Sitter i bibblan ensam med min bok och dator, fan vad härligt. Håltimma är fan bra, då hinner man andas lite, vara själv lite, njut av Kanyes nya skiva och bara andas. Först måndagen efter påsklovet och det känns bra, 13 april är vi lediga, snart är det sommar. Påsklovet spenderade jag i Salzburg, fan vad härligt det var. Behövde verkligen komma ifrån allt lite, koppla av och njuta. Även fast det var väldigt hektiskt och händelserikt så kunde jag njuta. Kommer antagligen ett inlägg med bilder.

Hoppas ni har en bra dag, viva la Education.


''Eftersom att du väntar, därför kan du inte sova''

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hör varje litet ljud,

och alla ljud går direkt till min hjärna och jag kopplar dem.

Allt blir så jävla mycket på en gång, klarar inte av när många personer pratar i mun vet inte vem jag ska kolla på, eller lyssna på. Det är så jäkla svårt när folk pratar i mun på varandra för mig. Jag tappar fokus direkt och så försvinner jag, klarar inte av en sekund av det. Detta gör också att jag försvinner väldigt lätt, för jag kan inte hålla fokus , det går inte för mig. Blir så himla ledsen på mig själv för jag klarar verkligen inte av det. Detta gör också att jag blir irriterad, och slutar lyssna. Inte för att jag är ointresserad utan för att jag inte kan fokusera på så många samtidigt. Om ni någonsin ser mig med hörlurar när man sitter i grupp är det för jag känner mig så otroligt överväldigad av alla ljud. Detta gäller i alla sammanhang där det är olika jobbiga ljud samtidigt som är oklara. När man ska in eller ut ur ett klassrum, känns som jag ska spricka av alla ljud.


Likes

Comments

2016-03-16 07:30 och jag sitter och gör min läxa, inte för jag inte haft någon tid att göra den dagen innan. Utan för jag helt glömt bort den, förtränga allt som kräver någon typ av prestation. Det är lite av min nya livsstil. Exakt samma sak hände i måndags när jag precis skulle lägga mig och sova, och det plötsligt slår mig att imorgon har jag naturprov. Tanken hade alltså inte slagit mig, jag har helt glömt bort. Gamla Amela hade nog varit uppe hela natten och lärt sig allt om kärnkraft. Men nya Amela la sig istället för att få en god sömn, bra nya Amela,kämpa nya Amela. You got this shit.

Förutom att ha rullat in i skolan helt trött och dansat och idrottat hela dagen så jag har känt mig ensammast i världen. Inte för jag är det, utan för jag kände att jag behövde någon som orkade höra all skit i mitt huvud. Så idag när jag tänkte tankar jag inte ville tänka så behövde jag berätta det till någon. Men nu är min bästa vän, läs hela mitt squad utomlands. Fan, JAG SAKNARRRRR DIGGGGG JEZZZ. Ibland känns det som du är den enda som förstår mitt adhd prat, mitt ''börja mitt i en mening'' prat , mitt orimliga jävla snack om relationer och mina orimliga slutsatser. Du förstår mig, och det känns som ingen annan gör det. Jag vet att jag har så otroligt många fina människor i mitt liv och jag är så tacksam. Sådana människor man kan säga allt till, som lyssnar på allt. Men det är inte samma sak, för du fattar vad jag menar även fast jag inte säger det. Himlen är inte lika blå och solen lyser inte lika starkt när du inte är här. Du är helt enkelt min finaste pärla!!!!!! Nu chillar ni *ung i Frankrike och jag hoppas att ni njuter. Och att du inte känner dig stressad och önskar att du låg i din säng just nu (som du förmodligen gör). Jag hejar på dig, pvägen 12 hejar på dig kvägen C.

Mina inlägg does not make any sense, men tänk då hur allt är i mitt huvud. Har så jävla mycket grejer i huvudet hela tiden. Inte på ett dåligt eller ångestfyllt sätt, inte alls. Jag skulle säga att jag är nästintill ångestfri förutom när jag behöver göra läskiga grejer i min vardag. Jag är heller inte nedstämd, jag är glad, fri och full av hopp inför framtiden. Men jag är så jäkla O-organiseraD, har en planering(nästan) och en kalender. Men allt i mitt huvud är så himla huller om buller, det är så jävla stökigt. Behöver någon typ av cillit bang??! (var tvungen att googla på cillit bang, ofta det bara kostar 29.90? excuse me what) Något som kan rensa och organisera allt, i mitt huvud har det varit krig. Inget fredligt krig kan jag meddela er. Ett hemskt krig under flera år med atombomber och allt har varit helt förstört. Nu är dock fredsavtalet påskrivet, kriget är slut. Men allt är fortfarande kaos, och ingenting funkar som det ska. Behöver bara få lite jäkla ordning för en gångs skull, jag har jobbat ihjäl mig och det har nu slutat med att jag insett att det inte funkar så. Man kan inte alltid vara bäst, få bästa betyg, klara av allt en vill. Ibland måste man nöja sig med att bara klara sig, och det är okej. Även fast hela vårt (jävla) samhälle inte tycker det, jag lovar er man kommer ingenstans av prestationsångest och stress. Lär er från mig, inte kul att få lära sig den läxan den läxan den hårda vägen.

Efter att dagen varit lite sådär så blir jag kallad på ännu en jobb intervju, 4e intervjun på 1 vecka. Blev så otroligt glad, det höjde mig lite, gav mig lite luft. Fan vad kul, nu ska Amela bli rik så hon kan resa världen  runt. (CHILL HONEY DU HAR FORTFARANDE INTE FÅTT JOBBET, but I will)

Hoppas er dag varit toppen, i helgen åker jag till Malmö och på fredag ska vi fira Katarinas födelsedag. Vilken bra helg det ska bli, hoppas er är blir lika bra.

Varma kramar från 5+ Småland


Likes

Comments

Imorgon åker min syser, bästa vän mitt allt och lite till iväg till Frankrike i en hel vecka. Hon kommer ha de tres super bien det vet jag. (Jag pluggade faktist Franska i 3 år kan ca 3 ord)

Hoppas bara hon inser det själv också. Have a good time sweet baby Jezz, you know I love you xoxo u'r local girl Amzz


Likes

Comments