Jag vet inte vad det är med mig och den låten asså jag kan inte sluta lyssna på den! Jag lyssnar på den varje dag hela tiden :D! Men den är bra! 

 

http://www.youtube.com/watch?v=CCXbgGzs0YI

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Omg länge sen elr hur? Iaf kanske 3 månader elr 4 vem vet!? Jo det händer mycket nu skola,vänner och famlij för min del så kom jag på att jag kanske ska blogga! :D Bra va?! Iaf så jag mår bra det är ju bra hur mår nI? Jag har gått till skolan som alla gör :( ! Vet inte vad jag ska säga mer men ses kankse sen! 

 // Your Am

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!! =D Vaknade precis, jag inte kunde sova inatt så somna typ 5 :( Iallafall ska äta frukost nu så hörs senare :)

// Cin Bieber =)

Likes

Comments

Hallöö bloggen hur är det med er sj är jag jätte bra! :D Iaf tänkte gör tandsmycke tycker det är skit snyggt! Jag ska göra det på hörntanden elr vad det heter för jag gillar den där! Och kanske min näspiercing om för vill ha det igen XD!

 

 

Så här vill jag ha den men det ska vara i mitten annars kommer jag få damp XD

 

 

Andra gillar och ha den så men jag är ej ett stort fan av det :/

 

// YOUR Am

Likes

Comments

Har gjort två Kanada naglar för att min lilla älskling kommer därifrån <3 haha orka inte göra alla så gjorde bara två stycken. Såg en video på youtube så tänkte testa haha blev ganska bra för att vara första gången och blev faktiskt nöjd med lövet för det brukar bli KAOS haha iallafall hur tyckte ni det blev?? =)

 


 

// Cin Bieber =D

Likes

Comments

Min lilla Laura åkte till Italien inatt, vill oxå dit =( Orkar inte med Sveriges störiga väder hoppas vi åker med pappa någonstans. (Gammal bild)

 

// Your Cin Bieber

Likes

Comments

 

E hos mina kusier och chillar och inte gör något haha. Kollade på the boogeyman igen igår den e faktiskt bra men jag kunde inte sova igår :/ så jag somna typ 5.00 och vakna typ 10.00 och jag sov hos mina kusiner och det e läskigt att sova här faktiskt haha mobba inte men det är sant =$

Älskar denna människan på denna bilden han är bara för underbar!!!<3 Är det fler än jag som tycker att han e helt underbar?? =D Kan knappt fatta att jag ska se han i april, är över lycklig!!! =D <3// Your Cin Bieber :D

P.s. Ni skulle bara våga rösta på att han suger!! >=( Haha skoja men ändå erkänn att han e bra! =D

Likes

Comments

E här med Laura och vi ska äta frukost nu =)

// Your Cin Bieber =)


Likes

Comments

Hallöö förlåt för att jag inte har bloggat på länge =(
Såg Boogeyman precis med Laura den var faktiskt läskig fast ändå bra. =)
Problemet med mig när jag ser skräck filmer är att jag är rädd under själva filmen men sen efter filmen blir jag normal igen och så sen tar det några dagar för mig innan jag fattar att jag inte vågar sova haha så jag vågar sova första natten och typ andra men sen typ tredje vågar jag inte haha XD
Innan den såg vi filmen Shutter Island Laura tyckte filmen var bra men jag tyckte den sög ärligt talat! Haha Iallafall ska se Sammys äventyr nu och ni får inte mobba mig och Laura haha den värkar ball så....
Iallafall ska se den nu så hör =D

// Your Cin BieberLikes

Comments

Jaaaa äntligen ska jag få se han!! =D
Är över lycklig!!!!! Omg kan knappt fatta det haha längtar verkligen!! <3<3<3<3
Jag var riktigt nervös och rädd att inte få tag i biljetter och sen fick jag jaaaaaaaaaaaa!! Haha =D<3

// Your Cin Bieber =D


Likes

Comments