Header

Uncategorized

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er!

Idag hade jag sovmorgon och passade på att göra bananpannkakor till frukost, en periodvis favorit skulle jag säga. Kan äta det varje dag under en tid, och sen dröjer det ett tag till nästa gång jag äter det. När jag börjar senare brukar jag alltid sova ut någon extra timme men idag gick jag upp i vanlig tid för att hinna plugga innan skolan... Som om det inte vore nog att plugga både i och efter skolan.... Har ni också mycket i skolan just nu? De blir ju alltid en "storm" av plugg i slutet av varje termin, men jag var inte riktigt beredd på att de skulle börja redan såhär tidigt :/

Ikväll, när jag kommer hem efter skolan, ska jag åka till min gamla skola och tillsammans med Clara, Elin och Ebba kolla på årets Madeshow. Myyys.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Uncategorized
Jeans: Zara.

• Vita jeans från Zara - Stickad tröja från Gina Tricot - Skor J Linderberg •

Likes

Comments

Uncategorized

Godkväll! Som ni ser i rubriken så är klockan tio minuter över nio och jag kom precis hem efter att ha spenderat kvällen med Elin, mitt stora lyckopiller, blir så lycklig av att spendera tid med henne. Nu ska jag sätta mig och börja skriva på en inlämning, tror jag. Har så mycket i skolan nu så vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på. eller vart jag ska börja. Direkt efter lovet så kastas man verkligen tillbaka i stress mood igen, på bara en dag.

Jag hade i alla fall en skön sovmorgon imorse och åt min frukost framför det senaste avsnittet av skam, vad tycker ni om den nya säsongen? Hittills tycker jag den verkar jättebra! I min frukostskål fanns idag chiapudding, med banan, kiwi och hallon och så en cappucino till det!

Vi hörs igen imorgon!

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw