Header

My outfits

Jacka Zara / Tröja Gina Tricot / Byxa Zara / Skor Boohoo.com

Jag tänkte passa på att visa några fler bilder från i onsdags på min outfit en dag som denna när jag inte är superpigg, förkylningen sitter i och huvudet bultar. Ni fick endast se någon enstaka bild från i onsdags så jag tänkte jag kunde visa några fler! Imorgon har jag sovmorgon och börjar skolan vid 10, älskar tisdagar! Dock har jag ett matteprov imorgon som jag fruktar lite inför, önska mig lycka till! Jag tror de kommer gå vägen! Vi hörs efter morgondagen & hoppas jag är piggare då! Bye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Uncategorized

Godmorgon på er! Hoppas att ni har haft en bra helg hittills!

Jag vaknade upp idag med noll energi, jag tror nämligen att jag håller på att bli sjuk vilket känns så himla tråkigt. Resultatet av en stressad Amelia de senaste dagarna helt enkelt (därav inga blogginlägg). Mina planer för dagen är att plugga så mycket som möjligt då jag har mycket i skolan kommande vecka med fullspäckat schema. Mycket arbete inplanerat men också en massa kul! Fullspäckat schema är inte alltid jobbigt och negativt som de ofta låter. Något annat som får mig att stå ut liiite till med pluggstressen idag är att de nu är mindre än en månad till jag och @cassierasmussen åker till varmare breddgrader, tack och lov! Hoppas innerligt att jag vaknar upp piggare imorgon, vi hörs då!

Likes

Comments

Uncategorized

Hej på er! Idag har jag varit helt ledig från skolan, så himla skönt! Jag började dagen med ett träningspass på gymmet, därefter åkte jag hem och lagade lunch. Oplanerat och med kort varsel så bestämde jag mig 40 minuter innan tåget gick för att åka in till stan och möta upp Tilda, Carin och Moa, vilket var supermysigt! Efter lite shopping så avslutade jag kvällen på Pinchos, vilket alltid är lika gott! Fick bland annat med mig ett par ny klackskor hem, som jag bara längtar efter att få matcha till olika outfits.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw