Hej, idag ligger jag hemma i soffan och kollar på Gossip Girl istället för att gå till gymmet. Slog i knät igår och nu är det blått och lite svullet så jag valde att avstå ifrån träningen idag. Nästa vecka börjar skolan igen, inte så roligt men den måste börja nån gång. Har inte fixat nåt till skolan så det får nog hända nästa vecka eller i helgen. Har lite blandade känslor för skolstarten eftersom att i min skola byter vi klasser varje år så det blir som en ny start nu i år igen. Får hoppas på det bästa och att allt kommer att gå bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, nu är jag tillbaks efter att ha rest runt i Sverige. Nu är jag hemma, jag har hunnit med så mycket saker på denna tid. Jag har varit på Mallorca, Legoland, Östergötland, Skåne, Västergötland, men det är skönt att få sova i sin egna säng äntligen. Har redan börjat planera nästa sommar, vilket konformation läger som jag ska gå på, vart jag ska sommarjobba och om jag vill gå på något läger. Får se hur mycket av det som jag hinner av att göra. Men snart börjar skolan igen vilket jag inte ser fram emot, nya klasser och nya lärare, får se hur det går. Men nåt som är roligt är att jag ska praoa ( vet inte hur det stavas men ja) i höst och det tror jag ska bli jätte roligt. Annars har det inte hänt så mycket, men snart så fyller jag 14 år vilket e roligt det betyder ett år närmare till in vespa, längtar redan, har velat ha en sen jag var 9 år. Men nu är jag alltså tillbaks och ska blogga mer, ses snart igen.

Likes

Comments

​Hej på er, nu var det jätte länge sen som jag bloggade. Har inte tyckt att det har varit så roligt att blogga och lägga ner min tid på bloggen och nu har vi haft det sissta i skolan. Men nu ska jag försöka vara så produktiv som möjligt. Jag ska börja med att försöka blogga minst 5 gånger i veckan, då kanske det blur roligare och roligare. Jag har fortfarande inte hittat någon insperation eller kunnat ta så fina bilder för att lägga upp på bloggen. Men ska kolla om jag hittar någon systemkamera eller om jag kan låna pappas och ta bilder och lägga upp på bloggen. Ja men det var nog allt. Ses i nästa inlägg, hejdå

Likes

Comments

Idag är det en pluggdag. Imorgon har jag spanska prov och på Tisdag har jag matte prov. Men nått jätte roligt som händer i veckan är att jag ska ner till Linköping på Onsdag. Jag längtar så mycket, men först måste jag tänka på alla mina läxor. Men annars så går det bra, inget har hänt förutom att förra veckan så vart jag förskylld. Inte ett sånt intressant inlägg, men kände att jag behövde lägga upp något.

Likes

Comments

Hej på er, asså denna veckan och helg har varit så jobbigt. Jag hade NO inlämning om olika energier som jag jobbade på så mycket på i söndags och igår. Jag stressade så mycket för att man vill ju prestera sitt bästa. Och nu framåt har jag så mycket, nästa vecka har jag Spanska presentation och matte prov, veckan efter har jag spanska, NO, svenska och syslöjds prov. Men så det är ju lite stressigt just nu. Men nu på Torsdag har jag halv dag och på Fredag är jag ledig och nästa vecka är jag ledig Torsdag och Fredag. Men det är skönt att få extra lediga dagar så man kan plugga på. Men nåt possitivt är att det är 45 dagar kvar till sommarlovet och jag har 26 skolagar kvar vilket är såå skönt.

Likes

Comments

Insåg nyas att det snöade jätte mycket ute, vet inte riktigt hur det kommer att bli nu. Kommer vinter tillbaka eller blir det bara en konstig vår. Vi får se helt enkelt.
Ska sova nu, men vi ses imorgon

Likes

Comments

Hej, nu har jag slutat skolan. Hade idrott sol sista lektion så jag är helt utmattad. Så idag blir det en slapp kväll blandat med plugg.
Men ja det är det är det som har hänt idag, inget speciellt, vara en vanlig dag. I veckan ska jag kanske äta frukost med min kompis innan skolan.
Men vi har ett test på torsdag, hoppas att det går bra. Imorse kollade jag klart på "The 100" och det sista avsnittet vart såå bra, så det är det ända jag har pratat om i skolan, har ni nått serie tips?
Vi ses imorgon, hejdå

Likes

Comments

Hej, nu e jag tillbaka. Jag har varit borta ett tag, men nu e jag halvt tillbaka. Jag har hunnit göra så mycket saker. Jag har varit i Halmstad, varit på Ullared, sett klart "The Originals" och massa mer.
Men som vanligt, skolan. Vad mer ska jag säga. Jag har haft ett prov som gick bra, annars har det inte hänt nåt. Men ja, jag mår bra, var sjuk på lovet men mår bättre nu.
Nästa vecka och veckan framåt är jag ledig Torsdag och Fredag vilket är skönt, men då blir det nog plugg dagar.
Ja men det e nog det jag ska och har gjort.
Vi ses i nästa blogg inlägg

Likes

Comments

​Hej, jag kommer nog att kanske ta typ 1-2 veckors paus nu ifrån bloggen. Känner att jag måste hitta mera blogg inspiration och så måste jag lägga ner lite tid på skolan, men när jag kommer tillbaka så lovar jag att bloggen kommer att vara mycket bättre, bättre bilder och blogg inlägg. Men som jag sa, nu tar jag en liten paus ifrån bloggen, ses snart igen.  Hejdå

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på sportlovet. Jag vill att sportlovet ska vara längre men ändå inte, jag saknar skolan och alla kompisarna, så det blir nog ändå roligt att träffa alla igen. Sen har vi påsklov om typ 2 veckor, och dom i min skola har 1 och en halv vecka påsklov, så det känns skönt med 4 extra dagar.
Men idag blir det en plugg & städdag, för att på Tisdag har jag NO prov & jag måste göra i ordning i mitt rum. Jag ska också leta efter ett kollo som jag ska gå på i sommar, jag tror att det blir Stadium Sports Camp.
Men vi får se, ses sen,
Hejdå

Likes

Comments