Header
View tracker

Har nyss hämtat ut min mobil på posten. Den är såå fiin! Nu ska jag bara starta den och koma igång med den. Den ända nackdelen är att det är en Android vilket betyder att ingen app som jag har köpt kommer att vara kvar då ja byter mobil... Men såklart ändå värt det :D

Jag ska lägga ut bilder och berätta liter mer om den senare för nu har jag fullt upp:D


Ta mig tillbaka till världens godaste !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Om ni letar ett bra silverschampo så kan jag tipsa björn Axen. Fungerar super bra. Det finns både schampo och balsam så nu har jag införskaffat mig även balsamet. Får se om det gör någon större skillnad.


Annars då..

Igår kvälls impuls for jag med Manfred till Lycksele eftersom man inte har varit hemma på många veckor och kommer inte kunna fara hem innan jul heller. Jag missade bara en lektion så det kändes värt.

Jag har hunnit träna och fixat lite andra ärenden så det känns skönt. Nu ska jag mysa med min familj tills det bär av till Umeå igen.

Likes

Comments

View tracker

Många i min krets går snart ut ur gymnasiet. Vissa planerar att direkt plugga vidare, vissa vill resa och upptäcka saker för att hitta sig, själv vissa vill prova på att jobba några år och sedan plugga medan vissa vill bygga sitt varumärke och karriär på en gång. Det kan vara svårt att veta hur man ska börja för att verkligen kunna a sig någonstans. Ni som vill gå direkt till att bygga upp en egen karriär har jag lite tips åt:

Du får aldrig glömma vem det är du sliter för. Det vill säga dig själv

Lär dig att vara lyhörd och lyssna på andras historier. Andra misstag eller andras framgång. Men kom även ihåg att lära dig av dig själv. Lyssna på dig själv. Om du har en idé som du tror på- GO FOR IT. Visa andra personer som inte tror på dig att de har fel. Be your own boss.

Kom ihåg att hårt slit lönar sig.

Se till att jobba hårt med någonting som är din passion och inte ditt måste. På detta sätt kommer ditt hårda jobb verkligen att löna sig.

Bestäm vart du vill och sätt upp mål

Att inte veta vad man strävar efter leder ofta till att man tar fel väg. Sätt upp långsiktiga samt kortsiktiga mål och sedan en plan att hålla. På detta vis kommer allt gå åt rätt riktning och du kommer kunna uppnå vad som helst.

Skapa dig själv kontakter.

Jag märker mer och mer hur viktigt det faktiskt är med kontakter. Tänk på ditt första intryck framför alla personer. Se till att jobba hårt och låt andra lägga märke till detta. Du kommer att behöva hjälp på vägen, se till att få den bästa hjälpen du kan.

Lär dig att prioritera rätt, säga ja men även nej

Du kanske måste säga nej och missa den där festen som alla dina vänner ska till för att få ur det mesta du har till framgången. Men kom även ihåg att du måste säga ja för att kunna utveckla dig själv. Gör det som är bäst för den plats du vill ta dig till. Allt handlar om hur mycket du vill ha det .

Sälj in dig själv!

Visa jobbar verkligen stenhårt på sitt jobb eller på sin karriär. Det blir ofta så att dess människor glömmer bort vem de vill vara som person. Det är ju nämligen bara DU som gör reklam för dig själv, se till att ditt reklam märke reflekterar den fantastiska personen du faktiskt är.

Våga ta risker

Man får misslyckas. Lås dig inte till en viss roll i ditt arbete. På detta vis kommer du att överraska andra och visa andra att du har bredare kunskaper.

Leverera varenda gång

Oavsett var du får för arbetsuppgift- Leverera, sträva efter att göra det bättre än alla andra! Detta kommer forma din relation med till exempel din arbetsgivare att du är redo att ta allt till en ny level och klättrar på detta vis.

Nyckeln är att aldrig vara nöjd

Det värsta är nog att man lägger sig i ett vilo läge för att man nöjer sig. Såklart man ska vara nöjd över sin prestation men aldrig nöja sig. Jag anser att det är då man verkligen kommer nå toppen- då man ät villig att alltid leva upp till mer. Beröm dig själv och var stolt. Men efter det så går du upp igen och försöker ännu hårdare.


Go FOR IT, Du ROCKAR

Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet, herreligen så kallt det börjar bli...

Nu ska jag dra och köpa frimärken för att posta ett brev ned till Malmö till den bästa tanten på jorden :D

Annars så har jag legat ett tag och grubblat över vad som komma skall. Tiden går så fort och jag har börjat inse att jag snart inte har någon säker punkt i livet som skola längre... Har lite olika tankar men jag är säker på att det blir bra vad som än händer:)

Nu längtar jag tills imorgon då jag och min broder ska ha kvalitetstid.

Likes

Comments

Började dagen med mattematik sedan hade jag inga fler lektioner. Men jag var kvar på skolan för att jobba på ett projekt som jag håller på med :) Har även hunnit med att gymma lite, så skönt då det är bort gjort.

Jag hade tänk dammsuga här hemma men då exploderade min dammsugare, jag tar det som ett tecken att jag städar för ofta. Haha eller...

Annars har jag typ ritat hela dagen, så skönt att få ha en hel dag för sig själv och bara göra det man vill.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt för då kallar jobbet. Men det känns faktiskt inte så jobbigt längre, jag börjar gilla mitt jobb mer och mer. Har funnit nya vänner också:) Och imorgon har jag fått ett uppdrag att inskola en ny tjej så det blir kul att få leka lite boss hehe.
Det är inte min stil att rita verklighets baserade målningar men det behövdes till projektet

Likes

Comments

"It´s not art, what i make. It´s chaos, what´s in my head. Art is that you found the logic in this chaotic stuff. Thats art "

"Life is the art of drawing without an eraser"

Som ni kanske ser så har jag gjort en till flik längst uppe till höger på startsidan som heter "Mina målningar". Där dyker i alla fall mina tavlor upp och så:)

Likes

Comments

Vissa människor kan verkligen göra under.

Helt otroligt hur mycket en människa kan förändra tankar för någon annan.

Det var nämligen så att jag övervägde att ta bort min blogg på grund av att jag inte kände mig lika inspirerad och det kändes inte som att det inte gjorde någon nytta med att ha den. Men i alla fall så vill jag säga tack till människan som tände mina lågor igen. Med en enkel mening som "Amme, jag läser allt du skriver och du inspirerar verkligen, snälla fortsätt med allt du gör". Att få höra en sådan mening av någon annan som man inte alltid pratar med betyder så otroligt mycket.

Av denna situation så har jag fått mig att inse hur mycket man faktiskt kan förändra någon annans snart slocknande eld. Det kanske bara räcket att man visar att man ser och uppmärksammar vad den andre brinner för eller gör.

Alla människor behöver ibland någon som uppmärksammar deras situation.

Likes

Comments

Detta har varit ett super bra helg!


- mamma kom till Umeå så jag fick träffa henne och min älskade kusin
- gick super bra på konstmarknaden,fick till och med en tavla såld
- lagavslutningen var super kul
- löningen var i helgen
- jul bak i högsta grad
- vann båda matcherna i futsal
- fann mig äntligen en ny vinterjacka på black friday
- beställt en ny mobil !
-tränings säsongen börjar äntligen
- Avlutade helgen på bästa sätt med ansiktsmask och mys :D

Likes

Comments


Det finns så otroligt många olika perspektiv man kan se på livet. Det är det som gör det så fantastiskt. Om du lär dig att alltid kunna plocka fram skönheten och det unika i alla situationer så kommer ditt sätt att leva dagen få en helt annan vy.

Det är vår mentala attityd som avgör hur vi ser på denna värld. Våra tankar gör saker fina, eller så gör våra tankar saker fula. Hela världen sitter i våra egna tankar. Lär dig att se saker i rätt vinklar.

Har du någonsin tänkt på att din smärta oftast bara kommer från dina tankar? Så mycket makt har din hjärna.

Jag har lärt mig att se saker i andra perspektiv. Som exempel… När min hund vill ha en bit av min choklad kaka, så vet jag att min hund inte kan äta detta eftersom att choklad gör hundar sjuka. Min hund förstår inte detta. Han gnäller och kämpar för hans liv för att få bara en lite bit av min choklad. Efter ett tag ger han bara upp och lägger sig ledsamt ned i hörnet på golvet.

Jag tänker att livet har samma tanke till mig som jag har till min hund. När jag verkligen kämpar och vill ha någonting men inte får det så har livet en god tanke bakom detta. Jag hoppas verkligen att livet tänker för sig själv: ”fåniga lilla flicka. Hon tror att detta är vad hon vill men hon vet inte hur mycket det skulle förstöra för henne.

På vägen till jobbet, kolla ut, skåda de vackra träden och färgerna. Det finns skönhet i allt du skådar, du måste bara öppna dina sinnen. Det är du som bestämmer vad det är du vill uppleva.

Det absolut bästa med detta är att då du har lärt dig att se skönhet i allt runt dig så kommer du även att se skönheten hos dig själv. Märk allt. Känn allt.

Likes

Comments

Det syns inte men på den vita tv bordet så är det fullt med repor vilket har stört mig väldigt mycket. Men denna marmor plast räddade mitt liv. Blev mycket nöjd:)

Annars har jag typ inte införskaffat mig något nytt på idag. Tycker det blir för jobbigt att gå på stan då det är massvis med folk överallt. Men var trevligt att umgås lite med mina vänner:) Ikväll blir det att baka pepparkaks hus , får se hur det slutar haha....

Likes

Comments