Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Likes

Comments

95orna har ju studentvecka och som självklart inleds med brännboll, så jag, Linnéa och Lisa tog oss en sväng förbi.. riktigt roligt var det! Skulle gissa på att min pojkvän tog priset som fullast iallafall!

Likes

Comments

Hej igen! Kul att vissa håller sig kvar trots att jag bokstavligen aldrig bloggar.. Sommarlovet börjar iallafall närma sig sakta men säkert, hur skönt som helst! Att det redan är juni är helt otroligt.. Känns som att det var vinter nyss!

Har ett x antal rester kvar att göra, vilket känns helt meningslöst då min hjärna redan har gått på ledighet. Behöver värme, en bränna och massor av mysiga utekvällar.. Vattnar i munnen bara jag tänker på det!

Planerna för den här sommaren blir att fira pojkvännen som tar studenten, liten blir stor! Beställa utomlandsresa till Turkiet och massor med annat... L Ä N G T A R

Likes

Comments

I'm back! Nej, kanske inte tillbaka med bloggandet men tänkte förklara lite varför jag inte bloggar eftersom jag ser att många tittar in fortfarande.. Sen tjatar några på att jag ska börja igen, vi får se. Who knows?

Jag är inne i en sån här kallad "fulperiod" just nu.. Jag tar knappt bilder eller något alls. Har rensat mina garderober ett x antal gånger och har knappt några kläder kvar..

Skolan tar även mycket tid just nu + att jag har börjat jobba, då slutar jag skolan runt 3 och börjar jobba vid 5. Blir tight att klämma in massor av inlägg då!
Närmare sommaren så kommer nog bloggandet bli bättre, fint väder, nya kläder och så vidare. Så bloggen ligger fortfarande i sista prio just nu tyvärr..


Likes

Comments


Hur härligt skulle det inte vara att vinna upp till 50 000 kr?

Toluna ger er chansen till det på enklaste sätt, allt du behöver göra är att svara på en fråga ang. en stekpanna och vips du är du med och tävlar! Gör som mig och gå in och tävla HÄR!

Likes

Comments

Idag har jag och världens bästa kille varit tillsammans i 1 år! Den 25 januari 2013 blev vi tillsammans.. Tiden har gått så himla fort, känns som att vi nyss började träffas! Och det har utan tvekan varit det bästa året i mitt liv, jag har fått spenderat det med en sådan underbar kille som jag älskar över allt annat. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är med honom, han tar fram det bästa ur mig.

Så ikväll firas det med middag på Church Street och en massa mys! 

Likes

Comments


Sprang förbi hm en snabbis och köpte med mig ett nytt skärp, tyckte det var skitsnyggt och kan piffa upp en outfit! Och en svart halsduk då jag inte har någon svart.. som ni kanske har märkt älskar jag svarta kläder!

Likes

Comments