I förra veckan så fick jag hem min nya namnskylt från vårdväskan.
Denna gången valde jag en av deras nya namnskyltar, Denna typ av namnskylt är alltså en av deras nya och har en mer matt bakgrund av de andra som jag tidigare köpt. Jag valde den i Silver för att ha en mer diskret, har sen tidigare en vit och skrikrosa.
I denna graverade typ så finns den i mängder olika snygga färger, bland annat GULD!! rosa, gul, blå,
Man kan även om man vill få den i med mönstrad bakgrund!! 

Är du sugen på en ny namnskylt till hösten så tycker jag du ska gå in och kika på vårdväskans NAMNSKYLTAR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var länge sen jag var här inne och uppdaterade. Har jobbat klart mina veckor på sjukhuset och om 1 vecka och 2 dagar så startar skolan igen. Vi har fått hem vår lilla katt, bella. Jag har även åkt på en dunder förkylning.. Typiskt när man är ledig.

Bella

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag äntligen fått en välbehövlig sovmorgon, börjar inte förens 15. Igår var det jobb som gällde fram till 15 typ och efter det så träffade jag Ellen, satt en bra stund och pratade på bryggan, efter det mötte vi Lisa och Sophia och tog några glas vin med dem och sen splittrades vi och jag mötte på en annan "bekantskap" blev väldigt mycket prat innan andreas kom och vi åkte vidare hem till oss. Kvällen var verkligen super bra med tjejerna och välbehövligt efter alla mina kvällar i soffan pga trötthet efter jobb. Nu ska vi mysa ner oss i soffan med frukost innan städningen drar igång.
Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Hej på er, äntligen så kom sista arbetspasset innan jag får en dag ledigt. Jobbade mellan 7-15:30, var iväg på stan med mamma en snabbis och sen kom Lisa hit, pratade och fikade i drygt 3 timmar, nu har jag gosat ner mig i soffan och väntar på andreas som inte slutet jobbet ännu.

Likes

Comments

Tror jag det är iallafall.. Håller inte riktigt reda på veckodagarna längre. Jag har iallafall jobbat idag, en dag kvar innan jag får en dag ledigt. Därefter så åkte jag och andreas ner till piren och åt, super mysigt! Därefter anslöt sig min familj och tillsammans med dem tog vi en glass. Nu är vi hemma och nedbäddade i soffan, tröttare är tröttast nu förtiden.

Likes

Comments

Gårdagen var så bra på många sätt och vis, jobbade mellan 7:45-15:30 och vid 16 så kom emma och José hit. Vi pratade, gick ut och åt, pratade lite till. På kvällen så hämtade José upp mig för en tur i löparspåret.

Dem två känner mig mer än andra och detta var min inflyttningspresent från dem, vad passar bättre till en virrpanna som mig!

Likes

Comments

Länge sen jag skrev nu, men jag har jobbat en hel del så har inte haft tid. Men vi har kommit in i lägenheten och trivs så bra, plockat blåbär ute hos pappa, cyklat mycket och en hel promenader. Vi har även varit och tittat på en som kommer bli en liten familjemedlem hos oss, bilder får ni först när vi fått hem den. Samt vart ute och fikat med min mamma.

Likes

Comments

Äntligen så var det fredag igen. Gårdagen spenderades på jobbet. På kvällen så var min syster här en stund och åt med oss sen när hon dragit iväg (för en liten stund) så ringde det på dörren och där stod min bror och hans kompis. De tittade på fotbollen en stund med oss. Och sen kom Cornelia tillbaka så hon ligger och sover i vår soffa.

Idag är det jobb mellan 6:45-16 och på kvällen så kommer min familj troligtvis hit på taco kväll och sen sover min bror kvar, en bra fredagskväll.

Likes

Comments

Lisa och oscar kom hit en stund efter 18, vi fikade och pratade en hel del. De åkte här ifrån strax innan 20:30.
Fick sådana fina ljuslyktor av dem i inflyttningspresent.

Likes

Comments