Vill börja om på riktigt så skapa en ny blogg.
www.nattstad.se/amelia
www.nattstad.se/amelia
www.nattstad.se/amelia
www.nattstad.se/amelia
@Amelia


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni märkt har jag vart borta ifrån bloggen ett par dagar, har vart väldigt mycket i skolan nu det senaste så har helt enkelt inte haft tid. Men ska försöka prioritera bättre, tidinställda kan va en smart ide, eller vad säger ni?
Men annars är blogg motivationen på topp och jag tycker det är kul så har inga som helst planer på att sluta.


Likes

Comments

Jag försov mig imorse , därför har jag inte kunnat blogga förrens nu. Men som tur var så hann jag i tid till skolan, men hatar verkligen att behöva stressa på morgonen. Måste vara kvar en timma idag i skolan på läxhjälp också, annars kommer jag få F i spanska vilket vore tråkigt. Men måste på lektion nu bloggar senare.


Likes

Comments

Kom hem vid 7 tiden och har plockat undan massor med kläder fram tills nu då jag satt mig i soffan med en kopp te med mamma. Och här tänker jag sitta resten av kvällen tills jag går och lägger mig, älskar att inte ha läxor eller något och bara kunna slappna av. Men imorgon är det dags för en ny skolvecka igen, usch vill inte tänka på det. Önska att helgen varade föralltid.


Likes

Comments

Helgen är över och det är dags för mig att dra hemåt. Har haft en jätte go helg faktiskt. Skönt att inte alltid festa och ta det lungt ibland också. Uppgraderingen kanske inte varit den roligaste i helgen eftersom att det nästan bara vart tid inställda , men nu kommer det att bli som vanligt igen. Hoppas ni har haft en bra helg !


Likes

Comments