Jag kan verkligen rekommendera alla att besöka detta ställe. Det är i Umeå och är otroligt vackert. Det är som en äventyr stig där man kan gå olika vägar, sedan är det delat upp i olika världsdelar, exempel asien, Europa och så vidare. Dom har sedan planterat planter och olika träd sorter som hör till den världsdelen, riktigt häftigt. Sedan finns det massvis med grillplatser samt ett café och konstutställning. Men tänk på att om man har problem med att gå så ska man nog inte utsätta sig för detta ställe. Det är nämligen väldigt branta backar och väldigt ostadiga plank.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var den veckan över och nu blir det till att repa Peter Pan till kommande vecka!

Man kan säga att rumpnissarna var populärast bland barnen :)

Likes

Comments

"Sommarsalongen"

Dagen har gått ut på att hänga upp allas konst för kommande två helger samt vecka. Ni kan besöka oss i Lyckseles konstgalleria den 22-23 juli mellan 12-16 samt helgen den 28-29 mellan 11-14. Kommer även kunna gå ut och in hela nästa vecka. Vi ses!

Likes

Comments

Idag var det midsommar dagen och min mamma och pappa har tagit sitt pick och pack och dragit till Kroatien vilket betyder att jag blir kvar med hunden och huset i en vecka. Känns väldigt skönt med tanke på att moder har lämnat massvis med mat. Hon tror nämligen att jag ska svälta ihjäl annars...

Men annars har jag och Manfred ätit lunch med hans föräldrar samt gymmat, Manfred fick agera PT till mig och kan bara konstatera att mina armar kommer vara som mos imorgon. sedan fick vi besök av vänner så vi hade spel kväll. Blir att kliva upp tidigt imorgon eftersom jag ska spela min första match på tre år med Betsele If , det är nämligen min modersklubb. Jag är super taggad!!


Likes

Comments

Har inte bloggat sedan julas , vilket är ett tag sedan... Men nu börjar mina fingrar klia. Då man inte har någon uppgift i skolan man måste skriva på så inser jag faktiskt att jag verkligen tycket om att skriva. Samt att jag otroligt lätt blir understimulerad, vilket gör att en blogg passar perfekt då man känner sig uttråkad. Så därför bestämmer jag mig för att börja uppdatera bloggen lite mer framöver. Det kommer att hända och händer massvis med saker i mitt liv just nu. Jag är övertaggad på allt som komma skall och allt känns helt fantastiskt. Känner mig bara så jäkla inspirerad och motiverad , vilket jag inte känt på länge !
Likes

Comments

Min julafton var mycket lugn. Vi var bara några stycken från släkten i år, men det var super mysigt ändå:)

Likes

Comments

Igår hade och Manfred mini jul, inte för att skryta men jag har världens bästa pojkvän. Om ni funderar på att checka in på ett hotell som välj stora hotellet i Umeå! jag har aldrig någonsin sett något sådant fint hotell förr. Helt sinnessjukt.

Nu blir det i alla fall att ta bussen till Lycksele :DD Som jag längtar hem!!!

God Jul alla!!!

Likes

Comments

har varit dålig med uppdatering nu på senaste men det är som ni vet mycket att göra innan jullovet och har inte riktigt haft tid.
Man måste tex jul städa innan man drar hem , fixa alla julklappar, massa prov och inlämningar i skolan och sen vill man ta en avslutning med vännerna sina innan alla ska dra hem under lovet, vilket vi gjorde igår:D Det var mycket trevligt och gott med Kina mat!!!

Men det allra bästa som har hänt i veckan var att då jag skulle göra mitt YO-YO Konditionstest så gick högtalarna sönder så att jag slapp och får skjuta upp det till efter jul! halleluja livet älskar mig!

Likes

Comments

tog mig tid igår för att måla en liten stund:) har även fått klartecken att jag ska få ställa ut mina tavlor i 3 veckor på väven i March så det känns kuligt!

Likes

Comments

For på stan och fann mig äntligen en nyårsklänning, kostade endast 199 kr så det var super bra!


Likes

Comments