Fråga mig inte hur det här gick till, men då har jag anmält mig till mitt andra 5K lopp någonsin! Och detta bara 1,5 månad efter att jag sprang det första och hade en nära-döden-upplevelse 😂

Inte nog med detta, loppet går dessutom i skogen (väl kuperad terräng), på kvällstid. Det kommer alltså vara så mörkt att man behöver pannlampa för att se något.. Huuuuur hände det här? Haha, jag som är mörkrädd!

Men man måste ju utmana sig själv ibland och kan erkänna att jag faktiskt ser fram emot detta. Blir nog inga rekordtider men häftig upplevelse om inte annat!

Likes

Comments

Hörde den här låten på en restaurang och tyckte den var så himla skön!

Ps. Gissa produktplaceringen i videon? 😂

"Our love is effortless, stop acting like you're scared
I get down on my knees but you're not playing fair
My heart breaks down when you question if you're mine
When I don't, I don't, I don't get it
Cause I'm so sweet all the time

Got me running other places in my mind, in my mind"

Likes

Comments

"Passion for People and Planet är ett sätt för Clarion Hotel att visa att vi bryr oss. 100 % palmoljefri mat, ekologisk omelettbuffé, reducerat matsvinn, Galleri Klum, laddstolpar för elbilar, biodling och egenproducerad honung. Vi stöttar och hjälper Trygga Barnen, Kvinnojouren och Unicef. Vi bryr oss om vår planet och oss människor."

Det här är varför jag älskar mitt jobb så mycket! Det är verkligen helt fantastiskt att få vara en del av ett företag som bryr sig så mycket om sin omgivning. Jag går till jobbet med vetskapen om att jag är med och bidrar till något gott och det leder till viljan att göra det där lilla extra varje dag.

Just nu säljer vi (i samarbete med UNICEF) handtillverkade armband gjorda av kvinnor i Kambodja. Kostar bara 89kr och man bidrar till att ge barn som utsatts för människohandel en trygg tillvaro. Och visst är de snygga? Svårt att tro att materialet består endast av papper!


Likes

Comments

Någon som såg lanseringen av Googles nya telefon som ska konkurrera ut iPhone? Helt klockrent, jag är övertygad!

Eftersom jag mest skriver om träning och vardag här så är det kanske inte alla som vet att jag är utbildad marknadsförare. Behövde testa på något nytt för att tända den där gnistan igen och jobbar därför inte med ren marknadsföring just nu, men har tidigare jobbat med onlinemarknadsföring vilket är något jag brinner för. Därav hänger jag en hel del på Dagens Media som är en superbra bransch-tidning för den som är intresserad av allt nytt som händer inom media/marknadsföring etc.

Ramlade alltså över lanseringsfilmen för Googles nysatsning Pixel och skrattade mig igenom hela klippet. Ironi och en massa smockor mot iPhones lansering (vilket för övrigt är ett skämt i min mening) - vinnande koncept! Kanske får bli en sån här nästa gång?


Likes

Comments

Kanske är det för att det är fredag, för att solen skiner eller att jag fick börja dagen med att dansa runt i tomteluva på centralen med mina kollegor och bjuda på kaffe - men idag är jag så jäkla tacksam!

Jag har landat i mig själv och är på ett väldigt bra ställe i livet just nu. Går till jobbet med ett leende varje dag, har fantastiska människor runt omkring mig och känner äntligen att jag hittat tillbaka till mitt positiva jag. Visst finns det dagar när man inte är på topp, men det är få saker som kan få en att hänga läpp någon längre stund. 

Jag tror att allt händer av en anledning och förr eller senare kommer livet bli så som det ska vara. Börjar se att allt som hänt de senaste åren faktisk har haft en mening, för annars hade jag aldrig hamnat där jag är idag.

Som grädden på moset är det dessutom FRIYAY och en sjukt roligt (och fullspäckad 😅) helg väntar!

Ha en awesome dag!


Likes

Comments

"Who knows the secret tomorrow will hold?
We don't really need to know
'Cause you're here with me now, I don't want you to go
You're here with me now, I don't want you to go

Maybe we're perfect strangers
Maybe it's not forever
Maybe intellect will change us
Maybe we'll stay together
Maybe we'll walk away
Maybe we'll realize
We're only human
Maybe we don't need no reason why"

Likes

Comments

Jobbar kväll denna veckan och försöker få ihop lite träning på morgonen. Blir lite kortare pass med fokus på kontakt och pump - har man bara 30 minuter på sig får man göra det bästa av situationen. Bestämde mig för att köra ett triset (tre övningar varav ett set/övning utan vila emellan blir ett fullt set) x 5.

Jag gillar att lägga in superset (2 övningar) eller triset i mina vanliga pass också just för att det bidrar till ökat pump och kontakt. När man har ont om tid är det perfekt att använda för att se till att tempot hålls uppe + man hinner med fler övningar.

Jag valde att köra benpress, smala knäböj i Smith och raka mark i Smith idag. På så sätt behövde jag bara ockupera 2 maskiner/ställningar och det blev minimalt med tidsslösande spring. Första setet blev ett uppvärmningsset för att få igång musklerna + känna av vilka vikter jag skulle ligga på. För att orka 5 vändor med kort vila emellan blir det något lägre vikter - dock ska det fortfarande kännas ordentligt och man ska inte orka köra ytterligare ett set när man är klar👊🏻

Efter tre set skakade benen rejält och svetten rann. Fick sänka vikterna något sista två seten då jag kände att min trötta kropp började tappa kontakten. Ska tilläggas att jag bara fått i mig ett gäng riskakor innan passet för att hinna med så det fanns ju inte så mycket energi i kroppen. (Desto mer frukost sen - glöm inte äta era carbs och protein! Är superviktigt för att inte bryta ner sina muskler och rubba kroppens balans!)

Nu är det dags för jobb, ha en awesome dag!

Likes

Comments