Contains affiliate links

Hey venner

For over en måned siden, da jeg var i London, ville jeg gerne prøve noget nyt. På Carneby street, ligger der en Monki, det skal lige siges at Monki er en af mine ynglings-butikker. Der prøvede jeg et par mom jeans, jeg havde i lang tid tænk over om jeg ville købe dem, da de så behagelige ud og prøve lidt nyt. Men jeg købte dem ikke. Dagen efter kom vi tilbage igen på Carneby street. Pludselig tænke jeg "Ej forhelvede, du bliver nødt til at købe dem". Jeg løb hen til butikken, prøvede dem en ekstra gang og købte dem. Nu er jeg rigtigt glad for dem, det er nogle af min ynglings-bukser.

Fredagen efter efterårsferien, havde jeg fødselsdag. Der fik jeg en taske jeg havde ønsket mig i lang tid. Det var en sort læder-taske fra Noellafashion.dk . Det er en rigtig god taske, med plads i. Man kan style den på mange forskellige måder, både basic og fint.

- Amelia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen, det er min rejse til London. Jeg fik en London tur i Konfirmationsgave, som var i April. Min familie og jeg rejste den første søndag, 2 dage efter vi fik ferie, o rejste så desværre hjem efter 5 dage. Det var en rigtig god og hyggelig ferie, med meget shopping og kultur.


I London har jeg...

Hygget mig i flyet.

Drukket afternoon tea, på et fint hotel.

Besøgt instaværdige steder.

Spist morgenmad, på små hyggelige cafeer.

Drukket alt for meget Starbucks.

Set Towerbridge.

Shoppet rigtigt meget.

Spist mexicansk.

Selvfølgelig spist fish'n'chips.

Og meget meget mere...

Tak fordi i har læst med, husk og stem på mit sidste blogindlæg.

Knus her fra

Likes

Comments

Hej, længe siden var?

Jeg har ikke været aktiv i lang tid nu. Jeg har bare ikke haft tid til at skrive, jeg har skulle rigtigt meget, skole og andet. Men jeg begynder at være mere aktiv nu. Jeg har tænkt mig at uploade et blogindlæg, mindst én gang om måneden. Jeg har heller ikke haft så meget motivation til at skrive, men hvis i har nogle gode ideer til blogindlæg, så bare skriv dem i kommentarfeltet.

Vi er lige hoppet ind i december, yaaay. Jeg har glædet mig rigtigt meget, man bliver altid så glad for december og julen. Nå, men i oktober måned var jeg i London det var rigtigt fedt.

Der kommer snart noget mere op om min tur til London.

Husk og svar på min afstemning<3

Ha' det godt

Amelia

Likes

Comments

Hej allesammen, her for i en "opskrift til hvordan man laver en lækker aftensmad eller frokost med rejer, salat og pasta. Det er faktisk også en "kur" mad, men jeg er ikke på kur.

Rejepastasalat:

Du kan vælge en salat efter egen smag, men det er hvad jeg brugte:

Iceberg og rukola salat

Agurk

Feta ost

Olie

Jeg skar salaten i mellem store stykker og agurken + feta i små stykker, derefter lagde jeg det i en salatskål. Så hældte jeg olie, salt og peber på.

Rejerne:

Store og/eller små rejer (Når rejerne tør op og bliver stegt bliver de mindre, så tag lidt flere rejer ud)

persille

olie

et eller to pressede hvidløg

Put det hele op på en pande og steg det i ca. 3-5 minutter, derefter hæld salt og peber på.

Så valgte jeg at lave en dressing og pasta, så blandede jeg det hele sammen på min tallerken.

Det smagte rigtigt godt, og det er helt klart noget jeg vil spise igen. Det tager heller ikke lan tid at lave maden.


Håber i fik inspiration, vi ses snart igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey allesammen, det her er de produkter jeg bruger i badet og nogle af dem efter badet<3 Håber i får noget inspiration til hvad i måske skal købe næste gang.

Balsammen og shampooen fik jeg i gave af min lillebror. Jeg syntes det er rigtig gode, plejer og blødgør mit hår som de skal. Der er heller ikke nogen parabener i dem begge.

Jeg vasker min krop med en shower gel som dufter af jordbær, den er ret god.

Efter badet når min hud stadig er fugtig, smøre jeg mig ind i en body lotion. Den er rigtig god og giver også shimmer til kroppen som lovet.

Når mit hår stadig er fugtigt putter jeg lidt hårolie i det, som det skinner lidt mere og ikke tørre helt ud i spidserne.

Likes

Comments

Hej allesammen, jeg har her for tiden lagt mærke til at der er rigtig mange der går med vide bukser, og at det også er en trend. Så her er nogle vide bukser som jeg syntes er flotte og kan styles godt.

Det første par bukser jeg har valgt fordi jeg selv engang ville købe dem, men de var ikke i min størrelse. Jeg kan rigtig godt lide detaljerne med de hvide striber med de bordeaux røde små striber indimellem. Fra H&M

Der andet par bukser(nedeunder) har jeg valgt begrund af printet. Jeg syntes printet passer rigtig godt til sommer og kan også styles på en flot måde. Fra Samsøe Samsøe

Det sidste par bukser(det store billede) syntes jeg er rigtig flotte, jeg overvejer selv at anskaffe mig dem. De har den her mørkegrønne efterårs farve som er meget flot, og kan styles let. Fra Zara

Håber i fik inspiration - Amelia <3

Likes

Comments

Hey allesammen, det her er mine top 3 jeans, som jeg enten har købt eller overvejer at anskaffe mig.

1. Det første par jeans i ser er et fra Gina tricot, som jeg selv har. Jeg har seriøst aldrig haft et par jeans der var lige så gode, de sidder helt perfekt på mig.

2. Det andet par jeans er fra Monki. Jeg overvejer mig at anskaffe mig dem, fordi der er det der blomster broderi. Formen på jeansne er lidt mom jeans agtige hvilket jeg også meget godt kan lide.

3. Det sidste par jeans er fra Tally weijl (man kan ikke bestille eller købe det i Danmark). Jeg har dem selv, og jeg elsker den himmelblå farve de har. De sidder ret godt, men fordi de er lavtaljede har jeg ikke brugt dem så meget.

Likes

Comments

Hej allesammen, her for ca. nogle måneder siden begyndte jeg at spise mere sundt, altså mere frugt. Her er noget af det sunde mad jeg har lavet, håber det inspirere jer!<3

Likes

Comments