2016 har varit ett händelserikt år - nytt jobb, ny stad, ny bostad, nya människor och framförallt nytt tänk. Är otroligt tacksam för allt jag har och alla människor som kommit in i mitt liv under året (ingen nämnd, ingen glömd)!

Är som bekant inget fan av ordet 'måste' då jag anser att det bara skapar stress och ångest, och har med andra ord inga nyårslöften. Jag vet dock att 2017 kommer präglas av spännande utmaningar på flera plan och går in i det nya året med ny motivation och energi. Det kommer bli ett grymt år!


"Allt händer av en anledning och det som är menat kommer att ske när det är dags"

Likes

Comments

Idag är det inte vilken dag som helst - it's my Birthday! 🎉 Fyller ingen speciell ålder, men vill tro att jag har blivit ett år klokare i alla fall.

Är inte mycket för paket och sånt utan tycker det är roligare att uppleva och göra saker med nära och kära. Därav präglas helgen av träning, mat, bowling och utgång med vännerna!

Likes

Comments

Står just nu och väntar på pendeln efter en kväll på Oscarsteatern. För ett tag sen hittade jag ett erbjudande om att gå på föreläsningen "Ett rikare liv" med Charlie Söderberg (lyxfällan du vet) - gratis. Man är ju smålänning och allt så tänkte att det var ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. När jag nu dessutom bor i storstan och kan ta mig iväg på såna här saker lite spontant får man ju passa på!

Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig - en variant av lyxfällan kanske? Snack om vardagsekonomi och vikten av att placera pengar på rätt ställe? Oavsett vad så var det SÅ mycket mer - väldigt inspirerande och gav tankeställare kring vart man står i livet överlag, inte bara ur ett ekonomiskt perspektiv. Dessutom snackar Charlie ett språk som vilken svensson som helst kan förstå. De flesta av oss vet ju hur man ska göra men är sämre på att följa med. Han pratade inte siffror eller placeringsmöjligheter, utan mer om det runt omkring - att rikedom inte alls behöver ha med pengar att göra. För vad betyder väl en miljon om du inte har tid att göra något med dem?

Väl spenderade 3 timmar, absolut att rekommendera!


Bilder lånade från balansekonomis hemsida.

Likes

Comments

Fråga mig inte hur det här gick till, men då har jag anmält mig till mitt andra 5K lopp någonsin! Och detta bara 1,5 månad efter att jag sprang det första och hade en nära-döden-upplevelse 😂

Inte nog med detta, loppet går dessutom i skogen (väl kuperad terräng), på kvällstid. Det kommer alltså vara så mörkt att man behöver pannlampa för att se något.. Huuuuur hände det här? Haha, jag som är mörkrädd!

Men man måste ju utmana sig själv ibland och kan erkänna att jag faktiskt ser fram emot detta. Blir nog inga rekordtider men häftig upplevelse om inte annat!

Likes

Comments

Hörde den här låten på en restaurang och tyckte den var så himla skön!

Ps. Gissa produktplaceringen i videon? 😂

"Our love is effortless, stop acting like you're scared
I get down on my knees but you're not playing fair
My heart breaks down when you question if you're mine
When I don't, I don't, I don't get it
Cause I'm so sweet all the time

Got me running other places in my mind, in my mind"

Likes

Comments

"Passion for People and Planet är ett sätt för Clarion Hotel att visa att vi bryr oss. 100 % palmoljefri mat, ekologisk omelettbuffé, reducerat matsvinn, Galleri Klum, laddstolpar för elbilar, biodling och egenproducerad honung. Vi stöttar och hjälper Trygga Barnen, Kvinnojouren och Unicef. Vi bryr oss om vår planet och oss människor."

Det här är varför jag älskar mitt jobb så mycket! Det är verkligen helt fantastiskt att få vara en del av ett företag som bryr sig så mycket om sin omgivning. Jag går till jobbet med vetskapen om att jag är med och bidrar till något gott och det leder till viljan att göra det där lilla extra varje dag.

Just nu säljer vi (i samarbete med UNICEF) handtillverkade armband gjorda av kvinnor i Kambodja. Kostar bara 89kr och man bidrar till att ge barn som utsatts för människohandel en trygg tillvaro. Och visst är de snygga? Svårt att tro att materialet består endast av papper!


Likes

Comments

Någon som såg lanseringen av Googles nya telefon som ska konkurrera ut iPhone? Helt klockrent, jag är övertygad!

Eftersom jag mest skriver om träning och vardag här så är det kanske inte alla som vet att jag är utbildad marknadsförare. Behövde testa på något nytt för att tända den där gnistan igen och jobbar därför inte med ren marknadsföring just nu, men har tidigare jobbat med onlinemarknadsföring vilket är något jag brinner för. Därav hänger jag en hel del på Dagens Media som är en superbra bransch-tidning för den som är intresserad av allt nytt som händer inom media/marknadsföring etc.

Ramlade alltså över lanseringsfilmen för Googles nysatsning Pixel och skrattade mig igenom hela klippet. Ironi och en massa smockor mot iPhones lansering (vilket för övrigt är ett skämt i min mening) - vinnande koncept! Kanske får bli en sån här nästa gång?


Likes

Comments

Kanske är det för att det är fredag, för att solen skiner eller att jag fick börja dagen med att dansa runt i tomteluva på centralen med mina kollegor och bjuda på kaffe - men idag är jag så jäkla tacksam!

Jag har landat i mig själv och är på ett väldigt bra ställe i livet just nu. Går till jobbet med ett leende varje dag, har fantastiska människor runt omkring mig och känner äntligen att jag hittat tillbaka till mitt positiva jag. Visst finns det dagar när man inte är på topp, men det är få saker som kan få en att hänga läpp någon längre stund. 

Jag tror att allt händer av en anledning och förr eller senare kommer livet bli så som det ska vara. Börjar se att allt som hänt de senaste åren faktisk har haft en mening, för annars hade jag aldrig hamnat där jag är idag.

Som grädden på moset är det dessutom FRIYAY och en sjukt roligt (och fullspäckad 😅) helg väntar!

Ha en awesome dag!


Likes

Comments