Header

Min julafton var mycket lugn. Vi var bara några stycken från släkten i år, men det var super mysigt ändå:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår hade och Manfred mini jul, inte för att skryta men jag har världens bästa pojkvän. Om ni funderar på att checka in på ett hotell som välj stora hotellet i Umeå! jag har aldrig någonsin sett något sådant fint hotell förr. Helt sinnessjukt.

Nu blir det i alla fall att ta bussen till Lycksele :DD Som jag längtar hem!!!

God Jul alla!!!

Likes

Comments

har varit dålig med uppdatering nu på senaste men det är som ni vet mycket att göra innan jullovet och har inte riktigt haft tid.
Man måste tex jul städa innan man drar hem , fixa alla julklappar, massa prov och inlämningar i skolan och sen vill man ta en avslutning med vännerna sina innan alla ska dra hem under lovet, vilket vi gjorde igår:D Det var mycket trevligt och gott med Kina mat!!!

Men det allra bästa som har hänt i veckan var att då jag skulle göra mitt YO-YO Konditionstest så gick högtalarna sönder så att jag slapp och får skjuta upp det till efter jul! halleluja livet älskar mig!

Likes

Comments

tog mig tid igår för att måla en liten stund:) har även fått klartecken att jag ska få ställa ut mina tavlor i 3 veckor på väven i March så det känns kuligt!

Likes

Comments

For på stan och fann mig äntligen en nyårsklänning, kostade endast 199 kr så det var super bra!


Likes

Comments

igår var vi på väven och hade middag med hela UIK styrelsen det var mycket trevligt:) det var spännande att få veta vilka nya som ska börja i A-laget.

nu har jag nyss ätit pannkaka och snart blir det ph final!! tagga

Likes

Comments

har börjat läsa denna bok och jag kan lova er att den är värld att läsa! särskilt om du gillar historier som är sanna.

det handlar i alla fall om en kvinna som berättar om sin barndom och den här inte varit lätt. hon lider av en svår autism. det fina med boken är att den förklara ur olika perfektiv. tillexempel ett perfektiv om hur din mamma är på din dotter. hur omvägen ser på henne och hur hon själv ser sig som. den är verkligen någonting bortom allt annat. love it.

Likes

Comments

Ica personalen tvingade mig att smaka Hello Green Smoothie. Jag var väldigt skeptisk tills jag smakade och insåg att det var typ den godaste smothien jag någonsin ätit! Super god och dyr:)


Men i alla fall det hände ganska så mycket nu.

Idag har jag jobbat och snart är det dags för träning. Sedan ska jag åka till min broder och sova där. Han ska hjälpa mig fixa lite grejer till mitt projekt så det blir trevligt:)

lördagen blir det först jobb sedan drar jag på match i Åkelsjön eller vad det heter haha.

PÅ söndagen blir det återigen jobb, jag jobbar mycket nu innan jul för att sedan kunna ta det helt ledigt över hela jullovet :) Sedan blir det fys tester med laget, ångest, ångest, ångest..... Efter det blir det att träna fotboll ända tills kvällen.

Måndag har vi middag med hela UIK styrelsen så det blir trevligt:) Jag måste även plugga ganska mycket nu sista veckorna. Men snart så är det jullov:D

Likes

Comments

Är så himla nöjd. Den största skillnaden mot för iphone är att denna mobil har tsuen gånger bättre batteri och den dör inte i kyla. Tack och lov

En annan grym sak är att den har ungefär 4 gånger mer utrymme. Den har bättre kamera och är mycket snabbare.

Det finns samt funktioner på denna mobil som ingen annan har. Super häftiga men svårt att förklara. Men en funktion är tillexmpel då skärmen är helt låst så kan man rita en 0 på skärmen och lampan tänder sig utan att mobil skärmen är på. Och massa sådant:D

Det jag gillar med Android är också apparna, det finns fler appar som är gratis samt att man kan ladda hem gratis musik så slipper man hålla på med Itunes som man måste göra med Iphone.

Man kan även ha widgetsar på skärmen och designa nästan hur man vill överallt på hela mobilen. det tycker jag är roligt:)

Sammanfattningsvis. Om ni ska köpa en mobil, köp denna!

Likes

Comments

idag tog jag en rejäl sovmorgon. jag har verkligen varit stressad en längre tid på senaste tiden. jag blir stressad av saker jag måste hinna och får prestationsångest. nu kände jag att jag verkligen behövde en dag då jag bara slappar. de senaste veckorna har jag inte kunnat sova för att jag gått på högvarv hela tiden. men nu börjar kroppen säga ifrån.

ibland kan det vara lika viktigt att göra ingenting som att vara produktiv.

men imorgon är det bara att återgå till verkligheten :)

Likes

Comments