View tracker

Hej på er!

Har mått lite halv dåligt idag och känt mig febrig, som tur är så är jag också ledig imorgon vilket behövs. Dagen har spenderats på ett lugnt sätt, vikt lite tvätt, diskat och städat trots att jag inte mått helt hundra. Ska snart göra lite hemma-spa och sedan fixa någon middag! Så himla skönt att vara hemma i sverige igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Resor

Jag är hemma! Efter två veckor med nya upplevelser och intryck, spännande städer, intressant mat, nya restauranger, människor och minnen att minnas. Vi har gjort allt möjligt under dessa händelserika veckor. Bland annat besökt två olika skolor som var väldigt annorlunda i jämförelse med varandra vilket var så intressant att se. Eleverna hade så många frågor om Sverige och det var spännande att se hur de arbetade i engelska skolor. Finns så mycket jag skulle kunna skriva men som alltid när jag precis kommit hem ifrån en lite större resa brukar jag behöva en stund att ta in alla upplevelser och nya erfarenheter. Jag är i alla fall jätte glad över att jag fick göra denna resa och den kommer betyda mycket för mig i framtiden tror jag.

Det är skönt att vara hemma igen och jag är många erfarenheter rikare och min engelska är rätt ok om jag får säga det själv, efter två veckor i England och boendes med en engelsk värdfamilj!

Likes

Comments

View tracker

Nu drar jag från Sverige ett tag, resväskan är packad och jag lär komma hem med så många nya erfarenheter och minnen! I´m ready!

Likes

Comments

Det har snöat för fullt de senaste dagarna och det är verkligen super mysigt och man får sån julkänsla i hela kroppen. På måndag reser jag till England med utbildningen och jag är så galet nervös och pirrig på samma gång, vi ska nämligen bo i en engelskfamilj, det kommer nog bli rätt tufft på många vis men också ett äventyr tror jag!

Likes

Comments

Idag var vi på stan en sväng och åt lunch, jätte mysigt! Är lite hängig idag så det blir tidig kväll för mig så jag orkar med morgondagen. Det blir en sväng till Umeå då mina kusiner ville shoppa! Jag har en del saker att inhandla till resan bland annat regnkläder då jag hört att det regnar mycket i England haha!

Annars ska det hinnas med en hel del imorgon så pass mycket att jag måste skriva en lista så jag inte glömmer något hehe!

Likes

Comments


Idag kom kusinerna och moster hit och det bjöds på pizza till middag, attans vad gott det var. Men det märks att man inte är van med fett så jag fick magnknip, huvva. Imorgon måste jag plugga tyvärr men på söndag ska vi alla åka upp till Umeå och det klagar jag inte på, så det blir shopping och jag ska passa på att handla mat så jag klarar mig en vecka sedan reser jag ju bort i två veckor! 


Likes

Comments

Igår skickade jag in de sista inlämningarna för denna matematik kursen och idag var jag först på en skola och gjorde fältarbete och sedan tog jag tåget hem till mamma och pappa. Tanken är att jag ska passa på att umgås med dom eftersom jag åker på en resa snart. Dessutom så har mina kusiner från södra Sverige lov och ska resa hit i helgen, sä mysigt!

Annars har jag en del att göra denna helg, bland annat tenta plugg eftersom jag har tenta på måndag! Men jag tänker att jag hellre pluggar och umgås med familjen/släkten än att plugga och sitter hemma ensam i lägenheten i Umeå.

Likes

Comments

Igår lagade jag tacos och tog det lugnt hela kvällen, det var faktiskt välbehövligt dock blev jag super rastlös, jag brukar bli så när jag är ensam haha. Idag har jag tvättat och lagat matlådor och då går ju tiden fort tyvärr, hade behövt plugga rätt mycket också men min motivation är som bortblåst.

Ska försöka göra lite nytta nu på pluggfronten innan jag ska ha lite spa-söndag!


Likes

Comments