Header

Idag var det midsommar dagen och min mamma och pappa har tagit sitt pick och pack och dragit till Kroatien vilket betyder att jag blir kvar med hunden och huset i en vecka. Känns väldigt skönt med tanke på att moder har lämnat massvis med mat. Hon tror nämligen att jag ska svälta ihjäl annars...

Men annars har jag och Manfred ätit lunch med hans föräldrar samt gymmat, Manfred fick agera PT till mig och kan bara konstatera att mina armar kommer vara som mos imorgon. sedan fick vi besök av vänner så vi hade spel kväll. Blir att kliva upp tidigt imorgon eftersom jag ska spela min första match på tre år med Betsele If , det är nämligen min modersklubb. Jag är super taggad!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har inte bloggat sedan julas , vilket är ett tag sedan... Men nu börjar mina fingrar klia. Då man inte har någon uppgift i skolan man måste skriva på så inser jag faktiskt att jag verkligen tycket om att skriva. Samt att jag otroligt lätt blir understimulerad, vilket gör att en blogg passar perfekt då man känner sig uttråkad. Så därför bestämmer jag mig för att börja uppdatera bloggen lite mer framöver. Det kommer att hända och händer massvis med saker i mitt liv just nu. Jag är övertaggad på allt som komma skall och allt känns helt fantastiskt. Känner mig bara så jäkla inspirerad och motiverad , vilket jag inte känt på länge !
Likes

Comments

Min julafton var mycket lugn. Vi var bara några stycken från släkten i år, men det var super mysigt ändå:)

Likes

Comments

Igår hade och Manfred mini jul, inte för att skryta men jag har världens bästa pojkvän. Om ni funderar på att checka in på ett hotell som välj stora hotellet i Umeå! jag har aldrig någonsin sett något sådant fint hotell förr. Helt sinnessjukt.

Nu blir det i alla fall att ta bussen till Lycksele :DD Som jag längtar hem!!!

God Jul alla!!!

Likes

Comments

har varit dålig med uppdatering nu på senaste men det är som ni vet mycket att göra innan jullovet och har inte riktigt haft tid.
Man måste tex jul städa innan man drar hem , fixa alla julklappar, massa prov och inlämningar i skolan och sen vill man ta en avslutning med vännerna sina innan alla ska dra hem under lovet, vilket vi gjorde igår:D Det var mycket trevligt och gott med Kina mat!!!

Men det allra bästa som har hänt i veckan var att då jag skulle göra mitt YO-YO Konditionstest så gick högtalarna sönder så att jag slapp och får skjuta upp det till efter jul! halleluja livet älskar mig!

Likes

Comments

tog mig tid igår för att måla en liten stund:) har även fått klartecken att jag ska få ställa ut mina tavlor i 3 veckor på väven i March så det känns kuligt!

Likes

Comments

For på stan och fann mig äntligen en nyårsklänning, kostade endast 199 kr så det var super bra!


Likes

Comments

igår var vi på väven och hade middag med hela UIK styrelsen det var mycket trevligt:) det var spännande att få veta vilka nya som ska börja i A-laget.

nu har jag nyss ätit pannkaka och snart blir det ph final!! tagga

Likes

Comments

har börjat läsa denna bok och jag kan lova er att den är värld att läsa! särskilt om du gillar historier som är sanna.

det handlar i alla fall om en kvinna som berättar om sin barndom och den här inte varit lätt. hon lider av en svår autism. det fina med boken är att den förklara ur olika perfektiv. tillexempel ett perfektiv om hur din mamma är på din dotter. hur omvägen ser på henne och hur hon själv ser sig som. den är verkligen någonting bortom allt annat. love it.

Likes

Comments

Ica personalen tvingade mig att smaka Hello Green Smoothie. Jag var väldigt skeptisk tills jag smakade och insåg att det var typ den godaste smothien jag någonsin ätit! Super god och dyr:)


Men i alla fall det hände ganska så mycket nu.

Idag har jag jobbat och snart är det dags för träning. Sedan ska jag åka till min broder och sova där. Han ska hjälpa mig fixa lite grejer till mitt projekt så det blir trevligt:)

lördagen blir det först jobb sedan drar jag på match i Åkelsjön eller vad det heter haha.

PÅ söndagen blir det återigen jobb, jag jobbar mycket nu innan jul för att sedan kunna ta det helt ledigt över hela jullovet :) Sedan blir det fys tester med laget, ångest, ångest, ångest..... Efter det blir det att träna fotboll ända tills kvällen.

Måndag har vi middag med hela UIK styrelsen så det blir trevligt:) Jag måste även plugga ganska mycket nu sista veckorna. Men snart så är det jullov:D

Likes

Comments