Har börjat med den här appen musical.ly! Tycker verkligen att ni ska gå in och följa mig där! @amandss02 💞💞💞

Likes

Comments

Fick sån ångest idag så jag bara behövde sätta mig och gråta en stund och fick hoppa över gympan. Tråkigt men jag fattar verkligen inte hur det går till . jag har blivit jättekänslig senaste tiden ch kan börja gråta av att bara förlora i ett spel på mobilen.

Jag och min lärare åkte då runt i hennes bil i typ 1 timme ute i skogen. Men det var rött skönt faktiskt.

Imorgon ska jag åka och shoppa med Annie. Skriver ett inlägg imorgon om hur det var.

Jag har också satt ut kaninen i uteburen nu. Fixade en ny hage till henne och hon verkar trivas.

Hoppas nu ni får en här,IG fredag och att ni har det supermysigt ikväll. Ses imorgon iallafall fall.

Likes

Comments

Jag har fått över 60 läsare på några av mina inlägg nu men jag vet inte om det finns "spökläsare" eller om alla är "äkta" så om du är äkta får du gärna skriva ett litet "tjo" eller något här nere i kommentarerna.

Så jag kan få alltså 70 läsare fast inga kommentarer och av alla som läser är det 3 som följer, pls följ❤️

Likes

Comments

Älskar verkligen att åka in på samhället vilket jag gjorde idag! Jag var med Wilma och några fler och bara umgicks. Jag och Wilma åt på en pizzeria och sen åkte vi bara runt på våra pennyboards!💗

Är det bara jag som ska kolla på esc ikväll? Hoppas inte det!

Tänkte att jag skulle börja skriva dagens outfit när jag får tid oxå! Så här kommer dagens!

Dagens outfit:
Adidasbyxor (adidas) adidaskofta (adidas) och en grå t-Shirt ifrån hm

Hahaahaha, har ingenting att skriva om idag känns det som men hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi imon eller kanske ikväll! Puss.

Likes

Comments

Det blev inget bad ikväll.... Jag skulle egentligen åka in och bada men jag känner mig såå trött och känner att jag inte orkat åka och umgås, bada och festa till midnatt idag. Så jag blev hemma ikväll vilket ibland kan vara väldigt väldigt härligt!

Jag är en person som älskar att umgås med folk men ändå vara ensam och kolla på tv, youtube och bara va. Så ikväll ska jag kolla på tv med min mamma och moster och ha det mysigt medans min pappa och lillebror är på fotboll.

Jag tycker ändå att det är lite skönt att vara hemma pågrund av att jag inte vill visa upp mig. Och folk hade ju frågat om jag bara satt dör som ett fån och glodde på vad de andra gör och när dom badar...

Nu i efter middag blev det i alla fall två bilder som blev bra och sen tog jag lite bilder på lite blommor oså...

Måste bara säga att jag älskar outfiten med shorts och den grå tröjan, gör inte ni det?

Hoppas nu att alla kommer ha en bra helg så hörs vi imorgon hejdå! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Ikväll ska jag åka och bada, kommer seriöst dö. Badade i onsdags dock men det var efter skolan, inte 7-9 på kvällen! Men jag får se om jag badar. Jag har väldigt mycket komplex över min kropp även om många säger att den är fin. Jag trivs alltså inte att visa mig i bikini och jag är så stolt över att jag vågade bada med några av mina vänner i onsdags.

Jag kommer i alla fall umgås med dom som är där och det kommer väll bli trevligt ändå.

Är det någon som har lite tips på hur man kan tänka när man har kroppskomplex? På hur man kan känna sig mer bekväm vid sig själv och tänka annorlunda. Detta har varit ett problem för mig i kanske 2 år. Jag är rädd att någon ska säga att jag är tjock och så.

Annars idag ska jag bara ha tråkiga lektioner. So, idrott, musik, engelska och svenska. Asså, skjut mig! Jag hatar skolan är mycket och jag fattar inte att man går så länge, 8 timmar är det väll?

Aja, hoppas att ni får en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Första lektionen idag var väldigt simpel. Vi hade NO vilket jag i vanliga fall hatar väldigt mycket. Men idag skulle vi prognamera (stav) robotar vilket var väldigt kul och måste säga själv att jag var grym på det!

Sen kommer vi till matten vilket var såå kul idag! Vi fick baka chokladbollar och typ dela ett recept i 4 eller vad det var. Det var i alla fall as kul. Jag och Caroline gjorde två stora chokladbollar var, dock var vi så snabba så vi fick vänta i 100 år typ tills alla var klara och sen fick vi äntligen gå på rast.

därefter var det svenska och tyska. Tyska är det värsta ämnet som finns men jag ska inte göra detta långdraget.

EFTER skolan följde Caroline med mig hem och asså vi hade sååå tråkigt! Vi kom inte på ett piss vad vi skulle göra! MEN jag och min hela halva har alltid mysigt i alla fall vid varandras närvara och det är jag såå glad för. Vi tog lite bilder också för att fördriva tiden och detta är typ en av de få gångerna jag någonsin blivit bra på bild, men det tyckte inte Carro. Jag blir så bra i hennes närvaro.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Tror jag ska åka och bada imon efter skolan med några och sen vet jag inte riktigt, haha.

Ha det nu så gött och hoppas att alla är friska och krya så hörs vi!


Likes

Comments

Hej alla! här är min nya blogg! tyvärr fattar jag inte allt då jag tydligen inte kan söka på min egen blogg m.m. Om någon vet får ni snälla kommentera. enligt denna måste man ha en inloggning bara för att kolla på bloggen och på min ipad hittar jag inte ens den! hjälp mig gärna och hoppas att ni kommer läsa min blogg!

Likes

Comments