Hejsan!
Skolan har dragit igång på riktigt nu, och det märks. Jag kan sitta och plugga till 9 på kvällarna ena dagen, medan morgondagen kan vara hur skön som helst. Igår tex hann jag både köpa ny cykel (min blev stulen förra helgen så har snittat 17000 steg om dagen), tvätta 3 maskiner, plugga och sy min overall. På tal på overall... Det är en tradition att byta byxben med andra sektioner i andra färger och sy på de färgglada tygremsorna på sin egen sen. Detta tog jag tag i igår, var dock lite för trött. När jag tittade på mitt verk jag suttit och arbetat med för hand inser jag att jag sytt på det ut och in. Varje jävla bit. Så det blev en sen natt kan jag säga hehe...

I fredags var det lära KÄNNA sittning och i lördags var det flyING. Då åkte alla nollor, vilket är extremt många) till högskoleingenjörerna i Helsingborg. Jag kan inte riktigt beskriva det så sök gärna på youtube och "flyING LTH). Efter eventet turade i princip alla till Danmark med färga, och ja vi blev utslängda. Och därefter var det eftersläpp på det nya stället parametern.

Jag har aldrig haft så kul någonsin...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet är SÅ hektiskt just nu, men fruktansvärt roligt. Bilderna ovan är tagna från discon, när vi sprang runt o målade hela LTH gult, när vi hade sångboksinsjungning, phaddersittning osv osv!

Likes

Comments

Hejsan!
Vem hade kunnat tro att nollningen kunde vara så här rolig (och intensiv)?! Hittills har det varit 3 sprängfyllda dagar som varit lila roliga som alla studentaktiviteterna tillsammans typ. Dock är det så att när du sticker hemifrån kl 7:30 på morgonen kommer du inte hem igen förrän 23-24, och idag har vi stadskringvandring med W-sektionen (då ska vi höras o synas mest) så lär du inte vara hemma innan 01... Hinner inte skriva så mycket, men här är lite bilder från BARA min linje, så då kanske ni förstår hur sjukt stort detta är!

Likes

Comments

Nu har jag lagt gymnasietiden och min tid som smålänning bakom mig. Igår flyttade jag nämligen till Lund för att studera till civilingenjör i Bioteknik. Jag är fullt medveten om att det är ett glapp på nästan 3 månader här på bloggen, men då det varit mest "standardliv" tänker jag inte ta upp det.

Så,, hur sjutton har jag lyckats få tag på boende? Ja, alla vet nog att det är dööööösvårt att få tag på bostad här. Men jag hade tur att få tag på en 2.a som jag ska hyra tillsammans med min kompis Erika från Växjö i ett halvår. Hon flyttade ner idag, och oj vad kul detta kommer bli!

Hade min första dag i skolan idag. SÅÅ MYCKET INFORMATION. Vi fick även en snäll nollningsintroduktion, detta kommer med att bli underbart roligt. Min första tanke var: Ska JAG göra det där? Hahha, spännande.

Imorgon drar nollningen igång på allvar.

Bjuder på lite fina bilder från studenten eftersom jag inte lagt ut något här ännu.

Likes

Comments

​Hej på er!

Det var drygt en månad sedan jag ens loggade in på bloggen, läste någon annans blogg eller tittade på serier... Anledningen? - Det var så sjukt mycket som pågick i livet och i skolan så jag har verkligen inte hunnit och om jag hade någon minut över ville jag träffa mina vänner lite. 

På tal om vänner så måste de vara hur trötta som helst på mig. 4 av 5 gånger de har frågat om vi ska hitta på något har jag inte kunnat på grund av plugg, konserter eller dansuppvisningar. Men det ska det sannerligen bli ändring på nu! Är så oerhört tacksam över de få som fortfarande frågar om jag vill ses, men nu är det min tur. 

Jag tänkte dra i punktform nu vad som hänt sedan sist och att jag senare gör ett inlägg om varje grej:

  • ​Jag hade min sista fiolkonsert med  musikskolan och sa då hejdå till alla fina lärare.
  • Jag åkte till summerburst med tjejerna
  • Studentaktivitetera drog igång och då hade vi både femkamp, mexicannight och skattjakt.
  • Min bästa vän Becca tog studenten
  • Jag åkte på Håkan Hellström med Amelia.
  • Vi hade Vinbrännbollen.
  • I onsdags tog jag studenten <33333333333333333333333
  • I fredags var det bal <3333333333333333
  • Igår kom min klass hem till mig med thai och så satt vi här ända in på småtimmrna. 


Haha ja det är ganska mycket som hänt, men detaljer och bilder suger jag på lite till!

Puss och Kram​

Likes

Comments

Lite bilder från dansuppvisningen

Likes

Comments

Av Tova fick jag en hel del smink, bland annat från det relativt nya märket makeup revolution, och oj vad jag gillade det! Fick även armband och öronhängen från lily and rose av mamma, ett värme skydd av Linn, presentkort på O´larys, ring, och halsband.

Likes

Comments

I lördags var det min tur att fylla 19 år, och tro det eller ej så var det min bästa födelsedag hittills! Startade dagen genom att bli väckt med sång och paket av mamma, Tova och Linn. Fick SÅ fina presenter. Kvällen innan hade jag släktkalas med mammas sida, det blev grillbuffé, åt nog för en hel vecka haha! Hade turen att få spendera min dag på allra bästa sätt - med dansuppvisningar. Första uppvisningen på lördagen kom Moa och Becca och kollade, vilket jag tycker var såååå roligt. Direkt efter dansuppvisningen hade jag släktkalas hos pappa (trodde jag). När jag öppnade ytterdörren så står inte bara släkten där, utan även mina fina vänner! Blev så överraskad! Pappa hade organiserat allt med hjälp från Becca och Mikkan, och det blev verkligen jättebra.

När släkten gått hem skruvade vi upp musiken och började förfesta. Lite senare drog vi till min klassfest där det även där sjöngs för mig. Efter 1,5 h där drog vi ner till Harrys och hade en jätterolig kväll där. Dagen efter var det dags för nya dansuppvisningar.

Dans, dans och dans - det är i princip den enda jag gjort ons-sön.

Likes

Comments

I förrgår var jag iväg på dansaudition till en stor skola i linköping. Dans är någonting jag alltid har hållit på med och efter 3 år på natur är jag så skoltrött och vill göra något helt annat. Och då såg jag denna skolan... Går det så går det, ellerhur. När jag kom dit själv och utan någon speciell dansutbildning på gymnasienivå etc förlorade jag lite hoppet. Alla kom dit med sina klasser från de olika danslinjerna. Det var allt från balettakademin till dansgymnasiumet i Pajala. Alla var verkligen sjukt duktigs så när första gallringen skulle göras var jag 100% säker på att få åka hem. MEN SÅ BLEV INTE FALLET OCH JAG ÖR JÄTTENÖJD! Får hem ett brev om jag är en av de 15 utvalda av 80 som får gå på skolan. Spännande!

Igår fyllde min underbara vän Amelia år. Yasse o Moa hade gjort det sååå fint på Moas terass. Det var en himmelsk kväll med ett riktigt bra sällskap!
Imorgon är det min tur <3<3
P & K

Likes

Comments