View tracker

Du måste vara dig själv. Du får inte låta någon annan bestämma över hur du ska vara. Ingen får bestämma över hur du ska se ut eller klä dig osv. Klä dig hur du vill. Vill du ha mjukisar på dig? Ha de! Jag har själv alltid velat passa in. Men tro mig du passar bättre in om du är dig själv. Och du mår mycket bättre av det! Du måste ta hand om dig själv. Du kan inte gå och låssas vara någon annan. För till slut så vet du inte vem du är. Jag har varit där och jag ångrar att jag inte var mig själv då. Du ska aldrig ändra dig för någon annan. Är du på ett visst sätt och en person inte tycker om dig ändra dig inte då utan skit i den personen då. För du ska vara nöjd över den du är! Är du inte de så tappar du tillslut självförtroendet. Låt ingen tycka ner dig för den du är! Stå för vem du är! Och vad du gillar. Du är så mycket bättre då. Varför ska du behöva gå klädd som en barbie? Eller sno något? Du passar in i alla fall. Allt handlar om att passa in.. Vem vill inte det lixom. men det är viktigt att man är sig själv. Om du inte blir accepterad för den du är så finns det flera tusen andra som accepterar dig. Du är helt perfekt som du är och det får du aldrig glömma låt ingen göra dig till den du inte är.

Puss

Likes

Comments

Se aldrig ner på dig själv. Du är vacker precis som du är. Jag har nästa hela mitt liv tyckt dåligt om min kropp och kallat mig själv tjock osv. Och jag vet att det är många som tänker så. Men de är inte sant. Alla är fina och unika på sitt sätt. Jag har lärt mig att uppskatta mitt utseende. Kanske inte 100% men det är iallafall en början. Alla människor har en bild på vad som är tjockt och vad som är smalt. Men det är oftast helt fel. För i denna värld som vi lever i så har vissa klädföretag förstört för alla. t.ex. Calvin Klein deras '' over size '' modell är inte ens tjock/fet osv. Utan hon har kurvor och inte alls mycket fett. Men eftersom det är deras '' over size '' modell så vill ju alla tjejer vara smalare än så. Om man är fetare än så vad är man då? +++++XL eller? Jag förstår inte. Och samma med victoria secret. Hur smala är inte dom?? det kan inte ens vara bra att vara så smal. Människor ser olika ut och det är något vi måste acceptera. Klart man vill se ut som en modell. Men jag kan lova dig att du är mycket vackrare så som du ser ut. Ingen människa har rätten till att höra ''fan va tjock du är '' Och inte heller '' Fan va smal du är''. Det är inte kul att höra. Jag vill bara säga att även om du är smal eller tjock, kort eller lång, ful eller snygg så har du lika mycket värde. Och för mig är du helt perfekt. 

Likes

Comments

​Pojken du puttade i hallen idag, begick självmord för några minuter sedan. Den där tjejen du kalla en slampa i skolan idag, är oskuld.  Pojken du kallade tönt, måste han arbeta varje natt för att försörja sin familj. Den där tjejen du drivit med häromdagen , har hon missbrukare till föräldrar. Den där tjejen du kallade fett, hon svälter sig.  Den gamle mannen du gjorde narr av för att han hade fula ärr, kämpade  för vårt land. Pojken du gjorde narr av för att han grät, hans mor dör. Du tror att du känner till dem. Gissa vad? Det gör du inte!

Likes

Comments

Tänker du vara den som gör att en människa tar livet av sig? Tänker du hata någon tills den inte vill mer? Vill du vara den? Vill du vara den kompisen som '' Finns '' men när det väl gäller så orkar du helt enkelt inte bry dig? Det är dags att vakan upp. Ingen människa är längre säker verken i verkligheten eller på internet. Varje dag blir någon mobbad,hatat eller slagen. Det är inte okej! Jag har varit mobbad en del av mitt liv. Det sög. Tänk om dom som mobba mig hade fått mig att ta livet av mig. Dom hade då levt med en skuld i sig. Det är då deras fel att min familj och vänner hade fått leva livet utan mig. Men jag överlevde. Men alla klarar inte av att vara starka. Och du som vän, säg inte bara att du finns där om du verkligen inte gör det. Det finns så många som bara pratar en massa. Youtubers får massor av hat, ni känner dom inte ens? Hur kan man hata på någon man inte känner? Ska vi som blir mobbade mobba tillbaka eller? Nej! För vi har något som kallas för värdighet. Vilket du som mobbar förlorat. Och du kommer aldrig få tillbaka det. Du har redan förstört någons liv. Jag har haft många vänner som bara säger att dom alltid finns men sen skiter i en fullständigt. Jag har vart den tjejen som en gång i tiden vaknade varje morgon med gråten i halsen och sedan försökte man tänka ut varför man skulle vara hemma just den dagen. Varför man var sjuk. Och det är bara en liten del av att bli mobbad. Jag har över 300 ärr på min kropp. Man söker absolut inte uppmärksamhet. Jag skar mig dagligen. Men jag använde långärmad tröja, jag gömde ärren tills dom nästa försvann. Det var nästan ingen som visste om det. Hur kan man då söka uppmärksamhet? Tycker ni jag söker uppmärksamhet nu? Nej det gör jag Jag vill hjälpa det människor där ute som blir mobbade,slagna eller hatade. Och vi andra som inte mobbar eller blir mobbade vi måste vara uppmärksamma! Säga stop så fort vi ser någon blir utsatt, hämta läraren. För läraren ser inte allt. Och var inte feg och stå där i ett hörn och låssas som inget. För det är inte du som blir utsatt. Jag vill bara informera om att jag har inte längre ett självskadebeteende. Jag blir inte mobbad eller hatad heller. Ser du en person som är ensam i skolan? Gå fram till personen. Prata och bjud in den till att umgås med dig och dina vänner. Men du kanske tycker att det är skolans '' tönt '' och du är rädd för vad dina ''coola'' vänner ska tycka, men du ska veta att om dom tycker att du är töntig så är dom bara skräp. För alla vi andra tycker du är en hjälte. Visa att du är en bra vän. För ni ska veta att varje dag begår flera hundra självmord. Detta måste få ett stopp. Och jag är beredd att göra allt för att stoppa hatat!Likes

Comments

Inlägget handlar om det som står i  rubriken '' you guys need to pay attention  '' . Vi måste vara uppmärksamma. Kolla på videon över. Ta 17 minuter av ditt liv och kolla på videon. Det är så många som mår så dåligt. Som har ät störningar och har ett självskadebeteende. Jag har varit där! Jag vet hur det känns. Känner du någon som mår dåligt? Hjälp dom. Och mår du själv dåligt så måste du söka hjälp. Det kommer bli mycket bättre. Det är fler än vad man tror som mår dåligt. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Kolla videon den är sjukt bra! 

Puss. 

Likes

Comments

Vill du ta livet av dig?

Känner du att du vill ta livet av dig? Läs det här då. Du ärinte ensam över att känna så. Du är aldrig ensam. Men jag har själv varit i detläget då jag vet att inget hjälper. Och livet kan verkligen suga. Riktigtmycket faktiskt. Och du är inte konstig för att du mår dåligt för att det göralla någon gång. Men det du bör tänka på är att du lämnar kvar dina nära ochkära. Du tar inte med dig dom upp. Att ha en dödslängtan är inte ovanligtlängre. Men hjärtat. Jorden behöver dig. Vi behöver dig. Du ska vet att du är vackersom du är och det finns alltid folk som älskar dig. Jag vet att du är ledsen omdu kommit till det stadiet där du inte ser livet som ett val längre men du skaveta att du har hela livet framför dig. Och tänk såhär om alt suger just nu såkan inget bli sämre. Allt kan bara bli bättre. Gör något kul. Hjälp andra sommår dåligt att må bra. Och till dig som inte vill ta livet av dig. Du som harett bra liv. Säg snälla saker till dom runtomkring dig. Ett ord kan få enmänniska att må så mycket bättre. Visa för dina vänner att du verkligen bryrdig. Tro mig jag har haft den där dödslängtan men en dag så försvann den bara.Jag insåg att det var folk som brydde sig. När jag klev på bussen den dagen såsa busschauffören ’’ ha en bra dag ’’. Och bara det fick mig att inse att livetär värt att leva. Jag mår för tillfället extremt dåligt. Och det tänker jaginte ljuga om. Men livet har så mycket att erbjuda. Och ha ett hopp om attlivet kommer bli bättre för då blir det de. Det sägs att hopp är det sista somlämnar en människa. För det lämnar aldrig. Har du alltid ett hopp så har du enlåga som brinner tills du uppnår ditt hopp. Självmord är inte egoistiskt somalla säger. För när man nått en viss punkt i livet så kan man inte känna empatiför andra människor och allt man ser är en bättre plats. Men tror att allaandra skulle ha det bättre utan en. Så ni som inte mår dåligt uppmuntra eravänner för man vet aldrig när det är försent.

Likes

Comments

Tänk på din pojkvän när du läser det här…

Nu svara på dessa frågor jag frågar för dig själv.

Hur många tjejer tror du vill vara med honom just nu?

Hur många tjejer tror du är förälskade i hans leende?

Det fina leendet bara han har?

Det är ganska många tjejer eller hur?

Du vet inte hur han mår, han försöker så mycket men allt dugör är att skylla på honom.

Aja, han valde DIG.

För honom är du den mest perfekta tjejen i hela världen.

Han älskar dig otroligt mycket.

Även när du har dåliga dagar och dålig attityd så kallar hanfortfarande dig för hans prinsessa.

Han älskar dig för den du är.

Han älskar dig till och med när det är du som börjar bråken.

Han älskar dig och bara dig även fast du inte litar på det.

Han älskar dig till och med när du inte kan kontrollera digsjäl och börjar skrika på honom.

Nu vill jag bara att du tänker på vad du har.

Det är så många som vill ha honom.

Dom vill ha honom så mycket att dom väntar på att du skagöra ditt första misstag.

Och om du gör ett misstag kommer du se honom i någon annansarmar.

Och då kommer du inse att han är den mest perfekta personendu någonsin träffat.

Och gissa vad? Det kommer att vara för sent att ångra allt.

Så snälla ni som har en pojkvän eller flickvän där ute, tahand om henne/honom. Gör inte samma misstag som jag. Jag kan lova er att ni intevill känna såhär. Jag önskar just nu mer än allt att jag inte vart så blind..Ta hand om er

Likes

Comments

Hej mina änglar!

Jag tänkte ta upp det här med att vara svartsjuk. Jag är själv väldigt svartsjuk av mig. Om jag skulle sätta ett procent tal så skulle det nog bli 95% ungefär, så svartsjuk är jag. Det är väldigt jobbigt att vara svartsjuk. Man kan inte själv ro för det. Jag är också en väldigt orolig person så det gör inte saken bättre, jag tänker mig alltid det värsta. Så att Anton klarar av att stå ut är otroligt. Men men.. Ni som själva inte är svartsjuka kan inte döma oss svartsjuka. Eftersom inte kan ro för det, och att var svartsjuk är inte lätt. Man mår väldigt ofta dåligt osv. Förut hade jag ett slags behov av att kolla min partners mobil hela tiden. Och det är fel egentligen att kolla igenom någons mobil utan att fråga. Men det är det svartsjuka gör med en. Man kan inte ro för det man gör det lixom bara, jag gör inte det längre vilket är tur. Men det är bara en av dom få sakerna svartsjuka kan göra med en, det kan också gå långt över styr och man gör väldigt dumma saker. Som t.ex om min partner umgås med en annan tjej så kan jag söka upp den tjejen och kränka henne grymt mycket för att man själv ska må bättre. Jag har inte gjort det som tur är men jag vet att svartsjuka kan göra så med en annan person. Så det är inte lätt att vara svartsjuk.. Men det är det många är... Så bli aldrig arg på en person som är svartsjuk eftersom den personen förmodligen inte kan kontrollera sig när det gäller vissa saker..

En video jag hittade om svartsjuka : https://www.youtube.com/watch?v=YnSRZFZ9_Fs

Puss!


Likes

Comments

Hej mina änglar!

Såg precis en kort film om otrohet.. Den var riktigt bra.För i filmen så visar dom hur det faktiskt är, det är inte lätt när den manälskar är otrogen. Man vill inte lämna personen men det blir inte som vanligtigen heller. Man säger att man förlåter personen men längst in i hjärtat så gårdet inte att förlåta. I filmen är det dessutom tjejens vän som berättar atthennes kille vart otrogen och inte han själv. Och jag vet själv att det är litelättare att släppa taget om en sån händelse om det kommer från ens partner.Annars döljer ju ens partner saken. Men otrohet är aldrig lätt. Aldrig.. Ävenom alla tror att man glömmer det så gör man inte det. Och att berätta för sinpartner att man vart otrogen är bättre än att hålla tyst. För tillslut kommersanningen fram och då går det inte längre att förlåta. Men vad är otrohet? Jodet är olika från person till person. För mig t.ex. så är otrohet när du smsaren annan person fel grejer ( alltså såna saker du ej bör skriva till andra närdu är i ett förhållande ). Tycker inte heller att pussar, kyssar, hångel osv ärokej. Och absolut inte samlag. Men jag skulle ha lättare att fortsätta ettförhållande om min partner kom direkt och sa som det var. Vad som hänt osv. Mendet är min åsikt och alla tycker olika. Och vi säger så här för ett t.ex. duhar fått reda på att din partner vart otrogen men du fick reda på det på ettsätt som gör att du inte kan säga något till din partner så är det svårt. Mendå måste man sätta sig med sin partner och prata och fråga om hon/han döljernågot och svarar personen nej så vet du att hon/han ljuger dig rakt upp iansiktet och då få du säga att du vet. Och så inte alla missuppfattar nu! Antonhar inte varit otrogen mot mig. Nej nej nej.. Utan jag vill bara uttrycka minaåsikter om vad jag tycker om sånt här. Jag har varit med om det förut. Men omdu som person har en partner som är otrogen hör av dig till mig om du behöverprata. Jag kommer försöka hjälpa dig igenom det.

Glöm aldrig att otrohet är fel. Har man ett förhållande så har man det.

Länken till filmen:  

 https://www.youtube.com/watch?v=JDASDRHQsNc

Puss :*

Likes

Comments

Hej mina änglar! Förlåt för dålig uppdateringen men har inte haft tid. Har kommer lite av mina tankar runt SJ.

Fuck sj? Nej. Så säger man inte. Tågen är sena ibland och dom kan bli inställda. Men fuck? Seriöst? Dom gör sitt jobb. Precis som du. Är tåget inställt eller sent så är det inte direkt för att dom vill de utan för att det blir fel på tåget. Visst har du en tid att passa kanske det är piss men ta ett tidigare då. Alla vet att sj inte alltid kan komma i tid. dom är inte dina privata chaufför. Jag sitter nu på sj's tåg mot Stockholm som va 25 minuter försent. Och fick dessutom gå till ett annat spår. Det var fordons fel på tåget och då blir tåget försenat. Killen som fick alla frågor om tåget fick även mycket hat för SJ, och det är fel.. Han är bara en människa. Och det är ju inte hans fel att tåget är sent. Eller att det är fel på det. Att ta ett tidigare tåg skadar inte Om du måste komma i tid till något, kanske inte så kul att vänta sen i t.ex Stockholm. Men om du ska passa en tid så ta ett tidigare tåg. dom gör så gott dom kan, tro mig. Så sluta hata på sj för att dom är sena. Tänk om sj vart en människa, den hade förmodligen blivit deprimerad eller till och med tagit sitt liv. Men som tur är det ett tåg. Vad skulle vi göra utan sj? Inte mycket som går att göra då. Så sluta klaga.
Puss!

Likes

Comments