Header

Hej på er!

Just nu ligger jag i min säng och skriver detta men det är inte viktigt haha. Men det jag tänkte prata om är att jag har en crush på någon som inte säker inte gillar mig tillbaka. Jag vågar inte lägga till honom på snapchat för jag tycker det är stelt om han inte adda mig tillbaka. Jag har lagt till honom en gång innan i typ 1h sen tog jag bort honom för jag tyckte det var stelt. Så fort jag och mina vänner möter han och hans vänner i korridoren kollar dom mot mig, som att dom vet att jag gillar honom. Och en av hans vänner är en ganska stor fuckboy, så är ganska rädd att han också är det. För i 7:an - 9:an har jag haft några crushes och typ alla har varit fuckboys och vill verkligen inte falla för en till och bli ledsen för det.

Kan någon skriva till mig vad jag ska göra?

Pusssss😘😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

I mitten av December kommer jag börja flytta från lägenheten jag bor i nu till ett hus. Jag har gaska mycket saker som jag ska gå igenom om jag ska kasta det eller om jag ska ha kvar det. Själv älskar jag och kolla på flyttvloggar och undrar om det hade varit kul om jag gjorde några stycken flyttvloggar? Men isåfall kommer jag börja filma i början av December tror jag.

Pusss😘

Svara gärna på omröstningen här under👇

Likes

Comments

Hej på er!

För några dagar sedan la jag upp en video på youtube. Det är när jag färgar mitt hår brunt. Man kan bara se video på en dator för annars är det inget ljud till, säg till om man kan kolla på mobil eller om man inte kan se den på datorn . Om någon vad hur jag ska fixa det, skriv till mig.

Hejdåå Puss😘

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu är jag, Linn och hennes bror Andreas i Huddinge och fikar osv.
Igår var jag och Linn på Gröna Lund och hade jättekul och såklart så såg vi två snygga killar😂. Men hoppas att ni har haft en bra start på sommarlovet😘
Hejdåå💕

Likes

Comments

Hej på er!

Så igår var jag med morfar och Maggis så var vi i Skärholmen och kollade på kläder. Jag hittade ett par byxor och ni som känner mig vet att jag älskar höga byxor med hål i. Sen så hittade jag inget mer så jag frågade om dom kunde köpa ett par Nike air force som jag verkligen vill ha, och dom sa ja 😊. Så vi gick in i tre skoaffärer men hittade inga, sen gick vi till stadium där hittade vi dom men dom fanns bara i storlek 44😔. Så gick till en affär som heter Foot locker och där fanns dom i alla storlekar så vi köpte dom.

Bild på dom👇
Jag gick typ med dom hela dan sen.

Och sen vid klockan 21 så bestämde jag o Linn att vi skulle sova över hos mig. Så vi gick in till Linn och typ tvingade hennes föräldrar och till slut så fick hon😜. När vi kom hem till mig igen så kollade vi på Camreon Dallas film Expelld. och han var såå jävla snygg. Och filmen var så bra. Länk:

http://www.iwannawatch.to/2014/12/expelled-2014/


För er som vill se den. Jag o Linn ger film iallafall 10 av 10😄

Hejdåå❤

Likes

Comments