Delta gärna i veckans blogg som ni hittar Här!

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha lämnat Pepsi på Vettris vilket var jätte jobbigt...
Känns inte kul alls har ingen aning om hur han mår eller hur det går, allt jag vet är att han ska sövas och opereras eftersom han ska kastreras, så nu sitter jag bara och väntar på ett samtal från dom att allt har gått bra och jag får hämta han. Dom trodde att han är klar vid 1 tiden men känns jätte jobbigt att vänta tills dess.

Vill veta att han mår bra och att de går som det ska.. men jag får hålla ut och vänta på att dom ringer.

Likes

Comments

Idag har vi varit på Mall of Scandinavia igen och shoppat massor, nu sitter vi på pizza hut och käkar i Uppsala så snart ska vi fortsätta rulla hemåt.

Ska bli så kul att komma hem till mina små hjärtat, dom kommer bli så glad !

(Bilder tagna med IPhone 7 plus)

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit hem efter en god middag på Texas Longhorn, först fick vi förrätt vilket var en sallad och sedan så tog vi bacon lindad oxfilé med bakadpotatis, super gott och vi är så himla mätta.

Ska hoppa in i duschen och sen sova, men först ska vi planera lite inför morgon dagen om vi bara ska spendera den på Mall of Scandinavia eller om vi ska in till Stockholm central och kika lite där, vi har inte riktigt kommit fram till vad vi vill göra så vi får nog helt enkelt se vart det bär av imorgon.

Likes

Comments

Idag drog vi in till Stockholm central vid 10 tiden och visade F runt lite i Stockholm + så shoppade vi lite innan vi drog till Mall Of Scandinavia och käka lunch eftersom det är så kallt och regnigt idag så vi gick runt på Mos ett tag och nu har vi nyss kommit hem till kontoret och ska fräscha upp oss sen ska vi gå till Texas Longhorn och käka middag.


Vi käkade lasagne till lunch på mall of scandinavia, jag har aldrig ätit så god lasagne förut.

Blev jätte dåligt med bilder idag efter som vi frös så mycket och de var så fult väder men tog lite bilder med mobilen, och har lagt upp på snap: @ amandeija
Ni kan följa mig där för mer uppdateringar.

Har shoppat lite gran, jackan jag köpt är jag helt förälskad i!

Dom bilderna kommer upp när jag kommer hem.

Likes

Comments

När vi kom fram till Sollentuna så gick vi och köpte frukost tills imorgon och sen så har vi bara tagit det lugnt och laddat inför morgon dagen, så nu tänkte vi hoppa i säng och hoppas på att morgondagen blir lyckad i Stockholm vilket jag verkligen tror!

Köpte även Fluff förut, har sett den förut men aldrig smakat. Så himla god! Den är verkligen min nya favorit.

Natti

Likes

Comments

Nu sitter vi på donken i Söderhamn och ska käka, vi har precis varit på bolaget här eftersom vi inte kommer hinna komma fram till Stockholm innan bolaget har stängt där, så nu är det fixat.

När vi kommer fram tänkte vi bara ta det lugnt och lägga oss i tid inför morgondagen !

Likes

Comments