Hi Babes, Hur har eran helg varit? Min har varit helt perfekt. Vi har bara njutit och tagit det lugnt, idag har vi varit på spa hela dagen tills vi bestämde oss för att börja åka hemåt och kan inte säga annat än att det var helt amazing, Spa som låg på hotellet är ett av dom bästa jag har varit på, så himla fint.

När vi satte oss i bilen för att rulla hemåt så var jag helt slut, jag orkade knappt lyfta upp armarna eller ens hålla i mobilen, var helt avslappnad i hela kroppen. Men nu är vi så himla trött så ska hoppa ner i sängen innan jag hinner somna i soffan. Natti Natti !


Missa inte frågestunden som jag har nu. Alla som ställer en fråga kommer att bli länkade, inlägget hittar du - HÄR !

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hi Babes! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit helt toppen. Vi har badat och haft en mysig dag på hotellet nu har vi precis tagit taxin in till centrum, så vi sitter på allstar och väntar in maten.

Vi har verkligen fått ett himla fint hotellrum, sviten på högsta våningen, är helt kär. Haha Så mycket jag vill packa med mig hem från rummet.

Likes

Comments

Nu sitter jag och hjärtat i bilen påväg till Frösö för en mysig helg på hotell, vi har ungefär 20 min kvar tills vi är framme, efter vägen stannade vi till och tog lite bilder på en jätte mysig plats. Haha gör man inte allt för bilder? Det var en lång brygga/träplankor rakt ut i vattnet och självklart skulle vi längst ut (ca 30-40meter lång), problemet var bara att det var is hela vägen ut och inga räcken men vi lyckades ta oss dit utan att ramla i.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

TEMA - "Act like a movie star"

Nu har första boxen kommit och det ska bli super roligt att få testa och se hur vår första dejt med dejtingboxen kommer att bli. Den här månaden är temat "Act Like A Movie Star", så det innehåller lite gotta som popcorn, 2 dricker, kortspel där man ska gissa citat från kända hollywood stjärnor, utmaningar osv.. Super roligt ska det bli att testa det. Detta är alltså inget Samarbete. Jag och F har själv beställt hem boxen för att göra månaden lite roligare med en dejt. Varje månad är det olika teman och i boxen får man allt som behövs för att ha dejten och även lite utmaningar osv.

Är ni sugen på att beställa hem en box så hittar ni hemsidan HÄR !


Ps. Jag har även en frågestund nu, Alla som ställer en fråga kommer bli länkad, inlägget hittar du HÄR !

Likes

Comments

Goodmorning Babes ! Nu har F fått upp mig ur sängen och jag har precis fixat mig så nu väntar jag på att mormor ska komma och hämta mig, för hon ska följa med mig in till sjukhuset idag, sen efter sjukhuset ska jag hem och fixa lite saker innan jag ska in till Birsta City och möta upp F. Älskar nallen som jag fick av F på alla hjärtans dag, haha Pepsi vart lite avis, han blev helt tokig när han fick syn på nallen.


Missa inte frågestunden som jag har nu. Alla som ställer en fråga kommer att bli länkade, inlägget hittar du - HÄR !

Likes

Comments

En look från helgen. Har börjat testa lite olika redigeringsprogram både på telefonen och på datorn, hittills är jag väldigt nöjd, har testat gratis program men även köpt program för ca femtio kronor. Det är verkligen super roligt att sitta och redigera på olika sätt och testa nya filter.


Missa inte frågestunden som jag har nu. Alla som ställer en fråga kommer att bli länkade, inlägget hittar du - HÄR !

Likes

Comments

Godmorning babes ! Är det bra med er? med mig är det bättre, jag vaknade för en liten stund sedan så ska byta om och ta en prommis med hundarna sen ska jag ta mig en stor kopp kaffe och starta dagen riktigt.


Ni har väll inte missat att jag har en frågestund på bloggen där alla som ställer en fråga kommer att bli länkade. Ni hittar inlägget HÄR !

Likes

Comments

Hi Babes! Jag tänkte köra en frågestund och alla som ställer frågor kommer bli länkad i ett inlägg där jag kommer att svara på frågorna om ungefär en vecka.

Det kan vara allt ifrån vem jag är? Hur många år är jag? vilka länder har jag besökt? Mina tatueringar? När började jag blogga? Hur många år är mina hundar? osv, ni får ställa precis vad som helst och självklart kommer jag att svara på alla frågor.

Ni får ställa hur många frågor ni vill, jag kommer att länka till varje fråga, så har du ställt 3 frågor kommer du bli länkad 3 gånger i inlägget.

Vill ni så får ni jätte gärna följa mig på Nouw @amandeija men absolut inget måste.

Likes

Comments