Hej! Haft en väldigt bra senaste vecka, de känns som att skolan kickat igång på allvar och hängt med kompisar en massa vilket varit väldigt roligt!
Men nu säger jag hejdå till bloggen för ett tag. Känner helt enkelt inte att jag har tid, energi eller lust längre.
Pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Första skolveckan avklarad! Så härligt, känns som man börjar komma in i de nu, är dock väldigt trött och sliten efter denna veckan så jag känner att helgen är väldigt välkommen. I helgen ska jag för de första njuta av den sista helgen innan jul jag är heeeelt ledig! Nästa vecka kickar jobbet igång som danslärare, ska bli väldigt roligt med en ny termin och komma tillbaka till eleverna som kanske kommer med ny energi och kreativitet, men samtidigt längtar jag inte efter tidiga mornar och stressen.
Sen har jag inte jättemycket planer, kanske ska träffa en kompis på dagen imorgon och på kvällen blir de 18 års fest för fina Jacob som fyller år idag! Så tusen grattis till honom!
Pussar

Likes

Comments

Avslutade detta fantastiska sommarlov med en middag med min fina tjejer. Nu checkar jag ut för detta lov och checkar in på mitt sista år på gymnasiet. Blandade känslor men de känns ändå rätt okej, taggad och tror att de kommer bli ett av de jobbigaste men kanske roligaste året av alla skolår. För man måste väl tänka så? Att de är det sista skolåret någonsin? Tills man börjar universitetet vill säga...
Puss och hej

Likes

Comments