Bara några minuter kvar till midnatt!! Helt galet det här!! Om 5 timmar lämnar vi gården för denna gången, kanske vi kommer tillbaka någon gång, vem vet? Dock tror jag inte det, haha.. Idag har vi bara umgåtts, jag, Linda och Marta. Vi har kollat på film och spelat Wii, hon är väldigt go att umgås med när hon är ensam!

Vid halv 8 ikväll kom föräldrarna hem, dem är verkligen helt konstiga! Det enda de sa var "Hej! Har ni det bra?" Sen gick de o la sig utan att säga ett ord till oss.. De har ingen aning om hur vi har haft de dem här dagarna som de har håller sig borta och dem vet inte ens vilken tid vi ska åka imon .. Aja, skönt att vi slipper dem!

Vi har precis ätit kvällsmat här för sista gången, pommes var det på menyn.. Haha! Nu myser vi med film och hoppas på att de sista timmarna ska gå fort!

Puss & Kram
Amelia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hjälp! Jag vet inte hur jag ska kunna förklara min glädje just nu! Idag var det sista gången vi diskade, sista gången vi packade ost, sista gången vi satte etiketter och det var också sista gången vi träffade arbetarna i mejeriet..

Den sista punkten var dock lite jobbig! Att träffa framförallt Mara för allra sista gången var tufft! Det är ju faktiskt hon som är den enda som har fått oss att trivas här, den enda som har lagt ner hela sin själ på att vi ska ha det bra! Hon har varit våran spanska mamma❤️ Hade det inte varit för henne hade vi aldrig stannat här en hel månad..

Morgondagen är välplanerad! Vi ska försöka sova så länge det bara går, sen ska vi äta frukost o kolla på film så länge vi orkar det och sedan ska vi packa resten av dagen. Den ska gå så fort som möjligt tycker vi, för nu vill vi komma hem till vårt kära Sverige igen!

Jo just det! José och Tomi kommer ju hem imorgon kväll.. Varken jag eller Linda har någon som helst aning om vart de har varit eller någonting.. Vi får helt enkelt se hur det blir!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Härligt lugn dag idag! Vi kunde sova ut ordentligt och sedan kunde vi ha en lång o stillsam frukost framför tv:n utan några spanjorer. Marta var ute på fest igår och kom inte hem förrens sent så därför sov hon länge idag.

Vi har egentligen tillbringat hela dagen inne i soffan då det regnade hela förmiddagen och eftermiddagen. Nu under kvällen har det faktiskt spruckit upp så det blev riktigt skönt att vara ute! Vi fick med oss Marta ut så vi kunde gå upp till byn för att köpa lite smått o gott att äta på! Nu sitter vi återigen framför tv:n och har precis ätit en kvällsmacka, vi laddar inför för en sista dag i mejeriet imorgon!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Igår var en helt uppochner vänd dag! Får ursäkta för ett väldigt tråkigt inlägg.. Idag har det dock varit bättre! Martas kompisar har äntligen åkt hem o just nu sitter jag och Linda o har film mys. Det har ju som vanligt varit en ganska händelselös dag, men jag och Linda har försökt o göra det bästa av den!

Vi startade dagen med en lång frukost och förflyttade oss sedan från matbordet in till soffan.. Idag har vi sett till att få i oss riktig mat i tid! Vilket har gjort att detta är första dagen utan huvudvärk på hur länge som helst! Vi avslutade dagen med en lång promenad och en massa foton. Nu är det inte många dagar kvar! ✈️ Längtar så!! ❤️

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Idag ska jag inte skriva mycket, för det har varit kaos.. Blir så tråkigt att läsa om det! Det ända jag har o säga är att jag längtar HEM!!!✈️

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Ojojoj! Idag har det inte varit en jobbig dag! Allt har varit som vanligt. Eller ja, föräldrarna har ju lämnat placet och kommer inte tillbaka förrens på tisdag, dagen innan vi åker.. Just nu har jag och Linda ätit kvällsmat och imorgon "hör och häpna" ska vi få gå ut till ladugården för ett pass med kossorna!!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Idag var det återigen migrän som spökade, familjen har köpt en tablett till mej, hoppas att den fungerar lite iallafall!! Idag har det inte hänt något speciellt! Vi var ute o gick en promenad nu i eftermiddags..

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Nu räknas varje sekund ner, det är baara 8 dagar kvar tills vi får åka hem! Som det kanske märks på både min och Lindas blogg så är vi ganska trötta på att vara här! Det händer ingenting och vi lär oss ingenting.. Synd att det skulle bli såhär, jag hade hoppats på att få komma hem med en massa nya erfarenheter!

Vi fick återigen vara i mejeriet idag..

Jag går maskinutbildningen och under alla veckor som vi har varit här så har jag bara fått åka med i en traktor.. Tråkigt då jag gärna vill lära mej! Vi har pratat med familjen om det men de verkar inte ta det till sig.

Jag och Linda fick sluta redan vid 10 idag bara för att vi skulle följa med Marta till Castro, en by 20 minuter härifrån, vi skulle åka vid 11 men eftersom denna familjen har väldigt svårt med att passa tider så begav vi oss inte av förrens vid 12.. När vi väl kom ner till Laredo så blev det krångel med bussen och både jag och Linda var hungriga, vi valde att åka hem igen!

Väl hemma åt vi middag och sedan gick vi ut o la oss i solen en stund!

Nu är det kvällen och vi hoppas på en bättre dag imorgon!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Hela helgen har varit kaos! Ont i huvet, ont i magen, migrän.. Jag tror det beror på maten. Jag behöver äta regelbundet och ganska fasta tider för att må bra, här har det kollapsat fullständigt då vi äter olika tider vartenda dag, plus att vi lever på vattenmelon, nutella och pommes, vilket verkligen inte gör saken bättre..

Som ni kanske har förstått så har jag inte jobbat idag pågrund av min migrän.. Min medicin har tagit slut och jag vet inte om det går att få tag på här nere, just nu vill jag bara åka hem!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments

Söndag idag och inget o göra.. Vi har verkligen inte gjort någonting! Vi fick följa med José och Tomi in till Santander vid 12 idag för att shoppa. Men eftersom det är söndag idag så var nästan allt stängt och det som var öppet hade lunchstängt mellan 12-2, precis de tider som vi var där.. Men eftersom vi blev dumpade mitt i Santander så gick vi en runda under tiden vi väntade på att de skulle komma tillbaka, förstår verkligen inte hur denna familjen tänker ibland?! Dessvärre händer det nog inget mer idag, hoppas på en heldag med jobb imon!!

Puss & Kram
Amelia

Likes

Comments