Längtar så mycket tills vi tre är en familj på riktigt. Mina favoritkillar ❤

Likes

Comments

Världens bästa ♡

Likes

Comments

Påväg till min älskling ♡
En hel helg tillsammans med mannen i mitt liv, hur bra?

Likes

Comments

"Fick inte bada med kläderna på, så här ligger jag och gallskriker på min dumma mamma!"

Likes

Comments

Var till Kista Galleria ikväll för att bara strosa lite i affärer och klev in på Hunkemöller. VARFÖR HAR JAG EJ VARIT IN DIT TIDIGARE?
Jäklar vad fina underkläder. Och jäklar vilken boost för självkänslan att gå därifrån med fem par nya, sexiga trosor och en bh i perfekt storlek 😍

Likes

Comments

Här sitter jag. Med gomat från salladsbaren, en nocco och kaffe. Slutar klockan 12 och då ska jag fixa brynen och eventuellt köpa mig ett par byxor. Idag är mamma hemma med Tate, skönt att jag kan gå till skolan trots att han behöver vara hemma. Det jag inte blir klok på är att mamma egentligen inte får vabba då jag pluggar, så hon måste höra av sig till Tates pappa och be han fylla i blanketter för att hon ska vara hemma 🙄 helt sjukt egentligen, då det inte finns någon kontakt mellan oss föräldrar eller pappa och son. Galet så förnedrande försäkringskassan är ibland.

Likes

Comments

Ett C på provet om nervsystemet, cancer, stroke och det endokrina. Jag som knappt trodde på ett E. På måndag är det dags för prov nummer två; blodcirkulationen, andningsorganen och urinvägarna. Jag som ville chilla life med min man, haha
Tur vi ses även nästa helg 😅

Likes

Comments

Nog för att jag tycker om att vara i stugan. Lugn och ro, ingen mottagning på telefonen om man inte går upp till en skogsväg 1km bort. Men känslan av att komma hem till en vanlig toalett och rinnande vatten, den känslan slår mycket!

Påsken bestod mestadels av kånkande på en 14.5kg tung kille som plötsligt blev sjuk. Ingen mat på hela helgen, inte ens sugen på bulle eller glass, druckit en del saft och sovit mest. Imorgon ringer jag vårdcentralen så får de komma hit och kolla vad som står på.

Jag har precis duschat och det var gudomligt. Ska läsa igenom ett kapitel i min medicinbok så jag hänger med under morgondagens lektion. Mamma får vabba halva dagen imorgon så jag får gå till skolan.

Ska njuta av att vara hemma resten av kvällen nu! Vi hörs.

Likes

Comments