View tracker

Jag vaknade nyss svettig, omtumlad och lycklig. I natt drömde jag om dig. Om dig med de stora gröna ögonen och det där subtila leendet som får mina muskler att vekna.

Jag ska försöka somna om…

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det fascinerar mig med vilka olika perspektiv vi människor väljer att se på livet. Det förundrar mig hur vissa bara verkar ha bestämt sig för att allt är och kommer förbli skit. Det förbryllar mig hur vissa inte bara tänker dessa mörka tankar utan även förpestar sin omgivning med dem.

Bakom ilska gömmer sig ofta smärta, säger man ju. Jag tror att den här smärtan grundar sig i en ensamhet hos en ung kvinna som inte följer sina drömmar. Hos någon som har tappat glöden, gett upp och nöjt sig utan att egentligen vara nöjd.

Likes

Comments

View tracker

Det är fredagkväll och jag ligger hemma och funderar kring en speciell person. En person som de senaste veckorna gjort att varken min hjärna eller mitt hjärta fått vila. Men det gör ingenting. Låt mig berätta…

På min gata finns ett litet café, ett litet café som också är en liten bar. Ett sånt där lokalt ställe som inte alla hittar, men när de väl gör det, ofta kommer tillbaka till. I den här lilla baren på min gata jobbar Charlie. Självsäkra, mystiska Charlie som ofta gömmer sig bakom den där kepsen. Men när hen väl tittar upp och hens blick råkar möta min så känns det som de stora gröna ögonen tränger in i mig på ett sätt som inte ord kan förklara. Jag känner mig naken på ett sätt som jag aldrig känt förut. Inte fysiskt, såklart, men själsligt. Som att hen tränger sig igenom alla mina lager. Som att hen redan känner mig utan och innan. Som att hen redan vet vad jag ska säga, innan jag ens öppnat munnen.

Likes

Comments

Här bor jag, på tredje våningen mitt på torget. En av mina favoritsysslor är att sitta här i fönstret och titta på människor som går förbi. På barnen som leker, paren som håller hand, farbröderna som småpratar med varandra, grönsakshandlarna som tjafsar om vem som sålt flest bananer, den försynta brevbäraren som samma tid varje dag levererar våran post, den tjuriga kvinnan på Bellas Livs och stammisarna på baren nedanför… Allt det finns precis utanför mitt fönster, som en egen litet värld. Ibland glömmer jag att det finns något bortom det här lilla kvarteret, vid det där färgstarka torget längst nere i södra Sverige. Möllan <3

Likes

Comments