Header

Jag har bestämt mig för att jag inte skall göra några tidsinställda. Tycker verkligen inte det är roligt att göra det så jag tänka leta upp internet cafén i Prag om det inte finns wifi där vi bor. Är så taggad nu och jag har packat klart och pengarna är fixade. Nu kan äntligen fredagen börja för min dal och det känns fantastiskt. Vi kommer höras mera i kväll och i morgon så länge jag är i Sverige. puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jossan och jag gick och käkade lunch på sushin i dag eftersom våran engelskan slutade jättetidigt. Har bara två lektioner kvar sedan skall jag hem och packa och växla in pengar, viktigt!!!!!! Åker ju i morgon kl ett så det är mycket som skall fixas i dag.

Likes

Comments


Denna tröjan hade jag på mig i går. Köpt på Victorias seceret i USA och den är verkligen super fin! Love PINK!!!!

Likes

Comments

Godmorgon. Var inte alls bra Bloggat i går men jag satt inprincip och pluggade hela dagen. Så det blev inte av. Men i dag skall jag verkligen göra tidsinställda inlägg eftersom vi åker till Prag i morgon. Och det är mycket som skall göras i dag. Packa, städa, växla in pengar osv. Men vi hörs mera sen mina älsklingar.

Likes

Comments

Godmorgon!
I dag har jag på mig en Pink tröja, från Vs. Ni kommer få se närmare bild på den i dag, jättefin iallafall.
I dag skall jag till banken och göra över lite pengar och så. Skall även sätta in lite inför resan. 2 dagar kvar nu, kommer bli grymt kul! Hörs senare, puss.

Likes

Comments

Home. Skall dock bara hem och äta. Sedab blir det jobb för min del resten av dagen. Kommer nog vara hemma någon gång runt 10, precis till Paradise Hotel vilket jag mååååste se. Jag tror thobias och Mia vinner men vill helst att Samir och Anja skall vinna.. Återstå och se!!

Likes

CommentsFick denna oroligt snygga päls jacka av Melina och Josefine, försenad julklapp men det gör inte mig något. Blev så oroligt chockad att jossan lagt på minnet att jag velat ha denna! Otroligt nöjd. Världens bästa vänner!

Likes

Comments

Det som var själva hemligheten i dag som jag inte kunnat skriva ut var att vi hade en överrasknings middag till Elin som fyllde 18 år i dag. Så hennes pojkvän kom på att han skulle bjuda Elin på middag men det hon inte visste var att vi också var där. Så vi hade det super mysigt med god middag och mycket skratt!!!

Men nu skall jag kolla på paradise hotel med Jonatan och hans syster.
Första lagliga bärsen för denna bruttan!!!

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa tjej år, hela 18 år. Hoppas verkligen att du får den mest perfekta dagen i dit liv min älskling, Gratulerar bästis!😘


Likes

Comments