Header

Kräftskiva hos mamma igår, super gott.

Idag blir det bara en lugn dag tänkte lägga mig och kolla på Nova: Megastorm Aftermath, har redan sett Nova: why sharks attack och Nova: Deadliest tornadoes. Så himla spännande det handlar om forskare som försöker få fram varför allt händer, vad som kommer hända i framtiden, hur det händer osv, låter kanske tråkigt men de är faktiskt väldigt bra och spännande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hi babes !

Hur är det med er? Med mig är det helt okej, kämpar på som vanligt.

Nu var det ett tag sedan och mycket har hänt, som ni kanske vet har jag sålt min lägenhet och är ute efter hus vilket vi förmodligen har hittat nu det är bara besiktning kvar så går allt bra där så är jag och F husägare i slutet på månaden, Super kul ska det bli.

Har redan börjat små kikat på hur man skulle kunna inreda och renovera, så himla roligt och har massor av roliga idéer som jag vill göra. Besikningen ska göras den 22/8 och förmodligen får vi nycklarna redan 28/8 kanske även tidigare om allt går bra. Huset som vi ska köpa ligger super fint vid en sjö och precis som jag vill ha det, grannarna ligger inte brevid utan det är skog runt om gården och en liten bit till närmaste granne, så himla fridfullt där och super fint. Tror verkligen jag kommer trivas super bra så.

Idag ska vi käka kräftor, super gott och har ladda upp med flera paket, haha kräftor kan jag äta tills jag spricker.

Kram på er !

Likes

Comments

Hi Babes !

Nu på sistone har det inte blivit mycket bloggande alls, jag har försökt flera gånger men klarar inte av det.

Hur som helst har jag hunnit gjort mycket sista veckan, vi har varit på holmö och ätit, lillebror har fyllt år och haft fotbolls cup, sen så har vi varit på husvisningar, sålt lägenheten, varit på banken, fixat lånelöfte och sen så ska vi på en till husvisning imorgon som verkar super bra så det ska bli himla kul ifall allt är på sin plats och om vi skulle vinna budgivningen ifall vi lägger ett bud då men det får vi se hur det blir.

Längtar tills vi har köpt ett hus och ska börja renovera och inreda ska bli super kul och självklart kommer det bli massor med bilder här också.

Jag ska även jobba på att blogga mer nu men förhoppningsvis så kommer det bli bättre snart då all stress och hus visningar lagt sig, och alla läkartider, ja de har varit kaos senaste månaden med all flytt, lägenhetsäljning, husvisningar, läkarbesök och ja så himla mycket har hänt varje dag.

Just ja under flytten då jag, F och Ogge skulle till lagret så mötte vi på några grabbar som sprang mitt på vägen, jag fick tvärnita och dom stod kvar på vägen med armarna i luften och vi fatta inte vad dom ville så jag körde runt dom och 100m bakom var det en annan kille som var totalt ner blodad från topp till tå knivsår i huvudet och på kroppen, va riktigt hemskt precis som på skräck film, men självklart stanna vi och kolla ifall han var okej och så ringde vi ambulans åt han, super trevlig kille och tydligen var det hans vänner som försökte stoppa oss tidigare förmodligen för att be om hjälp men vi vågade inte stanna då, hur som helst gick det bra och ambulansen kom samt polisen och inte nog med de så höll jag på att krocka med en älg tidigare på dagen, asså den dagen var bara kaos, hjärtat slog som en tok hela dagen.

Ta hand om varandra, Kram på er !

Likes

Comments

Hi babes !

Igår fiska vi hela dagen sen på kvällen drog vi till en annan sjö och självklart lyckas jag och Fredric få punka på våran bil när vi åkte dit och de var långt ut i skogen så vi fick lämna bilen där över natten så kom bärgaren och hämta bilen imorse eftersom bärgaren igår inte kunde ta lastbilen dit och de var den ända lediga så då fick vi vänta över natten på en mindre bärgar bil. F följde med han till Östersund med bilen och byte däck medan vi andra drog upp och fiska.

Så idag blev det fiske hela dagen igen och när vi satt i båten nu på kvällen började det spöregna så jag blev genom blöt och drog till stugan med mamma och dom, hoppa in i duschen direkt så nu la jag mig precis i sängen och är helt slut.

Mobil inlägg

Likes

Comments

Hi babes !

Hur har er dag varit? Min dag har varit super härlig.
Både idag och igår har vi fiskat, grillat, åkt båt och bara haft super mysigt i stugan uppe i Albacken. Pepsi och Vanessa har även åkt båt för första gången och det gick super bra, några fiskar har vi fått dock bara Öring än så länge men vi ska ut och fiska ikväll och ända tills på Onsdag eftermiddag innan vi åker hem så förhoppningsvis blir det mer.


Kram på er !

mobil inlägg

Likes

Comments