Igår så red jag Sally lite försiktigt för hon har vilat ganska länge så jag gjorde lite galoppbommar och serpentinbommar...jag satte upp ett hinder i slutet också snett igenom! Vi hoppade först på typ 50cm sen så hoppade vi 70cm,det är faktiskt det högsta jag hoppat med Sally! Hon hoppade jättefint fast vi kom i lite otakt och ibland lite snett. Jag har inte gjort inlägg på länge pga.Skola + andra saker. Men ska bli lite mer aktiv ! ❤️🐎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick Sally bara gå på lite Uteritt då jag var på Ridskolan och tränade lite...där så tränade vi på att länga traven och korta traven, vi tränade också på galoppsprång ! Det gick faktiskt väldigt bra !

Likes

Comments

Idag satt jag och mina föräldrar i en bil i ca 3h för att få komma in till Ullared eller ska jag kanske skriva "Gekås".
Det gick faktiskt ganska snabbt att komma fram,men jag lyssnade ju på musik & kolla på serier. Jaja iallafall jag köpte ju mest hästsaker,men det var ju det jag hade tänkt....nedan ser ni vad jag köpte för hästsaker och under den bilden ser ni också dom "icke" häst relaterade sakerna. När vi kom fram var klockan runt 10.30 och då var det väldigt lugnt men sen när vi hade vart där ett tag och klockan var runt 12.00 då var det typ proppfullt..heh ni fattar vad jag menar ! Vi åt lunch på restaurangen,jag tog spätta (det var gott !)
Efter vi hade ätit var det bara att gå till kassan,ställa sig i kö och sedan 3h bilresa igen hemåt !Jag hann ju inte rida Sally idag men det blev ändå ett ganska hårt pass för henne igår så hon fick en liten vilodag idag ! Förresten jag glömde skriva i mitt förra inlägg att jag ramlade av !! Inte allvarligt men allt gick jättebra men när jag skulle skritta av henne då har man ju lite halvlånga tyglar och är ganska avslappnad,då kom det ju såklart en fågel upp från fältet så kom blev ju rädd och sprang iväg...jag var ju inte beredd så jag hängde på hennes hals och försökte komma upp..men det blev lite för "guppigt" så jag hoppade av och ramlade på rygg. Heh det gick ju iallafall bra som tur var ! Nu sitter jag här i mitt ny städade och rensande rum och försöker komma på ett avslut till detta inlägg men kommer ju inte på något så får väll bara säga godnatt ! Ses imorgon ! Kram Amelia💖

Likes

Comments

Idag fick jag och Sally hjälp med dressyren. Vi tränade på hjälper,övergångar m.m .

Vi började med att longera henne som vi alltid gör. Sen hoppade jag upp och vi tränade mycket i skritt på volt och på spår ! Sen gjorde vi samma saker fast i trav...efter det tränade vi på att komma från trav till galopp-trav-skritt-galopp osv. Halter och tempoväxlingar var också en del av dagens pass !
Vi satte upp trav bommar på böjtspår så vi travade och skritta över dom! TIPS ! (Om ni vill ha budget "sockerbitar" så köp pottor, ni såg rätt POTTOR ! Det finns på IKEA för ca 7-10kr (no sponsring ) det blir lika bra som sockerbitar ! Såklart blir som kanske inte lika höga men man kan ju stapla dom på varann så det blir högre.

Hon var ganska fin men hon måste stärkas i båda varven men mest i högervarv...också lite stelare i högervarv med det ska vi träna upp så det blir bra !
Kram Amelia !💖

Likes

Comments

Idag så var jag och mamma på Uteritt med Sally och Lion ! Båda var jättefina ! Sally var lite nervös men det är hennes andra gång hon var ute. Vi var först lite på gräsbanan och sen klättrade vi lite..efter det så skulle vi gå till ridbanan då kom pappa bakom på cykeln då blev ju Sally såklart rädd men det gick bra ! Vi travade lite och så på banan sen hick vi hem !

Likes

Comments