Och jobba med sociala medier. Youtube bloggen Instagram och ha en podd. Och bloggen, youtube skulle vara väldigt mode relaterade med lite inredning såklart.

15. Mitt favorit ämne i skolan är svenska. För jag älskar att skriva.

16. Min favorit film är twilight , hahah har sätt alla filmer typ tio gånger. Mina favoriter är 2 an new moon och den sista heart breaking down part 2. Och vänta den första är också jätte bra.

17. Jag har haft 8 st bloggar hahha. På olika hemsidor. Men jag lovar er nouw är det bäst#a. Tycker iallafall jag det är först nu jag kan börja blogga på riktigt. Ja då tycker jag men är ändå inte någon expert.

18. Mitt favorit plagg i garderoben är helt klart min fina röda kappa från zara.

19. Om jag måste välja mellan NA KD och chiqelle så väljer jag chiqelle. För jag älskar deras kläder.

20. Okej nu är vi på den sista. Guld eller silver då väljer jag helt klart silver. För jag tycker det är lite lättare att matcha. Annars tycker jag att dom som har guld om vi säger inredning är jätte snyggt.

Okej detta var allt för detta inlägget. Hoppas ni fick lära känna mig lite mer och att ni gillade det! Ha en jätte bra dag! Och var rädda om er!

Puss & kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas ni haft en jätte bra dag! Det har jag haft! Jag har varit i Göteborg med min familj förutom min lillebror för han var med en kompis och lilla ninen fick ju vara hemma. Men pappas kompis familj var även med jag har träffat dom ganska många gånger och känner dom rätt så bra. Jätte snälla fina barn har dom också. Vi var inne på zara och då köpte jag den röda kappan som ni ser på bilden. Visar bilden från hemsidan eftersom att jag inte han ta outfit bilder. Men jag älskar älskar den jackan deb var jätte fin på. Och jag är jätte tacksam över att mina föräldrar var så snälla och gav mig den. Min lilla syster fick även en men inte en lika dan men hennes är också en kappa och den är jätte fin. Sedan fick jag också ett par nya vinter skor från skopunkten. Jätte tacksam för dom också. Vi var även och åt på en resturang det var jätte gott särskilt bröden och tsatsikin.
Sedan hann vi inte så mycket. Men jag hade det jätte mysigt och kul.

Men det är en sak jag ville ta up med er. Jag fick frågan utav en klass kompis. Ska man ens vara stolt över att vara halv kines ? Det var ju jätte elakt sagt. Och ja jag vet att alla har lite för domar om dom även jag. Vissa kineser är så. Men det finns andra som är jätte snälla som min pappa t.ex. Han är en helt vanlig pappa. Och jag älskar honom jätte mycket!

Förresten detta har jag aldrig sagt men jag går i innebandy tredje året nu tycker det är jätte kul. Men nu ska vi sälja typ tusen grejer till klass kassan och ahhh jag kände bara hur 2 helgar utav mitt liv försvann ahh vill inte! Funderar på att sluta , Hahha nä men jag och en kompis ska sälja lite imon.

Nu ska jag gå och lägga mig ni får ha det så bra! Så ses vi imorgon.

Puss & kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Godmorgon ! Nu tänkte jag bara bäretta dagens planer.

1. Skolan

2. Sedan när jag kommit hem från skolan ska jag gå en promenad. Man får tänka mycket då plus att man samtidigt rör på sig.

3. Och ikväll ska jag och pappa åka till Ikea kanske isåfall ska jag titta och förhoppningsvis köpa lite jul saker. Det som jag behöver är julgrans glitter 20 st julkulor advents ljus och någon bricka att ha under plus en skål som jag tänkt och apelsiner i eller jul godis .
Älskar julen och längtar så mycket till första december eller första advent har inte riktigt bestämt mig en.

4. Sen när jag kommit hem ska jag gör lite mat eller så har vi redan ätit någon stans.

5. Sedan krypa ner i min säng och typ kolla på tv Instagram wish snap och lite sänt ni fattar , Hahha .

Men på tal om en annan sak igår så var jag ju på stan med mina kompisar och en utav dom sa något jätte personligt om mig till den andra kompisen som jag knappt känner och är så rädd för att han ska säga det till någon ahh Ne hon som sa det är inte så snäll när det gäller sånt.

Men vet inte riktigt vad detta blev för inlägg men hoppas att ni gillar det. Ha en jätte bra dag! Ses lite senare.

Puss & kram

Likes

Comments