Har inte bloggat på evigheter nu igen. Menmen. Gymnasiet har börjat och rullar väl på helt okej. Tysklandsresan är över och jag vill tillbakatillbakatillbakaa. Varit ut, på fest och sånt. Spräckt min telefonskärm,  varit med kompisar, facetimeat med en saknad Sassa, köpt ny dator osvosv. Bilderna får berätta resten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom det här är sista sommarlovsveckan så har jag försökt göra så mycket som möjligt. För när skolan börjar igen kommer många av oss att börja i olika skolor långt från varandra och det kommer bli svårare att hinna se varandra då. Dessutom åker vi från gymnasiet iväg till Tyskland en vecka nästa torsdag så vill hinna vara så mycket som möjligt med alla kompisar nu.

I måndags kom Sassa hit och sovde över. Pratade och hade det jättemysigt. Tisdagen så hade vi lite släkt på besök efter att Sassa farit hem och det tog i princip hela dagen. I onsdags var det en shoppingdag som gällde. Fick hem det nödvändigaste. I torsdags och igår var jag ut. Dagens planer är ännu lite oklara men förhoppningsvis hittar jag nog på något roligt då det är nästsista lediga dagen.

Likes

Comments

Badtunnekvällen, myys. Mycket välbehövligt pratande, åkandes efter båt osv.

Många kvällsdopp i havet efter jobbet.

Tälta en natt med Sassa, Felli&Pinnu., Myys. Massor av prat och ätas av onyttigheter. Mera sånt tack.

Var en dag till Pori med familjen. Shoppade inte mycket alls. Var oxå på glass till Lankoski på vägen hem.

For iväg till Anastasia. Åt på vonnela, pratadepratadepratade, var till stallet med henne, for ut på kvällen. Sov över oxå. Superkul.

Var på kusinens kalas&en bekants på samma dag. Åt mycket gott och umgicks med folk.


Lite av vad jag har gjort den senaste tiden medans bloggen stått stilla. Har bara verkligen inte haft någon lust att sitta inne och blogga då det har varit så fint väder. Ska försöka skärpa mig men vi får se hur det går, heh. Ska strax iväg på jobb så vi får höras. P&K.

Likes

Comments

​De senaste dagarna har i princip bestått utav samma sak. Sola&jobba. Så skönt då det äntligen har kommit lite värme till Finland. Idag blir det att ha lite släkt över för ännu lite mera firande av pappa och sen ska jag iväg på jobb. Efter jobbet ska jag köra ivög till Fellis villa och så kommer jag, hon & Anastasia vara där över natten. Nu ska jag ut och sola lite innan alla kommer. Puss&kram.

Likes

Comments

​Fredagen gick jag en sväng på marknaden innan det bar av mot Närpes. Inget mer intressant den dagen. Lördagen började med ännu ett varv på marknaden, med Anastasia den här gången. For hem och åt grillat med familjen före jag började fixa mig inför kvällen som spenderades med finfina människor springandes runt i stan. Helt kul kväll. Idag har vi firat pappa som fyller och inte mer än så. Hoppas alla haft en bra helg och så får vi höras. 

Likes

Comments

​Lördan kom och fagerö blev det, en helt okej kväll var det väl. Var hemma halv 4 och somnade en bra stund efter det. Söndan var jag och åt jordgubbstårta till momma&moffa, åt oxå grillat förens jag åkte iväg på jobb. Idag sov jag länge och har bara tagit det lugnt och njutit av att inte behöva göra något alls. Ska väl så småningom börja ta natten nu oxå så natinati på er. 

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan sist, både bra och dåligt. Midsommarn och en fagerö är förbi, villamys me två av mina absoluta favoriter, kvalitetstid med Adelina, jobb, spontantrip ner till Fellis villa en andra gång, kusinmys, spontana äventyr och picknick med Anastasia och sen kom hon oxå med mej och jobbade och sovde över här, en dag på koivuniemen herra med bror, kusin och momma&moffa mm.

Likes

Comments