Nu börjar balen närma sig för många!

Det där med att välja balklänning är dock inte alltid så lätt, och för er som inte har bestämt er ännu ger jag lite inspiration här, dessa underbara balklänningar från Nelly.com! Det finns en länk på varje klänning. De har självklart ännu flera färger och modeller så in och kika :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var hemma hos babe och vi gjorde chili cheese tops! De blev riktigt goda!

Vi utgick lite efter ett recept men ändrade det ganska mycket till så som vi ville ha det. Så det vi använde var ungefär:

100 g riven cheddarost
100 g riven mozzarellaost
30 g philadelfiaost
2 msk inlagd hackad jalapeno (grön)
Lite salt

Vi mosade ihop allt, rullade till små bollar, dubbelpanerade dem i ströbröd (först doppa dem i mjöl, sedan ägg och sist ströbröd, fast samma procedur en gång till) och till slut friterade vi dem i olja och det gick ganska fort.


Kass bild, men man ser ungefär hur dem blev! Sprack något men det gjorde inte särskilt mycket, smaken satt ju där ändå :)

Likes

Comments

​Pappa kom hem med dessa till mig, han hade fått dem genom jobbet tror jag. Kul då att man varken har bil eller körkort :)) 

Likes

Comments

Äntligen fredag!
Har så mycket prov/redovisningar med mera nästa vecka och ska troligtvis vara iväg större delen av helgen, så tänkte att det var en bra idé att plugga lite innan. Inte så kul på en fredag iofs, men slutade tidigt idag. I vilket fall så gick plugget inte särskilt bra, jag somnade mitt i allt. Är fortfarande yrvaken så får ta nya tag sen!

Tyckte att detta filtret från snapchat var lite gulligt förresten ;) 

Likes

Comments

Nu sitter den där, så nöjd! Gillar placeringen och skrivstilen/typsnittet!
Men vad står det? Vad betyder den?

Många har varit nyfikna, men svaret även här blir att jag främst kommer hålla det för mig själv. Det är ju mig den betyder något för, varför ska då andra behöva veta, egentligen? Jag vet att man är nyfiken, men tyvärr. Ser ingen större mening och har inte lust att berätta mina innersta tankar :) Framtida jag kanske vill det, men det kommer ju då i så fall 

Likes

Comments

​Kasst ljus så det är svårt att se, men lacket är ljusrosa. Det där jag köpte härom dan!

​​Håller på med frågor inom källkritik i historian nu med, mycket text och frågorna är lite för svåra. Eller är det jag som är för trött. Ska nog sova istället haha, godnatt på er!

Likes

Comments

Är sådär pirrigt nervös haha, samtidigt som jag längtar. Tanken att den ska sitta där hela livet skrämmer ju en lite, är alltid så rädd att jag ska ångra saker jag gör. Men denna blir en text och betydelsen är viktig för mig, så det blir nog inga problem. Förövrigt är detta den 2:a/3:e tatueringen jag gör beroende på om man räknar mitt lilla hjärta på fingret.

Har skrivit ut olika storlekar på texten som jag och tatueraren ska diskutera imorgon innan! Hoppas verkligen att den blir bra..

Likes

Comments

Såg att jag hade fått ett paket när jag kom hem, hade glömt bort att jag beställt detta haha. Så det blev ju en positiv överraskning!


Färgen jag köpte var 02 Stockholm. Lite skillnad från vad jag brukar ha för färg på läpparna, men jag gillar det!

Likes

Comments

Har både ett test och ska hålla tal imorgon, superroligt verkligen... Nej usch att hålla tal och andra muntliga presentationer kan vara bland det värsta jag vet. Ångest på hög nivå. Så bäst jag pluggar vidare så det kanske går någorlunda bra haha!

Likes

Comments