Klockan är 22.29 en söndag.
På väg hem, mörkt.
På väg hem, kall.
På väg hem, rädd.
Tar ut ena hörluren för att höra bättre.
Stänger jackan för att inte visa magen.
Kollar mig om, gång på gång.
Nervös. Ängslig. Rädd.
Klockan är 22.31 en söndag.
Jag borde inte behöva oroa mig, men det gör jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har fått en iPhone 6 idag. Det är fett nirr hallå?!

Har även fått choklad från en kompis, blev så himla glad så att jag halkade när jag glädjesprang till mina kompisar. Lite stelt var det. Lol.

Annars då?

Råkade äta nötter igår och jag är allergisk mot nötter så det var ju himlans jobbigt.
Sen är jag lite frustrerad också. Frustrerad på samhället (verkar som om jag alltid är frustrerad på just samhället?!)
Men nu ska jag dra mig. Sova. Snarka. Drömma. Puss och kram.


Likes

Comments

Vi är arga. Vi är rädda. Känner oss förrådda av 13% av det svenska folket. Vi känner obehag av att 1 av 10 på tunnelbanan kan vara rasister. T Jag, som vit, blond och blåögd. Jag är rädd.

Men jag kan inte låta bli att tänka på andra, som inte längre är trygga här. Jag skulle ha ångest. Att veta att jag blir lägre värderad för att jag inte är född här, eller för att min mor eller far inte är född här. Att jag inte längre är trygg, för att ett rasistiskt parti nu har tagit plats som det tredje största i Sverige. Okej, Frankrike är värre. Finland och Danmark är värre. Men att det ens har gått såhär långt är illa. Vad hände med medmänskligheten? Den måste ha gått under jorden. Men vi är 87% med bra åsikter. Det är för lite, men åtminstone så är vi majoritet. Majoritet med marginal.

Likes

Comments

Just nuuu sitter jag och pluggar samt lyssnar på Snook (just fyi), men känner väl mest att det är så jävla varmt nu och jag är relativt svettig och varm så det skulle vara ganska trevligt att ta en pause och duscha. Föj fan vad skönt det skulle vara. Mh, det ska jag nog van göra. Om en sekund, om en minut.

Förlåt för flummigt inlägg men är på konstigt humör och blir typ extremt övertaggad av Snook. Näh detta funkar inte. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig.

Förresten, en sista sak, idag är det val. Snälla, alla som är röstberättigade, rösta. Det är viktigt. En outnyttjad röst är en röst på Sverigedemokraterna, och Sverigedemokraterna får inte bli Sveriges tredje största parti. Detta är viktigt. För vårt mångkulturella och accepterande samhälle. Ut med rasisterna och in med Feministerna. För en rödgrönrosa regering, mot en rasistisk och fördomsfull vardag. 

Likes

Comments

Jag kommer ihåg första gången. Då log du bara. Det var ganska vagt. Första mötet.

Sen träffades vi igen, år efteråt. Jag grät så jävla mycket. Så jävla mycket grät jag. Du frågade om du fick krama mig och då började jag gråta ännu mer. Du var så jävla fin. Jag kommer ihåg dig, hur du satt där.

Sen tog det ett tag. Ett halvår gick tills jag såg dig igen. Ja, jag var hysterisk. Ett nervvrak, men jag lyckades hålla mig. Hålla ett vettigt samtal med dig åtminstone. Du kom ihåg mig, självklart kom du ihåg mig. Du sa att jag var grym. Hon märkte inget, och jag märkte allt. Jag var så närvarande. Det var så jävla overkligt. Vi kramades, sen skyndade du iväg.

Vi sågs igen. Fick ögonkontakt. Du var upptagen, men det gjorde ingenting för du såg mig. Mig såg du, länge såg du mig. En liten evighet, våran lilla evighet.

Nu saknar jag dig. Jag saknar dig så fruktansvärt jävla mycket. Egentligen känner jag inte dig, och egentligen känner inte du mig, alls. Men jag saknar dig, så jävla mycket saknar jag dig. Snälla kom tillbaka. Visa dig igen. Snart.


Likes

Comments

Hej, hej, dubbelhej
Idag är det torsdag, och egentligen borde jag just nu vara på min kona men orkar inte riktigt, så istället sitter jag hemma och är hungrig. Intressant. Mycket. Vet inte riktigt vad jag vill få sagt, som vanligt då. Uppdatering på Globalafronten? Mycket riktigt enligt mina tidigare intuitioner äger Globala fortfarande fett mycket. Alltså åh. Det känns så jävla bra. Saknar faktiskt inte Kulturama alls. Nu börjar batteriet på min dator rinna ut i sanden så att säga. Bra ursäkt för att avsluta detta.


Kosig bild from today 

Likes

Comments

Okej. Globala äger, bra nu har vi konstaterat detta. Imorrn börjar jag 10, och jag borde verkligen sova nu egentligen men det är så mycket jg vill prata om osvosv vet inte hur jag ska hantera mig själv typ, är helt hyped up??

Jag har matteprov imorrn, det där stockholmsprovet som typ alla gymnasieettor gör. Fyfan jag är typ nervös? I helgen vill jag yolo-a. Oj jag skrev precis yolo men jaja accept me for what I am. Hahahha vad är det med mig? Pallar inte ens. Utöver matteprovet imorrn ska vi gå ut till valstugor och fråga frågor till valrepresentanter typ. Det blir kuel. Fedt kuel. Nu ska jag sova annars kommer jag faila med stort F imorrn på matten. Hejsvejs


Likes

Comments

I morgon får vi våra nya datorer på Globala. Mac book, antagligen air. Det känns bra. 
Min söndagsångest har verkligen inte existerat idag, jag trivs fett bra på Globala hittills. Är stolt över att säga att jag går där.

Idag var jag i alla fall mer produktiv än vad jag var igår. Jag gav mig av till Smilla klockan eh...typ 13(?) och hängde först med Nora och Smilla. Sen kom Ella precis när Nora var tvungen att gå så hängde vi tre. Äsch, det var i alla fall en typsikt bra spenderad söndag.

Imorrn är det kårdag (Elevkåren ska ta hand om oss ettor en hel förmiddag typ, oklart om det blir likt en nollning eller inte...). Ialllafall är jag lite taggad. Vi får ju då som sagt datorer i morgon också. Ah men det känns bra överlag just nu faktiskt. No harsh feelingz.


 

Likes

Comments

Är detta en fråga?

Lever vi på riktigt eller existerar vi endast i en evighetslång dröm?

Kan detta räknas som ett svar på en annan fråga?

Låter jag fett dum i huvudet nu?

Likes

Comments

Okej så vad har jag gjort idag? Inget. Verkligen ingenting.

Min morbror kom hit och åt tidig middag med mig och mor. Fick en fråga om jag ville gå och parta men orkade inte.
Sen fick jag en fråga om jag ville hänga med till Långholmis men hade pyjamasbyxor på mig så orkade inte detta heller. Det blev alltså en kväll som jag spenderade på serier, vilket jag ångrar nu pga känner väl att det skulle varit riktigt najs att parka eller nåt. Jaja, ska träffa kompisar imorrn i alla fall, så helt socialt inkompetent kommer jag inte varit denna helg. Positive thinking.


Vad fan gör jag liksom? Fett ovärt att inte dra ut. Jaja, ibland orkar en helt enkelt inte.Detta är då en skitgammal bild elbeg

Likes

Comments