En bild från min Språkresa till L.A. Är ni sugen på att höra hur min språkresa var? Håll ut Imorgon kommer det upp ett inlägg.

Tänkte även påminna om att det är sista chansen idag att delta i veckans blogg, för imorgon drar jag en vinnare.

Ni kan delta - HÄR !


Likes

Comments

Igår fick jag hem ett paket från Monki, det var ett till par 90s' jeans i en ljusare färg. På bilden kan man inte riktigt se färg skillnaden men i verkligheten ser man att dom nya till höger på bilden är snäppet ljusare än dom jag redan hade.

Är super nöjd över dessa jeans som nu har blivit min favorit och jag kommer absolut köpa fler färger i samma model. Ett par i färgen "Black Magic" ska jag iallafall beställa, sen så har jag just nu i färgerna "Mid Blue" & "Light Blue" skulle även vilja ha ett par i färgen "Eyes Light Blue".

1. Kimomo Jeans - Light Blue HÄR! / 2. Kimomo Fringe - Mid Blue HÄR! / 3. Kimomo - Black Magic HÄR! / 4. Kimomo Eyes - Light Blue HÄR!

Likes

Comments

Har ni inte sett The Fosters så måste ni göra det, den är en av dom bästa serierna som jag har sett.

Det handlar om en Foster familj som leds av ett lesbisk par Stef Foster och Lena Adams, Stef är polis och Lena är vice rektor, dom har en biologisk och fyra adopterade barn i San Diego. Paret tar två fosterbarn Callie och Jude som nyligen tagits bort från ett missbruk hem, och det händer väldigt mycket spännande i serien.

Vill inte berätta för mycket för er som kanske inte har sett den och skulle vilja se den, men den är sjukt bra och rekommenderar er att se den !

Här är en Trailer:

Likes

Comments

Imorse då jag vaknade så hann jag bara slänga på mig kläder sen skjutsade F ut mig och vavvarna till Söråker, där har jag mest dels fortsatt målat men blev tyvärr inte klar, eftersom färgen hann inte torka så jag kunde inte börja med detaljerna. Det får bli en annan dag som jag får åka ut dit och göra färdig den så jag kan ta hem det.

Aja nu har jag precis stoppat i mig lite kvällsfika och ska kolla igenom det jag har missat på youtube sen tänkte jag försöka lägga mig i bra tid idag men det lär nog sluta med att jag går och lägger mig vid 4-5 tiden på morgonen, har lite saker som måste fixas så jag hoppas det går fort.

Haha Pepsi ser nästan lite arg ut på bilden men de var han inte. 

Likes

Comments