Hi babes, Det blev operation idag och det gick väldigt bra själva operationen. Så nu har jag äntligen fått ett svar och det är klart nu jag har Endometrios. Jag är inte alls så pigg nu och har inte varit det sen operationen så därför skriver jag lite kortfattat för jag måste gå och lägga mig snart, men operationen gick bra, dock har jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv men jag kommer förklara mer imorgon hur allt gick till och hur jag kände mig. Nu har jag precis fått i mig lite soppa som mamma gjorde till mig och smärtan börjar komma nu när all medicin och sånt jag fick på sjukhuset gått ur kroppen.

Fredric fick åka till apoteket och tog ut lite tabletter till mig som är typ smärtstillande fast som även hjälper mot mensvärk eftersom jag nu vet att jag har Endometrios, så dom ska hjälpa mig nu och i framtiden mot mina smärtor i samband med mensen.

Hur som helst kommer jag berätta mer imorgon om operationen, har ingen ork alls nu att tänka men det tror jag ni förstår. Ville bara uppdatera er om att det blev operation eftersom jag har fått väldigt mycket frågor om det, men som sagt kommer jag berätta allt om hur det gick och vad som kommer hända framöver, så håll ut.. jag berättar mer imorgon om jag känner mig piggare.

Kram på er och tack för allt stöd och fina kommentarer jag har fått av er, det betyder jätte mycket !

Ni får jätte gärna delta i veckans blogg som ni hittar - HÄR !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. MODEL #001 HÄR / 2. MODEL #002 HÄR / 3. MODEL #003 HÄR

Idag tipsar jag om tre super snygga solglasögon. Dom till höger skulle passa mig perfekt fast jag skulle inte tacka nej till allihopa, Haha.

Vilken model tycker ni är snyggast?

Ni har väll inte missat att delta i veckans blogg - HÄR !

Likes

Comments

Old Picture

Goodmorning babes ! Igår kväll började nervositeten komma fram, först var jag helt lugn och packade väskorna, fixade iordning så att allt var klart men när jag satte mig i soffan och slappna av, slog på ett avsnitt catfish så började det krypa i benen och jag kunde inte sitta still.. jag satt och skaka knäna mot varandra som jag brukar göra när jag är stressad eller nervös för något, sen började tankarna komma och jag kunde inte alls slappna av alls. Så jag gick och la mig för att försöka sova bort nervositeten men det gick inte, hade super svårt att somna men tillslut lyckades jag. Nu mår jag mest illa för att jag är så nervös inför operationen men jag hoppas att det kommer gå bra och att jag får göra operationen så jag inte behöver skjuta på det.

Har precis duschat och väntar på mamma som ska följa med mig sen så ska vi fara mot sjukhuset så får vi se hur det går, ifall det blir operation eller inte. Om det blir operation så ska jag försöka skriva ikväll eller då jag kommer hem hur det gick, vet dock inte hur jag kommer att må efter men jag ska försöka uppdatera här och berätta hur det gick. Håller tummarna nu på det bästa. Kram


PS. Missa inte att delta i veckans blogg, det skulle göra mig super glad om ni vill delta - HÄR !

Likes

Comments

Hi babes, Idag ringde dom igen från sjukhuset och sa att jag ska komma in tidigare så vid 8 ska jag och mamma vara på sjukhuset imorgon, vet dock inte om jag kommer göra operationen än eftersom jag blivit sjuk, men vi ska åka in imorgon och då skulle dom ta dit en narkosläkare (om det heter så) som kommer lyssna och avgöra ifall dom kan söva mig eller inte, så just nu vet jag inte hur det kommer att bli, jag hoppas på att jag kommer att göra operationen så jag håller tummarna.

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp tidigare vid 2-3 tiden idag men blev tvungen att avbryta och gå och lägga mig, eftersom jag inte kände mig så pigg och kunde inte fokusera på att skriva. Det har blivit lite dåligt med inlägg dom sista dagarna och det ber jag om ursäkt för men eftersom jag är sjuk och inte har någon ork + så är jag lite nervös inför imorgon och tappar all inspiration nu när det är så mycket men det kommer bli bättre efter imorgon om jag känner mig piggare och ifall jag gör operationen, jag hoppas ni förstår. Kram på er !

PS. Missa inte att delta i veckans blogg - HÄR !

Likes

Comments

Hi babes, Imorse vaknade jag av att sjukhuset ringde angående operationen och först trodde jag att hon skulle säga att det blivit framskjutet men nej, hon ville höra om jag hade några frågor och sedan frågade hon mig om jag har blivit sjuk eller förkyld vilket jag har, så hon sa "om du inte har blivit bättre imorgon så ska du ringa och säga till att du inte kan opereras på torsdag annars om du har blivit lite bättre innan torsdag så kan du komma in och vi fixar en läkare som kan undersöka dig ifall du är osäker, vi vill inte söva någon som är sjuk pågrund av riskerna".

Så just nu kämpar jag för fullt för att bli frisk för jag vill verkligen inte skjuta på operationen och dom vill inte söva mig när jag är sjuk.. vilket suger. Men nu ska vi försöka se det positiva och bli frisk, det är ju inte omöjligt men jag tror knappast jag kommer lyckas innan imorgon men kanske tills på torsdag.

Så när F slutar jobbet så ska vi eller han åka och handla massa grejor till mig som kanske kan hjälpa mig på vägen att bli frisk, men nu ska jag lägga mig och vila en stund. Har ni några tips på vad jag kan äta, dricka osv för att bli piggare? Tacksam för alla tips.


PS. Missa inte att delta i veckans blogg - HÄR !

Likes

Comments

Goodmorning Babes ! Inatt har jag inte sovit en enda sekund, gick inte att sova.. Hur som helst så fixade jag frukost vid 7 sedan myste jag och vavvarna i soffan tills ungefär 10 tiden då kom mäklaren som värderade lägenheten och jag är riktigt nöjd med värderingen, som dom tror att jag kan sälja lägenheten för. Nu när mäklaren åkte så var jag ut på en promenad med hundarna och ska nu försöka somna åtminstone en timme.

Värst av allt är nog att jag blivit sjuk på detta, bihåleinflammation igen + hosta på det så de suger och jag som ska opereras på Torsdag vill verkligen inte vara dålig nu. Har gått på tabletter och medicin för att bli frisk, hittills har det inte hjälpt men huvudsaken är att jag blir frisk tills operationen.


Missa inte att delta i veckans blogg - HÄR !

Likes

Comments

Jeans - Monki / T-shirt - Pull&Bear / Jacka - H&M

Missa inte att delta i veckans blogg - HÄR !

Likes

Comments