sitter i skrivande stund hemma hos mamma. Cornelia ville se Astrid och jag vill gymma sen så Cornelia och mamma ska få ha Astrid under tiden.

Innan jag kom hit så var jag ute på en promenad med Ellen, blev nog en promenad på 1 mil. Var aningens nervös inför promenaden, jag tog nämligen liggdelen till Astrid, gårdagens promenad med Elin slutade med att jag fick bära Astrid hela vägen för hon V Ä G R A D E ligga!
Men idag sov hon sig igenom promenaden som tur var. Känns skönt att inte behöva sittdelen än, vill ha liggdelen ett tag till för hennes rygg och höfters skull.

Denna bild har ni sett tidigare att man kan sätta henne upp såhär men då sitter hon inte fast utan lutar sig framåt då..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. Jag har inte druckit alkohol på 1 år. Inte så konstigt kanske eftersom jag vart gravid 9 av 12 månader.

2. Jag kommer nog inte dricka heller, skulle aldrig få för mig att dricka med Astrid eller lämna ifrån henne för att dricka, inte än på länge iallafall.

3. Jag har blivit sugen på ett syskon till Astrid men i detta fall tänker jag vara en "karriär" kvinna och plugga klart innan det blir en till, om vi ens kan få mer barn.

4. Jag är livrädd att något ska hända Astrid, jag kollar om hon Andas hela tiden känns det som och om det är något som skrämmer mig så är det PSD (plötslig spädbarns död).

5. Jag ser sååå framemot att börja plugga nu!!

6. Jag är lite sugen på att ha Astrid hemma tills att jag pluggat klart, alltså Max 3 år men mitt inre vet att hon kommer utvecklas bättre om hon är på
Förskola och kommer antagligen ha det roligare där än hemma med en pluggtrött mamma.

7. Jag byter handduk nästan varje dag, efter 3 olika praktiker inom vården + 4 års jobb inom vården så får man lära sig hur långt bajs-partiklarna flyger..

8. Tandborstarna står antingen med skydd på eller upp och ner i koppen, pågrund av samma orsak som med handdukarna.

9. Jag vill ha lådor till allt, jag har förvaringslådor i köksskåpen, kökslådorna, badrumsskåpen, garderoben.. ja! Allt ska se rent ut

10. Jag har sämsta tålamodet!!!

Här var jag gravid utan min vetskap, 1 vecka senare gjordes ett graviditetstest som visade positivt. 30 juli togs bilden, så det är tom lite mer än 1 år sen.

Likes

Comments

Jag kickstartade dagen med gymmet. Okej inte riktigt men allt det som hände mellan 5:30-10 är inte mycket mer än mat, blöjbyten och sömn. Jag körde ett riktigt bra pass med 1mil cykel och 20min löpning och avslutningsvis lite magövningar. Nu när jag tänker efter så gjorde vi även bordsplaceringar till dopet som även ska fungera som tackkort.

Nu ikväll har vi handlat, Astrid har badat, hon passade även på innan på skötbädden att hitta sina fötter, jag fick ingen bild när hon för dem små tårna till munnen. Astrid har dessutom precis somnat, idag var det andreas tur jag söva henne. Han har gjort en kopp te till mig som jag ska avnjuta framför allsången.

Likes

Comments

Nu på morgonen, när Astrid fortfarande sover så fick jag tid att lägga en beställning till dopet, nu håller jag bara tummarna att dem hinner komma i tid. Det är presenter till gudmödrarna, etiketter till servetter och en gästbok. Hoppas hoppas de hinner komma i tid. Är det något jag vill så är det att denna dagen ska bli helt perfekt!

Älskade höna, du ska få den bästa dopdagen!

Likes

Comments

Vi har lite planer för denna veckan.
Andreas har återgått till jobbet så jag och Astrid ska ta oss igenom denna veckan själva. Kommer gå galant.

Vi ska bland annat:
träffa prästen inför dopet.

• handla,
ersättningen och blöjorna tar slut snabbare än man tror.

• träffa lite vänner
,
bland annat hoppas vi på en fika med clara, en med Moa och en promenad med Sara
.

• städa.
Som det städfreak jag är så måste jag ha det fint runt mig. Bara avskyr smulor på golvet något som är en vana här hemma nu med tanke på att dammsugarn är något som jag sällan hinner umgås med.

träna.
Både gym och promenader. Mitt mål är att gå 5-6 mil denna veckan.

jobbet.
Jag är sugen på att ta mig upp till jobbet och träffa kollegor som kör sina sista pass denna veckan innan nya äventyr väntas för dem.

babysim
Ja i helgen är det dags för babysim, som vi väntat på sen juni!!

Liseberg
Andreas ska ha en heldag på Liseberg med sina närmsta kusiner på söndag, eventuellt kanske jag ska säga. Dem har åkt iväg på en sådan här trip en gång innan under vårt förhållande så då får jag och Astrid ännu en dag själva.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett par dagar nu men med en 3,5 månaders som inte sover lika mycket, vill ha mer uppmärksamhet, rör mycket mer på sig nu än innan så har man helt enkelt inte tid. Astrid vänder sig hela tiden, allt hon får tag på ska in i munnen, det är allt från filtar, leksaker, fingrar.. så där måste vi ha lite koll då även dem äckliga kräkhanddukarna åker in i munnen. Hon vänder på sig mest hela tiden och oftast hittar vi henne utanför filten, vi har mer eller mindre slutat med gymmet för det dröjer inte länge förens hon ligger på kanten och är förbannad. Så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva något.

Var ute och gick med damen i lördags, tog en promenad på 1 timme, hon sov 20min och sen ville hon bara sitta upp som hon gör på bilden, men vad glad hon blir när hon kan sitta såhär och inte behöver ligga ner.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt om jag haft den där sprudlande fredagskänslan i kroppen, kan bero på att Andreas återgår till jobbet på måndag. Denna dagen gick snabbt ändå, städade hela förmiddagen och nu i eftermiddag var jag på Ikea bland annat och köpte en antilop - stol till Astrid som hon kan använda längre fram och under kvällen var vi bjudna på mat hos pappa, lika gott som alltid. Där uppe hittade vi även min gamla växa-säng, så denna ska pappa tvätta, slipa och måla om, vi hittade även en korg som pappa ska måla om som Astrid sen ska ha i sitt blivande rum.

Det är nästan en sådan som på vänsterbilden, smal och med lite högre kanter.

Likes

Comments

Jag har checkat av en hel del idag bland annat
🔸tandläkaren, och mina tänder blev godkända.
🔸sålt lite bebisplagg som inte använts
🔸secondhand med mamma, fyndade en del för en billig peng, en bänk (den på bilden) och 2 tallrikar till Astrid, perfekta sen när hon är redo för gröt m.m

Nu sitter jag i soffan och beskådar stöket här hemma medan Astrid ligger i min famn och sover.

Likes

Comments

Detta gillar mina ögon, när det är organiserat. Jag går ofta runt här hemma och fixar iordning i lådor och skåp. Städar gör jag så ofta jag kan, vilket har vart väldigt ofta nu sen Andreas gick på semester.

Likes

Comments

Jag hann knappt andas igår, man märker att ju äldre Astrid blir ju mindre tid finns det för en själv. Hon vaknade vid 4(!!) igår, jag var vaken med henne från 4-5 och sen tog Andreas henne så jag kunde sova vidare. Jag åkte till gymmet vid 10.
Körde kondition,rygg och mage. Körde ida wargs upplägg på magövningar, den hittar ni här.


Vi åkte strax efter 14 ut till Andreas föräldrar för hans syster åker iväg på fredag till solen och ville ha lite Astrids mys innan, självklart skulle hon få det, blev att vi även stannade på lite mat. Vid 18:30 var vi hemma igen, vi brukar natta Astrid vid 19.. igår ville hon inte sova hur vi än försökte.. så vid 21:30 somnade hon. Vi har även börjat ha henne i sin vagga för där är det svårare för henne att vända om till mage. Hon är omöjlig att lägga på rygg för med en gång ska hon över till mage.

Dagens planer 10 AUGUSTI

tandläkaren under förmiddagen

•har sålt 2 bebis overaller så ska möta upp köparen kring lunch

• ta en promenad med en väldigt saknad Sara.

Likes

Comments