Header

Hi Babes !

Ni har nog hört om hashtagen som sprids över hela värden nu #metoo

Vi alla kvinnor kanske inte vågar eller vill publicera med hashtagen och du som inte gör det, du behöver verkligen inte känna dig tvingad till att göra det vi har alla rätt till våra egna historier och vare sig du vill eller inte berätta så är du inte ensam. Många av oss kvinnor har varit med om sexuella trakasserier, övergrepp och mycket mer det är helt galet hur många som råkar ut för det och det är inte alltid så lätt att prata om det, men kom ihåg det är inte ditt fel.

Sprida kärlek för vi kvinnor är värd så mycket mer än så.

Stor kram till alla er där ute och ta hand om er !


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har min tredje box kommit och är super nöjd med produkterna.

Kod : AMANDAS20 för 20%

Här kommer ni till hemsidan - HÄR !

Likes

Comments

Hur fin är inte den här tröjan från Wish för 47:-

Tog en större storlek än vad jag normalt har och tycker den passar perfekt och himla fin.

Likes

Comments

Förra veckan for jag och mamma in till Birsta för att köpa Ikeas lagerhyllor Hejne 4 sektioner, så dagen efter for jag och mormor till fresk och köpte grund färg sen en grönfärg som heter Oregano så i helgen har jag, mamma och mormor stått och målat blev super bra, igår så satte vi upp den i källaren i nya huset som vi ska ha förvaring på och de blev bättre än förväntat dock var den rätt jobbig att få ihop men jag och mormor lyckades tillslut.

Tycker grön är sån härlig färg och ville måla den så att det ser lite roligare och gladare ut eftersom man kommer gå förbi den hela tiden då vi kommer ha tvättstugan/badrum ett rum bort, så varför inte göra den lite färgglad.

Har tyvärr inte hunnit tagit någon bild då den är helt klar men de kommer senare.

Likes

Comments

Köpte ett litet fågel hus, tycker det var super fint med alla detaljer ser verkligen ut som ett litet dock hus och fåglarna verkar älska det, de tog bara två dagar så var all fågelmat uppäten.

Igår beställde jag tapeterna, köpte tak och massa mer till renovering, senare på eftermiddagen så for vi upp till huset och grabbarna satte upp dom flesta obs skivorna, åh längtar ihjäl mig tills allt är klart och vi kan flytta in.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen hittat tapeter till sovrummen, haha tror jag.

Nä men jag kommer ha grått och vitt i stora sovrummet sen kommer det bli grönt och vitt i gästrummet, tror det kommer bli riktigt snygg hoppas jag på, haha. I hel het så har jag tänkt köra på grått, vitt, rosa, grön och guld i dom färgskalorna så jag tror absolut det kommer bli snyggt när det är klart.

Här är tre tapeter som jag tycker är super fina, gråa i stora sovrummet och den gröna i gästrummet men får se hur det blir ska bestämma mig imorgon och beställa.

Färgerna är: Ash Grey, Dusty Pink, Jade

Likes

Comments