Stress. Så mycket just nu. Men de är bara att hålla ut. Snart student. Exakt en månad. Bara lite till. Pluggar och vrider mig ut och in för att få ihop tiden. Träning, plugg, dansföreställning, kompisar, pojkvän osv sov... hur ska detta gå?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill gråta i saltvatten och skratta med främlingar. Jag vill sjunga i solnedgången och dansa under månen. Jag vill springa mellan skuggorna och brännas i solen. Jag vill glömma dig, jag vill glömma att du en gång va min.

Likes

Comments

Det är enbart plugg just nu, historia, matte, engelska osv sov... men jag lyckas klämma in lite roligheter här och där! I fredags hade Sara fest, vilket blev jättelyckat! I helgen fyller Karolina 19 så då blir de firande för henne! Snart åker vi även till Åre!! Typ två och en halv vecka kvar! Peppen!!

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan, som förövrigt faktiskt vara bra, åkte jag hem. Efter en timme hemma med lite plugg ringde en fin. Pratade lite innan jag bestämde mig för att slänga mig på cykeln och cykla till träningen. Tränade och sedan cyklade jag hem igen. Motvind åt båda hållen(?). Haha varför är de alltid så? När jag ändå va på toppenhumör hände de lite grejs som fick mitt humör att dala. Denna bra tisdagen blev en pannkaka. Men nu går jag faktiskt och lägger mig, lite gladare och hoppas vakna till en solig dag imorgon. Knasdag.

De va en rakt igenom bra dag från bilden ovan.

Likes

Comments

Trotts ösregn och grå himmel vaknade jag med ett leende. Sov bra inatt trott avsaknaden av mitt hjärta. Skola idag som vanligt och nu är jag på jobbet. Jobbar till ganska sent ikväll och sedan blir de hem för plugg. Men deppar inte för de, räknar istället ner dagarna tills det är min tur att stå med studentmössa på huvudet, ett leende på läpparna och den vita klänningen.
Måndagspepp!!

Trott de eller ej fyller BÄSTIS(!!!!) 19 idag!! Så STORT grattis och många pussar till henne! För vad sjutton skulle jag göra utan henne? Hon är helt fantastisk. Alla borde ha en Amanda haha!

Likes

Comments