God morgon. Fredag idag och jag tänkte börja denna morgonen med lite inspo. Jag är på jakt efter de perfketa lösa "boyfriens" jeansen men hittils har jag bara hittat bilder på dem ...

Tillbaka till dagen, först nu ska jag jobba till halv fem och sedan hem och städa och bara ha en lugn fredag. Är alltid så trött på fredagar. Men imorgon är det valborg så då ska jag och en kompis ut och äta eller om vi bara ska dricka drinkar. Får se hur det blir.

​Hoppas ni har en super bra fredag!!!!​​

Likes

Comments


Jag sminkar mig aldrig på vardagar längre. Vilket jag är jätte glad för nu när solen tittar fram då och då och för jag innan aldrig kunnat gå ut smink till att sminka sig två gånger i veckan. När jag sminkar mig nu så är de så roligt, har verkligen fått tillbaka mitt intresse till smink, vilket är superkul.

Är verkligen en morgon människa. Älskar att gå upp innan klockan åtta på morgonen. Känns som man vinner timmar av dygnet som andra missar.

One tree hill och OC är mina två absoluta favoriter i serie väg, även de ta längesen båda sluta sändas så har jag inte slutat älska dem.

Har nästan alltid på Youtube när jag är hemma, lite besatt? Perfekt när man ska sova, diska, städa, chilla eller whatever.

Jag är jätte rädd för vad som händer efter man dör ... vågar knappt tänka på de. ussh.


Likes

Comments

Klockan är nu cirkus elva på kvällen och jag kände för att slänga in ett inlägg här. Det var ett tag sen.

Idag kom Daniella och hennes kompis hem till mig efter jobbet. Så kul att träffs henne igen så länge sen vi va med varandra! Vi satt och snacka gamla minnen och sen slutade det med att vi spelande kort och skattade långt in på kvällen.

Likes

Comments

Förra veckan när jag var hemma och var sjuk så kom mamma och överaskade mig med massa nya ljus. Jag som älskar ljus blev så glad .. Bästa är också att de mesta  är från yc.

Likes

Comments

GODMORGON. Sitter just nu i skrivandes stund och dricker mitt älskade morgon kaffe. På dagens schema står det inget alls idag. Idag vill jag gå ut och ta en promenad och sedan åka in till stan och sitta på ute servering, hehe så mysigt. men får se vad som händer idag.

Likes

Comments

God morgon. Varit vaken i flera timmar. Somnade innan klockan slog nio , hehe. Alltid så trött på fredagar.

​Hörs senare.

Likes

Comments

Instagram@amathildas


Better Blogging Nouw