Hej!!
Idag är det bara 10 dagar till FoooVertigo. Och för er som inte vet vad det är så är det en the fooo konsert på Skansen(13 aug) och på Liseberg(23 aug). Och den på Skansen ska jag och Linn gå på. Vi ska stå utan för Skansen dagen före så vi får bra platser. Bild om kön👇


Men det var nog allt såå....
Hejdåå❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Nu är vi på väg till Öland. Just nu är vi i Emmaboda. Jag lyssnar på musik, mamma läser en tidning och Gabbe spelar nitendo.
Ur bra låt👇Hejdåå❤️
bild på mig
👇 Glöm inte att läsa min egna blogg @Ameliarydmark

Likes

Comments

Okej hej. I söndags så åkte jag till mitt landställe o igår åkte jag till min farmor så jag har inte haft internet på typ jättelänge. Men iaf, nu har jag internet och då få jag väl passa på att blogga om jag ska ha nån tårta.

På mitt land är det typ 100 m till en strand och de va runt 30 grader ute och 24 grader i vattnet så de va jättenice. Man kunde knappt gå på stranden för det brändes i fötterna. :(( Men iaf o så spelade jag tennis där (det finns tre tennisbanor man kan boka tid på där). Inte för att jag kan spela men okok.

Så dethär inlägget var bara för att uppdatera

Likes

Comments

Hello people!
Så imorgon kommer jag, mamma o gabbe åka till Öööland och hänga med våra kusiner och sedan åka hem på söndagen och sedan åka tillbaka till öööland på tisdagen. Med på tisdagen så åker hela familjen ditt. om ni undrar varför Lasse o William inte följer med imorgon är för Lasse är på Emmabodafestivalen och jobbar och William är i Malmö. Lasse åkte till Emmabodafestivalen vid klockan 8 på morgonen och vid kl 10 över 2 (på dagen) så skickade han den här bilden och den här texten👇Och han har sagt att han inte tycker om det så jag skickade det här👇


Och fick som svar👇


Och så skrev jag det här👇


Och fick som svar👇


Jag bara jag är Fan alltid snäll😑

Men det var nog allt!
Hejdåå❤️
P.S. Glöm inte att läsa min blogg
@Ameliarydmark

Likes

Comments

Hej!!!
Nu har Linn åkt hem från Öland.😥 Hon åkte hem med min morbror Marcus. Och han kör väldigt väldigt snabbt. Som när vi (jag, Linn,Marcus och hans två tvillingar) åkte till Kårehamn där min mormor o hennes man står med deras husbil. Då kom det en skyllt där det stod 30 men så klart så körde han över 100. Så jag säger bara hoppas du kommer hem okej Linn.

Hejdå❤️❤️🌸

Bild från idag👇


Och Sorry att jag inte har bloggat så mycket😋🌸

Likes

Comments

Haaalllluuuu. Jag är på Ööööland. O de e kuuuuul. Idag har vi varit hos hennes mormor som bor i en husbil en bit bort från huset där vi bor. När vi va där så fikade vi först sen gick vi in o tog en massa selfies som iaf inte jag kommer dela med mig av eftersom jag såg ut som en friterad åsna. Sen åkte vi hem igen.

O då tyyp badade vi i en uppblåsbar pol o hade skojj. De va typ 25 grader i vattnet så de va skönt. :)))))

Sen till middag åt vi grillat o glass o paj till efterrätt. O nu så ligger vi i sängen o är osociala.

Imorn ska vi baka cupcakes och åka till Borgholm. :'-)

// Linn :}}

Likes

Comments

Haj haj. Idag va jag tvungen att gå upp kl. 9.00 fö ja va tvungen att gå till tandläkaren. :(((( Men aja de gick väl bra.

Sen så träffade jag min friendo så åkte vi till grönan. O de va skiiiiita varmt. Seriöst, jag höll på att döö. O jag hade bara shorts o linne på mig o svettades ändå.

Sen strax efter de så åkte vi där ifrån för att jag skulle åka till gamla Älvsjö IP o springa med mitt fotbollslag. Vi tog spårvagnen till tc o så skulle jag ta pendeltåget o min friendo skulle ta t-bana så vi sa hejdå till varandra. Min pendlar skulle gå om 7 minuter. Jag trodde att jag kunde en smart genväg t centralen (i ena änden av tc så är plattan o där kom jag från spårvagnen o i andra änden är centralen där pendeln gick) men det var tydligen fel väg så aa. Så jag tyyp virrade runt inne i stan så jag missade min pendel. Jag sprang tillbaka till plattan (Sergels torg om nån undrar) o sprang ner till t-banorna o sprang över perrongen till centralen o sen till pendeln. O de va skiiit varmt så jag va helt svettig. Sen så skulle jag av i Älvsjö men jag missade att gå av så jag gick av vid Farsta Strand o va tvungen att vänta på pendeln tillbaka till Älvsjö. Väl i Älvsjö så skull jag ta buss 144 till Skyttes plan men jag missade bussen men någon minut o sen när nästa kom så glömde jag att gå av i Skyttes plan så jag gick av vid nästa station o gick där ifrån. Sen när jag kom dit så bytte jag om till springkläder o sen sprang jag ett varv medan alla andra sprang sitt tredje.

Efter det så åkte alla till Långsjön så badad vi.

O jag har tillbringat dom två senaste dagarna på stranden så är lite solbränd på min rygg o mina axlar o de blev inte direkt bättre att vara på grönan i solen med linne halva dagen.

Imorn åker jag till Öland till Amelia ^^

// Linn :}}

Likes

Comments

Okej. Hej hej. Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg men så råkade jag trycka på ångra så aa. :}}

Men iaf. Idag va jag på konfirmation o jag va tvungen att gå upp typ 9 o jag brukar gå upp strax efter 12 så aa. :(( Min syssling konfirmerade sig. Så sen åkte vi hem till dom och åt lunch.

Sen cyklade jag och en kompis och spelade minigolf. Jag vaaaaann! :))))) med ett poäng men aa. Efter det så gick vi och köpte glass. Namnamanam jääättegooott. Sen så åkte vi till en lekpark o blev 5 år igen. Vi hade skitkul. Sen cyklade vi hem o nu sitter jag här i min soffa helt alone o kollar tv o äter tårta.

Amelia är på Öland o de är nog därför hon inte är aktiv men aja. På torsdag ska jag åka dit. ^_^ De ska bli skiiiitkuuul.

Men aja hejdå :))))

//Linn :}}

Likes

Comments

Aa. Lovade ju att vara aktiv såe. Men iaf. Jag typ vakna klockan 6 o va tvungen att slå in paket. Min mamma fyller år o hon har inte semester så aa. Sen så väckte jag henne så fick hon sina presenter. Se. Somnade jag om o vaknat typ 12. Då gick jag o hämta min brorsa på fritids så bakade vi en varsin tårta. Jag glömde att äta både frukost o lunch vilket är väldigt förvånande eftersom jag typ äter hela jävla tiden. Sen kom mamma o pappa hem o typ vid halv 6 så kom några släktingar så åt vi typ tacos. O nu så snittar jag o kollar på VM. :-)

Jag tycker faktiskt att Amelia borde baka en tårta till mig iaf men men.

// Linn :}}

Likes

Comments

Hej!!❤️Så jag och Linn har gjort en deal. Som ni ser i bilden👆👆.

Hejdå!!!👆😋🌸

Likes

Comments