View tracker
View tracker

Jag har sedan 10 dagar tillbaka inte haft något internet och har därför inte kunnat uppdatera så myckt som jag hade önskat. Får internet vid månadsskiftet så då hoppas jag hinna lite mer. En bild från i onsdags när jag var på väg till jobbet, så länge! Trevlig helg.

Likes

Comments

View tracker

Tåg-time, såhär på fredag lunchen! Älskar att åka tåg. Det blir bara bättre av regnet som smattar mot taket. Härligt höstrusk!

Likes

Comments

På grund av att det alltid är mörkt när jag kommer hem så har det inte blivit att jag tagit några bilder som är värda att lägga upp på bloggen. Hoppas på bättre ljus i helgen. Lägger upp lite blandande bilder från året som ni får hålla tillgodo med så länge. Mycket nöje!

Likes

Comments

Fredag igen! Himlen var så vacker i morse att jag inte kunde låta bli. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments

Här kommer den utlovade överraskningen, dock blev bilderna inte riktigt som jag hade tänkt. Molnigt ute.. synd!

Likes

Comments

Imorgon kommer det upp lite bilder på något som ligger mig varmt om hjärtat.. spännande! Hann inte ta bilder idag innan det blev mörkt, men imorgon!

Likes

Comments

Tar mig en "second breakfast" en så härlig söndag som denna. Unnar mig allt det!

Likes

Comments

Igår var jag och J på julmarknad på Ekenäs slott. Superkul då det var flera år sen jag var där sist. Mysig stämning med ljus, snö, kyla och musik. 🎄Köpte bland annat senap, honung, korv och fudge.

Likes

Comments