View tracker

dagarna flyter på och jag är mer än nöjd! äter bra och god mat, har inte vägt mig än men har såklart lagt på mig några kilon vilket känns riktigt skönt. Var aldrig riktigt nöjd med att vara så tunn även om magen var najs.

foodprep i måndags och ett lättare gympass. känns skönt att vara tillbaka! men tar det varsamt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

En bild säger mer än tusen ord

Likes

Comments

View tracker

Vilken underbar helg vi haft! Massa gott att äta och jag har känt att jag ska få äta och göra vad jag vill vilket har varit så skönt. men nu börjar vi så smått skära ner på onyttigheterna och går tillbaka till kostschema igen. Gäller ju att ha balans och inte flyga upp i vikt.
Igår var vi på VIP bio! Så jäkla häftigt. Det måste ni göra om ni inte varit på det förut.

Vi var även förbi ett fik som heter Choko Mania och låg på Mall of Scandinavia. alltså.. Jag kommer aldrig behöva äta något mer med choklad för det var det godaste jag ätit. Helt magiskt! Efter vi suttit där så fick vi runt och strosade några timmar o sen ville Mattias gå tillbaka för de hade så god glass och då blev tjejen som ägde det så glad, hon hade sett min bild på första våfflan på instagram att hon insisterade på att bjuda på en till haha! så mätt var bara förnamnet av vad jag var igår.

Ah sinnessjukt gott... Men som sagt, idag ska jag vara snäll mot kroppen och magen. Nu har jag fått min helg precis så som jag önskade, nu kan jag återgå till mitt vanliga liv med glädje.

Mitt vackra halsband jag fick av mamma och syster. "Allt är möjligt, bara du sätter gränserna"

Likes

Comments

Ja då var tävlingen över. Det blev inte vad jag hade hoppats på resultatmässigt men det gör mig faktiskt ingenting. Det var längesen jag insåg att mina ben ligger mig i fatet, pga för hård viktuppgång och viktnedgång genom åren hade jag väldigt mycket lös hus. Men jag är stolt, nöjd och stolt. Hade inte kunnat gjort en bättre satsning! Och vilken sjuk känsla, man blir helt förvirrad där uppe på scenen haha!

Likes

Comments

alltså kan man vara mer nöjd 😎

Likes

Comments

nu är man brun som en pepparkaka! ser verkligen roligt ut. kul att få lite vita tänder också på köpet ;-) Om ett dygn vid den här tiden är tävlingen över.. Skum känsla!

Likes

Comments

..Gjordes igår. Man är inte stark direkt haha! Men nu är det gjort. Nästan så jag längtar till att få gå in o kötta på ordentligt nästa gång men den tiden kommer den med.

Fick poserat också. Känns riktigt bra, jag hoppas bara det sitter där sen när man inte har spegel och när det är lite fler folk framför än vad det är nu då det bara är en kamera eller spegelbild.. Jag är jäkligt blyg egentligen och scenskräck är bara förnamnet så vad jag har gett mig in på kan man undra 😂 Men det är bara att gå in i en annan roll o köra. Det är ju det här jag har kämpat för.

Likes

Comments

Fick en fråga här från en tjej som undrade bland annat hur länge jag jobbat mot mitt mål och hur lång tid det tog innan jag kände mig redo att satsa. Så jag tänkte att jag ska berätta lite om min viktresa!

När jag var 18 år flyttade jag hemifrån, minns att jag vägde ca 75 kg då och var en riktigt partyprinsessa. Bodde hemifrån i 8 månader och hann under den tiden gå upp till nånstans 95-100 kg pga alkohol och skräpmat. Det var fest så gott som 4 dagar i veckan. När jag flyttade hem igen gick jag ner i vikt till ca 70-75. Blev gravid några år senare och gick upp till 96 kg. Efter jag sedan fött barn gick jag ner till ungefär 68 och höll den vikten några år och tränade inget större mer än nått ryck då och då. Började styrketräna 2011 ca 3 dagar i veckan och började fundera på bikinifitness men visste inte riktigt hur jag skulle starta så jag la tanken på hyllan. Året 2014 utökade jag styrketräningen och började även köra MMA i ca 1 år innan jag bestämde mig för att faktiskt tävla. Tanken var då att tävla först år 2018 men med stöttning av sambo och kollegor blev målet Luciapokalen 2016 istället. jag fick tips av en vän att kontakta Therese i Team TC Strong by Sweden vilket jag gjorde i januari i år. Vi startade året med kost/träningsschema för att bygga så mycket muskelmassa som möjligt och 4 juli började jag min diet. Med facit i hand hade jag gärna sett att jag hade skött kosten mer noggrant innan jag kontaktade Therese för då hade jag förmodligen haft mer muskelmassa nu men å ena sidan har målet med detta aldrig vara att ta pallplats utan utmana mig själv. Oavsett placering känner jag mig redan som en vinnare som har kört på med en stenhård diet i över 5 månader. Första tävlingen är alltid första tävlingen och har man den packningen i bagaget som jag har kan man inte riktigt räkna med att vinna. 

Vill du tävla så gör det, skaffa en coach o hör vad hon/han tycker. Se första tävlingen som en rolig grej och var kravlös. Ställ inga höga mål om du är ny inom sporten och ha roligt istället! Det viktiga är att man faktiskt gör det. För seriöst, är man inte en vinnare om man lyckats dieta och köra på stenhårt i x antal månader och fått hoppa över vinkvällar med vänner, lördagsmys med god mat och godis, restaurangbesök, säga nej till fika på kalas osv osv? det tycker iaf jag!
Så mitt tips är att köra på! Se det som en rolig grej o ha högre krav tävling nr 2!

Och jämnför dig inte! det har jag gjort tills jag insåg vilka jag jämförde mig med. Jo med tjejer som aldrig varit överviktiga, är i 20års ålder, inte fött barn och sportat på ett eller annat sätt sen de var barn. Dummaste man kan göra! Alla har individuella resor och bättre/sämre förutsättningar. Så jämför dig ALDRIG med någon annan. 

Likes

Comments

Jag har hela tiden sett allt det som varit negativt med min kropp, vad jag inte utvecklat och att benen är i dålig form osv. Men! nu ska jag ta o börja sträcka på mig, jag är fan grym! Kollade på före bilder o jämförde med nu. Det är 16 kg skillnad och såna kontraster!. jag har slitit som ett djur o även om jag inte får en bra placering så har jag gjort en personlig vinst o lyckats ta mig i mitt livs bästa form! Dessutom ska det inte glömmas bort att jag faktiskt vägt snudd på 100 kg för några år sen. Så ja, jag är fan bäst!

Likes

Comments

Saffransbullar. 50 st som kommer vänta på mig efter tävlingen, lagom till 1 advent 😂

Likes

Comments