Header

Travel

Klicka ovan för att se guldisar i videoformat från min senaste resa ☼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Uncategorized

Idag har det redan hunnit gå en vecka sedan jag kom hem från Kypros & de känns som alla dagar har gått i ett svep, kanske mest för att mina dagar just nu ser till stor del väldigt liknande ut. Jag jobbar, tränar, åter och sover. Men jag har också haft tid att umgås med vänner och åka till vårt nya landställe, ser verkligen fram emot att spendera mer tid där i slutet av sommaren!! Även fast de allra mest efterlängtade denna sommaren var semestern jag nu varit på så känns det som att jag har många planer kvar att se fram emot. Bland annat festival & förhoppningsvis en trip till västkusten med mamma. Det finns få ställen jag tycker så mycket om som Göteborg skärgård, med klippor och små gamla hus på trånga krokiga vägar gator, jag är helt såld på de öarna. Så jag hoppas verkligen att jag får ett ledigt tillfälle så vi kan åka dit igen i sommar!

Vi hörs, kramis ☼

Likes

Comments

Uncategorized

Heeei på er igen! Här kommer ett inlägg med lite bilder från i fredags då jag som skrivet i mitt tidigare inlägg åkte till Jonna. Vi gick en runda på stan & jag hittade en superfin jumpsuit & även en jacka, känns som de var en evighet sen jag gick på stan senast? bara strosade runt och kikade? men när jag tänker efter kanske det inte så konstigt eftersom jag inte varit hemma sedan skolan slutade. I alla fall, senare på kvällen så beställde vi pizza och vi var ett gäng som firade att Jonna för inte så länge sedan fyllde 20 år! Supermyisg dag & kväll!

Nu är det söndag & min dag började med ett litet träningspass, första på flera veckor då jag varit förkyld under heeela semestern, vilket gjorde de omöjligt att träna i det klimatet. Efter det har jag bara hunnit äta frukost & så snart klockan blir tolv så ska jag jobba några timmar innan jag ikväll ska åka till Öland för att träffa Johanna Moa och Carin, åå vad jag saknat dem! Vi hörs! ♡

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw