Hej alla fina❤

Idag har vi spex för 7-8 och i morgon är det skolavslutning och spex för 9:orna och föräldrarna, sen ska vi på middag och sen är det partyyy. Nej men det ska bli så jävla skönt att vi slutar i Östervåla skola, men jag har tre veckor kvar i skolan eftersom jag nt klarade matten. men de blir bra hade redan tänkt att gå sommar skola så aa. men nu måste jag gå.

Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Ja vad ska jag säga, har ingen ursäkt till att jag inte bloggat när jag har sagt att jag ska göra det. Kan bara säga att jag haft fullt upp, gröna lund var vi på i torsdags och jag var helt slut efter somnade på en gång när jag kom hem. Dagen efter hade vi spex rep för att allt ska sitta så bra som möjligt vilket jag tror att det kommer göra. Idag ska jag också iväg på spex rep men har äntligen fått sova ut, och snart är det skolavslutning. Jag sa att jag skulle ta kort på klänningen men jag tar massa fina bilder på den på skolavslutningen när jag har den på mig osv. Men förlåt 1000 gånger om för att jag inte skrivit något. ska gott göra er på nått vis.

Ha det bäst❤

Likes

Comments

Hej alla fina❤️

Igår var en underbar dag, jag och mina två syskon och farfar och farmor åkte båt och myste en hel dag. Jag tog lite fina bilder som jag tänkte lägga ut. Och sen så har mina avslutningskläder kommit så jag lägger ut dom i nästa inlägg som jag skriver idag också. Men båt turen då. Vi åkte faktiskt till en liten ö som heter klinten, och dom hade familje dag där. Super mysigt, men jag lägger ut bilderna nu och skriver sen ett till inlägg till skolavslutnings kläderna.

Ha det bäst☺️

Likes

Comments

Hej alla fina!

Som jag skrev senast så rinner tiden iväg såå himla fort. Det är en vecka sen jag la upp mitt första inlägg och jag tycker det är sjukt kul. Skolan är snart slut och det är såååå mycket jag ser fram emot. Den 1:a juni åker hela nian till Gröna Lund och myser en hel dag.

På skolavslutnings dagen kommer vi först ha samling och sånt tråk sen går vi till kyrkan och går det som planerat så kanske jag till och med sjunger för hela skolan😅 Sen senare har vi spex och sen middags buffé med nian och föräldrar osv. Sen så är de myskväll med hela nian på lunda (fotbollsplan). Sen är det sommarlov, under sommarlovet har jag faktiskt inga planer mer än att sommarjobba lite och få in lite pengar. Jag fortfarande inte inte tänkt på om hur många dagar jag ska uppdatera er. Men jag skriver snart igen.

Ha det bäst!

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Oj vad fort dom senaste dagarna har gått. Man hinner ju knappt leva längre, just nu så är det betygen som tar mest tid av hela fritiden och man gör inget annat än att oroa sig över det. I morgon har vi det absolut sista provet och det är i matte. Och snart är det sommarlov. Jag räknar ner dagarna och det är bara 21 dagar kvar. Den 1:a juni åker vi till gröna Lund och den 9:de juni är det skolavslutning.  Tänker att jag ska visa upp skolavslutnings kläderna någon dag framöver. Men nu måste jag faktiskt gå. Mycket och göra tills i morgon. 

Ha det bäst:)

Likes

Comments

Hej alla fina:)

Idag skriver jag mitt allra första inlägg och det är faktiskt ganska nervöst. Jag har liksom aldrig öppnat upp mig för främmande människor. Men jag tror att det kommer bli kul iaf. Jag tänker att jag ska lägga upp på tisdagar och torsdagar kanske på lördagar också men har inte bestämt mig än:) Men om jag kan beskrivas mig själv så är jag en ganska sprallig och rolig att va med. Hoppas att ni läser och tycker min blogg är rolig. 

Ha det bäst😊

Likes

Comments