Vet ni vad?
Nu har jag valt inriktning i min utbildning 🙈

Jag som haft sån brutal ångest för detta sedan förra hösten. Inte riktigt vetat vad jag vill göra nu och i framtiden fastän mitt hjärta klappat riktigt hårt för en av alla fördjupningar. Vissa gånger har det känts som att livet är över på grund av detta, fastän livet knappt har börjat.

Om nästan exakt sju månader tar jag examen som undersköterska med psykiatrisk inriktning! Och det känns bra i magen och i hjärtat. Men lite läskigt är det. I mars 2018 kommer livet börja på riktigt för mig.

Jag hoppas så att jag valt rätt och jag hoppas så att jag får ett spännande, utvecklande och kul jobb med många utmaningar.
Livet, jag är redo för dig.
Men se upp, för här kommer jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag och tillbaka till verkligheten igen. Tate gick sin första dag hos dagmamman efter fem veckors sommarlov. Imorgon ska jag till skolan igen och efter det måste jag till Stadshuset och ansöka om fördjupning i min utbildning. Har velat fram och tillbaka mellan Hälso & Sjukvård och Psykiatri. Haft sån ångest över vad jag helst vill göra, vad jag skulle passa som att jobba med. Jag tror jag kommer välja psykiatri. Jag har mycket erfarenhet av psykiatrin och har själv en del diagnoser.
Jag hoppas bara att det är det rätta!

Igår kom Tates farmor och farbror hit och hälsade på. Med var Tates Ukki! Han bor i Finland egentligen men var här på besök, så det var kul för Tate att träffa honom. Sen åkte Simon hem, det är alltid så jäkla jobbigt men vi ses snart igen hoppas jag. Jag hatar distans. Även om det ibland är skönt eftersom jag är i stort behov av eget space, så avskyr jag det. Och snart är det närmare 30 mil mellan oss då han ska flytta snart.

Likes

Comments

Efter några välbehövliga dagar hemifrån så kom jag hem i lördags och då var även mamma och Tate hemma. Saknat honom så! Två veckor ifrån varandra var välbehövligt för oss båda, men jag älskar att vara med honom.

Idag åkte mormorn ner till stugan igen och jag och Tate har bara myst, varit ute i finvädret och även handlat. Nu äter han lite gotta i soffan framför Saltkråkan, hans favorit.

Imorgon ska vi luncha hos Vivi och sen kommer Simon imorgonkväll. Tänker inte gå in så mycket på att jag stängde av bloggen ett tag, men jag har haft det lite jobbigt men nu är jag back in track igen!

Likes

Comments

Kom hem till Stockholm runt 17.30 och jävlar i min lille låda så skönt det var!

Slängde i en tvätt och drog ner och handlade mat och det allra nödvändigaste. Var in på Rusta och köpte scrub, lotion och annat viktigt. Sen drog jag hem igen och blekte håret. Jag har fått nån fixidé att jag ska färga det lila. Så nu väntar jag bara på att färgen ska komma från Lyko!

Imorgon ska jag ge mig själv en sovmorgon efter att ha vaknat vid 6.30 varenda morgon i evigheter.

Likes

Comments

Idag har det varit loppis & jag fyndade en leksaksspis till Tate som ska med hem sen.
Sen var Jag, Tate och Simon ner till Söderö och badade, så himla härligt 😍

Imorgon ska jag övningsköra för första gången 🙈 Nästa sommar ska jag ta körkort, det behövs för mitt framtida yrke som ambulansvårdare.

Och på måndag far jag hemåt till Stockholm medan Tate är kvar med mina föräldrar ytterligare 2.5 vecka.

Likes

Comments

Likes

Comments

Och vad jag längtar till Måndag!

Likes

Comments

Världens bästa unge! Även om han gör mig gråhårig och ger mig hjärnblödningar så är han världens bästa.
Så rolig och klok, min älskade Tate ❤

Likes

Comments

Likes

Comments