Hej på er, det var ett tag sen men nu är jag i Sälen. Vi har vart här nu i några dagar och snart ska vi hem igen. Men vi har hunnit att bada och åka massa skidor. Vi är här då med några kompisar, det blir alltid mycket roligare om man har en kompis med sig.
Men nu i veckan fick jag ett brev om min konfirmation som startar snart, det ska bli roligt tror jag, men ska nån av er konfirmeras i sommar?
Det kanske blir ett inlägg i kväll, men ha det bra så länge.

Likes

Comments

Godmorgon på er, även om klockan snart är två. Jag har bara slappat idag, kollat på serier och druckit vätskeersättning. Började känna mig dålig igår och inatt blev det värre, jag vaknade med feber, men nu mår jag mycket bättre. Men nu när jag mår bättre ska jag packa inför nyår, det var lite tvivel förut om vi skulle åka eller inte eftersom att både jag och min lillebror mådde dåligt men nu ska vi åka för att vi mår bättre. Så nu är jag mycket gladare eftersom att vi ska åka, har verkligen saknat personerna som vi ska träffa.

Likes

Comments

Hörni, jag har knappt insett att det är bara tre dagar kvar på 2016. Tiden har gått så himla fort detta år, det känns liksom som om det var april i går, men det är december men i år har det vart en väldigt varm månad enligt mig, har saknat snön och kylan väldigt mycket. Det snöade igår i typ 20 minuter men allt smälte bort, jag var väldigt glad där i några minuter. Men jag hoppas att kyla kommer tillbaks snart igen.
Men mellandagsrean har börjat och jag har inte köpt något än, är i en slags period som jag inte hittar något som jag gillar längre. Men ska se om jag ska svänga förbi nåt ställe för att hitta något att ha på mig på nyårsafton.

Likes

Comments

Hej på er, igår var det julafton och det var en rätt härlig dag. Min släkt ifrån mammas sida kom och vi åt, kollade på Kalle Anka, tittade på film och sedan slutade dagen med att vi spelade trvia, tror att det stavas så. Men det var väldigt roligt, det var frågor som nästan ingen av oss kunde förutom mormor och morfar. Men det blev iallafall en lyckad dag igår.
Men idag så bestämmde vi oss för att åka in till stan för att kolla på rean, men vi kom på sen att allt var stängt. Det slutade med att vi alla gick en lång promenad genom nästan hela centrala Stockholm. Det blev ändå ganska mysit, men nu ska jag fortsätta med att spela google feud med min kusin och så får vi se hur det går.

Likes

Comments

Hej på er, nu är det måndag och den första dagen på PRAO vecka har börjat, jag börjar inte riktigt än men jag börjar vid 10 tiden så jag ska nog ta och åka snart. Jag har längtat till denna vecka sjukt mycket eftersom att nu är alla prov och läxor slut och nu är det bara det sista kvar, sen nästa vecka så är det jullov. Denna terminen har gått så himla fort enligt mig men det har också vart en tuff termin med mycket pluggande, men nu är jag glad att allt pluggande är över och stressen ska få vila nu. Men nu ska jag få baka i en vecka och det kan man inte säga nej till, komma till sin PRAO och känna hur det luktar nybakat varje dag, denna vecka ser jag fram emot. Vi hörs senare, hejdå


Likes

Comments

Hej på er, känner att bloggandet går lite upp och ner och att det är dåligt med bilder, men såhär är det skolan har varit först och jag har inte haft humöret med att blogga. Snart kommer det börja komma fler och fler bilder men det beror på min telefon, den har inte så mycket utrymme och just nu är det slut, men hållut i en månad till för att då får jag en ny telefon och då kommer det att komma massa nya bilder.

Ja men det var en liten förklaring, men ni kan få en liten uppdatering om vad som har hänt på den senaste tiden medans jag har varit borta, för det första det har börjat att snöa! Jag är överlycklig och det betyder att julen är påväg och att minusgraderna kommer. Älskar vintern, det är en av mina favvo årstider. Men nått som inte är så roligt är all min stress just nu, jag har runt 3 presentationer denna veckan och 3 viktiga prov nästa vecka, men sen är det ingen mer skola, vecka 50 så har jag prao äntligen och sen är det jullov. Har längtat till prao veckan så mycket och snart är den här, jag tror att jag kommer blogga under prao vecka och under dessa kommande veckor för att hålla er uppdaterade. Men annars så mår jag bra, försöker duscha bort stressen men fortsätta att hålla fokuset på plugget. Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, men vi ses snart igen, Hejdå.

Likes

Comments

Hej, idag ligger jag hemma i soffan och kollar på Gossip Girl istället för att gå till gymmet. Slog i knät igår och nu är det blått och lite svullet så jag valde att avstå ifrån träningen idag. Nästa vecka börjar skolan igen, inte så roligt men den måste börja nån gång. Har inte fixat nåt till skolan så det får nog hända nästa vecka eller i helgen. Har lite blandade känslor för skolstarten eftersom att i min skola byter vi klasser varje år så det blir som en ny start nu i år igen. Får hoppas på det bästa och att allt kommer att gå bra.

Likes

Comments

Hej, nu är jag tillbaks efter att ha rest runt i Sverige. Nu är jag hemma, jag har hunnit med så mycket saker på denna tid. Jag har varit på Mallorca, Legoland, Östergötland, Skåne, Västergötland, men det är skönt att få sova i sin egna säng äntligen. Har redan börjat planera nästa sommar, vilket konformation läger som jag ska gå på, vart jag ska sommarjobba och om jag vill gå på något läger. Får se hur mycket av det som jag hinner av att göra. Men snart börjar skolan igen vilket jag inte ser fram emot, nya klasser och nya lärare, får se hur det går. Men nåt som är roligt är att jag ska praoa ( vet inte hur det stavas men ja) i höst och det tror jag ska bli jätte roligt. Annars har det inte hänt så mycket, men snart så fyller jag 14 år vilket e roligt det betyder ett år närmare till in vespa, längtar redan, har velat ha en sen jag var 9 år. Men nu är jag alltså tillbaks och ska blogga mer, ses snart igen.

Likes

Comments

​Hej på er, nu var det jätte länge sen som jag bloggade. Har inte tyckt att det har varit så roligt att blogga och lägga ner min tid på bloggen och nu har vi haft det sissta i skolan. Men nu ska jag försöka vara så produktiv som möjligt. Jag ska börja med att försöka blogga minst 5 gånger i veckan, då kanske det blur roligare och roligare. Jag har fortfarande inte hittat någon insperation eller kunnat ta så fina bilder för att lägga upp på bloggen. Men ska kolla om jag hittar någon systemkamera eller om jag kan låna pappas och ta bilder och lägga upp på bloggen. Ja men det var nog allt. Ses i nästa inlägg, hejdå

Likes

Comments

Idag är det en pluggdag. Imorgon har jag spanska prov och på Tisdag har jag matte prov. Men nått jätte roligt som händer i veckan är att jag ska ner till Linköping på Onsdag. Jag längtar så mycket, men först måste jag tänka på alla mina läxor. Men annars så går det bra, inget har hänt förutom att förra veckan så vart jag förskylld. Inte ett sånt intressant inlägg, men kände att jag behövde lägga upp något.

Likes

Comments