Alltså detta är helt sjukt. Träffade en kille som var med i detta för ett tag sen. Han var helt sjukt duktig och jag kunde inte tro det jag såg. Jag har kollat in deras Youtube och det borde ni också göra. Dom är helt otroligt duktiga och snygga på de, haha men det var inte deras utseende jag skulle skriva om utan jag ville bara tipsa er om derasYoutube. Helt galet duktiga ungdomar. Dom får en att inse att om man verkligen vill något så är det möjligt! Kärlek till dom.

Här hittar ni deras kanal!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Du måste vara dig själv. Du får inte låta någon annan bestämma över hur du ska vara. Ingen får bestämma över hur du ska se ut eller klä dig osv. Klä dig hur du vill. Vill du ha mjukisar på dig? Ha de! Jag har själv alltid velat passa in. Men tro mig du passar bättre in om du är dig själv. Och du mår mycket bättre av det! Du måste ta hand om dig själv. Du kan inte gå och låssas vara någon annan. För till slut så vet du inte vem du är. Jag har varit där och jag ångrar att jag inte var mig själv då. Du ska aldrig ändra dig för någon annan. Är du på ett visst sätt och en person inte tycker om dig ändra dig inte då utan skit i den personen då. För du ska vara nöjd över den du är! Är du inte de så tappar du tillslut självförtroendet. Låt ingen tycka ner dig för den du är! Stå för vem du är! Och vad du gillar. Du är så mycket bättre då. Varför ska du behöva gå klädd som en barbie? Eller sno något? Du passar in i alla fall. Allt handlar om att passa in.. Vem vill inte det lixom. men det är viktigt att man är sig själv. Om du inte blir accepterad för den du är så finns det flera tusen andra som accepterar dig. Du är helt perfekt som du är och det får du aldrig glömma låt ingen göra dig till den du inte är.

Puss

Likes

Comments

Se aldrig ner på dig själv. Du är vacker precis som du är. Jag har nästa hela mitt liv tyckt dåligt om min kropp och kallat mig själv tjock osv. Och jag vet att det är många som tänker så. Men de är inte sant. Alla är fina och unika på sitt sätt. Jag har lärt mig att uppskatta mitt utseende. Kanske inte 100% men det är iallafall en början. Alla människor har en bild på vad som är tjockt och vad som är smalt. Men det är oftast helt fel. För i denna värld som vi lever i så har vissa klädföretag förstört för alla. t.ex. Calvin Klein deras '' over size '' modell är inte ens tjock/fet osv. Utan hon har kurvor och inte alls mycket fett. Men eftersom det är deras '' over size '' modell så vill ju alla tjejer vara smalare än så. Om man är fetare än så vad är man då? +++++XL eller? Jag förstår inte. Och samma med victoria secret. Hur smala är inte dom?? det kan inte ens vara bra att vara så smal. Människor ser olika ut och det är något vi måste acceptera. Klart man vill se ut som en modell. Men jag kan lova dig att du är mycket vackrare så som du ser ut. Ingen människa har rätten till att höra ''fan va tjock du är '' Och inte heller '' Fan va smal du är''. Det är inte kul att höra. Jag vill bara säga att även om du är smal eller tjock, kort eller lång, ful eller snygg så har du lika mycket värde. Och för mig är du helt perfekt. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Yeeeey! Jag har fått sommar jobb!! Överlycklig! Fick alla jag sökte, känner mig duktig. Men ska välja att jobba på hjärtavdelningen på Västerås sjukhus! Ska bli så kul! Längtar som bara den. Trodde helt ärlig att jag inte skulle få sommar jobb. Men så händer det! Nu gäller det att bara fortsätta att kämpa för att få extra jobb också. Men det är så svårt.. 18 års gräns nästan överallt... Dom flesta längtar tills dom fyller 18 år för att få gå ut på krogen och jag längtar för att få jobb haha.. Aja, är ledig imorgon så kommer nog nått inlägg.

Puss :*


Likes

Comments

​Pojken du puttade i hallen idag, begick självmord för några minuter sedan. Den där tjejen du kalla en slampa i skolan idag, är oskuld.  Pojken du kallade tönt, måste han arbeta varje natt för att försörja sin familj. Den där tjejen du drivit med häromdagen , har hon missbrukare till föräldrar. Den där tjejen du kallade fett, hon svälter sig.  Den gamle mannen du gjorde narr av för att han hade fula ärr, kämpade  för vårt land. Pojken du gjorde narr av för att han grät, hans mor dör. Du tror att du känner till dem. Gissa vad? Det gör du inte!

Likes

Comments

Jag kom på att jag aldrig har skrivit om vem jag är och om min uppväxt. Så tänkte göra det nu.

Jag heter Amanda Zophia Örndalen. Jag föddes den 25 November 1999 i Västerås. Jag hade en bra uppväxt tills mina föräldrar skilde sig. Efter det så blev jag deprimerande och så vidare. Jag blev mobbad i skolan. Det gick nått år och jag fick ett självskadebeteende och blev då mobbat på nätet också. Jag hade ett självskadebeteende ett bra tag. Jag var bara 13 år när jag valde att kasta bort min barndom och umgås med äldre personer. Men det höll bara på ett kort tag. Jag blev kär för första gången och även sårad för första gången. Men livet gick vidare. Jag har fått åka till min farbror och även till min faster när jag behövt komma ifrån Västerås. Vid 14 år ålder blev jag kär igen och sårad ytligare en gång vid 15. Och då kände jag att kärlek inte var något för mig. Jag slutade helt att umgås med människor. Jag slutade att lita på alla . Men sen kom en speciell person in i mitt liv. Och dom som känner mig vet nog vem det är. Jag spenderade all tid jag kunde med honom. Vi förlovade oss även. Allt var jätte bra. Tills en kväll.. Då han ringde. Och skulle lämna mig.. Precis som alla andra. Så ledsen har jag aldrig varit i hela mitt liv. Men idag är vi vänner. Fast det är ju jobbigt så klart. Men jag har underbara vänner runt om kring mig. På ett sätt är det ju jobbigt att vi är vänner, men det är bättre än inget alls. Så ska inte klaga. En person som jag inte känner så jätte bra men är så grymt underbar är Simon Jönsson. Han är en person som alltid finns där för en . Vad det än gäller. han har världens bästa personlighet och är helt enkelt underbar. Han har bloggen http://nouw.com/simonjonzzon96 och skriver bra saker. Såna saker som är viktiga. Så kolla in den på en gång. Det var lite om mitt liv. Hoppas vi ses snart igen

Puss :*

Likes

Comments

Tänker du vara den som gör att en människa tar livet av sig? Tänker du hata någon tills den inte vill mer? Vill du vara den? Vill du vara den kompisen som '' Finns '' men när det väl gäller så orkar du helt enkelt inte bry dig? Det är dags att vakan upp. Ingen människa är längre säker verken i verkligheten eller på internet. Varje dag blir någon mobbad,hatat eller slagen. Det är inte okej! Jag har varit mobbad en del av mitt liv. Det sög. Tänk om dom som mobba mig hade fått mig att ta livet av mig. Dom hade då levt med en skuld i sig. Det är då deras fel att min familj och vänner hade fått leva livet utan mig. Men jag överlevde. Men alla klarar inte av att vara starka. Och du som vän, säg inte bara att du finns där om du verkligen inte gör det. Det finns så många som bara pratar en massa. Youtubers får massor av hat, ni känner dom inte ens? Hur kan man hata på någon man inte känner? Ska vi som blir mobbade mobba tillbaka eller? Nej! För vi har något som kallas för värdighet. Vilket du som mobbar förlorat. Och du kommer aldrig få tillbaka det. Du har redan förstört någons liv. Jag har haft många vänner som bara säger att dom alltid finns men sen skiter i en fullständigt. Jag har vart den tjejen som en gång i tiden vaknade varje morgon med gråten i halsen och sedan försökte man tänka ut varför man skulle vara hemma just den dagen. Varför man var sjuk. Och det är bara en liten del av att bli mobbad. Jag har över 300 ärr på min kropp. Man söker absolut inte uppmärksamhet. Jag skar mig dagligen. Men jag använde långärmad tröja, jag gömde ärren tills dom nästa försvann. Det var nästan ingen som visste om det. Hur kan man då söka uppmärksamhet? Tycker ni jag söker uppmärksamhet nu? Nej det gör jag Jag vill hjälpa det människor där ute som blir mobbade,slagna eller hatade. Och vi andra som inte mobbar eller blir mobbade vi måste vara uppmärksamma! Säga stop så fort vi ser någon blir utsatt, hämta läraren. För läraren ser inte allt. Och var inte feg och stå där i ett hörn och låssas som inget. För det är inte du som blir utsatt. Jag vill bara informera om att jag har inte längre ett självskadebeteende. Jag blir inte mobbad eller hatad heller. Ser du en person som är ensam i skolan? Gå fram till personen. Prata och bjud in den till att umgås med dig och dina vänner. Men du kanske tycker att det är skolans '' tönt '' och du är rädd för vad dina ''coola'' vänner ska tycka, men du ska veta att om dom tycker att du är töntig så är dom bara skräp. För alla vi andra tycker du är en hjälte. Visa att du är en bra vän. För ni ska veta att varje dag begår flera hundra självmord. Detta måste få ett stopp. Och jag är beredd att göra allt för att stoppa hatat!Likes

Comments

http://nouw.com/simonjonzzon96

In och läs Simons blogg! Han är en jätte fin människa och har alltid fina ord om andra. Han finnas alltid där när man behöver han. Sjukt bra blogg också! In o läs mina änglar! ❤️

Likes

Comments

Hej mina änglar!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår helt okej! Ska absolut inte klaga.

Jag tänkte ta upp detta med träning, jag själv suger på att träna. Men nu så ska jag ta tag i träningen. Ska bli så skönt. Man mår mycket bättre när man tränar. Jag vet inte så mycket om träning men ja ja.. Haha så nu på bloggen så kommer det bli inlägg om min träning och så vidar och jag hhoppas verkligen att ni kommer tycka det är kul att läsa. Kommer självklart fortsätta att blogga om olika tankar. Och ska börja göra inlägg så dom kommer ut en viss tid varje dag men det känns som om det kommer ta tid. Men ja, har kommit på massor av ideer att skriva om här på bloggen. Vi hörs senare!

Puss.

Likes

Comments