Vilken dag. Samma tid idag var det morgon, dock så startade jag hans program på datorn inne i sovrummet, tror vi låg kvar i sängen en timme extra, så skönt. Lyx för mig, mysa med mina 2 killar <3

Turen har väl inte riktigt vart på mig sida idag. Småregnat hela dagen till och från, men...Imorse när vi skulle gå till fsk kom ett skyfall, som om himlen öppnade sig. Så det var bara snabbt på med regnskydd och regnjacka. Precis samma när jag skulle hämta M. Kom utanför dörren så kom ett skyfall igen, så på med regnskygg och regnjacka. Hahah kul för mig, men men lite otur ska man ha. Dock tyckte jag det var lite mysigt, dra på sig regnjackan och stövlarna och klampa runt. Kändes verkligen höstigt.

Och det är där jag kommer med ETT HETT TIPS. En stor kopp varm kaffe alltid gott, med för att göra det lite höstigt, testa att ha i blanda kanel i kaffet när du brygger. Supergott och ger en liten höstkänsla, mysigt!


Haft mycket huvudvärk senaste dagarna och haft ett otroligt dåligt humör och jag har undrat varför. Tror jag kommit på anledningen, jag har börjat med sockerdetox om man kan säga så. Undviker socker under vardagarna, sååå svårt och sååå jobbigt. Jag om någon är sockerberoende, helt galet. Men det går bra, äter efter schema och minska på sockret. Nu är det bara dag 4 dock, vem vet hur det är efter helgen..men som sagt helgerna får vara lite fria. Mer tänka på intaget, äta gott men tänka på hur mycket.

Sen har jag mina knep som gör att jag klarar det bättre-

Äter några mandlar när suget kommer

Gör en sån där god kopp kaffe

Dricker bubbelvatten

Sen på kvällen poppar vi lite popcorn och lyxar till det med en burk cola zero

Funkar men så jobbigt när suget kommer på dagarna, för när det kommer är det de ända jag kan tänka på. Så tror också det är därför jag småstädar och tvättar hela tiden. Det jobbigaste av allt är att känna hunger och att bara ta EN lagom stor portion. Tur att jag har lilla Sam att ta hand om på dagarna<3

Ikväll har vi vart på litet uppdrag, kanske får vi ett helt nytt projekt snart. Vem vet, vem vet.

​Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229