Vår, jag känner att det börjar bli vår på riktigt. Det har inte varit speciellt kallt när man stått i solen och om det inte blåst så har det varit varmt. Nu är det fredag bästa dagen på veckan enligt mig, fredagar innebär tacomys. Idag har det inte hänt så mycket jag kom tidigt till skolan satt och plugga. Vi hade en man från banken som kom till klassen och pratade om att spara pengar. Han visade även vad en student har för utgifter när man tar studenten, med boende, kläder, mat ja men ni vet sedan vad allt kostade och det var ju då en del.

Det gäller redan nu att börja spara för att man inte ska bli orolig till man ska flytta hemifrån att man inte kommer ha några pengar. Det är väldigt mycket som man behöver vilket man inte riktigt tänker på när man bor hemma hos mamma och pappa. Då tar man som vana att det står mat på bordet att du har kläder, skor och att du har tak över huvudet. Detta blir ju något helt nytt när man flyttar hemifrån man ska stå för allt själv helt plötsligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

🌸🌸🌸🌸

Likes

Comments

Go kväll mina vänner, det är tisdag och det är sportlov. Jag har inte uppdaterat bloggen på grund av olika anledningar sjuk, mycket plugg och har inte orkat helt enkelt. Men nu kände jag att det var på tiden för ett inlägg.

Jag är rätt glad att veckan som var är slut den var bara skit kännes det som, alltid var det något som skulle strula då, men nu blickar vi framåt. Helgen har mestadels bestått av skidåkning, men jag har också legat hemma helt förkyld vilket jag hatar att vara. Man kan inte andas näsan rinner hela tiden, man ser inprincip ut som en påse hundskit oavsett vad man än gör. Men så kan det vara ibland.

I dag så har jag varit en sväng till Stockholm och shoppat med mamma medan pappa har varit på möte. Jag hade inte direkt det där shopping humöret i dag utan det blev mer att gå runt och titta men det kom med en del hem iallafall. Vi åt iallafall på en resturang i Stockholm som hade en fisk rätt, varmrökt lax med fransk potatis sallad och ört sås. Jag är inte den personen som gillar fisk men denna rätt, den var så god.

Nu har jag lagt mig tillrätta för att titta på Parnevik vilket är en av mina favorit serier, älskar verkligen den familjen, alla är så sköna. Har ni inte sett den så gör det ni kommer älskad den. I morgon blir det till att ägna lite tid till att plugga inte det roligaste men det är något som måste göras. Kram

Likes

Comments

Sommar och kunna ha snöbollskrig det saknar man ju. Det var varmt fast samtidigt så kunde man ha snöbollskrig. Hur går det ihop? Det undrar jag också. Men det var så roligt. Det var i Norge i somras på ett berg eller vad man nu ska säga. Ett fjäll kanske!

Idag så har jag varit och lärt barn hur man åker slalom vilket är riktigt roligt. Slalomskolan heter Kul på Snö. Sen jag kom hem så har jag bara slöat och inte fått mycket gjort. Jag har hundra saker att göra, städa, plugga, svara på mail så jag får nog ta mig i kragen nu och göra lite innan det blir alldeles för sent. (sorry för tråkigt inlägg) KRAM

Likes

Comments

Det finns vänner och det finns vänner. Jag har helt under bara personer och vänner runt omkring mig, men det finns tre personer som sticker ut lite extra. 

Dom har funnits i mitt liv sen dagis och jag är oerhört tacksam för det. Vi har haft våra upp och nergångar då och då men det är så det ska vara. Dom har funnits där för mig i kniviga situationer. Vi fyra är så olika individer men vi fungerar så fruktansvärt bra ihop.

Vi har så många olika minnen tillsammans både bra och dåliga som vi pratar om varenda gång vi träffas och många fler kommer det att bli. Vi kan skratta och gråta tillsammans, man behöver inte skämmas över något. Jag kan inte tänka mig ett liv utan de här tjejerna, ni är helt underbara!

Gud vilka seriösa bilder måste jag säga!

🌸🌸🌸🌸

Likes

Comments

Tragiskt, tråkigt och ledsamt. Det är nog dom orden jag finner just nu. När en person startat något som den verkligen tycker om en blogg, youtube kalan, ja allt, man är samma person man behöver inte få negativa kommentarer direkt. Bara för att man startat något som en själv tycker om och man skriver spelar in, ska man behöva får höra att man är väldens sämsta och innehållet är uselt? NEJ, det ska man inte. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att det ska behöva finnas människor som orkar lägga sin energi på att sitta där ute och klanka ner på andra för att dom gör något de tycker om och brinner för. Det värsta av allt är att de flesta som sitter och kommenterar är anonyma och vågar inte stå för vad de skriver, ni är fega helt enkelt. Jag kan inte påstå att jag är guds bästa barn som aldrig gjort något dumt för det har jag. Att sitta och kommentera andra anonymt, det lönar sig inte. Att man tycker att den som sitter och skriver eller den bakom kameran är helt bakom flötet det få man tycka, men man behöver verkligen inte säga det till personen utan man kan hålla det för sig själv.

Det jag vill få fram i detta är att det förekommer så fruktansvärt mycket med näthatt och mobbning i vårt samhälle. Bara för att man gör något lite annorlunda så 9 av 10 gånger så får man höra både det ena och det andra. Är det detta vårt samhälle ska gå ut på att man ska mobbas man ska sprida lite näthat här och där bara för att det ska hända något? Nästa gång du läser något,tittar på en youtubfilm, tänkt till en extra gång innan du skriver något. Det du skriver ska du också kunna stå för,gör du det? Ne, jag tänkte väll!

Tack

Likes

Comments

Det finns dagar då allt bara känns skit ingenting är bra allt går bara fel och det är en sån dag idag. Då drömmer jag mig tillbaka till Madrid när jag var där i sommars med min mamma, det var så mysigt att åka iväg, bara hon och jag. Vi var i Madrid hos ett par bekanta som har flyttat ner dit. Jag tyckte att det var riktigt skönt, dom kunde vart allt låg (rätt logiskt när dom bor där) då kunde jag och mamma bara slappna av och slippa irra bort oss.

Vi var på ett stort skopping centrum utanför själva staden som var jätte fint.

Sista dagen i Madrid så kom vi på att Primark hade öppnat i Madrid dagen innan så vi letade oss fram till Gran Via där Primark låg. Det var helt sjukt stort.

Likes

Comments

Fredag och snart är jullovet slut, tiden bara flyger förbi det känns som vi fick lov i går nästan. Jag kan ju inte direkt påstå att vi haft så mycket snö i början av lovet, ingen snö alls. Men nu sista veckan så började det snöa som bara den, det är het vitt ute vilket jag älskar

I onsdags så var jag på ett event i Stockholm på stockholmsmässan som heter Tubecon. Det är ett event där det kommer massa olika svenska "kända" youtubers men så klart dom som nyligen börjat med youtube också. på detta eventet så kan man komma dit och träffa olika youtubers ta kort prata och bara ha det roligt. Det var youtubers som Keela, Anty, Felicia Bergström, Sarasongbird, Jakob och många andra som jag både kände igen och inte kände igen. På Tubecon så har dom olika paneler som sitter och pratar om olika saker man får olika ämnen man ska prata om som sedan publiken får ställa frågor om och lite så. 

Jag var och lyssnade på en panel som pratade om ämnet NÄTHAT, detta är ett ämne som är väldigt stort i de sociala medierna. Det domnade fått varit med som var helt sjuka saker, men det dom sa var så himla bra och man fick verkligen en tanke om att detta förekommer faktiskt i det verkliga livet. Jag tänket att jag just ska prata om ämnet Näthat fast i ett annat inlägg lite senare där jag kommer ta upp scenarier som faktiskt hänt och vad man som individ kan göra bättre.

Kram

Likes

Comments