Idag har jag haft föreläsning om bland annat katastrofberedskap och jag fick även ett nytt drömyrke som jag tänker förgylla innan jag fyller 50, har jag bestämt! Specialistsjuksköterska i ambulanshelikopter! Och deras lön, wow alltså 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

En heldag hade vi på Gröna Lund igår, jag och min man. När vi åkte hem tog vi båten över till Gamla Stan, promenerade genom där och avslutade på Holiday för buffé! En fantastisk dag. Vi firade vår fyramånadersdag i förväg eftersom vi inte ses den dagen. Avskyr distans.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tate pratar mycket om pappor. Om sin pappa Sami. Men häromdagen blev jag ledsen och glad på samma gång. Han kom till mig och sa: Jag har två pappor. Sami och pappa Simon. Min pappa Sami vill inte se mig. Men pappa Simon kommer med tåget och älskar mig.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, vill inte säga något negativt så jag svarade bara med att "visst är det kul när Simon kommer? Ja, såklart han älskar dig hjärtat!"

Vad ska man säga ens? Jag har aldrig nämnt att Tates biologiska pappa inte vill träffa honom, vi har hela tiden sagt här hemma att han bor långt bort och jobbar mycket. Det var jobbigt att höra, men även skönt att han tycker om Simon så mycket.

Ikväll skickade jag en film på Tate till hans pappa, en film där han talar om vad han heter i för och efternamn. Förväntade mig inte ens ett svar, bara att han på något vis skulle få lite dåligt samvete. Jag fick svaret "Jag blir hellre kallad för pappa". Och jag ville bara svara att pappa är en titel man förtjänar, inte något som är lättvindigt. Men jag svarade inte.

Jag kan inte rå över att bli arg. Som jag sagt tusen gånger förr så skiter jag i vilket, men för Tates skull. Jag kommer aldrig förstå varför man inte gör något för sitt barns skull. Och jag blir så irriterad när människor säger att han är en bra pappa. Han är säkert en suverän pappa till sin dotter, men han är inte en pappa alls till vår son. Skulle han vara det, då hade han aldrig flyttat och hade han aldrig flyttat hade han
garanterat inte haft någon dotter alls.

Kommer aldrig förstå hur man kan skita i ett barn och älska och vårda ett annat. Hur ska jag förklara för Tate när jag själv inte förstår?

Likes

Comments

Helgen var späckad! Tate har varit med mamma och Björn hela helgen, för i lördags var jag på dop, för Tates gudmors son och igår var jag och Ida på Gröna Lund och oj vad kul det var!

De har en ny åkattraktion, Ikaros och jag trodde jag skulle dö. Men vi åkte den en gång till efter det 😅

Och så vann jag för första gången ever på ett sånt där hjul, kul!

I veckan ska jag möta upp Tates gudmor, hon jobbar nämligen på Gröna Lund och hon frågade om jag ville ha åkband och entrébiljetter och det tackar man ju inte nej till!

På fredag kommer Simon och stannar några dagar, och Tate ska till Vivi så då åker jag och Simon till Gröna Lund. Ska bli kul att verkligen hitta på något med min man ♡ Bara vi två och karusellerna. Längtar!

Likes

Comments