La ut de två översta bilderna på min Instastory och de blev snabbt poppis! KUL! Min favorit är den första till vänster, älskar rökens tjocka form. Vilken är er favorit? Det är tredje gången som jag använder mig utav rökgranat i en photoshoot, jag vråldiggar effekten som uppstår!

Men än är jag inte ett proffs och bilderna blev inte riktigt som jag tänkt mig - hade velat ha röken lite mer utspridd, även i bakgrunden och granaten mer gömd. Gärna närbilder också på Michelle med röken runt omkring eller "inuti". Svårt att förklara och svårt att hinna med! But hey, övning ger färdighet och that's why jag har gjort en lista (lite längre ner) med några tips, inför en photoshoot med rökgranat 💜

Tips:

1. Var förberedd innan användning eftersom granaten bara brinner i 90 sekunder. Ha ALLTING klart!
2. Tänk på hur/vilket håll vinden blåser och även hur mycket.
3. Öva på poser och gå igenom med modellen hur granaten ska hållas/röras/vinklar.
4. Om du vill ha granaten "osynlig" i bilden, hitta en location där den går att gömma snyggt. Kan vara på marken bakom en sten eller någonstans i bakgrunden/framför modellen. (Tänk på eventuell brandrisk!)
5. Ta gärna hjälp av en extra hand som kan gå med granaten i bakgrunden mellan varje bild, för mer utspridd rök.
6. Till sist: Beställ gärna några stycken (grejen med att vara förberedd), då det är svårt att lyckas med första. Öva, öva och öva! Övning ger färdighet! Menar självklart inte att ni ska beställa som galningar och bli bankrutt. Måtta hörni!

Resten som man bör tänka på under användning, står på granaten. Läs noggrant igenom anvisningarna! Till exempel att inte använda den för nära ögonen! Viktigt att tänka på vinden då. Nu är dessa egentligen till för paintball - men jag tycker det blir så ballt på bild, kunde inte låta bli. Stäm mig.

Rökgranat HÄRIFRÅN / Michelles blogg @MichelleHolmgren

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som ni har väntat...COCA COLA OUTFITEN! Bör tilläggas att min sambo tog GRYMMA bilder! Ja ni ser ju själva, bara kolla motljuset - TACK BABE! Du är alltid bäst ❤ Även jag gjorde en grym insats framför kameran! För ovanlighetens skull. Vad tycker ni nurå? Vill ni ha fler sådana här inlägg kanske? TELL ME!

"Look babe, I believe I can fly."

TRÖJA hittar ni i utvalda Carlings butiker, min är från Grand Samarkand i Växjö / JEANS / JACKA / SKOR

Likes

Comments

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED @JFRSE

Ni som följer mig på Instagram, har sedan ett tag tillbaka sett att jag fick hem min trendiga Emil-keps från JFR.SE och även en rabattkod, AMANDUS15 som ger er 15% RABATT i kassan (gäller ej rea eller jackor). Ville bara kika in och påminna er eftersom jag är skitnöjd med min keps 💁

Likes

Comments

Imorgon är både jag och min sambo lediga och det innebär - PLÅTA COCA COLA OUTFIT! Hehe. Tvingar honom att plåta mina outfits (försöker bli mer bekväm framför kameran, hmm) ibland. Just den här tröjan blev väldigt poppis och ni är en hel del som vill se hur jag matchar den. KUL att ni vill inspireras ❤

VAILENT X COCA COLA

Jag önskar att jag tog mig mer tid till att uppdatera här, ha mer material och fler outfits. Men jag är i en period igen, där jag helt tappar motivationen. Även om det mörknar fort now days, så har jag både studiolampor och stativ som jag LÄTT skulle kunna rigga upp här hemma i vardagsrummet och plåta några outfits. Någonstans där mitt i mellan, så fastnar jag liksom? Jag kommer inte upp ur sängen förrän kanske knappt en timme innan jag måste bege mig till jobbet (notera att jag börjar kl 13.00, jag har hela förmiddagen på mig att vara produktiv egentligen). Bara för att jag måste, inte för att jag har motivationen. Likadant med skolan, tar mig upp och gör det jag ska, skickar in mina inlämningar i tid - bara för att jag måste. Det blir som en fasad. Kan sova kanske 12h vissa dagar och känner mig helt tom när jag vaknar. Vill bara blunda och somna om. Börjar min kropp säga ifrån? Jag vet inte. Jag hoppas det går över. Jag säger att jag mår bra när någon frågar, för jag tror att jag gör det ändå? Kanske bara har vant mig?

Likes

Comments

"Grymt kul att få se din utveckling och dessutom få vara en del av den. Du har utvecklats väldigt mycket på kort tid och du blir bara bättre och bättre. Tackar för att jag får ha dig som fotokompis. /Hannah 🌸"

Dessa fina ord skrev Hannah till mig efter vår senaste photoshoot tillsammans och jag blir så rörd, TACK! Det betyder otroligt mycket och det är en ära att få ha dig som fotokompis! Fan vad du är bra.

"We can't date if you don't skate"

Likes

Comments