Hej allesammen, her for i en "opskrift til hvordan man laver en lækker aftensmad eller frokost med rejer, salat og pasta. Det er faktisk også en "kur" mad, men jeg er ikke på kur.

Rejepastasalat:

Du kan vælge en salat efter egen smag, men det er hvad jeg brugte:

Iceberg og rukola salat

Agurk

Feta ost

Olie

Jeg skar salaten i mellem store stykker og agurken + feta i små stykker, derefter lagde jeg det i en salatskål. Så hældte jeg olie, salt og peber på.

Rejerne:

Store og/eller små rejer (Når rejerne tør op og bliver stegt bliver de mindre, så tag lidt flere rejer ud)

persille

olie

et eller to pressede hvidløg

Put det hele op på en pande og steg det i ca. 3-5 minutter, derefter hæld salt og peber på.

Så valgte jeg at lave en dressing og pasta, så blandede jeg det hele sammen på min tallerken.

Det smagte rigtigt godt, og det er helt klart noget jeg vil spise igen. Det tager heller ikke lan tid at lave maden.


Håber i fik inspiration, vi ses snart igen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey allesammen, det her er de produkter jeg bruger i badet og nogle af dem efter badet<3 Håber i får noget inspiration til hvad i måske skal købe næste gang.

Balsammen og shampooen fik jeg i gave af min lillebror. Jeg syntes det er rigtig gode, plejer og blødgør mit hår som de skal. Der er heller ikke nogen parabener i dem begge.

Jeg vasker min krop med en shower gel som dufter af jordbær, den er ret god.

Efter badet når min hud stadig er fugtig, smøre jeg mig ind i en body lotion. Den er rigtig god og giver også shimmer til kroppen som lovet.

Når mit hår stadig er fugtigt putter jeg lidt hårolie i det, som det skinner lidt mere og ikke tørre helt ud i spidserne.

Likes

Comments

Hej venner, her for ca. et år siden begyndte jeg at se Astrid Olsen på Youtube. Hun inspirerede mig meget til hvordan man kunne style farvet tøj og så begyndte jeg selv at gå mere i farver - så her kan i se mig i noget af det tøj jeg har som er farvet og i kan også få nogle tips og tricks.Hvis i vil vide hvor tingene er fra så skriv i kommentaren<3

Sådan går du mere i farver:

1. Istedet for at bruge en sort bluse eller t-shirt så prøv med en mørke eller normal blå.

2. Start med små farvede ting fx. en farvet scrunchie, armbånd eller tassel øreringe.

3. Da jeg begyndte at gå mere med farver købte jeg mig en gul og hvid stribet t-shirt, og jeg syntes at gul er en god farve at starte med.

4. Prøv at køb farvede t-shirts, dem kan man let style med at par sorte basic jeans.

5. Farvede sko er også en god ide, som de sko på billedet - det er mine - de har en flot detalje med noget lyserødt bagpå.

6. Man kan også starte med at bruge farverne army-grøn og bordeaux rød, det er nogle ret "save" farver.

7. Farvede sokker også en god ide - de er også lidt mere i den "save" ende.


Likes

Comments

Hej allesammen, jeg har her for tiden lagt mærke til at der er rigtig mange der går med vide bukser, og at det også er en trend. Så her er nogle vide bukser som jeg syntes er flotte og kan styles godt.

Det første par bukser jeg har valgt fordi jeg selv engang ville købe dem, men de var ikke i min størrelse. Jeg kan rigtig godt lide detaljerne med de hvide striber med de bordeaux røde små striber indimellem. Fra H&M

Der andet par bukser(nedeunder) har jeg valgt begrund af printet. Jeg syntes printet passer rigtig godt til sommer og kan også styles på en flot måde. Fra Samsøe Samsøe

Det sidste par bukser(det store billede) syntes jeg er rigtig flotte, jeg overvejer selv at anskaffe mig dem. De har den her mørkegrønne efterårs farve som er meget flot, og kan styles let. Fra Zara

Håber i fik inspiration - Amelia <3

Likes

Comments

Hey allesammen, det her er mine top 3 jeans, som jeg enten har købt eller overvejer at anskaffe mig.

1. Det første par jeans i ser er et fra Gina tricot, som jeg selv har. Jeg har seriøst aldrig haft et par jeans der var lige så gode, de sidder helt perfekt på mig.

2. Det andet par jeans er fra Monki. Jeg overvejer mig at anskaffe mig dem, fordi der er det der blomster broderi. Formen på jeansne er lidt mom jeans agtige hvilket jeg også meget godt kan lide.

3. Det sidste par jeans er fra Tally weijl (man kan ikke bestille eller købe det i Danmark). Jeg har dem selv, og jeg elsker den himmelblå farve de har. De sidder ret godt, men fordi de er lavtaljede har jeg ikke brugt dem så meget.

Likes

Comments

Hej allesammen, her for ca. nogle måneder siden begyndte jeg at spise mere sundt, altså mere frugt. Her er noget af det sunde mad jeg har lavet, håber det inspirere jer!<3

Likes

Comments


Hej allesammen, håber i har nydt/nyder sommer ferien!<3

Jeg går med makeup til hverdag, og det her er det makeup jeg bruger:

1. Til at prime mit ansigt bruger jeg MAC's prep and prime fix +, og også som setting spray

2. Efter jeg har primet mit ansigt bruger jeg en HD concealeren fra NYX. Den dækker ikke særlig godt, men det er heller ikke det jeg går efter.

3. Til at sætte min concealer bruger jeg Maybeline new yorks Stay matte pudder, den er ret god.

4. En Bryn mascara fra NYX, den har jeg brugt i et år næsten(selfølgelig har jeg skiftet den ud når der i var mere tilbage). De.n er rigtig godt og giver også et mere naturligt look.

5. Jeg bruger også Maybelines "browdefine + filldou" til mine bryn. Den er jeg begyndt at bruge her for noget tid siden.

6. Jeg plejer altid at higlighte under mine bryn med en Cream highlight stick fra e.l.f, bare for at få en mere clean look.

7. Jeg bruger higlighteren i en higlight, bronzer og blush pallette fra Rimmel London.

8. Til sidst tager jeg mascara på og der bruger jeg high impact mascara fra clinique, den er meget god til at give mere fyldige og lange vipper.

Likes

Comments