Hej på er, idag har det bara vart en vanlig långtråkig skoldag som typ alltid.
Idag hade vi nämligen alla grundämnen eller vad man ska säga, men dom är inte så roliga enligt mig..
Men nåt roligt är att första lektionen imorgon ska vi bara chilla och kolla på film vilket kommer bli as skönt, börja dagen med film istället för matte är nog aldrig dåligt.
Men om vi ska snacka om vädret, det har ju vart jätte fint ute. Sverige har liksom toppat alla maxgränser inom vädret hitills enligt mig. Liksom 17 plus grader och strålande sol i slutet av mars, kan det bli bättre?
Aja, nu är det tillbaks till verkligheten och pluggandet, hoppandes på helg.
Vi hörs, Puss Saga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är helgen snart slut, man får aldrig nog, vill ha helg nu igen!! Har absolut ingen lust att gå till skolan imorgon.
Aja, nu är det bara några timmar kvar tills helgen är slut, imorgon är det dags att vakna tidigt igen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det...
Men har ni ställt fram klockan en timme idag? Jag kom på det i morse och hela dagen försvann nästan. När jag skulle gå upp kollade jag på klockan och då var det redag 12:30, kända lite panik då att halva dagen redan hade gått.
Men har ändå bara legat och slappat idag, kollat på massa film och youtube. Det var skönt med en chill dag.
Hoppas att ni har haft en bra helg.
Puss Saga

Likes

Comments

+7 och sol, kan det bli bättre? Ja, jag tror någ det men det är o njuta flr stunden. Dagen, ja det har vart lite allt möjligt. Började med utvecklingssamtal, åkte hem, gjorde läxor och nu kollar jag på film.
Till frukost blev det en smoothie bowl och till lunch blev det pannkakor.
Jag kan själv säga att jag lyckades ganska bra med allt det.
Men jag taggar ikväll för att då blir det laserdoom med konfan.
Hade inte så mycket att säga idag, men har det bra hörni och njut utav vädret verkligen.
Puss Saga

Likes

Comments

Studiedag, ja vad mer ska man säga. Idag har vi studiedag och imorgon också, eller studiedag kanske man inte ska kalla det. Vi har utvecklingsamtal dessa dagar och då är vi lediga.
Jaja, men idag blev det ingen sovmorgon. Det får man nästan räkna med när man har småsyskon, och imorgon har jag samtal vid 08:00, så imorgon blir det heller ingen sovmorgon.
Men denna dag har gått ut på typ plugg och serier. Kollar just nu på en ny serie som heter Riverdale och är helt fast i den, kollade klart alla avsnitt idag, kunde inte hålla mig.
Aja, nu får jag vänta tills nästa avsnitt släpps.
Puss Saga

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Jag mår bra i alla fall.
Idag har det vart en Söndag som känts som en Lördag och igår vart det en Lördag som kändes som en Söndag, enligt mig.
Det har vart en skit kul helg. Startade helgen i Fredags, jag och mina två kompisar gick på konfirmations fest. Det var skit kul, man lärde känna massa nya personer och man kom närmare dom i gruppen. Längtar redan mer till sommaren nu. Men igår kom Pappa och Sara hem ifrån Kanarieöarna, så då åkte jag och Nils självklart hem till dom. Det var roligt att träffa dom igen.
Men idag, jag träffade upp min kompis och så åkte vi till en annan kompis. Vi skulle nämligen överraska henne, och man kan säga att det blev lyckat.
Det var väldigt kul att träffa dom två kompisarna igen.
Men nu mina vänner, snart är veckan slut och på början av vecka 12 börjar snart. Det ska ändå bli skönt eftersom att vi är lediga på Onsdag och Torsdag, så det blir tre dagars skola nästa vecka.
Jag är också taggad på att åka hem till mamma, vi har byggt om där och nu är rummet äntligen klart, så på Onsdag får jag börja möblera om där, taggad.
Nu återstår bara det sissta Söndags plugget innan Måndagen börjar.
Puss på er, Saga

Likes

Comments

Åhh, man vill ju inte att helgen ska ta slut. Det har verkligen känts som vår nu så nu får det ta och bli det.
Igår åkte jag in till stan med min kompis och då hade jag självklart solglasögonen på. Vi testade pokébowl och det var skit gott, tipsar det verkligen. Vi satte oss vid kungsträdgåren och sen blev det vidare shopping, kom hem med några saker men inte med något klädesplagg.
Men något annat roligt är att vi har äntligen börjar fixa på övervåningen nu. Jag ska flytta ut ur mitt nuvarande rum och så ska vi bygga till ett nytt rum. Vi har haft ett rum för lite så jag offrar mitt och får ett nytt på köpet. Ska bli kul att få göra om lite.
Men nu måste jag göra klar läxor och plugga inför ett matte prov som jag har på tisdag, ser verkligen inte ifram emot det...
Men aja, hoppas ni hade en bra helg iallafall.
Puss Saga

Likes

Comments

Nu har jag äntligen sportlov, ingen skola på 1 vecka. Ska åka skidor nu i veckan och kanske en resa till Linköping, hoppas det. Ska bli skönt med lov men direkt när vi kommer tillbaks till skolan så ska jag skriva två prov, så det blir plugg under lovet också.
Hoppas att ni får ett bra lov.
Puss Saga

Likes

Comments

Nu är det äntligen Lördag hörni. Vem gillar inte Lördagar, jag älskar dom i alla fall. Men idag gick vi ut på en promenad på morgonen och sedan åkte vi till en galleria och åt mat, sedan kollade jag på lite kläder. Jag fick med mig hem en dagkräm ifrån Neutrogena, ska kolla om den är bra och sen får jag se om jag köper den igen
När vi åt så blev det pannkakor och smil, det kan man inte tacka nej till. Om man är och lunchar så är jag alltid den som antingen tar sallad eller pannkakor.
Hoppas att eran Lördag har vart bra hitills.
Puss Saga

Likes

Comments

Hörni nu är helgen snart över, varför ska det alltid gå så fort. Min helg har vart helt magisk, jag började den med en konsert. Det var typ den bästa konserten någonsin, man kunde alla låtar och då är en konsert som bäst, så det blir en helg till att minnas. Denna veckan har jag inte så mycket i skolan, men ändå så vill man bara ha helg, men vecka (näst nästa vecka) på fredagen får vi sportlov men vi ska också ta spruta, så det är både plus och minus vibbar.
Men imorgon har jag lite sovmorgon och det är inte den jobbigaste dagen som tur.
Puss Saga

Likes

Comments

Då är man sjuk igen, jag har varit hemma nu i 2 dagar men åkte in till skolan i morse för att skriva ett prov. Provet gick bra tror jag, men får hoppas på det bästa. Annars har jag bara legat i min säng och antingen kollat på film eller sovit. Te har också vart nåt som jag har druckit verkligen hela tiden, min hals gör så ont så det är nästan bara det som jag får i mig. Skulle egentlig sova över hos en kompis idag men det blev inte av, men det ändrade vi tills imorgon då vi också ska på konsert. Ser verkligen ifram emot denna helgen.
Puss Saga

Likes

Comments