det var längesen jag uppdaterade, hänt mycket på senaste tiden Men men nu är det jul och jag går in i vecka 32 på torsdag !
idag har vi slappesöndag, åkte till min pappa i Småland i fredags och ska vara här till efter jul :). uppdaterar med lite nya bilder också!
kram🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Nu tänkte jag berätta lite mer om vecka 22, gick idag in i vecka 23.

Förra veckan kände jag inte så mycket rörelse men magen växte och jag hade väldigt mycket växtvärk och kli på magen så man kände att den växte, Man kände mest rörelse när man lägger sig på kvällen så ibland när man inte kände blev man faktiskt väldigt orolig.

Har köpt lite kläder nu underveckorna till Liam, men inte så mycket i storlek 50, vi har ett rum som vi ska ha till Liam men där har vi bara ställt in allting så tänkte jag ska fixa där någon gång nu under denna veckan eller nästa vecka. Letar också fortfarande efter någon barnvagn som tilltalar oss.

Och i slutet av november ska vi också ha en babyshower längtar faktiskt jätte mycket! ska bli super roligt. ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer haha.

Och barnrummet är ju inte färdigt vi har bara ställt in grejerna!

kram

Likes

Comments

Nu blev det lite uppdatering och dags att börja graviditetsblogga!
idag går vi in i 22+0 alltså vecka 23 och jag känner Liam mer och mer hela tiden och det får en att faktiskt inse att shit jag har ett barn i min mage visst jag ser ju på magen att den växer men det känns mer verkligt när man känner honom hela tiden. har en liten mage för att vara i vecka 23 men har moderkakan i framvägg, får hoppas den växer till sig snart!!
Gör ett inlägg lite senare om förra veckan ( v.22 ) .
kram!

Likes

Comments