Header
Title

Hej o Godkväll!
Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag?
Själv har jag haft en bra dag dock på eftermiddagen så fick jag lite huvudvärk, som då har hållit i sig hela kvällen. Var värre tidigare men lite bättre nu.
Har under kvällen hunnit med en del ändå som tex att laga matlåda, även hunnit med att göra rent toaletten vilket behövdes 👌
Annars på praktiken så har det varit bra, varit luciafirande och fika såklart både pepparkaka och lussebulle.
Så har min dag sett ut hoppas ni får en bra kväll
Kram/Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Ja, nu känns det verkligen som vintern har kommit på riktigt. Det har snöat hela dagen och det snöar lite nu också. När jag tänkte gå till jobbet imorse så var det inte plogat så jag väntade men sen så när dom hade plogat så märktes det inte så jag ringde till jobbet och jag fick vara hemma.
(Dom plogar nu) så hoppas det går att köra rullstol ute imorgonbitti.
Annars så har jag tagit det lugnt var ut en liten sväng och tog lite bilder. Halt var det. Till lunch blev det kyckling och stekt potatis och tomater😍👌

Gott var det

Fint ute nu ändå

Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
Ja nu sitter jag med en kopp kaffe och en clementin och tar det lugnt. När jag kom hem från jobbet så väntade jag in boendestöd så jag kunde få hänga upp mina nya julgardiner i köket samt julpynta, och sen dammsög jag. Och innan dom gick så gick jag även ut med sopporna 👌känner mig duktig. Och medan kaffet kokade så satt jag på en tvättmaskin så är rätt produktiv idag. Nu ska jag njuta av kaffet och vänta på att tvätten ska bli klar.

Igår till kvällsmat smygstartade jag lite med julmat igen, stekte köttbullar och till det hade jag senapssill, det var SÅ gott.

Och så här ser det ut i köket nu, riktigt fina gardiner blev det, passar bra där!
Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
You think that if you runaway it will fix all your problems.
The truth is... it won't
I've realized that now.
I'm still fighting, and I always will
Until I worked them through
So even if you think running is a way to solve the problem
Think again
And stay in the moment, and fight it till you make it.

Detta var en dikt jag skrev förra året väldigt personlig men tycker den är bra och viktig så vill dela med mig.
Vad tycker ni?
Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni har haft en bra lördag?
Jag har varit inne i Västerås med farmor och farfar på julbord på Ikea. Och det fanns massor av goda rätter, sill, cheesecakes massa korvar samt isterband. Någon form av potatisgratäng med rotfrukter (älskar den) och det gamla vanliga såklart som prinskorvar och köttbullar och skinka👌och efteråt var vi jättemätta MEN vi tog efterrätt ändå som var nån form av kaka och sylt och grädde till.
Efter det blev det lite shopping, köpte julgradiner till köket handkräm och även matlådor. Är nöjd med det 😀
Nu ska jag ta det lugnt somnade av matkoman när jag kom hem😂

Men gott var det iaf.
Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej o Godkväll
Nu är det äntligen fredag, denna dag har faktiskt relativt gott fort. När jag kom hem så var jag jättetrött och är fortfarande. Även fast jag sov ett par timmar tidigare blir iaf snart att lägga sig.
Annars så har jag hunnit med att diska när jag kom hem och tog en kopp kaffe och clementin. Så gott, sen på skolan så har det varit ungefär likadant som igår förutom att jag hjälpte barn som skulle lära sig svenska medan den klassen jag var i egentligen gick till kyrkan och sjöng.
Kan medge att jag valde rätt när jag stannade kvar i skolan och hjälpte till där, hon som höll i lektionen sa att hon inte hade klarat det själv så det kändes bra att hjälpa till.
Nu ska jag kolla lite på serie innan läggdags 👌

Jättegott!👌😍

Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!

I en kall och mörk December kväll snön glittrar på marken när månen lyser ner. Det knastrar i snön när han går. Alldeles ensam inga bilar åker känns nästan lite övergivet, drar till sig jackan och funderar att nästan känns som en skräckfilm. Så fort han har släppt den tanken och snart är hemma hör han något bakom sig. Han stannar till och vänder sig om och kollar var ljudet kom ifrån, lät som att någon kom gåendes försiktigt bakom honom som att någon försökte skrämma honom. Men det var ingen där. Han börjar gå igen och funderar på om han ska ringa sin kompis Fredrik. När han tar upp telefonen och ska slå upp hans nummer hör han ljudet igen och denna gång vänder han sig om snabbare för att kanske få en glimt av ve det är, men ser fortfarande ingen och han skriker `Hallå kom fram och visa vem du är`Men inget svar han fortsätter gå och ringer Fredrik men han svarar inte. Han börjar känna lite smått panik nu men han är egentligen inte lättskrämd av sig men när han inte kan se det han hör tycker han det är lite skrämmande och oroväckande.

Väl hemma så tänder han alla lampor, han har ju sätt skräckisar och thrillers där det springer psykopater och mördare och mördar och styckar folk men det ska väl inte behöva hända honom tänker han. För att lugna ner tankarna så drar han igång lite hög musik och det känns genast lite bättre. Det kanske var någon som gömde sig eller ja vad nu det var, et kanske bara var blåsten rent ut sagt? När han kommer ut i hallen så ser han att han har fått post han tar upp det och läser brevet:

Hej! Johan...

Det står bara det, han namn vem är det som försöker jävlas med honom? Han tar upp telefon och ringer sina vänner men ingen svarar , eftersom ingen svarar så skriver han ett sms till alla där det står att dom ska sluta jävlas med honom. Då ringer det på dörren han sänker den höga musiken och går och öppnar dörren, ingen där, Johan stänger dörren och precis när han vänder sig om för att gå in i lägenheten igen så ringer det på dörren igen. Han tänker att han ska själv skrämma personen eller personerna som står där ute så han tar sats och öppnar dörren. Det ända han inte var förberedd på var att alla hans vänner stod där.

Så vad tycker ni om denna lilla berättelse?

Bra?vill ni höra flera såna eller ska jag fortsätta på denna berättelse?

Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit rätt så full rulle, när jag gick upp så satt jag på en tvätt, åt frukost. Och tidigare nu i eftermiddag så städade jag och torkade golven, samt plockade lite. Och nu håller min andra tvätt för dagen att tvättas.
Eftersom jag är ledig idag så tänkte jag att det passade bra dom hade planeringsdag så då fick jag vara ledig och även barnen. Men imorgon blir det jobb igen från 8-14:30👌men nu ikväll blir det att hänga tvätt och snart göra lite kvällsmat.
Mellan omgångarna med tvätt och städ har jag hunnit börja kolla på säsong två av min nya favorit serie slasher!

Hoppas er dag har varit bra?
Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
Ligger just nu i sängen och ska snart sova tänkte jag men tänkte uppdatera er lite. Slutade runt 4 och då kom farmor och hämtade mig, när vi kom dit så började vi med att tvätta mitt hår. Älskar när någon annan håller på med ens hår😍👌. Sen började vi klippa vi klippte av en bit och klippte upp det och tunnade ur lite. Tyckte det blev fint och jag blev nöjd. Hon som klippte mig satte även upp en liten fläta av min långa lugg👌 sen så efter när vi var klara åkte vi hem eller ja hon släppte av mig.
Under kvällen har jag bara tagit det lugnt kollat på min nya favorit serie slasher och även fixat makaroner till matlådan imorgon.

Nu blir det att läsa lite innan man ska sussa.😴
Kram/Amanda

Likes

Comments

Hej!
Hoppas er måndag har börjat bra och att er helg har varit bra?
Jag har precis ätit lunch på jobbet och nu innan vi kör igång igen så blir det en kopp kaffe. Morgonen har gått bra spelat kort med några barn, nu blir det fritids på eftermiddagen
När jag slutar sen så ska jag åka iväg och klippa mig med farmor i Kolbäck. Blir att klippa av topparna bara men bild kommer upp på bloggen 👌
Nu ska njuta av mitt kaffe! Ni får ha en bra måndag

Kram/Amanda

Likes

Comments