Enligt statistiken, så verkar ni mest gilla att läsa mina lite mer personliga inlägg - so here we go! Som jag brukar skriva, tycker jag att det är lite småjobbigt med sådana här inlägg. Att blotta sina inre tankar, inför en del främmande människor och även inför de som står mig nära. Jag är rätt konflikträdd av mig och har svårt för när någon kommer fram och börjar diskutera vad jag har delat med mig av, vet inte varför, tycker väl att det är lite jobbigt bara. Antar att det är för att jag gärna inte gillar att diskutera något om mig själv. Rätt så ironiskt va?

Men åter till ämnet. Jag kan inte låta bli att hela tiden känna mig så pressad? Av mig själv? Jag gillar att ha många bollar i luften och jag gillar att ha många saker på gång, antar att det är där skon klämmer. Så fort jag börjar med något eller gör något, går jag ALL IN och ger 110%, så pass att jag ibland glömmer bort att andas. Där har vi det igen, den där känslan som jag beskrev i ett annat inlägg, jag blir kallsvettig och dåsig - som en kass fylla. Jag vill hela tiden prestera, vare sig det är på jobbet, en photoshoot, bloggen, Instagram, skolan eller här hemma.

Just nu studerar jag på distans (samtidigt som jag jobbar) och mitt mål har hela tiden varit att bli klar med mina sista ämnen, så att jag äntligen kan söka in till högskolan nästa år och utbilda mig till det jag vill, it's never to late! Intalar mig i alla fall det. Sedan börja med arbetslivet på riktigt och kanske bilda en familj, ja men ni vet sådant som alla strävar efter? MEN samtidigt, vill jag lägga ner hjärta och själ på mitt stora intresse - foto. Jag vill hela tiden utvecklas, lära mig mer och växa inom det. Vill även växa FRAMFÖR kameran när det gäller outfitbilder, då jag har ett lika stort intresse för kläder. Samtidigt som jag vill hålla igång bloggen, med massvis av bilder och så vidare, så att även den växer. Likadant med min Instagram. Jag kan hålla på så här i evigheter, att rabbla upp olika saker som jag vill lägga ner hjärta och själ på. Kan det bara vara så att jag är jävligt kass på att prioritera? Jag vill ju så mycket, på en och samma gång. Det kommer förstöra mig. För jag VET att har jag viljan och styrkan, kan jag gå jävligt långt. Jag har talang och jag har hittat min grej. Lät jag för självgod nu? Kanske borde sakta ner. Nu tänker jag "var detta personligt nog?"

Min nya favoritbild hittills när det gäller foto.

Min nya favoritkombination hittills när det gäller kläder/outfits.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Amanda

Likes

Comments

Har precis suttit och redigerat klart de sista bilderna på Linah och jävlarrr vad vacker du är människa. Jag är helt mållös. Bara så jävla vacker! Det förklarar mängden av bilder 💙

Blått är flott.

Details babes.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Inlägget är i samarbete med NA-KD

Men alltså hur fett är inte detta då? NA-KD (@nakdfashion) åker runt på turné hela sommaren och besöker FJORTON städer, samt FJORTON nattklubbar och deras nästa stopp är...KARLSHAMN! Imorgon den 1/7! Where is the place to be? Brooklyn 1664 klockan 22:00 smäller det girls 💃🍸

Och fetare blir det! I samarbete med NA-KD har jag fått äran att vara värdinna hela kvällen, tillsammans med några andra tjejer! Jag hoppas vi ses? 💋 Det blir fullt ös, goodiebags, fashionshows, make-up artister, kläder, mingel, drinkar och de HUNDRA FÖRSTA tjejerna får även ett valfritt klädesplagg! Bättre blir det fan inte. Vi kommer ha så kul tillsammans bland alla kläder, drinkar och allt smink, himmelriket för oss tjejer!

Mer information finns HÄR och HÄR 💜

Likes

Comments

Hur bedårande är inte vår katt, Siri? Lilla tjejen som snart fyller ett år. Halvt utslagen efter lite lek och bus, då passar matte på att knäppa några bilder...

Likes

Comments

Denna coola tjejen är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till foto! Hon har visat mig en hel del och det är även henne som jag bollar foto tillsammans med. Kan man säga så? Bollar foto? Istället för bolla ideér... 😉 Vi är en excellent liten duo, Hannah och jag!

Visst blir den rosa jackan svincool tillsammans med hennes röda skateboard?

Likes

Comments