Idag blev det en tidig frukost framför One Tree Hill innan dagens "måsten" börjar. Min "To Do" lista för dagen består utav:
• göra klart engelska uppsatsen
• lägga in tvätten från igår
• boka ny tvättid
• rensa skåp i hallen och packa ner i lådor.
• åka och kolla på lägenheten.

Älskar mina listor och känslan efteråt när man bockat av det mesta. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Idag är det min 2/3 lediga dag. Jag har endast hunnit plugga på morgonen, somnade en timme och nu sitter jag och pluggar igen. Har tvättid vid 14 sen och innan dess ska jag laga mat så min kära sambo får med sig mat till jobbet och sen när han kommer hem så ska vi iväg och handla, jag vill även till biblioteket och låna en ny bok. Jag har verkligen perioder i mitt liv då jag bara läser och läser och läser.

Likes

Comments

Vill ha en hissgardin i vårt köksfönster sen som är
Rätt tunn. Som släpper in mycket ljus. Vårt kök är vitt med ekparkett vilket betyder att färg kan variera på gardiner.

Sen är jag så sugen på en stringhylla i köket. Dock tror jag vi kommer behöva en större då väggen jag tänkt att den ska sitta på är lite större och det ser nog rätt fjantigt ut med en liten stringhylla då. Så vi får se vad vi bestämmer oss för när vi flyttat in.

Matta under bordet. Hittar jag en snygg passande matta så ska jag absolut köpa en. Det ska såklart vara en ljus matta som passar oavsett färg på gardin osv.

Likes

Comments

Jag skriver verkligen lista på allt, handellistor, att göra listor för både dagen, veckan, månaden osv. De listor som just nu ligger sparade i telefonen är dessa:

Det är allt ifrån vad som ska hinnas göra innan flytt; vad som ska köpas till nya lägenheten, vad som ska lagas/bakas och frysas in innan bebisens ankomst samt vad som ska köpas till bebisen och vad som ska hinnas göra innan bebis ankomst.

Likes

Comments

Idag är det jobb som gäller för min del, så nu sitter jag och äter en nyttig men samtidigt onyttig frukost.

Likes

Comments

Med detta goda fat, lite choklad och serier avslutar jag min helg.

Likes

Comments

Lite inspiration till nya lägenheten. Vill ha tavlor över soffan, en snygg tv-bänk, dock funderar vi fortfarande på om vi vill ha tv på väggen eller på bänk, är såå sugen på En stringhylla, antingen till vardagsrummet eller köket.

Jag vill ha en en matta som är diskret, som inte är så ljus som den vi har nu och som inte är lurvig. En stilren matta helt enkelt.

Fåtölj! Jag drömmer om en fåtölj med tillhörande fotpall som man kan Sätta sig i med en bra bok och bara njuta. Den på bild 1 är drömmen.

Gardinerna ska gå i ljusa toner och vara tunna så vi släpper in så mycket ljus vi bara kan.

Likes

Comments

Vilken lördag, började med plugg, sen åkte jag ner till mamma och åt frukost där tillsammans med henne och min bror. Var hemma en liten stund innan vi begav oss till andreas familj. Tanken var att vi skulle kolla mello där men då min ryggvärk inte släpper så ville jag hem och lägga mig. Sagt och gjort, hem och bäddade ner mig i soffan där jag somnade.

Har även de senaste dagarna haft fruktansvärda smärtor i bröstet.. super ömma.. läste dock att det är fullt normalt så det är helt enkelt bara att acceptera alla krämpor. Dock så hade det vart sååå skönt att hitta en skön sovställningen någon gång, har liksom funderat på att sitta upp och sova.. både för ryggen, magen och bröstens skull.

Hoppas ni har haft en bra lördag!

Bild från i somras, det vi inte visste där var att vi 2 dagar senare skulle plussa

Likes

Comments

j allting närmar sig verkligen med stormsteg nu.. har så mycket framför oss denna våren som kommer förändra vårt liv för alltid. Ingenting av det som komma skall är det mer än 90 dagar till.. allt kommer alltså ske inom de närmast 3 månaderna.. och detta skrämmer oss båda två rätt så rejält faktiskt..

- 25 dagar till anmälan.
Jag tänker försöka avklara några kurser på högskolan till hösten så jag kan korta ner mina studier sen när jag hoppar på programmet. Min plan är att börja sjuksköterskeprogrammet här i stan istället, just nu läser jag Engelska 7 för att få en högre säkerhet att jag kommer in. Jag påbörjade min utbildning i Skövde, där utbildningen ser helt annorlunda ut än här i Jönköping. Dock så har jag några kurser med mig som jag kan validera bort här sen + att jag ska försöka läsa 2 kurser till hösten på högskolan som endast är 5-7 veckor långa. Det gör att jag kan validera bort dem med och förhoppningsvis sen när programmet drar igång så kan jag läsa andra kurser under dem tiderna och korta ner min studietid och bli klar tidigare.

- 30 dagar till vagnen kommer
För oss så är detta jätte stort, när vi beställde vagnen, någon gång i December så var det sååå långt kvar och nu är det endast 30 dagar kvar.. Tiden har verkligen gått så fort och man hinner liksom inte riktigt med..

- 40 dagar till sista arbetspasset
Det är alltså inte 40 arbetspass kvar utan 40 dagar kvar tills att jag går hem, om jag räknar på ett ungefär så har jag nog 25 arbetspass kvar till min mammaledighet.. Jag får om jag vill gå hem på graviditetspenning redan om 2 veckor men så pass pigg är jag fortfarande så att jag klarar av att jobba 75% som jag har nu fram till att jag går hem.

-42 dagar till flytt
GOOOD!! Vi har packat ner lite köksredskap och sommarkläder..Igår fick vi hem att elen är uppsagd från och med 31:a Mars.. Då vi har hyresrätt och dem har hand om elen så är det dem som ser till så att den blir uppsagd.. Vi har en hel del som måste ordnas med innan det är dags.. bland annat mer flyttkartonger, sälja och slänga det vi inte vill ha, sortera bebiskläder, vi har en del begagnat men jag vill kolla igenom det igen så det inte blir något onödigt som packas ner.. Jag ska packa ner alla bebissaker i en flyttlåda, just nu ligger allt i spjälsängen hehe.

-70 Dagar till BF
Idag är det endast 70 Dagar kvar till BF.. sen tror jag att bebisen kommer komma senare men andreas tror på dagen så det blir spännande att se.. Vi har köpt allt sm verkligen behövs, vi har kläder till de första dagarna, sen köper vi mer när vi märker vad det är som går åt, vi har testat babyskyddet i bilen och den passade så det behöver vi inte tänka på mer heller, nu är det bara små saker kvar som behöver fixas men som vi handlar in i April när det bara är några dagar kvar och vi har kommit i ordning mer i det nya.Likes

Comments

Vilken dag, den har verkligen inneburit skratt, tårar, förvirring, glädje. Jag startade dagen med plugg, lägga in tvättade kläder i garderob och lådor, vi åkte och handlade, sanerade lägenheten, bytte sängkläder.. jag åkte till mamma och hjälpte min bror med Hans rum. När vi kom hem så hade jag så fruktansvärt ont i magen ovh ryggen. Andra gången för idag, dem smärtorna hälsade på i förmiddags också men då var de så illa så jag fick ta till med alvedon och efter 30min sömn så var smärtan till 80% borta.

Nu ikväll har jag och andreas bakat bröd & dumlekakor.
Jag kommer somna som en stock ikväll..

Likes

Comments