Header

Haha är tvungen att lägga upp denna bild så alla kan ta del av snyggheten♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså shit, tjejen högst upp i mitten.. Hennes utseende liksom. To die for?

Likes

Comments

Helloj, vet att jag inte bloggar men tycker endå det är kul att lägga upp Inspirationsbilder... 
Såå här kommer det lite sådant. Och eftersom jag är så sjukt sötsugen just nu så kommer det vara väldigt mycket sådant på bilderna! Hehe ?

Likes

Comments

Såhär gör ni: Gå in på http://werun.se/moa/ (EPICFAIIL) Och var med och tävla om en grym out-fit från Linn-Lay.se! :D Instruktionerna står i hennes tävlings-inlägg!
 
Det här är den grymma out-fiten man kan vinna! Visst är den snygg?! ?
 

Likes

Comments

Alltså ja jag vet att jag inte skriver... Men hade endå lust att lägga upp lite inspirations-bilder... ?
 

  Fail???????
      
 
       
 
 Fail?????    
Källa: Weheartit

Likes

Comments

Hehe... Hej...  Nu skriver jag lite bara för att. (För ja jag vet att jag ALDRIG skriver...)
Men nu vill jag bara skriva av mig lite. Jo det är såhär at mitt lås till mitt skåp i skolan är borta...
Och NEJ jag har ej tappat bort det. Det är någon som tagit det. För det är inte i mitt skåp,väska,jacka eller någonstans i korridoren... Eller typ skolan för den delen. Så ja antingen är det någon som tagit det eller så har det fått vingar och flygit iväg... Och ja.. då tror jag mer på att någon tagit det.
I alla fall... Den personen kan fan ta och äta bajs sedan spy upp det och sen äta det igen. Sen ge mig mitt lås... Sen dö. Aa det är lite så jag känner just nu. Och ja, just nu sitter jag bara o chillar lite för har typ ätit 10 kakor så är lite jobbigt mätt. Så ja... Ni får ha en bra dag. Och jag hoppas verkligen att ni inte blivit av med erat lås!
Kram <>
//Amelie
 
Sen fåre bli en liten halv-gammal bild på moi. Bara för att...
 

Likes

Comments

Ja! Just nu är jag jätte glad, för nu har jag fått min blogg typ precis som jag vill ha den ???? Är super duper glad ?Alltså seriöst har suttit i 2 veckor säkert och försökt och fixa den, och nu gick det :D? Jupp :3 Och nu när jag tycker om min blogg igen, tror jag att jag kommer börja skriva mer :3 Japp det var det, men nu ska jag gå o lägga mig för nu är jag JÄTTE trött ?
//Ameliie?

Likes

Comments

Ja, för att jag inte skrivit, jag är bajs dålig på det. Ledsen, men ni får ta det... :( Ja, orkar faktiskt inte skriva mer så.. Hejdåååå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Ja som kanske några märkt så ser min Blogg HELT MUPP ut, och det är för att när jag skulle byta bakgrund och så, så gick jag in på mammas dator för då behöver jag inte scrolla lika mycket, och ja då hade jag ju du bytt bakgrund + header så allt stämde med färger och så, och sen så hade kom Hanna och då glömde jag o spara, sen kom mamma och Sylwester hem desutom och då stängde mamma nej ALLT och då blev allt fel som ni ser... Och allt det här hände igår... Bara så ni vet. Men nu ska jag berätta lite vad som hänt idag, Jag sov till typ kl. 13.00 sen åt jag en macka sen lunch :3 Sen så gjorde jag mig i ordning sen kom Hanna och vi gick till Ica och köpte födelsedagspresent åt min Hund Eddy <3 det="" blev="" en="" stoor="" kartong="" med="" hundgodis="" :3="" sen="" efter="" det="" gick="" vi="" till="" loft-cafet="" och="" åt="" glass=""><3 sen="" gick="" vi="" hem="" ,="" men="" hanna="" gick="" först="" hem="" till="" sig="" och="" kom="" sedan="" och="" då="" solade="" vi,="" fast="" hon="" snodde="" den="" bästa="" platsen="">:3 <3 ja..="" det="" är="" det="" som="" typ="" har="" hänt="" idag...="" och="" ja="" just="" nu="" så="" ska="" jag="" typ="" bara="" packa="" skolväskan="" och="" sen="" gå="" och="" lägga="" mig=""><3 så..="" skriver="" mer="">

Likes

Comments