Lite sent, men här är lite bilder ifrån min helg.
Det var en blandad helg, först firade vi en kompis och åt på TGIF, sen blev det stan och bara va hemma.
Hoppas ni gillar det, Puss Saga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

26 plus grader? detta e sjukt. Har suttit inne i en skola utan AC en hel dag och svettats ihjäl. När jag kom hem slut jag av mig kläderna och satte på mig min bikini och skar upp en vattenmelon till mellis.
Skrev mitt sissta prov i 8:an, nu är allt över och det är så skönt. Inga prov, och nästa vecka ska vi slappa och kolla på film.
Sommaren kommer närmare för varje dag som kommer och jag kan knappt hålla mig! Nu ska jag lägga mig i en solstol och förhoppningsvis få lite färg. Puss Saga

Likes

Comments

Godmorgon på er, vaknade för en timme sen och har hunnit att duscha och ta det lugnt. Men hallå det är mindre än en månad kvar i SKOLAN, snart sommar lov. Vad år era planer för sommarlovet?
Men nu lite om går dagen.Efter skolan igår mötte jag upp min pappa och min lillebror vid Mall of Scandinavia. Vi gick och kollade i butiker, åt på Vapiano och sen tittade vi på bio. Vi såg "The ghost in the shell" (tror att den hette så), men den var väldigt bra. Jag fick köpt ett par nya skor, ett par nike free run.
Men nu ska jag fortsätta kolla på film och dricka upp min smoothie. Hoppas att ni får en bra Lördag, puss Saga

Likes

Comments

Godkväll, eller vad man ska säga. Vaknade precis upp efter att ha sovit i 2 timmar..... Vi får se hur jag kommer lyckas sova inatt, hehe.
Kom precis på att jag har Spanska prov och NO inlämning imorrn.. Jag hade tänkt att plugga dessa 2 timmar som nu är bort blåsta, får ta och va uppe inatt och plugga klart.
I Måndags drog jag och några andra ifrån min skola ut i Skärgården till en ö som heter Ängsholmen, det har vart jätte mysigt. Vi hade massa olika roliga aktiviteter, jag lyckades t.ex klara av en höghöjdsbana, så jag är väldigt stolt.
Men hör ni, nu ska jag försöka plugga och vi får se hur det går. Kanske det blir ett inlägg imorrn om hur det gick. Puss Saga

Likes

Comments

Klockan är 07:06 och det är Lördag. Vet egentligen inte varför jag vaknade så här tidigt. Men så blir det ibland. Hoppas på en bra dag idag, några kompisar kommer ner till oss, så det ska bli roligt att vara med dom idag.
Ha en bra dag hörni, Puss Saga

Likes

Comments

Glad Påsk på er mina fina, jag hoppas att ni har haft en riktigt bra påsk. Själv började jag dagen med ägg jakt och sen målade vi ägg. Det blev ingen påsk mat i år, det blev grillat och fisk till kvälls mat. Inte så besviken, är inte så intresserad av påsk mat, men älskar grillat, så det var ett plus.
Men tror att det blir påsk mat imorn då vi ska åka till pappas sida av släkten och fira påsk där.
Men ha en riktigt bra fortsatt påsk,
puss Saga

Likes

Comments

Åhhh, ser ni va gott detta ser ut att va. Jag och min famil var inne i haga idag och gick in på ett café som har världens största bullar (enligt mig), allt där inne är stort. Så om ni är i Göteborg, gå till Caféet Husaren och käka deras bullar.
Vi svängde också förbi en stor outlet i kungsbacka och jag kom hem med tre olika tröjor från adidas och Levi's.
Ja, har hunnit att göra massa idag och ikväll ska jag på teater med min familj. Men imorgon åker jag och min lillebror vidare genom Sverige för att fira påsk med pappa.
Puss Saga

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget på väg emot Göteborg. Ska bli skönt att få komma tillbaks och träffa släkten igen, men sen åker jag och min lillebror vidare på Torsdag igenom Sverige.
Har suttit nu på tåget i drygt 3 timmar snart, och vi är snatt framme. Tog med mig plugg eftersom att jag tänkte vara duktig, men inget blev gjort, hehe.
Innan vi drog till tåget så spelade jag en fotbolls match, det gick sådär men hoppas på bättre match nästa gång.
Kommer uppdatera er mer nu under mina dagar i Göteborg. Puss Saga

Likes

Comments

Blir så himla ledsen. Hur kan detta hända, i lilla Sverige. Blir så himla ledsen när jag tänker på alla männiksor som var med om denna attack idag och alla som omkom idag. Detta var en dag som vi önskade aldrig skulle komma, men idag hände det. Jag själv blir både ledsen och rädd, rädd att detta hände så när mig och rädd att det skulle ha hänt något med en nära person.

I en situvation som denna så känner jag att jag bara vill hjälpa till, men hur kan jag hjälpa till? Ett sätt att hjälpa till är att få folk att sluta sprida bilder på dom som omkom idag och försöka att förhindra falska rykten om attacker och skottlossningar. Här själv varit med om dessa två saker idag och det är viktigt att ni kollar upp om det verkligen är sant innan man skickar vidare ryktet. Jag läste en artikel och polisen rekommenderar verkligen idag och denna helg att vara noga med källkritik (ta reda på att en sak är sann genom att ta reda på fakta genom att gemföra flera olika källor) , så lova mig att kolla upp om ryktet är sant innan du berättar det för andra.

Alla som bor i Stockholm eller i närheten, håll er hemma och undvik att vara inne i stan. Till alla er andra ge er familj lite extra mycket kärlek idag. Puss Saga

Likes

Comments

Uhhh, varför går helgen så fort men inte vardagar?
Vill verkligen ha lov nu nu nu. Men det negativa är att vi har alla dom sissta proven efter lovet, och det är ju inte så härligt...
Men åhh vad jag har blivit sugen på att träna mer och mer nu förtiden, funderar på att skaffa gymkort, har ni nåt förslag på gym? Gillar annars inte att träna, men nu har allt vänt.
Men hörni, nu ska jag kolla klart på min serie (känns som att jag pratar om mina serier hela tiden) och sen göra klart några läxor om jag lyckas dra mig ifrån datorn.
Men ha det bra hörnii, Puss Saga

Likes

Comments