RIDNING, SKOLA

Godmorgon hörni. Idag är det fredag och jag längtar så mycket tills dagen är slut. Vi kommer ha en jättelugn dag i skolan, idrotten är inställd, sen kommer vår klassfest ta tupp typ hela eftermiddagen och jag slutar vid 14.00 sen. Ikväll ska jag rida som vanligt men efter det har jag en hoppträning, så jag är nog hemma vid 22.00 ikväll...

Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

SKOLA, VARDAGLIGT

Imorgon är det fredag, och då får jag höstlov! Det ska bli så skönt att inte göra någonting verkligen haha. Men på söndag nästa vecka så ska jag troligtvis tävla klubbmästerskap i hoppning. Hoppas det blir lyckat!

Idag spenderade jag hela eftermiddagen och typ kvällen med Olivia, vi bakade eftersom imorgon så ska vi ha Halloween fest i klassen och bifick uppdraget att baka. Sen var vi även på Burger King och åt, onyttiga som vi är :)

Likes

Comments

MODE

Jag hade tänkte att börja med en ny serie här på bloggen, där jag visar mina "topp 1" plagg. Idag så blir det min absoluta favorit t-shirt of all time. Älskar den så mycket!

Okej så det här är en orange polo t-shirt. Jag fick den här i födelsedags-present så jag har ingen aning om hur mycket den kostar eller vilken butik jag köpte den i... Den är svår att matcha i och med att den är orange. Men den funkar alltid till ett par svarta jeans, super snyggt! Jag tycker inte att den är för kort i magen, alltså den blir inte som en magtröja. Men den är lite kortade än en vanlig slapp t-shirt. Jag tycker dock att det är snyggt :) 

Likes

Comments

RIDNING, SKOLA

Jag klarade mig igenom måndagen, sjukt skönt att man börjar 9.40, jag kan verkligen sova ut. Eftersom jag bor så nära skolan kan jag vakna halv nio kanske. Hur skönt är inte det?? Men i alla fall, jag fick tillbaka mitt matteprov idag och det gick helt ok. Det känns bra ändå, kommer inte säga vilket betyg jag fick för det vill jag gärna behålla för mig själv. Sen var det ridning och den gick super bra ändå. Hade lite svårt att rida ihop hästen som jag red eftersom han blev så lång men jag fick till det på slutet! Nu så ska jag fortsätta kolla lite på youtube och Netflix till 22.00 kanske och sen går jag nog och lägger mig :) kramis

Likes

Comments

ÖVRIGT

​Mitt intresse för böcker har växt så otroligt mycket dem senaste veckorna. Jag läser varje dag nu, får en sån mysig känsla att läsa. Speciellt nu på hösten... Som ni ser så diggar jag Sarah Dessen väldigt mycket. Just nu håller jag på att sluka den tjocka boken längst till vänster, tror det är hennes nyaste. Snart har jag typ läst alla hennes böcker, jag kanske har tre kvar av henne? Det jag gillar med henne är att hon inte bara skriver om romans även fast det handlar mycket om det, så skriver hon saker som man grubblar över och väldigt viktiga saker. Det känns verkligen riktigt! 

Nu ska jag duscha hade jag tänkt och sen fixa saker inför imorgon, söndagsångesten är på topp just nu...

Likes

Comments

RIDNING, SKOLA

Hej! Idag så har jag såklart varit i skolan. Slutade runt tre tiden, och stack direkt hem. Har nu ätit lite mackor till mellis och betat igenom mina prenumerationer på youtube. Älskar att Therese Lindgren har börjat med ännu en vloggmånad, nu blir det rutiner att kolla på hennes nya blogg varje eftermiddag haha! Men om en timme så ska jag dra till stallet för att hämta böckerna för grönt kort kursen, egentligen så var det en kurs idag men det blev inställd så vi ska bara häda upp våra böcker och sen så fortsätter vi på fre, lör och sön. Hoppas att det går bra ny med kursen! KRAM

Likes

Comments

SKOLA

Hej alla! Idag är jag hemma från skolan, var även det igår. Har feber, ont i huvudet och i halsen så att jag knappt kan svälja. Jättejobbigt eftersom att man missar så mycket i skolan. Som många andra är jag inte ett big fan av skolan såklart men jag avskyr att ta ledigt eller att vara sjuk. Man går igenom så mycket mer i skolan så det är vådligt jobbigt att bara få några papper hem och k'map på hemifrån. Tror inte att jag går till skolan imorgon heller, mår verkligen inte bra. Så det är väl bara att bättra på sig.

Idag var det skötarmöte men jag kunde ju inte komma, jobbigt men kan man inte så kan man inte. Har i alla fall bett om att ha kvar Laura på söndagar, måndagar och tisdagar. Vi hörs!

Likes

Comments

RIDNING, VARDAGLIGT

Hej!! Idag så har jag varit på stan med Hedda och Alice. Vi var och åt lunch på Espresso House. strosade runt lite och sen åkte hem... Jag köpte ett par mjukis byxor med Musse pigg på från H&M. Min plan har ju varit att spara lite men men, jag har ju faktiskt varit jätteduktig första veckan på skolan haha så ibland ska man få unna sig lite tycker jag! Imorgon så åker jag på klassresa i två nätter, MEN jag tror det har strulat till sig lite. Jag ska ta grönt kort (vet inte om jag har nämnt det) och Hedda sa idag att hon trodde att första mötet var på Måndag... Och jag är på klassresa då!! Asså jag hoppas verkligen inte det är så, för då får jag väl åka hem på måndag morgon... Aja hoppas det löser sig, jag håller er uppdaterade!! :)

Likes

Comments

VARDAGLIGT, SKOLA

Hösten och börjar av vårterminen är min sjukperiod. Jag kanske inte är sjuk så länge men jag kanske stannar hemma i två dagar, sen blir jag lite bättre och går till skolan. Och kanske tre veckor senor så blir jag sjuk igen. Förra hösten hade jag ont i halsen typ varje dag. Men jag lärde mig att stå ut med det men när det blev så att jag knappt kunde prata, så tillät jag mig själv att stanna hemma. Tycker verkligen inte om att stanna hemma. Även om mina kompisar är så snälla och kommer med läxorna hem till mig så pratar man lite extra om uppgiften i skolan. Så jag hoppas att jag kan stå ut till höstlovet och inte vara hemma...

Likes

Comments

MODE, VARDAGLIGT

Jag tycker att det är så snyggt med att ha en dator och ett skal som har marmor på sig! Vill så gärna ha! Älskar även att ha marmor skal för mobilen. Just nu har jag ett skal från "Hooked on you", det kallas röd marmor. Det ser nästan ut som om det är blod som rinner nerför sprickorna. Super snyggt och fräscht! 

Jag vet att jag har varit lite dålig att blogga på senaste tiden men skolan har precis börjat och jag kom hem från Grekland bara för tre dagar sen. Men snart är jag tillbaka i rutinerna igen med ett myt inlägg varje dag. Det har även hänt en ganska sorglig sak som jag återkommer med senare...

Likes

Comments