Några pumpor vi hade hemma.🤓❄️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att nu har första snön fallit det är inte mycket som ligger kvar men lite vitt vart det i alla fall så jag tänkte att jag lägger ut den i alla fall kul med lite vitt på backen.😊❄️

Likes

Comments

Min mamma en bild som vart knäppt idag kanske inte världens bästa. Skulle lagt ut lite bilder nu men jag har legat sjuk några veckor och ligger fortfarande sjuk med lägger ut denna bild just nu.

Likes

Comments

Dom här bilderna är mest för att ni ska se lite vad jag kan men det här är bara lite av det. Bilder är från ett par år sedan men det var dom bästa som jag hade att lägga ut nu.

Likes

Comments

​Min blogg som handlar mycket om mina foton jag kommer lägga in mycket foton som jag fotar på grund av att jag är en amatörfotograf tycker jag i alla fall. Det kommer vara lite av olika foton det kan komma vad som helst och nästan vilken tid som helst på dygnet så ni får gärna kommentera någon bild av vad ni tycker tar både emot kritik och positiva saker som ni har att säga ni får även följa min blogg också det vore också kul. Jag är ny på det här med att blogga men ha tid med mig för det tar lite tid att lära sig.

Likes

Comments