Hur bedårande är inte vår katt, Siri? Lilla tjejen som snart fyller ett år. Halvt utslagen efter lite lek och bus, då passar matte på att knäppa några bilder...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna coola tjejen är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till foto! Hon har visat mig en hel del och det är även henne som jag bollar foto tillsammans med. Kan man säga så? Bollar foto? Istället för bolla ideér... 😉 Vi är en excellent liten duo, Hannah och jag!

Visst blir den rosa jackan svincool tillsammans med hennes röda skateboard?

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägget, så jag börjar bara rakt av. Det är alltid lite läskigt att dela med sig av sånt här och jag inbillar mig att jag inte är ensam? Vilket gör det lite lättare.

Som ni alla har märkt, är sommaren här för att stanna ett tag. Det märks dels på vädret, men också att en del festivaler har dragit igång och uteserveringarna är fullsatta. Och det ger mig en märklig känsla i kroppen, på ett obehagligt sätt. Jag får svårt att andas, blir kallsvettig, varm och stressad? På samma gång? Blandat med en känsla av ren panik och en liten gnutta ångest. Jag känner även hur hjärtat slår hårdare och snabbare. Sedan blir jag dåsig, som en kass fylla.

Fan. Det är lördag och ikväll är jag ledig, enligt de flesta storys på min Snapchat och Instagram borde jag sitta antingen på en festival eller på en fullsatt uteservering, tillsammans med mina vänner. Men gör jag något av det? Nix. Istället sitter jag hemma i soffan med en godispåse från Hemmakväll och fylls av den där obehagliga känslan, som jag tidigare beskrev. Det känns som att jag missar hela grejen med att det är sommar (blir stressad av blotta tanken), bara för att jag råkar sitta hemma i soffan en kväll. EN KVÄLL! Det känns ta mig fan som att jag missar världens sommar! Jag måste ju passa på att leva nu! Herregud. Och jag måste ju ha en massa kul inplanerat, ta massa fina bilder! Soffan kan man sitta i resten av året.

För bara några timmar sedan, satt jag och bombade mina vänner med "vad händer ikväll????" "Någon som vill pimpla vin???" Jag la till och med upp på min Snapchatstory "KOM IGEN NUUUUUU ingen som vill pimpla vin????" Varför denna hetsen från mig? Varför måste jag också hitta på något? Varför kan jag inte bara tillåta mig själv att faktiskt sitta hemma ikväll? Varför den känslan av panik när jag sedan fick tillbaka svar, att ingen kunde? INGEN. Tanken av att sitta hemma EN LÖRDAGKVÄLL när solen skiner och sommaren sveper förbi - är hemsk.

Jag som alltid brukar vara glad och positiv enligt de flesta. Well, här är min mörka sida. Fylld av obehagliga känslor som tar över hela min kropp. Hur kunde det gå så här snett? För en gnutta sommar.

Likes

Comments

I detta inlägget tänkte jag visa HUR jag tänker bakom mina bilder och HUR jag får inspiration, som en kul grej? Ni får hälsa på in my brain lite! Brukar ju säga att mina ögon är som en kameralins, jag ser bilden direkt 📷 - This is what happen när jag slöscrollade på Instagram och fick syn på två olika bilder. Redan då, visste jag att slår man ihop de bilderna och skapar EN bild av dem - blir det magi. Så, jag printade båda bilderna för att visa er mer bildligt tillsammans med mitt resultat på Kajsa 💛

@LISA.OLSSONS + @FELICIAAVEKLEW
= Magi med KAJSA

Likes

Comments