Hejsan! Äntligen är det Freeedag! Är på jobbet nu fast sluta om cirka en kvart, tidig dag. Fast kommer ändå inte kunna åka hem direkt. Ska göra ett experiment med ungarna eftersom jag har praktik nu. Så kommer väl inte vara hemma förrän klockan fyra ändå.

Vad har hänt annars då på denna korta tid jag inte skrivit? Jo jag har fått hem lite kläder igår från boohoo. En jätte mysig jacka, ett par stövlar med klack och ett par beiga klackar och en jätte mysig tröja.

Sen har jag nu blivit singel efter nästan tre år. Hade ju varit lite upp och ner dom senaste veckorna med S men nu är det slut på riktigt. Något positivt i det negativa är att jag bokat en resa till Prag nästa månad iallafall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men tjena. Klockan är runt tolv. Har nyligen ätit lunch och sitter nu med barnen inne på vilan. Idag kommer det bli en lång dag. Slutar klockan fyra. Sen ska stanna kvar på jobbet till fem för har möte med min handledare. Så vet inte när jag kommer vara hemma.
Är otroligt seg idag och inte på speciellt bra humör. Har såå mycket jag måste göra.. blä. Och så lite energi. Är så trött på ALLT. Vill gå i ide nu.

Helgen har varit okej iallafall. Fredags var det mys hemma, vi åt plankstek och såg film mamma jag och Julia. Sedan drog jag och Julia ut med tjejerna och tog några drinkar.
Lördags var jag på gröna lund. Dem hade ju halloween-tema det här året. Jätte fint dekorerat och riktigt halloween'it. Men spökhusen som dem hade var ju en riktig barnlek, allihopa. Inte ett dugg läskiga utan mer roliga. Långa köer som inte alls var värt att vänta i en timme. Ajaaaa. Efter grönan drog vi ut i stan ett tag o tog några drinkar och tog sedan taxi hem. Mer en så var de väl inte.

Likes

Comments

Tjena. Kom hem från jobbet för en liten stund sen och ska sätta mig och plugga.. Känner att jag kommit lite efter så har ganska mycket att göra. Så det är vad jag kommer göra de närmsta timmarna.

Likes

Comments

Hej och hallå! Fick sån lust att börja starta på en helt ny blogg. Har ju min gamla kvar fortfarande men vill bara ha nytt och fräscht. Och kände bara att jag fick skrivlust från ingenstans hehe. Den kommer väl försvinna lika snabbt som den kom, som den alltid gör. Men ska ge det ett försök iallafall så får vi se vad det blir av det!

Annars är det Tisdag den 31 Oktober. Halloween idag alltså. Kommer antagligen inte bli något firande av det i år för min del, tråkigt nog. Det ända jag ska göra som är kopplat till Halloween är att åka in till Gröna Lund på Lördag då dom har någon form av Halloween-Tema där. Så blir att titta in det och se vad de är för något.

Efter jobbet idag har jag inte gjort något vettigt alls. Kusinen kom hit på middag då han hade ett jobb i närheten. Så lagade ihop en kebabgryta. Men det var kul att se honom. Man träffas ju inte så ofta som man egentligen borde. Efter det har jag väl bara tittat film med familjen. Har inte ens orkat plugga någonting som jag egentligen borde.. Börjar komma efter. Så trött.

Likes

Comments