Nej, det här kommer fortfarande inte vara en blogg där jag skriver om vad jag pysslar med om dagarna, har aldrig varit och det kommer definitivt inte att bli det heller.

Däremot är det så otroligt roligt att uttrycka sina åsikter helt öppet och jag behöver ju inte ens svara på kommentarer i min blogg om jag inte vill. För det vill jag inte.


Jag är otroligt less på människor som lovat mig guld och gröna skogar. För att sedan göra helt fullkomligt, märkliga saker - Enbart för att såra. Jag är verkligen inte den som är den, så jag tar tjuren vid hornen och ställer frågan rakt ut. Men jag gissar att vissa inte riktigt vågar stå för det dom gör, just för att dom vet att det är fel. Men sen är det jag som får ta den där smällen själv, för då är det plötsligt ​jag​ som har gjort fel. Förstår mig inte riktigt på den grejen. Det enda jag med säkerhet vet är att jag är en jävla prinsessa, inget jävla slit och släng och jag förtjänar att bli behandlad som den fantastiska person jag är! Har man fått utav min godhet, så ska man vara jävligt speciell kan jag lova och kan man inte hålla fast vid att förtjäna den - Så är dörrhelvetet öppet och det är bara att knata ut. Stäng den gärna efter dig, annars lär du stoppa trafiken. Och snälla, det du bygger upp  ditt huvud stämmer inte. Du kan ju testa ta reda på någon sanning innan du dömer någon annan. Och kanske lära sig lyssna. Man ska inte behöva försvara sin heder för något som aldrig har hänt. För tillfället, så känns det rätt skönt att inte behöva försvara sig överhuvudtaget. 

Jaha, tänker ni, vad fan handlade det där om. Ni som vet, ni vet. Helt enkelt. Det enda jag kräver i mitt liv just nu är helt enkelt att människor behandlar mig väl. Att man inte gör något för att skada. Att om situationer händer, att man inte bara tänker på sig själv. Jag hoppas att majoriteten av er som läser, som ligger mig varmt om hjärtat, förstår att om jag ger utav min godhet till er, snälla, missbruka den inte. För det är allt jag har kvar i mitt hjärta som är värt att kämpa för. Sedan kan jag väl också känna att ingen vinner något på att såra. Jag blir uppriktigt sagt ledsen när människor inte förstår vad dom pysslar med och säkerligen kommer på senare att "detta var kanske inte en så bra idé". För BOOM, där sprack tilliten jag byggt upp. Det är väldigt svårt för mig att kunna lita på människor. En människa förstörde det totalt. Ni kan lika gärna vara precis som den människan, utan att jag vet om det. Så fungerar det i mitt huvud och därför är det nästan ett krav om man vill ha mig i sitt liv - Missbruka inte min godhet!!!

Så.... hade väl kanske inte mer att uttrycka mig med såhär på kvällskvisten förutom att jag ser fram emot det som komma skall. Och nej, jag kommer nog inte vara alltför aktiv här... skriver ju nämligen dagbok för hand, då jag tycker att det är charmigt och ingen vet var dom ligger någonstans! 😌 En del har frågat om boken som jag hoppades skulle vara färdig i december, men tyvärr, kära ni, så har jag ingen skärm till min stationära dator, så ni får hålla ut lite till. 

Du (och du med för den delen) är ett rövhål och en varm kram till er andra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments