Header
View tracker

Likes

Comments

En tjugofemminutare fick det bli ikväll. Såååå skönt!

Imorgon ska jag fixa ögonbrynen när Tate är lämnad hos dagmamman och vid 15 styr kosan mot Norrköping och S 😍
Vi ska mysa hela helgen och på lördag blir det bio. Längesen jag var på bio, tror det var 2014 🙄 Så det ska bli kul! Vi ska se Split och jag är så förväntansfull och hoppas den är så bra som jag tror att den är!

Oförberett prov i skolan idag, och gissa vem som fick alla rätt? Så jäkla stolt över mig själv. Nästa fredag är det ett stort prov och jag är så nervös. Men det ska nog gå bra, det har ju gått så bra hitills 😊

Likes

Comments

Ju längre in i utbildningen jag kommer, desto mer känner jag att det här är rätt.
Jag har aldrig känt att jag vill arbeta med människor på det sättet, känt att jag inte kan bemöta människor på ett bra sätt. Men det här är så rätt, jag kommer älska att arbeta med sjuka människor och göra allt för att livet, mitt i det sjuka, ska bli drägligt.

Jag vet dock inte om jag ska rikta in mig på sjukvård eller psykiatrin. Jag skulle passa bra inom psykiatrin på grund av mina personliga erfarenheter. Men jag tror jag vill utmana mig själv och rikta in mig på sjukvård, vem vet, jag kanske kommer stortrivas.

Tänk, i december tar jag min andra yrkesexamen 😍

Likes

Comments

Mysigaste som finns. Svala, små händer
från den man har närmast hjärtat.
Min fina son ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Skola och grupparbete idag. Varit på så irriterat humör för att jag ALLTID får gör ALLT arbete när vi är i grupp, just för att ja förstår bäst svenska. Fick sluta 1,5h tidigare och då for jag hem och tvättade.

Hämtade även paket när jag var på väg och skulle hämta Tate. Nya juicer 😍
Från bästa LYF 👌

Likes

Comments

Likes

Comments