​började med en vinterpromenad kl 8.30 till teleborg och slutade sedan vid kl 11. hemma tog gymmet plats och mag blev det idag! 

lite chill senare och packning och planering till helgens tillställningar!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag lovade en Bucket List för vad jag ska göra när och efter jag fyllt 18 år så tänkte jag att det kunde bli ett separat inlägg!

Jag är då född den 10 augusti 1998, vilket betyder att detta året och nästa år är två speciella år!

  1. Jag vill gå ut på krogen såklart!
  2. Visa upp leg, ingen kommer ens tro att jag är 18 annars! #lifeofababyface
  3. Jag vill pierca mig, alltså som jag pratade om detta inlägget, Piercing or nah!
  4. RESA! (New York, Paris, Magaluf, Australien)
  5. Ta körkort innan jag åker på praktik till Spanien!

Likes

Comments

Igår var det den första teorilektionen som gällde, vi pratade om liten "grå zoner"i trafiken och de, enligt statistik, svåraste vägmärkena. Vi pratade också om hur körprovet och teoriprovet kommer gå till, vilka krav som ställs på oss i trafiken även lite genomgångar om olika trafiksituationer! Jag kan väl säga så här att 1 h 50 min kändes det inte som! 

Förhoppningsvis till hösten är jag körkortsinnehavare, detta är helt galet om ca 6 månader är jag lagligt vuxen. jag var nyss 14 känns det som! Det finns en del som jag vill göra när jag fyllt men tänkte ta det i ett annat inlägg eftersom det inte har så mycket med titel att göra!

Men skolan är helt sjuk, fett mycket att göra! Vi har en massa inlämningar att skriva, redovisningar att göra och konferenser att fixa! Även som grädde på moset håller vårt program varje år i Alla hjärtans dag på Kmad (som jag för övrigt taggar för!). och adderade bara ännu mer till vårt redan överfulla schema

Likes

Comments

​Heej alla 2 läsare!! (haha) kidding! Men serröst inte för jag hade fler innan jag slutade, iaf har fakrtiskt lite blogglust nu och vi får se vad som komma skall!  

Likes

Comments

Är det inte lite konstigt hur mycket kläder man hittar såhär innan jul och så måste man köpa juklappar ist?

Likes

Comments

hej hej

Nu har jag och mina kollegor äntligen officiellt startat upp vårt UF; Carmour Fudge! Ni kanske undrar vad betyder Carmour, nå kortförklarat:

Car --> Caramello = Godis --> Spanska

Mour --> Amour = Kärlek --> Franska

Alltså har vi kombinerat godis och kärlek i ett som är lite av våran slogan! Är så glad att vi kunde komma på ett eget UF och verkligen på riktigt lanserar vår produkt! Vi stod i Bländapassagen i Växjö i söndags och gjorde vi breakthrough kan man säga! Så himla bra och positiv atmosfär inne i passagen med de andra UF-företagen och det var verkligen värt att stå där och sälja trots det dåliga vädret!

Nu ska vi nästa gång stå i på vår skola Kungsmad och sälja mer och förhoppningsvis går det lika bra då och att vi säljer som det bara går! Jag är så nöjd asså ni fattar inte riktigt!!!

GILLA OSS GÄRNA PÅ FACEBOOK; Carmour Fudge

Likes

Comments

Shawn Mendes är helt klart en av de mest talangfulla artisterna av alla!
Jag är kär i hans låtar, det finns inte en enda jag inte gillar!

Likes

Comments

Okej nu tror ni säkert att jag syftar på mig men det gör jag faktiskt inte för jag hade tänkt att prata om Louise Olsson eller Louisestyle som hennes youtube namn lyder.

Det här är den allra första youtuber jag någonsin följde, det ni!! ​Hon gjorde sin första video för ca 6 år sedan och tog en liten paus, mellan sommar 2013 - vinter 2015, alltså nu 

Och jag tror inte det är så många som förstår lyckan när man ser ens gamla förebild lägger upp en video efter en lång paus och fasan vad jag har saknat denna tjejen asså <3 

Om ni går in och tittar på videon (länk här) får ni höra att hon pratar om en annan tjej som heter Dejana, Dejana Pasic heter hon på Youtube. Dessa tjejerna har drivit en blogg tillsammans www.beautyfreaks.blogg.se har ursprung här i från Småland, Jönköping skulle jag tro. Vilket bara det är sjukt i sig!  

Men jag ville bara säga detta och vill att ni gå in och följer deras youtubekanaler och blogg, de behöver lite ny inspiration till att börja göra videos och blogga igen, puscha dem så mycket ni orkar!!

Likes

Comments

Jag vill tillänga detta inlägg till världens bästa Thea som fyller 17 idag. Träffades för lite mer än 1 år sedan men det känns definitiv längre, ingen tappar gafflar som du😂. Det är dina pinsamma stunder man kommer ihåg och skrattar mest åt, fortsätt så!

Vi har varit med om mycket på bara 1 år och jag hoppas att det resterande tiden kommer fortsätta vara lika rolig och oklar som det har varit! Har är några fina bilder jag har hittat på dig (vilket inte var alls svårt). 

Likes

Comments