Veckans att göra och som vi redan gjort, det är ju trots allt tisdag redan

Att göra:
jag har 3 pass på gymmet inbokat

• skicka in uppgiften i Gerontologi

• träffa Ellen! Som jag längtar!

• middag med Pernilla och Jesper

• ett kvällspass på jobbet

• babysim

• 8 års kalas

Redan gjort:
• mormor var här och tvättade alla våra fönster

• tvättat alla täcken och kuddar + sofföverdragen

• gjort matlådor, både köttgryta, ostfyllda köttbullar och köttfärslimpa

• spinningpass igår avklarat

Älskade charmtroll

Amanda ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Astrid ligger och sover fortfarande, jag gav henne mat vid 4.30 och sen dess har jag inte kunnat sova så jag valde att sätta mig och skriva klart uppsatsen som ska in på Onsdag, och jag blev klar! Nu ska den bara skickas in och sen ska det diskuteras kring min och mina studiekamraters uppgifter och sen är denna uppgift klar. Vilket betyder att det bara är 1 uppgift klar i denna kurs innan jag ställer om och kör vetenskaplig grundkurs istället. Om 3 månader så är allt klart och då får jag även reda på om jag kommer in på utbildning här i Jönköping. Hoppas!


1,5 års sen när jag satt och ångestpluggade till anatomi och fysiologi tenta.. även om det var ångestladdat, stressigt så vill jag göra det igen, jag vill sitta och tentaplugga!

Amanda ♡

Likes

Comments

Min uppdatering är ju inte den bästa.. haha men en liten uppdatering vad min vecka inneburit Hittills.
Måndag: spinning med Moa på kvällen.

Tisdag: mamma och min bror var här på fika

Onsdag: promenad med Elin och Dennis och deras lilla bebis, efter det gjorde jag muntliga engelska testet och på kvällen träffade jag Bella för en mysig fika och en liten promenad. Astrid fick även sitt vaccin på 5-månaders kontrollen och hon väger nu 6800 och är 68cm lång.

Torsdag: idag, Astrid hade en gnutta feber efter vaccinet, hon ligger på gränsen (38,0) så jag hoppas det går över efter hennes sovstund nu, vi ska in till stan och eventuellt ta en promenad och hämta ut paket och ikväll ska jag på ett träningspass. WOOHOO!

Amanda ♡

Likes

Comments

Detta graviditetsillsmående.. som inte ens ska finnas för jag är inte ens gravid. Jag kör 4:e månaden med p-piller och också 4:e månaden med ett illamående som kan beskrivas som det illamående man dras med under graviditeten.. min barnmorska var säker på p-piller men kunde inte utesluta en graviditet, till min stora lättnad så visade det negativt på testet så vi ändrade p-piller sort och jag skulle ge det 3 månader till men vet fasen inte hur jag ska klara detta! Att vara illamående OCH gravid var en enkel match, men att vara illamående men INTE gravid är inte en rolig vardag.. äter inget och då blir jag trött och ännu mer illamående så det är verkligen en ond cirkel.

Min stora kärlek och hon som fick mig att spy på busshållplatser, utanför affären, tidiga mornar, på jobbet..

Amanda ♡

Likes

Comments

Mina tårar bara rinner och tar aldrig slut, cancer, fruktansvärda Barncancer. Jag gråter inte bara över Alla barn, alla familjer som förlorat någon, jag gråter över känslan hopplöshet, tänk om Astrid får det, vi kommer inte kunna göra något, bara hoppas på mirakel! FYFAN!! Varför ska små barn få denna fruktansvärda sjukdom, ingen ska få den men små barn?

Dig ska jag göra allt för!

Amanda ♡

Likes

Comments

Äntligen har vi nog hittat den. Detta är alltså 3:dje åkpåsen.. vi hade en från Young Club som var för tunn, en från petite cherie som inte alls såg bra ut i vagnen, efter en rad recensioner så fastnade vi för nordlys som har äkta fårskinn, som anpassar sig efter kyla och värme + att den ser inte för stor ut i vagnen.

Och man blir ju lite avundsjuk på Astrid som ska få gotta sig där i kalla vinterdagar.

Amanda ♡

Likes

Comments

God kväll från tröttstugan. Nattens sömn var INGEN! Astrid har vänt sig rygg till mage hela natten och hon får inte sova på mage så jag har fått vända henne ungefär 1gång/timme.. sen har hon vänt sig runt i sängen så hon har legat på tvären osv..

Vi har spenderat vår dag hos min farmor och farfar. God mat och mysiga samtal. Nu ikväll har vi lagat mat och nattat en övertrött Astrid.

Kan ni gissa vilken rätt vi gjorde? Haha

Amanda ♡

Likes

Comments

Vi har av nära och kära fått kuponger till blöjor och det tackar vi för, det går ju åt liksom! I dessa kuponger fanns även för byxblöja så vi köpte på oss några sådana för framtiden också. Sen har vi fått Alla paket våtservetter! Det är guldvärt! Så sitter ni där och har en nära som fått barn, köp blöjpaket istället för kläder för kläder brukar man få men det är blöjorna som går åt som smör!

Amanda ♡

Likes

Comments

Jag har i 2 års tid snart arbetat i birkenstock tofflor men är redo för en förändring och har länge spanat in vårdväskans skor med liten klack. Eftersom jag börjar jobba snart igen (inbokat 2 lördagskvällar framöver) så är jag nog redo för dem + att Clara bara pratar gott om dem som har samma yrke som mig.

Ni hittar dem på vårdväskan, här

Amanda ♡

Likes

Comments

Lördag: babysim som vanligt och därefter en sväng på stan med mamma och Andreas hade match, fick med mig 2 overaller och en kofta till Astrid. På kvällen åt vi god mat hos min pappa.

Söndag: frukost hos familjen Lindberg, handlat, en promenad med Sara och nu ikväll myser vi framför film med lite gott till. Astrid somnade för 20min sen.

Kolla hennes byxor, helt kär!

Amanda ♡

Likes

Comments