Header

Tjenareee, Så idag skulle varit en tråkig dag men min kompis messade mig och frågade om jag ville hänga med till väla och självklart sa jag ja!! Vi hade det jättekul och mysigt. Vi åt på Mcdonalds och köpte en energidricka så jag blev heeeelt hypad och gjorde bakåtkullerbyttor och var helt crazy. Men jag hade jättekul och älskar att hänga med mina bästa kompisar!!!!

​Den här bilden la jag upp på snapchat igår och jag älskaaar den!!! Det är nog den bästa bilden jag har tagit!!! Om ni undrar kanske varför jag ser ut som en kille kommer jag förklara det i nästa inlägg!!

Hade gött!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjenare, Förlåt att jag inte har lagt upp nåt men skolan har börjat och det har inte funnits så mycket tid. Så idag har jag fått reda på att skolan har ordnat en skåneresa för oss som går i sexan. Vilket betyder att vi får välja en liten grupp av våra klasskamrater och välja en vuxen och så får vi åka varsomhelst i skåne och göra vad vi vill i över tolv timmar!!!! Detta är dock i maj men längtar såååå!!!! Tänkte också att det skulle bli en skit bra vlogg att göra!! iiiiiiiihhhhh!!!!

Iallafall idag skulle jag ha dans men snubblade i trappan och vrickade foten rejält så nu blire bandages och mycke hasande fram hihi!! Så nu ska jag återgå till att redigera min nya video som kommer upp imorrn!!!

(Btw bilden nedanför är inte där för att förnedra skolor eller utbildning, det är bara en skämtbild. Jag tycker att det är viktigt och bra med skola men ibland kan det vara så jävla jobbigt)

Hare gött!!! 

Likes

Comments

​En ny video uppe!!! Det är inte så snyggt filmat men min kamera var urladdad. Hoppas ni tycker om det!!!!

Likes

Comments

​Tjenare, Så idag gick jag faktiskt upp ur sängen tidigt för att äta frukost. Och sedan åkte farsan och jag upp till stranden och sprang där. Det var så uppfriskande att äntligen få röra på sig. Efter det filmade jag en ny video som kommer upp sen!!! Nu ska jag bara chilla titta på lite film och sedan sova.

Hade gött!!! xoxo

Likes

Comments

​Då har jag äntligen släppt min första youtube video och är så taggad!!! Hoppas ni tycker om det så hörs vi imorrn!!! <3

Likes

Comments

Tjenare, Idag är det påskdagen och mina kusiner har åkt hem. Efter dem åkte satt jag och tittade på guldtuben och senare åt jag rester från påsk middagen. Nu tänkte jag titta på en skräckfilm och bara ta det lugnt.

Hade gött!!!​

Likes

Comments

Tjenare, jo idag är det Påsk afton!!!! Idag har jag och min kusin vaknat ätit en mysig frukost för att senare åka in till stan. Vi tog några mysiga vårbilder och senare köpte jag denna skitsnyyga klänning. Jag brukar inte gilla klänningar men denna var så fräsh och vårig så jag bara måste ha den.

​Sen skulle vi äta på en thai resturang men dem hade stängt.:( Men vi gick istället till espresso house och det var lika bra. HAr en sålänge haft en jätte mysig dag och nu ska jag bara chilla lite, man blir så utmattad av all påsk mat. ;)

Hade Gött!!!

Likes

Comments