Header

Tisdagen blev en helt underbar dag i och med att jag fyllde år. Njöt igenom hela dagen med vänner, familj och god mat (läs; biltemakorv, fika, hamburgare med sötpotatispommes på Taket, mums...) Hela jag var och är fylld av tacksamhet och glädje över min omgivning.

Fick nog till iallafall tre eller fyra gympass förra veckan med bl.a Linnéa och Hampus.

Lördagskvällen bjöd på en fest med jobbet dels i min ära. Hade en jätterolig kväll med mina fantastiska kollegor! Det blev en hel del beer pong och vi hann även till McDonald's innan det stängde. Smakade ovanligt gott då.. 😜

Och idag... En ny vecka. Hade en dubbel körlektion på förmiddagen och efter det åkte jag och tränade i stan. Skulle ha jobbat 16-19 ikväll men gick hem efter en timme pga min hosta. Blev förkyld, täppt, fick feber och ögoninflammation för ganska exakt en månad sedan och det ger verkligen inte med sig.. Har vilat från träningen i nästan tre veckor innan jag började igen förra veckan. Jobbigt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har oturligt nog gått och blivit sjuk, jobbade i 9,5 timma igår med ont i halsen och under natten bröt det ut. Vaknade en gång med näsblod och hostade och ögonen rann, buhu,,. Alltså har denna dag bestått av sömn mestadels. Vaknade halv 1 (sov 12 timmar!) och sov sedan från 17-20. Skönt och vad jag behövde i alla fall.

Just nu sitter jag och försöker högra min hemuppgift (KBT) som ska vara klar imorgonbitti eftersom jag ska träffa henne jag samtalar med då. Alldeles strax ska jag ta en utav tabletterna ovan, Flouxetin som rubriken lyder. Mitt andra SSRI-preparat då jag inte reagerade som förväntat på Sertralin.

Imorgon är det äntligen fredag! yey!

Likes

Comments

En helt fantastisk kväll för min del. Tycker att bilderna speglar av kvällen väldigt bra!

Fotografierna nedan är samtliga tagna av Maja Alshorn.

Likes

Comments

Middagen åts på Subway precis innan bion började.

Åh vad filmen var bra! Inte sett en sådan bra film där man skrattar på riktigt på bio på flera år. Kvällen slutade mindre bra med huvudvärk och illamående vilket blivit en vana de senaste dagarna (..?!) men i helhet så hade vi en toppenkväll. Se filmen!!

Likes

Comments

Bilder från en dagstripp till Stocklycke Hamn på Omberg en fin sommardag i mitten av juli i somras. Kan inte förstå att detta är Sverige. Raka motsatsen till naturen man dagligen vistas i inne i städerna. Fina Svedala!

Likes

Comments

Hehe... Ja ni. Efter morgoncardion imorse gick jag till Ica helt slutkörd och hungrig och kom hem med åtta (!) Propud's och lite annat smått och gott i påsen. Det är alltid lite farligt när jag kommer in i en butik efter löning.

Likes

Comments

MMSports är den enda butiken i Sverige som jag vet om som säljer dessa mumsiga kakor. Tyvärr har de ingen butik i Linköping (än?!) så när jag beställer därifrån slinker det alltid ner några kakor i varukorgen. Lätt hänt ju.

3st Peanut Butter och 3st White Chocolate Macadamia blev det denna gång och de var lika goda som vanligt. Dessa kakor är även helt veganska och innehåller 16g protein per kaka. Passar perfekt när man är sötsugen!! Så testa, testa, testa. Det är allt för få i Sverige som smakat dem eller faktiskt vet att de finns.

Likes

Comments

Det blev en sen kväll igår och jag somnade inte förrän närmare 05 inatt vilket ledde till att jag vaknade väldigt sent idag. Jag har inte haft några planer alls idag och jag har verkligen haft det skönt. Jobbat några dagar i streck nu och märker hur lite belastning min kropp behöver för att bli trött.

Så, till det roliga!

Jag hade egentligen tänkt strunta i gymmet idag eftersom jag vaknade sent och skulle isåfall kommit dit vid 16 och då är det smockat med folk på gymmet vilket jag inte alls gillar. Men beslutade mig ändå för att träna ben på kvällen vilket det blev. Hela passet gick hur bra som helst och det var verkligen slitit och jobbigt. Av en ren slump träffade jag några kompisar som körde marklyft när jag var påväg ut ur gymmet och 90kg var på stången så jag tänkte mest "jaja, varför inte testa" - vilket jag gjorde - och den gick upp! Adrenalinkicken efter det lyftet ni, det borde alla få uppleva. Så jäkla härligt och så jäkla glad nu!

Likes

Comments

Efter några månaders frånvaro tänkte jag att det kanske vore lite roligt att börja skriva här igen. Mycket har hänt sen i somras - både positiva och negativa saker - vilket ni nog kommer komma underfund med efter några inlägg här.

Är sedan några veckor tillbaka sjukskriven från skolan så mina dagar består mestadels utav att sova, träna och jobba. Jag tar dagarna som de kommer och känner efter hur kroppen känner sig och agerar utefter det. Det känns nyttigt och kommer förhoppningsvis gynna mig i längden.

Jag är inte en sämre människa på grund av min sjukskrivning. Tvärtom. Jag tror att vi alla skulle må bättre av att lyssna mer på våra kroppar och dess signaler. Man rusar allt för ofta igenom vardagen utan att tänka på hur man egentligen mår eller känner sig. Och till slut tar det stopp. Något som det har gjort för mig två-tre gånger. Då har det räckt med några dagars återhämtning, men för att sedan upprepa samma procedur igen.


Likes

Comments